Ya hiç dikkat eden yok mu buluşurken? Sevgilim yanıma geldi saçı kokuyor. Bide sevişmek istedi ama çiş kokuyor bariz kokuyor hemde berbat bir koku acayip keskin su içmeyince oluyor ya idrarda bir koku o kokudan. Ben onunla buluşurken mutlaka duş alıyorum. Kıllarımı komple alıyorum. Ağzıma naneli sakızımı atıyorum. Temiz kıyafetler giyiyorum parfüm sıkıyorum yani bakımlı olmak çok mu zor? İnsan sevdiğinin yanıma gidince bunları yapar özenir özenmesi karşıdakine verdiği değeri gösterir. Karşıyı bırak insan kendi için yapar ya ben bunları yapmasam asla buluşamam önce kendim için sonra karşımdaki için. Hayret ya herkes bi üşengeç umursamaz olmuş.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Net söyleyeyim. Bu çocuk sana göre değil. En kısa sürede bitir. Koku çok önemli. Ben kokan birisi ile asla birlikte olamam. Mümkün değil. Miğdem bulanır. Uzak dururum. Seks yapmadan önce mutlaka duş alırız. Bir de idrar ve sigara kokusu beni kesinlikle soğutur. Aşk falan kalmaz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla sevgilileri bilmem de Allah bazı evli kadınların yardımcısı olsun. Çünkü öyle tanıdığım adamlar var ki öküzden hiç bir farkı yok. Abartısız söylüyorum. Hatta öküzlere hakaret olur bu söylediğim aslında. Eğer durumlarından memnunlarsa ona da bişey diyemem.
00 Yorumla
Ya kaynar kazana atacaksın. ya da eskiyi getir yeniyi götür kampanyasından faydalanacaksın. Pis erkek ya da pis kadın olmaz. İnsanın önce kendine saygısı olup gerekli bakımlarını yapmadı lazım
00 Yorumla
bunun sebebi anneler, 35 yaşında olup yatağını annesine toplatan sofra hazırlatan çoraoplarını yeden tolatan ayılar biliyorum ama bunun suçu anneler sorumluluk hijyen öğretmiyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
13Cevap
+1 yılkeskin koku büyük ihtimalle tuvalette işedikten sonra orasını silmiyor ve donu çiş kokuyor bu yüzden
nerden bildiğimi sormayın 😭27 Yorumla
Soran+1 yılAyy valla midem bulandı. Kıllarını bile almıyor adam şeyindeki kılları uzatmış.
- +1 yıl
@izyonex ayyyyyyy o zaman kıllı kıllı daha da kokuyodur orası yıkamıyosa öğğğğğğğğ
- +1 yıl
ayrılsana kızım hala neyi bekliyon
- +1 yıl
@izyonex erkek Aynen az bi bakım yapsa karı mısın diyen bir milletten ne bekliyorsun ki ve evet ayakta yapmak çok sağlıksızmış idrar kesesinde çiş kalıyormuş hepsi atılamıyormuş ve o da sonradan donuna damlıyormuş
Ayrıl gitsin ama bazı insanlar takıntılı değil bende öyleyim çok dikkat ederim temizliğe hijene özelikle kokuya uyar bence seviyorsan
20 Yorumla
+1 yılSeven adam dokkat eder, seninki sadece s¡kiş peşinde olduğundan pek umursamıyor belli ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılBerbat Bir Durum Yazık Gerçekten Acilen Soruna Çözüm Bulun Bence Uyarı İkaz Sonra Tekme K. çına
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakimsiz kendine saygısı olmayan birisi mis gibi kokması lazim kokusunu içine çekmelisin derin derin benim kokumu severlerdi kisisel bakımına özen göstermeli sen olsan da olmasan da hanzo bu galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVe sen hala sevgilim mi diyorsun bu kokanaya
00 Yorumla
+1 yılO ne öyle
Tamam bende erkeğim de vücudumds bı tane kılın uzadığını bilmem duşa girmeden dışarı çıktığımı bilmem bu dağ ayısı bildiğin05 Yorumla
Soran+1 yılKıllarıda uzun almıyor şeyindeki kılları
Soran+1 yılİki metre uzatmış
- +1 yıl
Çüş
- +1 yıl
Harbi dağ ayısı
- +1 yıl
Sen tam benlikmişsin
+1 yılOnun kendine saygısı yok ki
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ya
- +1 yıl
Duş almak tıraş olmak çok mu zor
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ayrıl mk öyle pis erkek mi olur...
03 Yorumla
Soran+1 yılŞeyindeki kılları bile almamış adam
Soran+1 yılBide sevişme teklif ediyor..
+1 yılmidem bulandi ayrıl knk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBakım evine yerleştir 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayiyla birlikte olma. madem
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız.
Cevap sahibi+1 yılmesajdan konsuulrmusun
Gizli Üye(18-24)+1 yılUmarım şakadır çiş kokuyor ya patladım
03 Yorumla
Soran+1 yılBildiğin kokuyor adam. Türk erkeğiyle sevgili oldum iğrendim. Erkeklerden soğuttu. Yurt dışından geldim ben bu arada aslen Türküm ama oradan geldim
Soran+1 yılBöyle bir şey ömrümde görmemiştim
Cevap sahibi+1 yılAnladım geçmiş olsun
+1 yılIyy çok tiksindim
03 Yorumla
Soran+1 yılBu Türk erkeklerinin çoğunda var. Midem bulandı. Bakımlısı çok çok az
- +1 yıl
Bence bakımlı olmak insanın kendine değil toplum olan saygısını da aynasıdır bir kere bu şekilde rahatsız olmadan yaşayabilen insanlar zaten bu minvalde verilir dolayısıyla kolay kolay değişmez
direk bırakacaksın
10 Yorumla
+1 yılBakımsız erkek , kız cekilmez
00 YorumlaSana göre değil çabuk bırak hemen
00 Yorumlaİğrenç yahu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYasdadır belki 🧐
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılmidem bulandı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl🤮🤮🤮🤮🤮🤮
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem