- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen yapmıyorsun diye adamın seksten mahrum yaşamasını beklemen çok bencilce. Kaldıramıyorsan ayrıl. Yetti artık bu bakirelerin yetişkin erkeklerden Katolik rahipler gibi yaşamalarını beklemeleri. Ya sen adamla yatarsın, ya ayrılırsın, adam seks yapacağı biriyle sevgili olur, sen de evlenene kadar libidosunu rafa kaldırabilecek birini bulursun. Ayrılmak istemiyorsan da bu durumu görmezden gelirsin. Dikkat et, yatmak zorundasın demiyorum, yanlış anlama. Ama o adam da seninle ilişkisi boyunca elini s**mek zorunda değil.
04 Yorumla- +1 yıl
Birbirinizin hayatında değilseniz adamın başka kadınlarla yatmasından sana ne?
Soran+1 yılAdama aşığım
- +1 yıl
Allahım sen bu kadınlara akıl fikir ver... Biri der Tayfun evli ama beni si*sin, dövsün, Tayfun'a aşığım, biri der adama aşığım ilişkimiz yok ama niye başka kadınlarla yatıyor. Hepiniz ruh hastasısınız.
- +1 yıl
Aşk denen illetin insanın dengesini bozduğunu boşuna söylemiyorum işte.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılhayatında sen varsın ve başka kadına gitmesi çok yanlış. ama seninde hayatında biri varken limitler koyman çok yanlış.. birbirinize uygun insanlar değilsiniz ortada değimi bu
017 Yorumla
Soran+1 yılBirbirimizin hayatında değiliz benim ona duygularım var
Soran+1 yılHayatımda olmadığı için sınırlarım var hayatımda olsa sınır kalmaz
- +1 yıl
biliyormu bunları peki? açıldınmı ona
- +1 yıl
Hayatinda degilse boş ver Sevecek birinin bulursun. Bu seferlik dikkat Et.. Yalnis anlama. Kendimden ornek veriyorum. bir erkek olarak. ilk once saygim ve sonra buyuk bir Seviyor duyardim. Senin gibi olan sevdigime ve baska bir kadina dokunmazdim. cunku sen gelirsin. Aklima. bu sevgidir.. ben Erkek olarak. bunlarin olmasini isterim Sevdigim beraber olduguma.. Bir erkek olarak midemi bulandirdi... Sen. Yeni ve daha iyi birine layiksin.. Bu sozleri unutma boş ver onu..
- +1 yıl
Ibo, Dan. Aramam. adli sarkiyi dinle. Bu sarki Sana moral ve ne yapacagini soyleyecektir.." Aramam. Sorma bir daha. Yalvarsan yakarsan. Allah, a. Araaamammm!!! Diye bir sarkidir bu. Arama... Sorma o serefsizi... Yalvarsa yakarsa. bile. Allah, a Yinede Arma Onu... Tamam mi?
- +1 yıl
@ShelbyCobra ibo dan aramam sormam mı 🤣🤣 nasıl bir yıkıksın sen 🤣🤣
- +1 yıl
Tabii Aramasin Sormasin.. O sarki onun icindi.. sen daha bunu anlamamissin.. Nasil bir yikiksin sen?
- +1 yıl
" Hayatimda olsa sinir kalmaz" demissin. Eger sevmiyorsan. Onu "At gitsin". Adli ibonun. Sarkisini dinle. Yukarida sana. Ibonun. Aramam. adli sakisinida tavsiye etmistim. At gitsin. ise moralmen. Onu kafandan silecektir...
- +1 yıl
@ShelbyCobra :D :D :D :D
- +1 yıl
Belkide iktidarsizdir. Yani calistiramiyor ve senin bakireligini bahane ediyor.. Ve plan. B.. iktidari varmis herseyi calisiyor izlenimi vermek icin. Baska kadinlarlayim ayagi yapiyor olmali iktidarsiz oldugunu saklamak icin guzel numara.". Sen Bakiresin"
- +1 yıl
@ShelbyCobra ne kadar boş yaptın ya..
