Eşimle severek evlendik 3 aydır evliyiz birlikte olamadık henüz eşimin sertleşme ereksiyon sorunu var gün içinde çok iyi anlaşıyoruz beraber güzel vakit geçiriyoruz mutluyuz fakat konu cinselliğe gelince öyle olmuyor onu hiç bi zaman kırmadım neden olmuyor yapamıyosun diye fakat o zaman zaman kardeş gibi olduk bişey yapamıyoruz diyerek sırtını bana dönüp uyuyor bu durum beni çok üzüyor sorun bendeymiş gibi davranıyor tavır yapıyor neden böyle yapıyorsun diyince ben kendime kızıyorum sana değil diyor sorun senle alakalı değil diyor ama üstüme alınıyorum illaki ben onu bi şekilde boşaltıyorum oral yapıyorum bi şekilde zevkini alıyor fakat o bana yaptığında o kadar zevk vermiyor olmuyor diyince kırılıyor bekarken evlenince her gün yapacağım diye hayal kurardım şu an hiç bi şekilde tatmin olmuyorum aynı bekarkenki gibiyim ben evliliği böyle hayal etmedim ne yapacağım bilmiyorum bu yüzden tartışıp birbirimize kırılıyoruz günlerce küs kalıyoruz çok üzülüyorum ne yapacağım
Merhabalar...
Bu tür cinsel sorunlar ilişkilerde yaygın olarak karşılaşılan sorunlardır, ancak bu tür sorunların üstesinden gelmek mümkündür. İşte bu durumu çözmeye yardımcı olabilecek bazı adımlar:
1-İletişim: Bu sorunu çözmek için açık ve dürüst iletişim çok önemlidir. Eşinizle bu konuyu rahatça konuşmaya çalışın. Onun duygularını anlayışla dinleyin ve ona destek olun.
2-Stres ve baskı: Stres, sertleşme sorunlarının bir nedeni olabilir. Eşinizin bu konuda baskı hissetmemesine yardımcı olun. Ona, bu sorunun geçici olabileceğini ve herhangi bir baskıya gerek olmadığını hatırlatın.
3-Profesyonel yardım: Eşinizin sertleşme sorunu devam ediyorsa, bir sağlık profesyoneline başvurmasını teşvik edin. Bir doktor veya cinsel terapist, bu tür sorunları çözmek için yardımcı olabilir. Gerekirse tıbbi tedavi veya terapi önerilebilir.
4-Rahatlatıcı aktiviteler: Birlikte rahatlatıcı aktiviteler yaparak stresi azaltmaya çalışın. Birlikte yoga yapmak, meditasyon yapmak veya hoşlandığınız başka bir aktiviteyi paylaşmak, hem duygusal bağınızı güçlendirebilir hem de stresi azaltabilir.
5-Sabır: Bu süreçte sabırlı olun. Cinsel sorunlar zaman alabilir ve birkaç denemeden sonra düzelme görmek normaldir. Önemli olan birbirinize destek olmak ve sabırlı olmaktır.
6-Fantazi ve çeşitlilik: Cinsel hayatınıza çeşitlilik katmayı deneyin. Birlikte yeni şeyler denemek ve birbirinizi daha iyi tanımak, cinsel ilişkinizi canlandırabilir.
7-Danışmanlık: Eğer sorunlarınız ilişkinizi ciddi şekilde etkiliyorsa, bir çift terapistine başvurmayı düşünebilirsiniz. Bir uzman, bu konudaki sorunlarınızı çözmenizde size rehberlik edebilir.
Unutmayın ki cinsel sorunlar birçok çiftin yaşadığı yaygın sorunlardır ve genellikle üstesinden gelmek mümkündür. Önemli olan, birbirinize destek olmak ve birlikte bu sorunun üstesinden gelmek için çaba göstermektir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHerkes kendince martaval okumuş, yok kıyafetler yok fanteziler vs. diye ama eğer sen cinselliğe önem veren ve libidosu yüksek bir insansan bir an önce boşanmaya bak. Bu libidosuz, bencil eşlerden bir cacık olmaz. Keşke bana da 20 sene önce birileri böyle söyleseydi de yolun başındayken boşansaydım. Şimdi bin pişmanım ama elden de bişey gelmiyor. 20 sene içinde çocuklar , iş vs. derken sarmaşık gibi birbirine dolanan bir hayatımız oldu ve kökünden kessek bütün bahçe kuruyacak, kesmesek ayrılamıyoruz. BU yüzden resmen psikolojim bozuldu ve hep istediğim için ben suçlu oldum. İstemediği için o suçsuz. Henüz hayatınız birbirine dolanmamışken, henüz taze fidanken kurtulmaya bak. Yoksa bir daha bu şansın olmayacak.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok ağlıyorum üzülüyorum onu çok seviyorum bana karşı hassas cinsellik dışında beraber çok mutluyuz güzel vakit geçiriyoruz beraber gülüyoruz eğleniyoruz ama cinsel hayatımız tam tersi sevmesem bunu bahane edip ayrılırdım ama cinsellik dışında hiç bi sorunumuz yok o yüzden beni çok üzüyor bu durum her şey tamken neden o konu yarım hiç anlamıyorum deli olucam sürekli düşünüyorum buda benim sınavım mı diye
Cevap sahibi+1 yılGüzel kardeşim ben de onu diyorum işte. Ben de aynı durumdaydım. Cinselliği çıkarsan mükemmel bir eşim mükemmel bir evliliğim vardı. Ben de bir tek bunun için boşanmaya değmez dedim ve 20. yılımızdayız (Sevgililik dönemini de sayarsak 25. yıl) Ama şimdi geriye dönüp baktığımda aslında öyle değilmiş, ben öyle görmüşüm. Bunu unutma 20 yıl sonra bir abimiz demişti diyeceksin.
iyi oluyor size. bekarken el değmemiş ellemeyen dokunmayan edep timsali oğlancık ararsınız sonra evlenince bu oğlancıktan seks uzmanı olmasını beklersiniz. bu yüzden hakediyorsunuz. şurda size bin kere yazdım bir kıza kadına adam gerek seksi sevişmeyi kadın bedeni ve ruhunu anlayan adam gerek ki seni uzun uzun s.. ksin ve orgazm olamanı sağlayabilsin...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçık ve Dürüst İletişim: Eşinizle cinsellikle ilgili açık ve dürüst bir şekilde konuşun. Duygularınızı, ihtiyaçlarınızı, beklentilerinizi ve endişelerinizi paylaşın. Karşılıklı anlayış ve iletişim sorunları üzerinde çalışmak, çözüm yoluna giden ilk adımdır.
Profesyonel Yardım Alın: Eğer cinsel sorunlar devam ediyorsa veya çözüm bulamıyorsanız, bir cinsel terapist veya psikologdan yardım almayı düşünebilirsiniz. Profesyonel rehberlik, çiftlerin cinsel ilişkilerinde karşılaştıkları sorunları ele almak için etkili bir yoldur.
Eğitim ve Araştırma: Cinsellikle ilgili kitaplar okuyarak veya güvenilir kaynaklardan bilgi edinerek cinsel sağlık hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Farklı teknikler ve stratejiler hakkında bilgi edinmek, cinsel deneyiminizi iyileştirmenize yardımcı olabilir.
Rahatlatıcı Yöntemler ve Stres Yönetimi: Stres, cinsel performansı ve ilişkileri olumsuz etkileyebilir. Rahatlatıcı aktiviteler ve stres azaltma yöntemleri, cinsel sağlığınıza olumlu katkı sağlayabilir. Yoga, meditasyon, nefes egzersizleri gibi teknikler stresi azaltabilir.
Sağlıklı Yaşam Tarzı: Sağlıklı beslenme, düzenli egzersiz yapma ve yeterli uyku gibi sağlıklı yaşam alışkanlıkları, cinsel sağlığınıza olumlu etki edebilir. Vücudunuzun genel sağlığı cinsel performansa doğrudan etki edebilir.
