Cinsel Yaşam Kocamın penisi 8 cm. Ne yapacağım böyle? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yedek mi ayarlasam ne yapsam. Yeter be yeterr Kocamın penisi 8 cm. Ne yapacağım böyle? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Boşan. Niye ilk seçeneğiniz aldatmak oluyor? 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Penis uzatıcı prezervatifler var onlardan kullansın 0 0 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl evlenmeden önce bakmadın mı sormadın mı bu meseleyi? 0 0 Yorumla
aşkadami_38 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl cidden ölçüp mü 8 dedin, ayrıca daha yaşın küçük ne çabuk evlendin de şey beğenmiyorsun kız 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Mutluluk çubuğu ya da vibratör lazım onlar olmaz dersen ben burdayım sjsjsj 0 0 Yorumla
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yedek olmalı ya da oyuncak en az 15 cm olmalı yoksa hüsran 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Senaryo sorular. Evlenmeden önce 8 cm olduğunu bilmiyordun sanki, neden evlendin? Erkeklerde hemen inanıyor 1 5 Yorumla Pıtırxıklıkedicik +1 yıl bilmiyor olabilir? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben üsluptan da anlarım Yorumla James116 +1 yıl Belli olmıyo ki kalkıp kim benim 8der ki anlamak güç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Off tamam siz okuduğunuz her şeye inanın Yorumla James116 +1 yıl Bakın benim bi arkadaş kimle tanışsa işi ileri gitmiyor evlendi boşandı ve 4kızla nişan attı nedeni ne bir ben biliyorum penisi küçük ve ince 7 8 cm Yorumla
efesiyahbeyaz45 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Demek ki boyu da önemliymiş. Boyu olmayanın işlevi de olmuyormuş 😂 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. O ne öyle sen de insansın sıcak suya batır da çeksin biraz diğer türlü dobarlanamazsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl büyüteç al şu 5 kat büyütenlerden, bi anda 40cm görünecek sana:)))) 0 0 Yorumla
messi0220 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl La o küçük parmağıdır bir daha ölç lowww 😂😂😂 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl 8 mi feci küçük en az 12 cm olmalı 0 0 Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Hacı lo go diğerini ayarla verdi lodogirets 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Çok kısaymış iş görmez mutlaka yedek olmalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Elindekiyle yetinmeyi bil 1 18 Yorumla Öylesinebiriyizz3434 +1 yıl Sorun şu ki kadının elinde bişey yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Öylesinebiriyizz3434 ne varsa onunla yetinecek Yorumla Öylesinebiriyizz3434 +1 yıl Yok yok bişey yok Yorumla REALFORMEN +1 yıl Onunla mı 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @REALFORMEN sizin karınız kız kardesiniz anneniz ne yapiyosa onu yapsin Yorumla REALFORMEN +1 yıl Ayıp oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @REALFORMEN kötü bişey tavsiye etmeyin o zaman Yorumla REALFORMEN +1 yıl Yav yuru git Yorumla Öylesinebiriyizz3434 +1 yıl Kimse tavsiye vermedi elinde olan bişey olmadığını söylüyoruz terbiyesiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Öylesinebiriyizz3434 elinde olan var kucumsuyosunuz Yorumla Öylesinebiriyizz3434 +1 yıl Ölçüyle alakalı bişey demedim kadının elinde yapacak bişey yok anlamında söylüyorum ne alışmışsınız millete laf etmeye ya Yorumla REALFORMEN +1 yıl 8 cm çok büyük yaa 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Öylesinebiriyizz3434 kadının bişey yapmasına gerek yok. Kocasinda var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @REALFORMEN neden dalga geciyosunuz Yorumla Öylesinebiriyizz3434 +1 yıl Ya laftan anlamıyor musun? Zaten kadının yapacağı bişey yok elden bişey gelmiyor diyorum Yorumla REALFORMEN +1 yıl Gece gece git bacım işine Yorumla REALFORMEN +1 yıl 🤣🤣 Yorumla Banker_Bilo +1 yıl Yetinmek zorunda değil. Boşanabilir. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 8cm de ben vereyim borç ekle 16 olsun 0 9 Yorumla Uaena___ +1 yıl Sende kaç kaldı şimdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Uaena___ 8 :) Yorumla Uaena___ +1 yıl O adamdan farkın kalmadı şimdi onu napıcaz senin içinde böyle bi soru atarlar sonra bak Yorumla Uaena___ +1 yıl 12 12 yapsak daha iyi sanki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Uaena___ borç verdik heralde işini görüp iade eder Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 12 ile sen yap ben tamamını bağış yaaprım ona Yorumla Uaena___ +1 yıl Adam komple koparıp atıyor😂 12 derken sen ona 4cm vercen 12 Olcan o da 12 olmuş olcak matematik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Uaena___ ben bu kadının mağdur olmaması için hepsini bağışlıyorum sende kıskanma :) Yorumla Uaena___ +1 yıl Kıskandığım için demedim makarasına yazdım bu 2 oldu kimseye sarktığım yok arkadaşlar eğlencenize bakın Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Zor bir durum 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Vay yazık sana 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Yedekleme yap 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Vakumla 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yedek lazım sana 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Boşan. Niye ilk seçeneğiniz aldatmak oluyor?
