Arkadaşlar ciddi bir soru sormak istiyorum, cinselliği bir kadınla bir erkek beraber yaşıyor. Ama erkek için normal kız için anormal gibi görülüyor bunun sebebi ne sizce? Onu geçtim, bir erkekle bir kadının beraber yaptığı bir şeyde, sanki erkek kadına üstünlük kurmuş gibi görünüyor. Bu nasıl bir toplum algısı ben anlamadım? Niçin kız olduğum için saklamak zorundayım? hadi o da neyse, mesela etrafımdaki insanlardan duyuyorum kız çocuğum olmasın, benim kızımı yapmalarını istemem öyle bir şey vs, çocuğum olursa erkek olsun diyen bile gördüm. Kızın sevişmesi kötü bir şey mi? Böyle bir mantık olabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Cinsellik karşılıklı yaşanan bir şey olup, erkek için ne kadar normalse kadın için de aynen o kadar normaldir. Cinsel ilişkiyi erkeğin kadını becermesi olarak görüyorlar lakin durum o değil, herkes zevk alıyor.
Diğer yandan kadınlar gerek bir baba gerekse bir eşin koruması altında yaşamaktadır her şekilde. Bedbnsel olarak kendini koruyabilecek kadar güçlü olmadıklarından.
Başka bir erkeğin bir abanın kızına (evlilik olmadan) veya bir erkeğin karısına sahip olması o kişinin de onurunu zedeleyeceğinden sizin dediğiniz gibi bir anektod ortaya çıkıyor.
O yüzden erkek olsa da kadın olsa da cinsellikte gizlilik esastır...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKoruyamamaktan korkuyorlar çünkü erkekler kadını kullanip birakiyor. Kadin doğasi gereği narin kırılgan, güçsüz. Bir hamilelik ömrüne bedel oluyor. Birsürü erkekten hamile kalip yuva kurma imkanı yok, bir kez doğurunca da hem bedeni bozuluyor hem çocuğa bakma zorunluluğu yillarca onu hapsediyor. Hayatı bitiyor yani.
Tek sıkımlık kurşunu var genç güzel kadının. Yani riske atilacak durumu yok. Deneme yanilma yapacak hali yok. O yüzden kadin elde edilmesi zor ve pahali bir şeydir. Onunla yatmak için ömür boyu sorumluluk altina girersin nikah sözleşmesi yaparsın servetini kadina ve ondan gelecek çocuklara harcarsin. O kadina ve çocuklarina ölene kadar bakma yükümlülüğüne girersin.
Peki bir de hiçbir sorumluluk ve yükümlülük altina girmeden bir kadini kullandiğini düşün. Bu resmen o kadini mahvetmektir. Karşilikli zevk ile açıklanacak bir durum değil bunun devamı kadina zarar00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslına bakarsan buna toplumsal cinsiyet rolleri deniliyor. Ne yazık ki kültürlü ve eğitimli insanlar az. Özellikle kadına değer veren ve eşitlikçi bakan erkekte az. Bizler kadın olarak ancak ilerideki çocuklarımıza böyle donanımlı, centilmen, eşitlikçi, merhametli ve inançlıysanız Kuran ya da peygamberi takip eden adamları seçerseniz mutlu olabilirsiniz. Kişisel olarak mağarada yaşamaya devam eden teyzeler, dayılar, toplum kurallarını umursamaz ve kendi beyninizle hareket edip, çevrenizde kendiniz gibi insanlarla çevrelerseniz güçlü olursunuz. Bunları takmaz ve diğer kadınlar için öncü olursunuz. Eğitiminize ve yapabileceklerinize odaklanın lütfen.
32 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik normal bir şey ve eğitimli toplumlarda bunu takmıyor kimse, adamlar kendilerini geliştirmeye baktıkları için, kim kimle ne yapmış cinsellik mi yaşamış geçmiş geçmiştir bunun farkındalar ve ülkeleri gelişiyor bacak arasına takılıp kalmadıkları için..