- +1 yıl
Dogru bu.. Adam iktidarsiz.. Ama bunu kabullenemiyor... Bari onun Bakireliginden. Dem vurup. Beraber olmayayim. Karizmayi cizdirmeyeyim. durumu var burada. Adam iktidarsiz olusunu. Saklamak icin. Yapmis baska kadinlarlayim. Oyununu.. Ama sen bunu anlamamayip. "Bos yapmissin"
- +1 yıl
@ShelbyCobra ya tamam süpersin sen bi sgit hadi :)
- +1 yıl
Sende dipsin. SGit Hadi
- +1 yıl
@ShelbyCobra he tamam he 🤣
- +1 yıl
Bence o iktidarsiz. Sizin bakireliginizi bunu ortmek icin. Bahane olarak gosteriyor.. baska kadinlarla oldugunu soylemeside. Herseyinin calistigini gostermek icin. Psikolojik bir durum bu
- +1 yıl
Bende. Bakireyim. Sevdigim bana dokunmuyor bu yuzden. diye bir konu acmayi dusunuyorum. Yalnizca baska erkeklere gitmesinede Ben izin vermiyorum gozum ustude diye bir konu ve Bakireligimi. on plana cikaracagim.. Yani Bakire El degmemis. Erkek olacak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
+1 yılYa bana zayıf geliyor böyle tipler, inançlı olupta yapanlar özellikle gözümde baya aciz kalıyorlar😒
İnancı olan bir insan helal yolla yapar bunu fakat çoğu bekaret kavramı erkeklerde yok nasıl olsa erkeğim yaptığım anlaşılmaz kafasında ama zina kardeşim bu. Allahta mı görmüyor 😂
Kimseyi geçmişiyle yargılamam yapıyor biride kendine yapar oturup ay bu bunu yapıyor diye eleştirmem gözümde nedir onu izah ettim. Aciz, nefsine hakim olamayan bir uçkur düşkününden ibarettir.30 Yorumla
+1 yılVirgin Mary... Senin bakire oldugunu ogrenince. bu kutsal bayan aklina geldi.. Onu en. kisa. surede. Terket... ibodan. At gitsin.. YARAMAZSA at gitsin Sarkisini dinle.. Erkek. Oldugum icin mi bilmiyorum. Midemi bulandirdi. O.. Sevdigim biri varken. Baska kadina git? Yok Yok.. kabullenecek bir durum degil bu onu kesin. Birak. Bakiresin iyi birini bulursun. Takma kafani... iyi ve mutlu gunler seninde olur insallah
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılo erkk basit belliki ama sen baska kadina giden bir erkegi neden hayatin aliyorsun baska kadinlarin bilmem nerelerini open o dudaklariyla seni öpmesini kaldirabiliyor musun oyleyse birazda kendini sorgula
00 Yorumla
+1 yılKaraktersiz basit tabi. Bakire olmasan ona kulp bulur bu sefer ey Allah'ım ya neden böyle güzel insanlara hep kötüleri çıkar ki 🙄. İki cins için de böyle bu maalesef 😪
10 Yorumla
+1 yılBöyle tiplerden ciddi ilişki adamı olmaz. Ne yapacağı hiç belli olmaz. Affedersin. G... t gibi bırakır seni ortada. Daldan düşmüş armuta dönersin.
20 Yorumla
+1 yılBasit, saygısı olsa size bunu yapmazdı, üzülmeyin, kendisine saygısı yokmuş demek..
31 Yorumla- +1 yıl
Iktidarsizligini gizlemek icin Ona dokumuyormus muamelesi yapiyordur.. eski bir oyundur bu
Hepsi öyle değil tabikide ama bu devirde bakire kızlarla cinsellik yaşıyamadığı için giderler başka karılara
00 YorumlaBu erkek karaktersiz ve basittir. Aklı kafasında değil iki bacak arasındadır. Büyle birinin hayvandan farkı yoktur
01 Yorumla- +1 yıl
En dogru. En guzel dusunce... ve. Cevap budur. Iste..
Sen kendini harama düşürme bırak helale gelmesinin yollarını öğrensin.
11 Yorumla
+1 yılBakirelikte basa dert.. dusunsene evleniyorsun ve adamin seyi kalkmiyor😅
05 Yorumla- +1 yıl
Virgin Mary, i dusun. ve kendine gel.. Kimdi biliyormusun. Bakire Mary, yi? Onun hayatindan ornek al bakirelik budur iste dersin
- +1 yıl
Adamin seyin kalkmiyor iktidarsiz olmali.. Bunu ortmek icin. Baska kadinlarlaymis gibi yapiyor. Psikiyatris tavdiye etmis olabilir Adam. iktidarim var ama Bakiresin. Yalani ile. seyin kalkmadigini ortuyor..
- +1 yıl
O iktidarsiz biri... Ona. Sen iktidarsizin birisi benim bakireligini bunu saklamak icin. Kullaniyorsun de..
- +1 yıl
Adam gercekten iktidarsiz ve seyin kalkmiyor buna bahane olarakta. Sen Bakiresin diyor.
- +1 yıl
Event Adam bunu saklamak icin. Sen bakiresin o yuzden sana dokunmuyorum ayagi Yapiyor.. halbuki onun yuzune Sen iktidarsizin birisin. Celik yolumdan... demesi lazim
- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılHayır değildir, her insan kendine göre hareket eder. Kaldı ki helalini bekleyen erkekte çok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılpardonda bu adamla sevgiliyim deme sakın. adamın amacı belli sen hala şikayet ediyorsun. yattıgı kakdınlarla evleniyormu? sevgilimi? senle yatsa sende öyle olcaksın. ama nerde o beyin sende
019 Yorumla- +1 yıl
Muta. Nikahi yapiyor olabilir.. iyi bir teniktir bir gecelik evlilik olur ve harama dokunmamis olursunuz.. Belliki Muta nikahi yapiyor. baska kadinlarla yatmadan once
- +1 yıl
@ShelbyCobra evlilik seks için yapılmaz. haşa Allahı mı kandırcaksın bak Allahım nikah yaptım seks yapabilirim diye
- +1 yıl
Muta nikahinda. Nikahlaniyorsun. Yani geceyi nikahli olarak geciriyorsun.. Bu. Iki milyarlik musluman halkin en az700 milyonunun yaptigi bir sey. Iranda bu yuzde yuz. Var. Onlari hasa falan demiyor.. git onlarla soyle
- +1 yıl
@scorpion026. Git irana. Hasa. Muta evliligi mi yapiyorsunuz. Allah mi kandiriyorsunuz Hasa. falan de Onlara!!!( Yalnizca. Kelleye dikkat et Seriat var orada)
- +1 yıl
Iranlilar ve sialar, i. "Hasa", laman. Sart olmus git irana onlari "Hasa"la
- +1 yıl
@ShelbyCobra ne kadar salaakça konusuyorsun sanki onları haklı buldukta seni eleştiriyoz. onların ne mal oldugunu herkes biliyor zaten. git iranaymış sende git arabistana yap aynısını mutayı. burada şahısların kimin yaptıgının önemi yok. seks için dini nikah kıyılmaz
- +1 yıl
Ne Kadar Salaakca. Konusuyorsun... Cunku Salaaksin.. Muta nikahinin ne oldugunu bile bilmekten acizsin... Adamlar. imamin kiydigi nikahla evleniyor ve " Harama". el atmamis Oluyor
- +1 yıl
Muta nikahi bir gecelik nikahtir. Harama el surmemek icin. Sen. Hemen Seks icin yaptin. Muta nikahini Ahmet Mehmet tarafindan. degil imam. tarafindan nikah. Yapiliyor
- +1 yıl
Orjinal ismi. Nikah. AL Mutah.. bu. Orjinal ismi. El Kuds. El Celil. Al talyan..
