Ya ben bıktım artık geleceğe karşı bi umudum da kalmadı. Güzel bir kız olduğum için ınsta twitterdan sürekli yazıyorlar ama öyle böyle değil. Sürekli bi cinsellik sürekli bir başka şey. Arkadaş ortamlarımda desen evliler aldatıyor kocasının karısınım haberi yok çoluğun cocuğun rızkını yiyor adam kadın. Erkekler den de kadınlardan da soğudum. Bu devir neden böyle ya ya da ben mi adapte olamadım sorun bende mi yani
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbirden çok uzun ilişki yaşadım ve birini bile aldatmadım. ha belki aldatılmışımdır ama ruhum bile duymadı açıkçası, kime tam olarak güvenebilirsin ki sonuçta. ama benim ne eskilerde böyle bi huyum vardı ne de bu sapkın dönemlerde. bana sorarsan ben de senin gibi düşünüyorum, bu dönemin bomb*k bi getirisi olsa gerek bu aldatmalar, sahtelikler, keyfi için insanları kullanmalar.
06 Yorumla
Soran+1 yılKadın erkek fark etmeden o kadar şey duydum ve gördüm ki midem kaldırmıyor artık
- +1 yıl
tek korkum buna alışmak zaten. ben de çok şahit oluyorum.
Soran+1 yılO kadar normalleşti ki çok yakın bir arkadaşımın sevgilisi arabasını aldı kızın parasını da yedi O derece
Soran+1 yılTerk etti gitti sonra evliymiş bi de
- +1 yıl
bize böyleleri denk gelmez inşallah
Soran+1 yılinsallah
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorunu neden kendinde ariyorsun ki anlamadim sen sadece ne istiyorsun karar ver ne istediğini biliyor musun seni ne mutlu eder nasıl keyifli yaşarsin aldatmak normal değil sen aldatmak zorunda değilsin ki kendini üzme dogru seçimler yap aceleci olma soğukkanlı ol yanlis seçimler yapıyorsun sanki
07 Yorumla
Soran+1 yılHerkes aldatınca ilişki yaşamaya hevesim kalmıyor O yüzden
Cevap sahibi+1 yılKisi kendini aldatır seni değil hevesini kirma değmeyecek insanlar için hayatından çıkar önüne bak şükret iyi ki erkenden yuzunu gösterdi cikardik onu hayatındam de daha fazla bağlanmadan güvenmeden kendini kaptırmadan unutma onemli olan sensin senin ne düşündüğün ne istedigin ne beklediğin karsilanmadigi yerde bir dakika durma
Cevap sahibi+1 yılKeske seni dinleyebilseydim
Soran+1 yılGizliden çıkarsan dm den yazabilirim
Cevap sahibi+1 yılTabiki
Soran+1 yılYazıyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam bekliyorum
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bu devir böyle güzel kardeşim veya or. pu olman lazım yoksa biriyle uzun süreli birliktelik zor
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılkaraktersizliktir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunu söyleyip şikayet edip yapanada çok denk geldim. En son bir cerrah arkadaşım karısını 3 siyahi erkekle bastığındaki görüntüyü p. orno filmlerinde göremezsin demişti bana. Bu sebeple, cinsellik, teşhir hat safhada. Tek başına erkeklerde, kadınlarda suçlu değil. Ama ateşleyen sosyal dengesizlikkere bakalım. Müslümanız sözde. Tesettürlüsüde erkek arkadaş yapıyor. Kızlar bacaklarını, göğüslerini, g. ötlerini, özel Seksi kıyafetlerini, donunu ve hatta Seksi çoraplarını göstermekten çekinmiyor. En basiti, pantolon bike giyse don izinden ne marka olduğunu bileceğiz. Erkeklerde seks odaklı yaklaşıyor. Normal kızlarada öyle. Teşhirle beslenince her kadını öyle sanıyor. Kadın içki içiyor, sigara içiyor, erkekle eşit şartlara sahip olduğunu düşünüyor. Ona göre eğitiliyor ama ya gerçekler...
17 Yorumla
Soran+1 yılAltına imzamı atarım
Cevap sahibi+1 yılSaygı duydum. Erkekler günahsız demiyorum ama bir erkek olarak yolda dokunmak istediğim çok kadın oldu. Bu sebeple erkekliği dizginlemek kadınşarın nefsini tutmasından daha zor bence.
Soran+1 yılSöylediklerin de 1 tane bile yanlış yok. Kapalı kadınlar daracık tayt giyiyor. Kapalı bir arkadaşım bağırıyordu resmen ben tanga giyiyorum diye. Tamamen sosyal dengesizlik
Cevap sahibi+1 yılBu gerçeklere erken yaşta hakim olman güzel. En azından kendi adına doğru yolu bulursun.
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılDaha çok soğuttu beni de neyse
Cevap sahibi+1 yılYukarıdaki linke tıkla neşen yerine gelsin. Birde böyle ısrarla klip çeken tipler var.
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Mesaj kutunu kapat sen de sana bulaşmasınlar...
02 Yorumla
Soran+1 yılE nasıl aradığım insanı bulacağım açık kapı bırakmak lazım ordan da abaza dadanıyor bir ton
Fotoğraflarını teşhir etmezsen bunlara maruz kalmazsın
04 Yorumla
Soran+1 yılAçık değil sana yemin ederim dekolte yok
Soran+1 yılNasıl sevgili bulayım öleyim mi abazalardan da kurtulamıyoruz gerçi
Karakteri olmayanlar aldatır... Bu devir öyle bir devir ki insanın bezdiriyor. ALLAH herkese hidayet versin
00 Yorumla
+1 yılCidden mi yaa bunu yazıları güzel bir insanın yazdığını düşünmüyorum. Güzel olan güzelim demez çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen ne istediğini biliyor musun?
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi soru düşüneyim
Cevap sahibi+1 yıldüşün sonra bana yaz tartışalım
Soran+1 yılKilitlendim cidden böyle bir şey beklemiyordum sanırım bende ilişki istemiyorum bunlar bahane oluyor ya da içimde büyük bir kaşar var bunca yıl saklamışım
Cevap sahibi+1 yılöyle de değildir, bana bir anlat 😅
Soran+1 yılDm den yazayım birazdan
Soran+1 yıl5 dk ya
Cevap sahibi+1 yıltm
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal bence eşimde oyle. olsa haroka olcak
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSende aldatir misin
Soran+1 yılHayır asla
Cevap sahibi+1 yılHimmm tek kisiyle iliski yasanmaz omur boyu
Soran+1 yılİğrenç
Cevap sahibi+1 yılPeko
+1 yılSende sosyal medyayı bu kadar ciddiye alma
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece sosyal medya olsa almam
+1 yılDeğil tabii ki
03 Yorumla
Soran+1 yılAldatmayan aldatılmayan tanıdığım yok durumu sen anla kadın parası yiyen erkek mi dersin kadın versiyonu da var bunun. Kocası çok iyi bir insan olan tanıdıklarım var aldatıyorlar çatır çatır
- +1 yıl
Herkes de aynı değil ama
Soran+1 yılO da doğru
+1 yılSorun sende değil böyle insanlarda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Sen adapte olamadin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen de böyle bekar bekar gidersin kendi halindee
04 Yorumla
Soran+1 yılOffff
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç senin
Soran+1 yıl22
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkayım miiii beni şey yapar mısın
- Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılTakıl sen de
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Normal değil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam