Bir erkek bir kızı neden öpmek istemez?

Ben mavi gözlü beyaz tenli olmama rağmen hep benim dudaklarıma iltifat edilirdi şekilli kalkık ve kalın dudaklarım var. Benim babam beni dövdü annem küfür hakaret iğrenç bi insan şeytanın kendisi gibi. Ailemden para almamak için bi kızın bana mert seni beğenmiş masaja gider misin kendi evini tutarsın yurttan kurtulursun teklifini kabul ettim nolursa olsun yurttan kurtulayım bi de ailemden para almayım zaten düzgün vermiyor babam bi de babamın verdiği paraya annem seni köpek olarak besliyorum diyor mal kadın kendi parası bile değil. Neyse ben kapalıyım ve daha önce el ele bile tutuşmadım ama gururum için bu işi yapmaya kalktım merte arkası dönükken masaj yaptım altında havlu vardı masaj bitince o benim kalçamı elleyecekti ve masaj bitince gözleri parlayarak döndü evet diyerek ben dedim utanırsın yapmazsın diye düşünmüştüm yok yok dön arkanı dedi döndüm kalçamı elleyerek boşladı işte eve gidince de bana kalçan baya sert ama güzel ve büyük yazdı 2 gün sonra tekrar buluşmak istedi boşalmam lazım yazdı bu mesaj beni rahatsız etse de mecburiyetten kabul ettim taksiye bin gel hadi ben veririm parasını dedi çok kız var ama senden hoşlandığım için seni çağrıyorum dedi sürtünürüz çıplak dedi olmaz dedim öpüşürken sürtünürüz kıyafetin içinden kilodun üstünden görmeden dokunursun dedim gittim evine bu hemen diyo ki üstüme çık dedim öpme felan olmadan nasıl olacak dedi ki ben öpme sevmiyorum ya arkadaşlar böyle bi şeye inanılır mı bi erkek nasıl öpme sevmez ve bana ilk dokunan erkek olduğunu dudağımı ilk öpecek olduğunu biliyor dedim senin sevdiğin mi var yoo 2 sene önce ayrıldık eski sevgilimle dedi şu an da merak ediyorsan İzmirli konuştuğum hoşlandığım var dedi e dedim bu işe vereceğin parayla İzmir'e otobüs bileti alır giderdin ya mal oğlana bakın ya açık saçık 100 kişinin ellediği kadından herkese bacağını açan kadından hoşlanıyormuş sonra yurda gelince bana bu merti ayarlayan kıza mesaj attım öpüşmeden tutku duyamazdım diye o da bana mert beni seviyor benden hoşlanıyo seni neden öpsün yazmış inanın üzüldüm ya ve mert taksi paramı da vermedi o kadar göğsümü elledi bi ara çaktırmadan göğsümü öptü kaçtı büyükmüş dedi şeyimi okşadı 10 dk felan ve gidiş geliş 470 tl taksi parasını bile vermedi ben de ezik yazdım ona

Güncellemeler
+1 yıl
Mal olduğu için
Bir erkek bir kızı neden öpmek istemez?