- +1 yıl
kadınların kullanılmasını ve erkeklerle gayrimeşru yollarla ilişki yaşamalarını alıp dünya gelişimi ve teknolojisine bağlayan kafadan nasıl bir doğru bakış açısı çıkar bilinmez. bir toplumu var eden şey ahlaktır. örnek verdiğiniz ülkeler de kadınların neler yaşadığını kadınlara sadece cinsel öbje gözüyle bakıldığını anlamanız için oraya gidip gözlem yapmanız gerekiyor, türk kadınları bu yüzden diğer milletlere göre üstün ve donanımlıdır, özgürce bunun onun altına yatmak ilerlemişlik değildir.
uzağa gitmeyin burada ki sorulan soruları okuyun, sevgisi istismar edilerek bedeni kullanılmış ya da sizin gibi rahat takılıp bedeni kullanılmış kızların nasıl bir duygu yıkımı yaşadını gözlemleyebilirsiniz.
siz böyle düşünüyorsunuz diye bu doğru anlamı taşımıyor. burada hazlarınızı yaşayamadığınız için zerzenişte bulunuyorsunuz, bu kadını kısıtlamak değildir bilakis korumak içindir. bir gün sadece bedninizle ilgi gördüğünüz durumlar yaşarsanız ancak ozaman yıkılmış kızları anlayabilirsiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılToplum algısı önemli bir gerçeğin farkedilmesi üzerine kuruldu. Adalet niye yok Güzel sormuşsun ÇÜNKÜ KADINLA ERKEĞİN CİNSELLİĞİ EŞİT DEĞİLDİR. Birisi bir kaç ilişkide Aidiyet kaybı Alfa dul sendromu ve takıntısı Aldatmaya yüksek meyile sebep olan bir duruma geliyor. Erkek bu durumu Kolay kolay yaşamaz Nadirdir. Beraber olmuş olsa bile defalarca, Bide Erkek sperminin kadın vucuduna ve beynine bile etkileri var Bunu inceledirler. Erkek kadından bir şey taşımıyor Kadın erkekden birşeyler taşıyor Bu durum böyle Uzun lafın kısası Toplumda bakireliği önemli olarak gördü Sebebi ortada çünkü Deneyim ve Tecrübeyle
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
46Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yıltoplum yüzünden maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞöyle ki, kızlarda zar olduğu için objeleştiriliyor.
Bunu diyen bir kızı kullanır, atar duygularıyla bile oynar.
Aklı başında insan ise bu şekilde konusmaz, kadın varki oluyorsun doğuyorsun iki kişinin varoluşuylq olan bir şey çocuk..
Sen kızsan sorun yok değilsen allah bilir kimle yattı zarı patlak delmişler bunu. Yani çok kaba insanlar var bunlar iğrenç insanlar🤢
Bence artık herkes bunu aşmalı, bakirelik dedikleri bacak arasındaki kızlık zarı değildir. Zihniyettir her işi yapar kızlar şimdi zarını bozdurmaz algı yüzünden sonra neden kızlar bozuldu şöyle böyle abicim kafaya takmayın kızlarda dürüst olsun. Ben karşıyım nikahsız ilişkiye ama yapanda rahatça yapsın. Arkasında dursun.31 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kızlar anaları tarafından yetiştirilirken kendini kullandırma diye büyütüyorlar.
Kafalarına hep erkeğin zevki için kullanılacak bir obje oldukları empoze ediliyor.
Evlenirken bile erkeğe olur olmadık şeyleri yaptırma amacı hakedilmek. Kendini öyle sunuyor çünkü.
