Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Niye erkekler sadece düşünüyor? Niye hep erkekler abaza? Seks düşünmek neden kötü ve ayıp? Sağlıklı her birey sapiklasmadan , çevreyi rahatsız etmeden seksi düşünebilir ayıp değil ki? Seks kötü bir şey değildir. Kötü olan etrafa rahatsızlık vermektir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır bence gelmez. Sonuçta iş yoğunluğu, tempo, yorucu hayat şartları... Insan bazen yorgunluktan kendini bile unutuyor. Ha işi gücü yoksa düşünecek başka şeyi yoksa aklı hep cinsellikte olur.
32 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum , yaşam kalitesi düştü insanların dert borç hayat mücadelesi derken cinsellik unutuluyor.
- +1 yıl
Soyledikleriniz ile pek ilgisi yoktur efenim 😁 insan var onca stresin içindeyken 100 mt ötedeki kadini gorunce kıpraşması başlar. İnsan var omuz omuza olsada kıprasma yeri ve zamani haricinde pek olmaz. Sizin soylediğiniz ilerki yaşlarda 40-45+ yaslarda oluyor stres yorgunluk vs. Gibi durumlarda isteksizlik. Veya istek olsa da cinsel sorunlari oldugundan ilişki yaşayamama gibi durumlar ile karşilasabiliyor insanciklar. Önemli olan iyi bir insan olmaktir. İnsanlarin cinsel istekleri yaşamlari vs. Bunlar pek önemli seyler degil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet düşünürler
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Durduk yere neden gelsin? Ama akla getirecek çok unsur var sokaklarda sütyensiz, popo hizasında kısa giyinen vs aşırı teşhirci tipler görünce insanın aklına elbette cinsellik gelebiliyor
00 Yorumla
+1 yılSeks olmayan bir evlilik düşünemiyorum. Seks bir yaşam biçimidir. Seks bir terapidir. İçindeki kötülüğü atma yoludur. Seks evliliğin şanındandır. Her öğün aksatılmadan yapılmalıdır
00 YorumlaSexsi sadece erkekler düşünmez, bu her iki cins içinde bir ihtiyaçtır.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Uygun ve güvenli ortam olduğu takdirde her erkek cinsellik yaşamak ister. Her gün öyle bir ortam ve partner olursa her gün ister.
00 YorumlaHer zaman gelmez ihtiyaç hali doğrultusunda gelir ve oluşum süreçleri kişiden kişiye göre değişir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNamaz kılan biriyim Bu duyguyu bastirmakta zorlaniyorum libidom yüksek oluyor😔 Helalim Helal yollarla Evlilik istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHaftadada 5 kez olabilir tabiki stabil olamaz kimse dimi bu sayı bazen düşer bazen yükselir tabiki eşimede bagli bi durum ama Ateş ile barut yanyanada boş durmaz bencee
00 Yorumla
+1 yılSadece erkekler değil
31 YorumlaDüşünebilir tüm erkekleri genellemeye ne gerek var
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHer gün niye durduk yere gelsin aq işsiz abazalarda olur o
20 YorumlaHer gün olmasa da sık sık gelir aklımıza
04 Yorumla
Soran+1 yılDurduk yere mi peki düşünmeden
Soran+1 yılDiyelim ki 1,2 ay hiç etken olmadı düşünmene yetecek o kdr dayanıp tutabilen var mıdır
+1 yılDurduk yerde akla mı gelir yaaaaaaa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadinda dusunur erkekte erkek fazla. dusunur
00 Yorumla Her gün değil, 7 saniyede bir🙂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Elbette hayır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yıl30 sn de bir :)
00 Yorumla Gelir muhakkak 😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeks hayatına bağlı bir durum bu bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılSeks hayatı olmayan brisi
- +1 yıl
Gelir onda zaten.
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Düşünürüz yeterki fırsat bulalım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılhemen hemen her 5 saniyede bir..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır tabi ki hafta da 5 6 filan 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılEee het gün oluyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer 3 saatte br hatta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirçok kez geliyor gün içinde
02 Yorumla
Soran+1 yılYuh
Cevap sahibi+1 yılYuh değil tatlım bu biraz çalışma ortamına ya da bulunduğun yere bağlı. Yaşamış olduğun yer de buna etken.
Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Hayir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılevet :/
00 Yorumla
+1 yılHep aklımda
00 YorumlaEvet seksde bir aşktır seks olmazsa aşk olmaz
00 Yorumla
+1 yılEvet şu an geldi senle bide
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHer saat dusunurum
00 Yorumla Evet düşünür genelde
00 Yorumla
+1 yılhyrr
00 Yorumla
+1 yılhayır
00 Yorumlaevet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeks ne
02 Yorumla
Soran+1 yılOffff tamam yanlış yazdım seks oldu mu
Cevap sahibi+1 yılSen yazar yazmaz şu an aklıma düştü biliyur musun