- +1 yıl
@ShelbyCobra soktumun geriiizekalısı ne bicim müslümansın sen? Allah amelleri niyetlere göre bakar sen evlenmek için dini nikah kıymıyorsun seks için kıyıyorsun senin niyetnin ne oldugu önemli onu Allah bilmiyor mu sanıyorsun? hala şunu idrak edemiyorsun.
- +1 yıl
@scorpion026. Soktugumun Geriizekalisi.. ne bicim. Muslumansin Sen? Klavye delikanlisi
- +1 yıl
@ShelbyCobra soru sormuşsun soruda yok arkadaşım böyle anlattı sana görüş yazanlara şöyle böyle demişsin. biz söyleyince sanki kendisi şii gibi mal mal konusuyorsun. şiilerin inancları başka. onlar kendilerini uydurmuş kendileri inanıyor. senin halifelerine söverler. çok meraklıysan git iranda yaşa
- +1 yıl
Once. Kusura. Bakma. Diyorum. Sana o tanidigim Iran. Vatandasi. Sii Benim yasadigim ulkede yasiyor... Nikah Al Muta. diyorlar.. ikimiz. Aramizda ingilizce konusuyoruz.. Onlar. Ciddi ciddi. Nikah. Al Muta diyerek. bunu yapiyorlar... bir tanidigim detayli. olarak anlatti bana. "Siiler islami yalnis yorumluyorlar. dedi. Islamin sartlarindan biri. Bes rekat Namaz kilmak.. Ama Onlar Uc rekat kiliyor. dedi. ve daha Baska bilgiler. verdi bana. Baska verdigi. bilgileri duyunca sasirdim.. Acayip hissettim. kendimi.. yani. Muta nikahi siilerin. uydurmasi dedi
- +1 yıl
@ShelbyCobra al mutah zaten Farsça bizde muta nikahı Şiilerin kendi uydurması ama bilmiyorlar ki Allâh amelleri niyete göre hesap sorar. Millete dindar görünmek için camiye gidip namaz kilarsan o namazdan hayır olur mu?
- +1 yıl
Olmaz. insanlari kandirmis olursun. Ama. Allaha kandiramazsin... ve. Imamin sartlarindan. biri bes vakit namaz kilmak iken. Uc rekat kiliyorlar... Ben yillar once. Azebeycan, a gitmistim. Oradaki tanidigim. Azeri. Uc rekat namaz kiliyordu. on bes olmasi gerektigini sordugumda. icten bir sekilde. uc rekatin. dogru. oldugunu. v. s. uzun uzun anlatmisti... su anki yasadigim. ulkeye. geldigimde. onun iranli tanidiginin adresini verip onun adini. soylememi istemisti.. insan dogrulari bazen. yasayarak. uzun. zamanda ogreniyor.. Ama ogrenmek... ve bunu isiginda dogru mu degilmi tartmak... dogru olduguna emin olmak icin. hic bir zaman. gec degil
- +1 yıl
@ShelbyCobra onlara sorsan kuranda 3 yazıyor der falan filan der ama peygamber niye bes kılıyor demez. çünklü işlerine öyle geliyor nerden kıssak kardır diyorlar
- +1 yıl
Evet maalesef. Azerbaycanli tanidigim. dogrusu bu diyerek. bir cok sey anlatmisti. Oyle guzel ornekler vererek anlatiyorduki. Aynisinin. kopyasini. buradaki. Iranli. tanidigida anlatiyordu.. Ama. bunlar haricinde. ilk gunlerde. beni evinde misafir etmisti. ta ki is bulunca kiraya cikana Kadar... Allah razi olsun. tum yardimlari icin..
- +1 yıl
Insan duyunca. bile Kendisi acayip hissediyor yol gosterici hz. Muhammed. Niye bes rekat. Kildigini dusunmeden. 3 rekat.. kil. Acayip...". scorpion026" yazdiklarini tekrar tekrar okudum dusundum. dusundum tarttim dogrulari. bulmak cok guzel.. Artik bu konularda. dusuncem dogrularla olacak Allah razi olsun..
- +1 yıl
@ShelbyCobra amin cümlemizden. onlarınki saptırıp kolaya kaçmak aynı muta nikahı gibi haşa Allahı kandırmak
20 yaslarindaydim kiz arkadasim 18 ankarali , beni cagirdi bakire oldugu icin yapmadim vebal alamam dedim , kiz sonra beni hiccccc aramadi sms atti ve engelledi yapmadigin icin dedi , saka gibi ama gercek ustelik evlenmem dedigim halde
01 Yorumla- +1 yıl
Ohh my God.. hikaye, ye bak. Mukemmel
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire kızla evlenilir her erkek bir değil ciddi düşünen seni cinselliğe zorlamaz evlenmeyi bekler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok her erkek öyle değil sen bi skkla berabersin ve çok ezik bir kızsın
00 YorumlaAman defolsun gitsin, nah geri dönebilir bana.
40 YorumlaHerkes KAŞAR sever... taze ya da eski...
31 Yorumla- +1 yıl
Hayır ben sevmiyorum. Ne tostun içinde. Ne de gerçek olanını. Ok ✔️
Sende gitmesine ses etmiyor musun?
07 Yorumla
Soran+1 yılHayatımda değil ama böyle bi kişilik onu diyorum bu yüzden ilişkiye yanaşmıyo
- +1 yıl
Ama baskalariyla beraber oluyor.. boş ver onu at GITSIN..
- +1 yıl
Serefsizler Herseyi. Yapar
.. Seven bir kadina bu yapilamaz. Yukarida. Ona. Arama sorma birdaha... Yalvarsa bile Allaha... Arama dedim - +1 yıl
O Adam rol yapiyor. "Sen Bakiresin". Yalani ile. iktidarsiz birisi O. Ama kendini iktidarliymis. gibi gostermek icin baska kadinlarlayim numarasi yapiyor. Gercek bu
- +1 yıl
Iliskiye yanasmiyor cunku iktidarsiz.. yani calisiyor. Bunu ortmek icin Bakiresin. ondan dokunmuyorum yalanini atiyor. inanma Ona
- +1 yıl
Tamame. Bahane iktidarsizin biri o yuzune Karsi. Soyle.. Sanki iktidarliymis da baska kadinlarla gidiyor mus ta.. Yalan..
Niye her erkek öyle olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılBöyle olan erkek varoş mu
- +1 yıl
Iktidarsizdir..
- +1 yıl
Iktidarsiz oldugunu gizlemek icin size bunu soylemis... yani islemiyor cinsel. organi. Bunu ortbas etmek. Sanki calisiyor gibi gostermek icin baska kadinlar ayagini yapiyor.. Kesin iktidarsiz O..
+1 yılGerçekten seviyorsa sabreder bekler
10 Yorumla
+1 yılSeni de onları da sevmiyor.
10 Yorumlaacınası kezban ve onun midesiz sevgilisi :D
00 Yorumla
+1 yılHer erkek öyle değildir hayır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma bir düşünce
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek böyle değildir..
00 Yorumla
+1 yılBu erkekle ilişki yürümez ayrıl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNerden bulursunuz bu tipleri ya
00 Yorumla
+1 yılAyrıl ne duruyorsun saf mısın
00 YorumlaVay arkadaş nasıl bir mide var sende
00 Yorumla
+1 yılBuda önemli bir ihtiyaç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhadi ordan çek sende bu kadar basit
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninle neden olmuyor?
00 Yorumla
+1 yılİğrenç olduğu kesin
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hayatında degilsindir öyle sanıyorsun
00 Yorumla
+1 yılBasit erkek terk et.
10 Yorumla
+1 yıldelik severler
00 Yorumla
+1 yılsorun bunu kabullenmen
00 Yorumla
+1 yılYok sadece o altal olanlar öyledir
00 Yorumla
+1 yılOndan bi halt olmaz ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboş ver onu bakır erkekle evlen