Sabır ve Anlayış: Bu sürecin zaman alabileceğini ve herkesin farklı olduğunu unutmayın. Sabırlı olun, birlikte çalışın ve birbirinize destek olun.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Doktora niye gitmiyorsunuz
Senlik bişe yokki iyi dayanmissin üç ay
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılcinsellikten çok bence aşk konusunda odaklanın çünkü aşk olmadan evlilik olmaz veya doktora gidin
00 Yorumla Eşin senden önce başkasıyla birlikte olmusmu hiç? Bence olmamış soyle bir sey var erkek normal olarak hızlı bir şekilde boşalmak ister genetik olarak ilk seferi boyle pluyor fakat bunu engelleyebilir yani sevişmeyi uzun tutar sadece dokunur once karşı taraf boşalır vs vs cok şeyler var..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılDuygusal ve davranışssal tanımak kadar fiziksel ve cinsel yönden de tarafların birbirini tanıması önemli bir konu
Temel olarak ereksiyon problemleri iki sebepten kaynaklanır
Fiziksel
Psikolojik
Öncelikli olarak hangisinden kaynaklandığı tespit edilmeli
Bu da doktor kontrolü demek oluyor
Muhtemelen buna olumlu cevap vermeyecektir
Bu noktada fiziksel yönden uygulanacak terapiler başlangıç için yardımcı olacaktır
Tabi bu noktada yardımcı olacak kişi sensin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer erkeğin içinde bazı fetişler ve fanteziler vardır. Kocanın fetiş veya fantezi yolundan gitmeyi denedin mi. Sana uygun olmasa bile onun için bunu denedin mi. İstekli görünüyor musun cezbedici şeyler giyiyor musun. Eve geldiğinde iştahı kabarmalı seni gördüğünde
02 Yorumla
Soran+1 yılÇeşit çeşit kıyafetler aldık bunlarla denedik yine aynı şekilde olmadı maalesef
Cevap sahibi+1 yılKıyafet vs ayrı. Fetişlerine fantezilerine yönelik hareket et. Ne yapmak istiyorsa sana sık dişini kabul et dene bir bakalım sana istediklerini yaparken ereksiyon durumu nasıl olacak
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle geçmiş olsun çok zor durum. Bir ömür bekleyip böyle bir erkekle karşılaşmak kim olsa üzülür. Peki sertleşme sorununu evlenmeden önce size söylemedi mi sormadınız mı. Bunun çözümü mutlaka vardır profesyonel destek alın sağlıklı bitkiler ilaçlar olabilir. eşinizle aranızda çok yaş farkı yoktur umarım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Geçmiş olsun. Eşinde sağlık p*rno olduğu aşikar onunla konuşup onun tedavi olması gerektiğine ikna etmelisin. Yoksa yeni evlenmiş birisi icin nornal değil. Normalde Her gece senin üzerinde olması gerekirdi
10 Yorumlaİşte evlenmeden önce cinselliğin önemi burada devreye giriyor. Evlenmeden önce seks yapsaydiniz onun böyle olduğunu bilip evlenmekten vazgecerdin ama şimdi evlilikten sonra geri dönüş de zor oluyor. Bu sefer farklı şeylere kayıyor insan
00 Yorumla
+1 yılBu evlilik için çok büyük bir problem. Neden çözüm yoluna gitmiyor doktora gitsin. Fakat bu saatten sonra düzelse de pek arzu duyacağını sanmıyorum ona karşı bu evlilik biter gibi geldi. Üzücü bir durum hakkında hayırlısı olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni o kadar iyi anlıyorum ki benim eşimde aşırı isteksiz bense tam tersi çok sorun oluyor bu hatta boşanma kararı aldık yoksa artık dayanamayacak bir haldeyim kafayı yemek üzereyim sizce eşinizin neden öyle oluyor dokunduğunda bile zevk almıyor gibisiniz bu olaylardan sonra
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç anlamıyorum ben onu çok seviyorum normalde öpmesi bile aşırı zevk vermesi gerek fakat öyle değil bazen sadece beni sevdiği için değilde artık olsun dermişcesine bana dokunduğunu hissediyorum bana zevk alarak şehvetle dokunmuyor gibi öyle olsa o zevki bana hissettirir gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle o şehveti hissetmediğinde zevk almıyorsun bizdede ben aşırı istekli ve tutkuluyum ama çok isteksiz şehvet kalmadı
Cinsellik anlamında beklentilerinizi belirleyebilir , birbirinizi daha yakından tanımaya çalışabilirsiniz. Belki de bilmediğiniz yönleriniz vardır. Hala olmuyorsa tıbbi tedavi alabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılevlilik seksten ibaret degil ama haklisin cunku her kadinin ve erkeginde istekleri olabiliyor bunu ona nazik bir dille anlatabilirsin doktora falanda gidebilirsiniz beraber
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Doktora gideceksiniz bunun çaresi var yok değil çaresini bulun uğraşın öyle olmuyor deyip bişey yapmamak aptallık olur
10 Yorumla
+1 yılTek çözüm profesyonel yardım. Dr. Gidin. Epimedyumlu macun deneyin. Nette bolca bilgi var macun konusunda.