12 Yorumla
Soran+1 yılHah bende tam olarak bunu diyorum işte. Kendini kullandırma ne demek ya biz de erkeği kullanıyoruz o zaman? Ama böyle bir algı yok
Çevrendekilerin iq ya da zeka sorunu olduğu belli... "Kızım olmasın ben onu s..." nasıl bir mantık yahu. Bu tip söylemler direkt bilinçaltından geliyor aslında. Bu bir tür eziklik. Erkek çocukla övünmek gibi. Ben mesela hem kız hem erkek evladım olsun isterim. her şey denge. canım hayatından çıkart. 2024 yılına 3-4 ay bişey kalmış şurda tartışılan konulara bak :D
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısın ki😂 ya yok benim babamda bir Yobaz bir insan değil, bir şey yaşasam kendi rızamla olduktan sonra babam arkamda durur o kadar diyorum sana, ve hep kızı olmasını istemiş beni çok sever erkek kardeşimden daha çok
+1 yılBu türkiye gibi andavalların yaşadığı ülkelerde böyle görülüyor ne yazık ki.. yurt dışında gayet olağan doğal bir şey. Ha bu yine demek değil ki herkes her önüne gelenle yapsın. Ama birbirini seven iki kişinin ilişkiye girmesi anormal karşılanmıyor yurt dışında. Anlatmak istediğim şey bu.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle, herkesle yatmaya ben de karşıyım kesinlikle ama dediklerin çok doğru aslında sıkıntı yobaz toplum
- +1 yıl
Evet sorun bu ne yazık ki. Büyük şehirde yaşıyorsan biraz daha kafana göre rahat yaşayabiliyorsun.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu ortadoğuda ve bedevi zihniyetli insanlarda böyle, yabancı erkeklerle tanış senin cinselliğini o kadar normal karşılıyorlarki asla cinsellik yaşayınca basit bulmuyorlar
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKuzenlerim Amerika'da yaşıyor Türkiyeye her yaz geliyorlar sana belki şaka gibi gelecek ama Amerika'da 14-15 yaşlarında kızlar aksine cinsellik yaşarsa bekaretini bozarsa ve bu okulda yayılırsa havalı bulunuyormuş
Soran+1 yılHaklısın. Mesele havalı bulmak vs değilde keşke herkes özgürce yaşayabilse böyle bi toplumda olmasak. Adım çıkacak diye korkudan kendime gelemiyorum hiçbir şey yapamıyorum
Cevap sahibi+1 yılBu toplumun böyle olmasinin sebebi biraz da sen ve senin gibileri aslinda. Bana kızma ama kadınlar doğasını cinselliğini bu kadar ezdirmemeli, çöp zihniyetli insanlari umursamayan gayet özgürce takilan bir suru kadin var ülkede. Eskisi kadar da cinsellik yaşayana tepki yok, aksine normal karsilaniyor sevgilisiyle yapanlar vb. Sadece zevkine yapanlari asiri yargiliyorlar bu da yanlis isteyen istedigini yapar
Soran+1 yılYok haklısın katılıyorum, ama yobaz bir yerde büyüdüm ve benim de adım çıkacaktı zor kurtuldum küçükken travma kaldı o yüzden
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bu saçma bir düşünce. erkil bir toplumda böyle düşünce oluşması eski yahudi kültüründen gelmedir. yahudiler erkeği üstün görür kadnı aşağılar
araplar da bu kültüre yakındır bu nedenle o kültürü kapmışlardır
işin kötüsü kadını aşağılama fikri islami gibi sunulmuştuur mesele bu00 YorumlaMaalesef toplumda böyle bir algı var. İğrenç bir algı ama yapan insanlarla tartışmalara girmeye gerek yok. Ancak kendimizi yorariz. Öncelikle kendimizi daha sonra kız çocuklarımızı koruyarak buna aykırı yetiştirerek çözebiliriz bu sorunu.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen buna aykırı yaşasam, adım çıkar napıcam abi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHic belgesel. izledin mi? Tum hayvanlarda kovalayan yani miken hep erkektir. Kose bucak kacan dişidir. Doganin kanunlari boyle sen mudahale edemezsin.
İkinci konu erkek ocon normal karsilanip kadin ocin ayiplanmasi olayı ise şu anda dinsizlik akimi olmasindan kaynaklı. Fin yaygın olsaydı ikisi de esit sekilde ayiplanirdi. Ama su anda cahiliye donemind geri dönuldûgü için erkegie serbest kadina yasak olayina geri dondü millet00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1. Günah , zina ve haram.
2. Gizli yapılmıyor mu? Evet herkes her şeyi yapıyor.
3. Zina dan daha günah bunu anlatmak ve yaymak aslında.
4. Algıda cinsiyet olarak farklılıklar var. Erkek için övünç gibi bir şey , çünkü ödülü değerlendirme gibi. Çünkü kadınlar çok nazlı bu konuda. İsteklerini az belli ediyorlar. Hatta bazen hiç belli etmiyorlar.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin cinsellikte üstün olduğu doğru bence de.. mesela bir kız bir erkeği bikemez.. ama erkek kızı bikmiş oluyor.. kadınlar mesela pozisyon olarakta çok aşağılanıyor.. köpek pozizyonu var resmen sizler için neden böyle bende bilmiyorum ama
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam da doğanın kanunu olan bir şey bu, erkek kızı bikince* bir şey olmuyor, buna cinsel ilişki deniyor, ayrıca kadınlar daha çok zevk alıyor, bu üstünlük mü?
Cevap sahibi+1 yılTamam da erkekler domalmıyor mesela doğanın kanunu bu da olsa kadınlar bir çok pozisyonda aşağılanıyor gibi
+1 yılValla benim prensibimde cinsellikte kadın vajinal ve klitoris olarak orgazm olmalı, ben kendimi jigolo yapmak istiyorum, bayanlar istediği herşeyi bende denesin zirvelere çıksın istiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılHer ikisi icinde aynidir. Istekler arzular hisler duygular zevkler sadece toplumumuzda biraz bencillestirilip erkekler yasarmis rahat havasinvar aslinda her iki cinste aynidir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBunu söyleyenlerin de anneleri kadının kardeşleri kadın karıları kadın bu çok Bağnaz bir yaklaşım açısı sanırım çok kapalı bir toplumda yaşıyorsun çok Bağnaz geri kafalı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılNe yazık ki hemen hemen bütün toplumlarda bu tarz bir görüş var.
Kadının cinselliği çocuk doğurabildiği için farklı anlamlandırılıyor. Ana sebebi bu.
00 Yorumla
+1 yılKüçükken göster amcana pipini diye büyütülen ataerkil yobaz toplumdan ne bekliyorsunuz ki 🤔
Namus sadece kadına özgü bir şey değildir01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklı
Asdfg. Kalbi bacak arasında atan ebeveynlerin, evlenmeden olmazcı hemcinslerin yüzünden
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ya
- +1 yıl
Ebeveynlerinin diyorum bu dünyadaki varlık sebebi seks. Tüm hayatları bunun üstüne kurulu, namustan ahlaktan anladıkları tek şey kız çocuklarının birileri tarafından imzasız becerilme ihtimali. Erkek çocukları başka kız çocuklarını imzasız becerebilir tabi onda sakınca görülmez. Maksat kıraathanede ''Namık abi senin kızı sîkmişler ehehe'' demesinler.
Bu aptal zihniyete ''evlenmeden olmaz, basit kız mıyım ben?'' mottosuyla imza şartı arayarak yaltakçılık eden, kendini vajinasından ibaret bir mal olarak gören hemcinslerin sayesinde halen büyük bir istikrarla bu kafa sürdürülüyor geri kalmış toplumlarda
Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Bunların hepsi saçmalık günahsa her iki taraf içinde günah ama takan kim işte hep bu insanları yanlış bilinçlendirme ailelerin eğitim yapısından kaynaklı bunlar
03 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle. Eşit görüyorsundeğil mi
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılyani dusunce temelinde cahillik var esit toplumuz esit zevkleri arzulari duyuyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki mesela kendin diyelim 20 kişiyle yattın, 20 kişiyle yatmış kızla evlenir misin dürüst ol?
- +1 yıl
evlenirim cunku ben yasamisim karsi tarafta yasamis benim kadar o da kirli ve onu hak etmisim derim daha temizine layik degilim derim ama Şu an ben bakir biriyim bakire birini de isterim
+1 yılevet maalesef böyle bir algı var helede doğuda çok yaygın
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye böyle bir ülkedeyiz biz
Cevrendeki insanlar bilinçsiz cahil kişiler.. o gözle insanlara bakılır mi... o çevreden uzaklaş bence
00 YorumlaOnun bunun dediğine göre yaşarsan daha çok mutsuz olursun. İnsanların ne dediğine bakma ne yaptığına bak. İkiyüzlülüklerini anlayacaksın.
00 Yorumla
+1 yılBu sorunun cevabı Bence evlendiğin zaman bir kızın olduğu zaman daha da iyi anlarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılKızımın tecavüze uğramasını istemem tabii ki. Ama istediği kişiyle sevişe bilir o onun kendi hayatı
- +1 yıl
Bide şöle düşün seviştiği kişi onu bıraksa bile bu zorunuza gitmicekmi
Gizli Üye(30-35)+1 yılEylemi gerçekleştiren erkek oluyor mesela erkek sîkmiş oluyor kadın sîkilmiş oluyor o yüzden sîkismek tabiri yerine seks yapmak tabirini kullanın
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet erkeğin yaptığı bir şey ama, sanki kadına kötülük yapılmış gibi algılanması saçma değil mi? Kadında çok zevk alıyor
Cevap sahibi+1 yılTabiki saçma
+1 yılÇünkü günaydın, ataerkil bir toplumda yasiyorsun haliyle kadin ve kadina ait olan her şey aşağılanır.
02 Yorumla
Soran+1 yılniye boyle ya nefret ettim? Ataerkil düzeni düt atarım
- +1 yıl
Güç yetirdikleri için olabilir mi?
