Arkadaşlar sevgilim 2 hafta iş hayatında yoğun bir dönem geçirdi çok görüşemedik vs neyse şu an kalkmıyor mesela çok öpüşüyoruz elleşiyoruz zor kalkıyo sebebi ben miyim? Beni mi istemiyo yoksa kafa doluluğundan olabiliyor mu? Özellikle erkekler yanıtlarsa sevinirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence sen değilsin bunun sebebi bu tip durumlarda kadınlar genelde kendilerini suçlarlar ama işin Aslı öyle değil , bunun sebebi partnerinin kendi iç dünyası ve cinselliğe bakış açısından kaynaklı ve tabiki yorgunluk stres gibi durumlarda etken bu aralar sürekli kafasına taktığı şeyler vardır muhtemelen
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
21Cevap
Kanka sen burada yazilanlara pek kulak asma kimse kimsenin ahlak bekçisi degil bucskeilde konusanlar once gidip kendi kardeşlerine sahip ciksinlar diyip konuga gelelim.
Sevgilinin yaşı kaç oncelikle bu önemli? Dsha onceden durum nasildi? Yaşı 35 in altındaysa zaten otomatik kalkmasi lazim. Eğer başka birisiyle ilişkisi varsa ve o kişiyi senden daha çok begeniyorsa sen ne yaparsan yap onu kaldiramazsin canı seni çekmez yani00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Daha önce soeunyasamiyorsaniz anlık yasananlardansdir
10 Yorumla
+1 yılKafası yoğundur ama işin zoe bu yaşta bunu diyorsan
00 Yorumla
+1 yılBezen olabilir çok stresli ve yorgun olursa ama sürekli oluyorsa iktidarsızlık var demektir
00 Yorumla
+1 yılOral dene farkı gör. Kslkmiyirsa başkası rahatlatiyordur
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsorunu olabilir doktora gitmesini söyleyebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiraz da problemi kendinizde arayın. Azdıramıyorsun demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl16 saat çalışma. Kavga gürültü stres... yine de benimki kazık gibi 🫢
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılYoğun bir tempodan çıkmış eniştemiz
20 Yorumla
+1 yılKafası yoğundur stresli olunca öyle olması normal
02 Yorumla
Soran+1 yılKişisel olarak algılamayayım o zaman doğru mudur
- +1 yıl
Evet
+1 yılGün içerisinde yorulsam dahi öyle bir şey olmuyor
02 Yorumla
Soran+1 yılKişiden kişiye göre değişiyor sanırım
- +1 yıl
Yani çoğunlukla öyle oluyor
+1 yılUmarım ilerde pişman olmazsınn
00 Yorumla21 yadinda kızın yanında bike kalkmıyorsa sıkıntı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Psikoloji etkiliyor ve düzensiz yapıyorsa ondandır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır onunla alakalı bişey
10 YorumlaTamamen onunla alakalı bi sey canım benim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan benim hep kalkık kız yok şansa bak ya
00 Yorumla
+1 yılYok eli
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaşlar kaç?
011 Yorumla
Soran+1 yıl35-21
Cevap sahibi+1 yılO mu 35
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılYaş farkı biraz fazla değil mi? Beklentin ne bu ilişkiden?
Soran+1 yılEvlenicez , nişanlıyız 🫶🏼
Cevap sahibi+1 yılKendine yazık edersin
Soran+1 yılNeden öyle dedin ki?
Cevap sahibi+1 yıl14 yaş var güzelim. 30a ulaşmadım henüz. Cinsel yönden sağlık problemlerim yok hatta yeterince arzulu istekli biriyim. Buna rağmen ben bile 20 22 yaş grubuyla istemem ilerde yetemezsem diye. Adam 35 olmuş. 5 yıl sonra 40 oluyor. 5 yıl sonra sen kadınlığın zirvesine ulasmamis olacaksın. Senin zirveye tirmanisin ile onun çöküşü aynı dönemlere denk geliyor. Diğer şeyleri bilmem de cinsel problemler yaşanır illa
Soran+1 yılHaklısın bunların problem olacağının farkındayım ki başladı bile. İktidarsızlık vs hep oluyordu, ben incitmemek için görmemezlikten geliyordum ama düzenli bir cinsel hayata geçiş yapınca gözüme batmadı değil bilmiyorum ne olur zaman ne gösterir
Cevap sahibi+1 yılYaşın çok toy. Yaşın 30 üstü olsa desen ki 60 70 yaşında biriyle evlenecem neyse derim. Zihniyet oturmuş olur. Şu an öyle toysun ki mantığın devreye bile girmedi henüz. 3 5 yıla tam anlamıyla görürsün
Cevap sahibi+1 yıl10 yıl sonra boynuz takmak mı istiyorsun? Kaçamak ilişkiler vs?
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral yap kaldır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen değilsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem