Takılmalık mı ciddi miydi kendime çok zarar veriyorum?

Arkadaşlar şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı. Beni sevenleri ben reddettim ki zaten çok da olmadı. Ve saçma sapan tiplerdi gerçekten. Benim beğendiğim hoşlandığım herkesten de istisnasız red yedim. Beğendiklerim güzel olduğunu söylemesine rağmen. Bir gün twitterdan bir çocuk beni buldu instadan ekledi. Bende ondan hoşlandım anında wp geçtik. Ve biliyorum garip ama ilk günden sevgili olduk çünkü ben canım ilgiye muhtaç birisiyim Daha sonra ben canım olduğum için cinsellik muhabbeti açtım ama hani nasıl desem böyle direk açmadım alttan alttan gönderme gibi bir şey oldu. Ben 1 yeşil ışık yaktıysam o 10 yaktı. Ve cinsellik vs. Bayağı döndü telefonda siz tahmin edin zaten o günden sonra full cinsellik oldu başka hiçbir şeysin ama bende az değildim suç sadece onunda değil. Ama aynı zamanda çocuk bana hediye vs. De aldı bu süre zarfında ama böyle aşık olduğunu söylüyor bana. İşte tek konumuz cinsellik olmasın da diyordu. Evlilik konuştuk o derece. Hayaller kurduk. O farklı şehirdeydi beni otele götüreceğini söyledi ama ben bakire olduğum için sevişemem demiştim. Bir şey yapmayacağız dedi ama inanmadım ayrıldım çocuktan. Çocuğun Instagram hesabı kız dolu bu arada. Ama bana hediye alması iyi davranması kaprsimi çekmesi hatta ben bir kere terk ettim onu gene de peşimden koştu. Hiç sevgilim olmadığı için emin değilim ama çocuğun niyeti iyi miydi yani cidden bana aşık olabilir miydi sonuçta ilk cinselliği ben açtım hatta o konuları ben devam ettirdim. Ya da kendimi mi kandırıyorum alakası yok gerçekten de takılmalık bir ilişki mi?

Dalga geçmeyin cidden 19ma kadar geldim tek bi erkekle flörtleşmedim ilk karşıma çıkan da bu oldu gram deneyimim yoktu. Ben kendime çok kötü davranıyorum bir daha asla birini bulamayacaksın karşına çok iyi mükemmelbirisi ççıktı diye. Mükemmel değildir di mi ben abartıyorum ilerde iyi birini bulabilir miyim
Takılmalık mı ciddi miydi kendime çok zarar veriyorum?