Penis uzatıcı prezervatifler var onlardan kullansın
evlenmeden önce bakmadın mı sormadın mı bu meseleyi?
cidden ölçüp mü 8 dedin, ayrıca daha yaşın küçük ne çabuk evlendin de şey beğenmiyorsun kız
Mutluluk çubuğu ya da vibratör lazım onlar olmaz dersen ben burdayım sjsjsj
Yedek olmalı ya da oyuncak en az 15 cm olmalı yoksa hüsran
Senaryo sorular. Evlenmeden önce 8 cm olduğunu bilmiyordun sanki, neden evlendin?
Erkeklerde hemen inanıyor
bilmiyor olabilir?
Ben üsluptan da anlarım
Belli olmıyo ki kalkıp kim benim 8der ki anlamak güç
Off tamam siz okuduğunuz her şeye inanın
Bakın benim bi arkadaş kimle tanışsa işi ileri gitmiyor evlendi boşandı ve 4kızla nişan attı nedeni ne bir ben biliyorum penisi küçük ve ince 7 8 cm
Demek ki boyu da önemliymiş. Boyu olmayanın işlevi de olmuyormuş 😂
O ne öyle sen de insansın sıcak suya batır da çeksin biraz diğer türlü dobarlanamazsın
O ne be ölüsü 10cm benim kalkmoşı 8 cm nası olabilir
Büyük iyi değil emin ol
20.5 cm var ama mutsuzum
büyüteç al şu 5 kat büyütenlerden, bi anda 40cm görünecek sana:))))
Senin giris 8 canım vardır zaten ekleme yapmalısın
ay hiç çekilmez ya aldat gitsin
La o küçük parmağıdır bir daha ölç lowww 😂😂😂
8 mi feci küçük en az 12 cm olmalı
Hacı lo go diğerini ayarla verdi lodogirets
Çok kısaymış iş görmez mutlaka yedek olmalı
Elindekiyle yetinmeyi bil
Sorun şu ki kadının elinde bişey yok
@Öylesinebiriyizz3434 ne varsa onunla yetinecek
Yok yok bişey yok
Onunla mı 🤣
@REALFORMEN sizin karınız kız kardesiniz anneniz ne yapiyosa onu yapsin
Ayıp oluyor
@REALFORMEN kötü bişey tavsiye etmeyin o zaman
Yav yuru git
Kimse tavsiye vermedi elinde olan bişey olmadığını söylüyoruz terbiyesiz
@Öylesinebiriyizz3434 elinde olan var kucumsuyosunuz
Ölçüyle alakalı bişey demedim kadının elinde yapacak bişey yok anlamında söylüyorum ne alışmışsınız millete laf etmeye ya
8 cm çok büyük yaa 🤣🤣
@Öylesinebiriyizz3434 kadının bişey yapmasına gerek yok. Kocasinda var
@REALFORMEN neden dalga geciyosunuz
Ya laftan anlamıyor musun? Zaten kadının yapacağı bişey yok elden bişey gelmiyor diyorum
Gece gece git bacım işine
🤣🤣
Yetinmek zorunda değil. Boşanabilir.
8cm de ben vereyim borç ekle 16 olsun
Sende kaç kaldı şimdi
@Uaena___ 8 :)
O adamdan farkın kalmadı şimdi onu napıcaz senin içinde böyle bi soru atarlar sonra bak
12 12 yapsak daha iyi sanki
@Uaena___ borç verdik heralde işini görüp iade eder
12 ile sen yap ben tamamını bağış yaaprım ona
Adam komple koparıp atıyor😂 12 derken sen ona 4cm vercen 12 Olcan o da 12 olmuş olcak matematik
@Uaena___ ben bu kadının mağdur olmaması için hepsini bağışlıyorum sende kıskanma :)
Kıskandığım için demedim makarasına yazdım bu 2 oldu kimseye sarktığım yok arkadaşlar eğlencenize bakın
Zor bir durum
Vay yazık sana
Yedekleme yap
Gayet güzel bence
Pompacı ayarla
8 cm 🤔
Vakumla
yedek iyi fikir :))
Ölçtün mü lan
Boşan o zmn mk
Koş durma
ilişkiyi bitirecek bi durum napacaksın