Ses işin içine girince aynen daha iyi istekli arzulu olmaya başlayan o kısık buğulu ses ve canlı canlı seni istediğini hissettiren ton aynen daha etkileyici de sesli nerden yapabiliyorsun
Aynen skype vardı ıntstad hiç bulaşmadım o işe ama bak burdan yaptım bir kez biriyle onlione ses atabilen bi site var ordan ses atıoduk 🤣görüntülü ama baya oldu yapmayalı ben
Burdan ses atması öyle iğrenç ki başka bir siteye giriyorsun da kaydediyosun da kopyaliyosunda buraya yapıştiriyorsun da ohooooo zevk mı kalır o zamana😃
Aynen öyle zaten kalkan şeyim iniodu o arada 🤣🤣 en son baktım olacak gibi değil bu ne yaaa dedim manyaklık bildiğin ama Farklı bir fantezisi de oluyor sanalın herşeye rağmen p*rno olayı ama partnerin ile izlerken keyifli aslında bak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Hayır sevmem saçma
Cinsellik pratik isteyen bir şey, sanal samimi değil.
bana da saçma geliyor. gerçeğini yaşamadıktan sonra benim için vakit kaybı
İsmi bile tuhaf ekrana ekmek banıp yeme gibi bisey sanırım temas olmadan zor
O da istek giderme yöntemlerinden biri olabilir tabi neden olmasın
Saçma buluyorum ulan ne gerek var ben kendi kendime de yeterim hiç kimseye ihtiyacım yok benim
Olay daha interaktif oluyor işte ama
Eskiden yapardım hatta bir İtalyan kızla da yapmıştım babası da polisti ne günlerdi ne😀
Seviyorum ama sesli yazışarak sevmiyorum zevk vermiyor
Sen peki
Güzel oluyor severiz tek yapmaktansa karşındaki ile güzel oluyor
Karşımdaki kişi cesaretliyse evet tad veriyor ama sadece mesajlaşırsa hiçbir tadı kalmıyor
Mecbur kalırsam mecbur severim :D
Gerçeği varken sanal çok saçma
Değişik fantezi paylaşmak güzel
Kişiye bağlı bence
Saçma. Ama sesli ve görüntülü olunca güzel oluyor
Sevgilimleyse severim
gayet eğlenceli yapalım mı
resminide atıyon mu
Severim
Ağır saçmalık
Saçma
yapmasını bilenle evet
Bazen iyi geliyor
Yoklukta gider be
Saçma real olmalı
Severim
severım sen
Saçma
Amaçları o zaten
Yoklukta iyi🙂
😂😂😂
Cesaretli misin peki
Çok değil
Konuşmak ister misin peki
Neyi
Tanışmak
Hayır
p*rno daha iyi değil mi
Değil bence onlar yapiyo sen izliyorsun... Birebir iletişimde olmak ses nefes bence çok daha keyif verici
En basitinden istediğin şeyi yapması ve tepki vermedi çok zevk ve heyecan verici değil mi
Ses işin içine girince aynen daha iyi istekli arzulu olmaya başlayan o kısık buğulu ses ve canlı canlı seni istediğini hissettiren ton aynen daha etkileyici de sesli nerden yapabiliyorsun
Yapmıyorum artık geçti benden😃 zamanında hayli yaptım Instagram, Skype uzerinden
Aynen skype vardı ıntstad hiç bulaşmadım o işe ama bak burdan yaptım bir kez biriyle onlione ses atabilen bi site var ordan ses atıoduk 🤣görüntülü ama baya oldu yapmayalı ben
Geçti derken yaştan dolayı mı zevk alamıyorsunn yoksa evlilik galan mi oldu
Evlendim artık🙂
Peki mutlu bı seks hayatın var mı
Burdan ses atması öyle iğrenç ki başka bir siteye giriyorsun da kaydediyosun da kopyaliyosunda buraya yapıştiriyorsun da ohooooo zevk mı kalır o zamana😃
Aynen öyle odaklanma bile olmuyor 😅😅
Aynen öyle zaten kalkan şeyim iniodu o arada 🤣🤣 en son baktım olacak gibi değil bu ne yaaa dedim manyaklık bildiğin ama Farklı bir fantezisi de oluyor sanalın herşeye rağmen p*rno olayı ama partnerin ile izlerken keyifli aslında bak
Evlilik nasıl gidiyor sanalı aratıyor mu 🤣
Severiz
Seviyorum
Bayılırın
Bayılırım
Çok seviyorum