00 Yorumla
+1 yılBekarken gelene gecene abaza mabaza sapik mapık derseniz başınıza bôylesi gelir iste. Dusmez kalmaz allah bu 😂😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. iyi de sen onu herhang bir teknik ile mutlu ediyorsan o da etmeli. o da oral yapıp seni mutlu etmeli. böyle bencil yaşam olmaz
00 YorumlaOnu sakin tutmaya çalış. Sakinleşirse normale döner.
04 Yorumla
Soran+1 yılKaç kere oturup konuştum ben seni çok seviyorum bizim önceliğimiz seks değil her şey halledilir dedim asla kırıcı şeyler söylemedim tam tersi içini rahatlatacak şeyler söyledim önce haklısın öyle tabi dedi ama zaman zaman olmuyor diye sitem edip bu yüzden tartışmalarımız oluyor
- +1 yıl
Bu bir erkek için zor bir şey. O yüzden arada sorun çıkması normal. İhtiyacı olan şey o anda sakin olmak. Dolayısıyla sonradan konuşmanın çok bir katkısı olmaz. Ona sarılarak, belki de dikkatini dağıtarak daha iyi sonuç alabilirsin. Oral yaparak katkı sağlayabilirsin. Eğer yine de sertleşmezse ve bu durumdan rahatsız olmaya başlarsa "bize karışma, biz aramızda anlaşıyoruz" diye pipisini kastedebilirsin.
Soran+1 yılSorun şu ki ben onu bi şekilde tatmin ediyorum oral yapıyorum vs boşalıyor fakat o bana yapmaya çalıştığında zevk alamıyorum bunu dile getirdiğimde kırılıyor o beni tatmin etmiyor ilişkiye girmesekte beni boşaltmak için uğraşmıyor oral yapıp sürekli girmeyi deniyor penisi iniyor onunla uğraşıyor ereksiyon olması için yani aslında ilişki olsun diye uğraşıyor fakat benimle yeteri kadar ilgilenmiyor çabası beni tatmin etme yönünde değilde sürekli ilişkiye girmeyi deneyip başarısız olmakla bu yüzden tatmin olamıyorum ve canım sıkılıyor
- +1 yıl
O sorununu çözüp sana bir şeyler ispatlamak istiyor. Sebebi bu. Oral yaptığında sertleşiyor mu? O noktadan sonra hızla girmeye çalışırsa o panik bir anda inmesine sebep olur. Acele etmeyin. Oynaya oynaya o noktaya doğru ilerleyin. Bu da işe yarayacaktır. Sen kaç yaşındasın? Eşin kaç yaşında?
- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılEvet bunu tersi bizde var ne yapacağız bilmiyoruz sende bir çözüm bulunca aydinlat
011 Yorumla
Soran+1 yılNasıl mesela sizdeki sorun
- +1 yıl
Bizde seviyoruz ama isteksizlik var inan insanı çok yorup yıpratıyor bu durum ne yapacağım bilmiyorum senin gibi buraya sardim
- +1 yıl
İnsan sorunu kendinde arıyor üzülüyor bu süreçte :(
Soran+1 yılO kadar saçma ki iki insanın birbirini deli gibi sevip buna rağmen birbirine dokunduğunda güzel hissetmemesi daha önce hayatıma giren insanları sadece öperken bile farklı şeyler hissediyordum fakat eşimde yok bu durum canımı sıkıyor çözümü nedir anlamıyorum ten uyumu vs diyorlar onun olmama ihtimalini görüyorum
- +1 yıl
Ten uyumuyla hiç alakası yok bunu diyorum ya isteksizlik neden var anlamıyorum bide iyiyiz yani
- +1 yıl
Kafayı yiyecek duruma kadar geldim artık
Soran+1 yılMacunlar falan var ondan kullanın
- +1 yıl
Bende bir sorun yokki 😊 yanlış anladın onda problem hemde değişik halleri var buradan yazamıyorum o halleri
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
T@k! b yapar mısın açık yazayım sana yanlış anlama
- +1 yıl
Yanlış bir şey demedim dimi
+1 yılAdam ssni kandirmis resmen ya da farkli tercihleri var
00 YorumlaBüyük sıkıntı konuşmak gerek bunları ya da terapi stresliyse iş o da sıkıntı yapar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılBence karşındaki kisi ile konusmalisin. Çünkü önemli bir konu. Bunu burada sormanız saçma.
00 Yorumla Doktora gidin aynı sorunlardan gına geldi başka çözümü yok. Ya boşan diyecekler ya da aldat
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılFilm izleyin birlikte ya da farklı mekanlarda yapmayı deneyin.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılN iş yapıyorsunuz meslek olarak buna bağlı sıkıntılar olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHala bakşre misin. Bozamıyorsa doktoea gidin birlikte. Boyunda mı sıkıntı var azdırıfı kürler yap. Tutma o zaman
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAdam içine girememiş abicim bozulmamıstır
Soran+1 yıl@mahir1g bakireyim maalesef
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi bir uzman bulun gerekirse özel, eşinde ilişkiye dair bişey bilmemiş yaşamamış uzak kalmışssa bunu pis diye öğrettilerse yetiştirilme tarzıda çok önemli terapiye gidin kadın hastalıkları ve doğum uzmanı doktorlarında var bu terapileri veren dikkat edin canınızı sıkmayın
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Her gun yapmali zaten yeni evli ciftler bunun kurali budur. Uc ay yapmamak ne demek..