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet bunun değişmesi lazım, kezbanlik yapmayın sizde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOturmuş düşünce yapısı değişmez 10-20 yıl sonra da aynı düşünce olucak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yıl😡😡 Öyle düşünen Düpedüz Dinsiz imansızdır olmaz var öyle yobaz kafalar ne varsa onlarda var zaten
00 Yorumla
+1 yılKadınlardaki kızlık zarına takılıyoruz maalesef toplumca alışılagelmiş bir kültür
00 Yorumla
+1 yılBu düpedüz saçmalık. Bu sebeple zaten abaza bir toplumuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen istediğine ver seni tutan yok kendi adaletini kendin sağla canım ama iş evliliğe gelince yalan söylemeyeceksin ilkim sensin diye işte o zaman adıya kötün çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü Ortadoğu'da yaşıyorsun coğrafya kaderdir.
12 Yorumla
Soran+1 yılAvrupa’da da kadın ve erkek sevişiyor, ama böyle görülmüyor, yani erkek kadına üstünlük kurmuş gibi görünmüyor
Cevap sahibi+1 yılBenim Amerikalı bir oda arkadaşım vardı unide kız bana lisede sağlık derslerinin olduğunu ve kondom dağıttıklarını söyledi ayrıca kendisi erkek arkadaşını evine çağırıp kendi odasında beraber yatıyorlarmış mesela orada bunlar çok doğal şeyler
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayir kötü değil saçmalık ama bu da erkeğin bu konuda üstünlüğü olduğu gerçeğini yalanlamaz
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl üstünlük? Kadın olduğun halde bunu mu düşünüyorsun gerçekten
Cevap sahibi+1 yılÖfff ap*t#l misin arkadaşım ya öfff ben sana laf anlatamam nasil istiyorsan öyle anla m@l
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇünü erkek egemen bir Dünya'da yaşıyoruz. Bir erkek olark bu durumdan ben de nefret ediyorum ama maalesef bu gerçeği değiştirmiyor.
00 Yorumla
+1 yılkısa ve net olayım toplumun duymayacağı şekilde yaşayınca böyle dertlerin kalmıyor..
02 Yorumla
Soran+1 yılBu konuda haklısın. Bazen düşünüyorum gizli ama rahat bir şekilde takılsam mı diye? Çünkü bu toplum ve kafa yapıları bana uygun değil
- +1 yıl
toplumun %90'ı gizli ve rahat takılıyor. kafa yapıma uymuyor değil ama keşke her şey açık olsaydı bu tarz yerlerde kafa dengi kovalamazdık..
Ya kefinize bakin kimse tqkmiyo bulari sevisin istee
10 Yorumla
+1 yılbende var adalet ben bildiğin yargıçlardan değilim
00 Yorumla
+1 yılNe istiyon sen şimdi özgürce sevişmek mi
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle, ama herkesle yatacak biri değilim o yüzden sormuyorum bunları. Sadece özgürce yaşamak ve kimse benim hayatıma karışmasın istiyorum
- +1 yıl
O zama İzmir antalya İstanbul muğla ya falan gitmen lazim ya da güzeli america
Soran+1 yılO saydığın şehirlerden birinde yaşıyorum zaten 🤣 ama asla adalet yokkk
- +1 yıl
bende ozgurce cinayet islemek isterdim seks le isim olmaz
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. nerede adalet var ki kanzi
02 Yorumla
Soran+1 yılYurtdışında var abi
+1 yılÇok yanlış bi görüş köylü cahil görüşü
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle gerçekten. Ama eşitlik yok işte. En modern erkekler bile 30 kişiyle yatsa 30 kişiyle yatan kızla evlenmese mesela
- +1 yıl
Ben evlenirim önenli olan sadık olması ama sadık değiller
Çok cahil bi ortamdasın galiba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılCahil yobaz toplumlarda olur
00 Yorumla Bulundugun ulke cahil
00 Yorumla
+1 yılMülkün kim olduğu belli olmadığı icin
00 YorumlaCahillik işte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNerede adalet var ki cinsellikte ariyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçekten ben de anlamıyorum çok haklısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 452 cevap paylaştı. Hiç bir şeyde adalet yok
00 Yorumla
+1 yılAdalet var
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl var Allah aşkına
- +1 yıl
Baya
Çok haklısın..
00 YorumlaNe alaka ya