Niye imkansız olsun her erkek aynı değildir unutma abaza ve libidosu yüksek olması arasında dağlar var abaza seni darlar isteği olansa sana bunu açık açık söyleyemez bile söylese bile sen istemiyorum dediğinde zorlamaz darlamaz
İşte bazı hemcinslerin onlarıda abazalar kefesine koyunca genel algı yaratıyo bende buna çok sinirleniyorum benim ne suçum var ben edebimle istekleniyorum sbshdh
O biraz zor olabilir ama senin isteğini ve zevkini önemseyen cinselliği sana göre şekillendiren bir erkek bulabilirsin mesela ben seks seviyormuyum bilmiyorum çünkü hiç yapmadım ama sevişmek çok ayrı bir duygu his onu biliyorum ama olmasada oluyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
her kız güzeldir.
konuştuğun erkeklerin içi çirkindir
güzel misin görmek lazım ya cinsellik pek de önemlş değil benim için
Nasıl birisin peki...
Fena değilim abi
Görebilir miyim mümkün mü
benimde öyle ya zaten kızlara güvenim kalmadı aynı anda 10 kisiyle konusuyorlar
Bilemeyiz ki fotonda yok ki yorum yapayım
Kriterlerine uygun biri değilsindir.
Cinsellik konusmadığın içindir
Çükleri düşsün öylelerin çok amin
Öylelerin tek odağı o biz işte öylelerine abaza diyoruz
Abaza az kalır
boş ver takılma öylelerine sende takılıp sinirlenerek vaktini harcama erkekmi yok next seriden snsbs
👯 imkansızı bul diyorsun
Niye imkansız olsun her erkek aynı değildir unutma abaza ve libidosu yüksek olması arasında dağlar var abaza seni darlar isteği olansa sana bunu açık açık söyleyemez bile söylese bile sen istemiyorum dediğinde zorlamaz darlamaz
Heh öyleylerine adam diyoruz☕
İşte bazı hemcinslerin onlarıda abazalar kefesine koyunca genel algı yaratıyo bende buna çok sinirleniyorum benim ne suçum var ben edebimle istekleniyorum sbshdh
Keşke aseksüel bi erkekle konuşabilsem her şey olsun bi o olmasın nolmuş
Aseksüel ne oluyor ben pek bilmiyorum
Seks sevmeyen insanlar
O biraz zor olabilir ama senin isteğini ve zevkini önemseyen cinselliği sana göre şekillendiren bir erkek bulabilirsin mesela ben seks seviyormuyum bilmiyorum çünkü hiç yapmadım ama sevişmek çok ayrı bir duygu his onu biliyorum ama olmasada oluyo
İkiside konuşmayı kesmek için bir neden zaten 😂
Kimse kimseyle çirkin diye konuşmayı kesmez başka bir sorunun vardır
Cinseklik konuşmadigindan
İkisi de diyorum ben :D
Görmeden bir şey diyemem
fotoyu görmeden bir şey diyemem
Yani gormeden ne soylenirki hem cinsellikde konusmuyosun ondadan ola bilir
Aynı soruyu pembelide sordu, çift hesabın mı var senin?
Cirkimsindir
Hakettiysem eyw
İyi kalpli olduğun için.
Foton olsa daha iyi yorum yapıcam ama yok
Bakalım bi
Görmek gerek
Görelim
Görmem lazım
Merak ettim şimdi seni 😊
Hani nerde?
Çirkinsin aq