00 Yorumla
+1 yılAbla o zaman bi terspiste gidin o çözüm teknik taktik söyler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşimde aynı şekilde 3 aydır evliyiz ilk gece korkusu var beni asla yaklaştırmıyor yanına arkadaş gibiyiz bende çok kötü durumdayım
02 Yorumla
Soran+1 yılSizin sorununuz vajinismus gibi bende öyle bi korkuda yok ama sorunu inanın bende anlamadım eşim dokununca zevk duymuyorum falan ya da dokunmayı bilmiyor
Cevap sahibi+1 yılİkimizin sorunuda aynı zevk alamıyoruz sonuçta
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÜrünün paketini hemen açmazsan böyle oluyor maalesef
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. farklı zamanlarda deneyin
istirahatini alsın mesela00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEreksiyon sorunu halledilemeyecek bir şey değil. Gidiyorsunuz bir cinsel terapiste bitti gitti. Kesinlikle bir yerde sorun var ve bu sorun çözülemeyecek bir şey değil. Fizyolojik ya da psikolojik de olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirbirinizi tanimadan evlenmissiniz. Klasik turk evliligi zaten kocan buyuk ihtimalle gey. Gecmis olsun. Evlilik paravan.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCok alaka.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılnişanlıyken hiçmi yoklamadın? evliliklerin yüzde 28 i sizin sevepten bitiyor.. daha 3 aylıksın, çekmeye erken başlamışsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanirim bu seni farkli seylere yoneltecek gibime geliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç istemediğim bişey bu benim
Cevap sahibi+1 yılİstemedigin seye zorlancan sanirim cunku gidisay oyle gorunuyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiri de p*rno izle, eşinin kalkar demiş. Verdiği akla bak. 🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOral nasıl yapıyorsunuz
Dünyanın en iğrenç şeyi olabilir
Yemek yiyorsunuz o ağızla iğrenç.00 Yorumla
+1 yılAbla işin cidden zor ama gecmicek sorun değil yazarsan elimden geleni anlatıp cevaplarım yardımcı olurum
00 YorumlaSorunun cozumunu biliyorim tavsiye vrririm
21 Yorumla
Soran+1 yılNedir
+1 yılkadınlığını yaşamayan bir kadını tecrübeli bir erkek anlar...
00 YorumlaDoktora gitmesi gerekli
20 Yorumla
+1 yılDoktora gitmenizde fayda var
02 Yorumla
Soran+1 yılDoktora gittik ilaç verdi fakat onunda yan etkileri oldu isteksizlik yaptı
- +1 yıl
Prno izleyin kalkar
+1 yılTut kolundan götur doktora. Sıkıntılı mevzu.
02 Yorumla
Soran+1 yılDoktor ilaç verdi fakat onunda yan etkileri oldu cinsel isteksizlik gibi o daha vahim
- +1 yıl
Başka doktora gidin tedavi önemli. Diğer türlüsü başka şeylere yol açabilir ki senin içini kemirmeye başlamış.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana bu konuda bazı şeyler anlatabilirim dinlemeyr çok müsait misin şu an?
03 Yorumla
Soran+1 yılDinliyorum
Cevap sahibi+1 yılYazman mümkün mü bana baya teferruatlı çünkü
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sorun ne hiç mi kalkmıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılMuhakkak doktora gitmeye çözüm vardır
00 Yorumla
+1 yılDoktora gitsin
00 Yorumla
+1 yılpsikolojık gecer ya da doktora gidin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. stres mi yaşıyor. Neden doktora gitmedi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni bir kadın olarak arzulamıyor bence doktora gidin psikiyatriye
00 Yorumla
+1 yıldoktora gitsenize neden eşin doktora görünmüyor?
00 Yorumla
+1 yılkomşular bugünler için var.
00 Yorumla
+1 yılDoktora gidebilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstersen sorunu çözmeniz için sana yardım edebilirim
00 YorumlaSeks hayatın olmayan insanla evlenmenin acı bedeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÜzüldüm senin için yazık ya..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kadın doğum uzmanıyla görüşün
02 Yorumla
Soran+1 yılNe için
- Cinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılBol bol okşa. Ne bilelim senin kocanı. Töbest...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaslariniz kaç şu an?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoktora neden gitmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşanıp sağlıklı erkekle evlen
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası