+1 yılBen sadece sekse programlı bir robot değilim... görünmeyen bir de ruhum var.. Bedenime her dokunuşunda aldığım o muazzam zevk.. sadece bir iki saat sürecek.. ya sonrası.. Ruhuma da dokunabilecek mi.. duygularımı bir odaya kapatamam.. onlar benim bebeklerim.. onları aç susuz bırakamam.. onların elinden tutup diyar diyar gezdirecek.. onlarla ilgilenecek bir adama ihtiyacım var..
12 Yorumla- +1 yıl
👍.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
u +1 yılSadece yatakta aynı dili konuşuyor olmak yetmez.
Yatak kısmı tıpkı sarhoşluğa benzer.
Libidonun tavan olduğu anla sarhoşluk anı birbirine çok benzer ve ikisinin de etkisi geçicidir.
Ayık kafa ile yürümeyen ilişkiyi sadece tutkunun yürütmesi imkansız.36 Yorumla- +1 yıl
Ama bu mükemmel bir yorum olmuş
- +1 yıl
Kimin çiçeğiyim ben acaba 😂
- +1 yıl
Benim 😍🩵
- +1 yıl
Teşekkürler çiçeğim 🩵
- +1 yıl
Ricalar canım 🩵
Cinsellik sadece rahatlama ve zevk almak içindir, ilişki de bunun olması çok saçma o işi yapıyorsun sonra pişman oluyorsun bu hep kızlarda oluyor erkekler için hiç öyle bir şey olmuyor onlar sadece kıza dokunayım da ne olursa olsun kafasında
Çok şükür ben öyle biri değilim karakterli dürüst birisiyim herhangi bir kıza en ufak hatam bile olmaz10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Şimdi gıcıkkk ilişkinin içinde aşkta, sevgide olmalı. Öyle sade cinsel tutkuyla yürümez yani.
17 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum hayret master gıcık😅
- +1 yıl
Sana belli olmaz djjd
- +1 yıl
Gerçekler yani :D
- +1 yıl
Rica ederim gıcıks 😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır yürümez tabi ki de.. cinsellik önemli olsa da asıl gerekli olan konu değildir. mesela ben aşka bakıyorum güven sadakat ve uyum gibi konulara bakıyorum eğer bunlar yoksa zaten sadece cinsel tutku ile yapılan şey günü birlik ilişkinin uzun vadelisi gibi olur.. kalıcı sevgi olmadıktan sonra da partnerlerin birbirleri ile paylaşacağı şey kalmaz tek ortak noktaları cinsellik olur.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılstandart bir insana 1 indeks puanı verelim.
cinsel tutku ve uyum ile ilişkinin çarpanı %30 artar. yani ilişki boyutu 1,30 indeks puanı olur.
karakterin, davranışların, duruşun ve kişiliğin 1den ne kadar yüksekse ilişkinin indeks puanı da o kadar yüksek olur. ama içlerinden birisi sıfırsa sıfırla çarpılan her şey gibi sonuç da sıfır olur.
10 Yorumla Evet yürür zamanla aşk ölüyor sevgi ve saygı kalıyor zaten bu durumda da zaten çok sevdiğin bir uyumun var ee diğer yöndende illa ki sevdiğin yönleri olur saygı da vardır gayet güzel yürür..
14 Yorumla- +1 yıl
Diğer yönlerden bahsetmiyorum soruda yalnız.
- +1 yıl
😒 öyle bir ihtimal olsaydı detaya yazardım, da neyse artık.
cinsellikte çok güçlü bir bağlantı uyum varsa düşe kalkada olsa tutar kopartmaz. çünkü aynı yemek yemek su içmek gibi hergün gelecek o senin ziyaretine ve bu da doğal olarak bir araya gelmeyi sağlayacak.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır yürümez çünkü ilişkilerde cinsellik önemli ama her şey değildir. Dolayısıyla cinsellik bir yere kadar. Ortak akıl , kültür , fikir , anlam birliginde birlesilmeli. Mantık ve duygular önem arz eder.
10 Yorumla
+1 yılAdil Yıldırım, yürüyor diyordu ama bence tek başına yetmez.
12 Yorumla- +1 yıl
Adil de yanılabilir dkdk
- +1 yıl
Tabii ki 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılÇok mükemmel bir sebep. Her insanın aradığı istediği bir ilişki türü. Cinsel uyumu yakaladığınız kişiler kıymetliniz olmalı.
30 Yorumla
+1 yılgif benimkisine yarın alışverişe gidelim mi diye kandırmaya çalışırken yaptığım şekil şükül girdiğim hareketler 😂😂 ama işte maalesef ki enişteniz yok 🥺
10 Yorumlaciddi ilişki mi? Bence önce karşımızdakinin hayata bakışını değerlendirmeliyiz. Sonra iletişim dili ve cinsellik. Yani sadece cinsellik tek başına yeterli değil, olmamalı da
10 Yorumla
+1 yılCinsel tutkuyla yürüyen bir ilişkim vardı belli bir süre yürüyor sonra iki tarafta haz almadığı zaman bitiyor. Demem o ki belirli bir süreye sahip bu olay.
10 YorumlaBir yere kadar evett daha ileriye gidemez tıkanır.. çünkü iletişim sadece seks ve tutku değildir.. anlaşılmak , dinlemek ve dinlenilmekte gerekir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sadece cinsellik ile ilişki yürümez, eğer yürüyor ise o bir ilişki değil FB ilişkisine döbner. Sevgi, saygı, sadakat, ilgi, şefkat, kalben bağlılıkta olması gerekir bir ilişkide...
10 Yorumla
+1 yılAşk saygı güven bunlar karşılıklı yoksa eğer o ilişki yürümez.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Cinsel tutku çoook önemli bir şey ama maalesef tek başına yeterli değil
40 Yorumla
+1 yılHayır. Onsuz da yürümez, sadece o varsa da yürümez. İnsan herşeyi ile hissetmek istiyor. 😂😂
Eksik varsa kusur vardır. 😏
20 Yorumla
+1 yılSadece aşık olan çiftlerde tensel uyum vardır diye düşünüyorum ama bu ilişkinin iyi olduğunu ciddi olduğunu göstermiyor
20 Yorumla
+1 yılCinsel tutku olmayan bir ilişki kesinlikle yurummez cinsellikten hangi taraf kaçıyor ise o taraf her daim aldatilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılİyi seks olmadan yürümez, ama sadece iyi seksle de yürümez. İnsanın bedensel olmayan ihtiyaçları da var, doyurulması gereken.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. hayır, zamanla takıntıya dönüşüyo ve hiç sağlıklı olmuyor iki tarafta darlanıyor. Denendi, onaylandı.
10 Yorumla
+1 yılBir süreliğine evet ama sıkılıyor insan o tutku o heyecanı arıyor duygusal olarak. Fiziksel tatmin bir noktaya kadar yetiyor.
10 YorumlaYürümez. Her şey kararında olmalı, dertleşmek eğlenmek gülmek paylaşmak gerekir. Diğer türlüsü hayvansılık olur.
10 YorumlaCinselliğin çok ön plana atıldığı ilişkiler takılmaktan öteye gitmez. Şekil A'lardaki kızlara bakabilirsiniz. Her şey yerinde güzeldir.
10 Yorumlabelli bir yere kadar yürür tabi sonra duygular devreye girer
20 Yorumla
+1 yılEvet. Zaten en önemli şey cinsellikte ilişkide. O güzelse diğer şeyler yolunda gider zaten.
21 Yorumla- +1 yıl
Cinselliktir*
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılYok ya yürümez illa kıskançlık oluyor duygusala döner o
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet yürür çünkü ilişkide cinsellik varsa bu ilişkinin bağı / 70 cinsellikle olusuyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sadece cinsel uyum yeterli olmaz diğer davranış ve alışkanlıklardan uyumu yakalamak gerekir
11 Yorumla
+1 yılTutku bitince ilişki de biter o zaman.. asla yeterli değil
10 Yorumla
+1 yılSadece cinsellik olan bir şeye ilişki diyemeyiz ki🤔
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence cinsellik sadece arada yürüten bir şey esas etken sevgi, aşktır.
10 Yorumla
+1 yılYürümez anam bacım sadece seks yapmak istediğinde aklına gelir en sonunda da sıkılır şutlarsın
10 Yorumla
+1 yılBuna inanmak, suriyelilerin bu ülkeden gitmelerine inanmakla aynı mk.
10 Yorumla
+1 yılMümkün değil sadece cinsel tutkuyla ilişki yürümez. Cinsellik ilişkilerin temeli ve çok önemli olsa da hayat cinsellikten ibaret değil. Herşeyi paylaşabilmeli insan, duygusuz cinsellik bile yavandır istediği kadar uyum olsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence yeterli değil, aşk;sadece cinsellik yaşamak değil bir bütün olmayı değer vermeyi değer görmeyi saygı ve heyecanın olduğu bir ilişki.
10 Yorumla
+1 yılCinsellik olmasa da ilişkiyi yürütürüm ama öpüşürüm sevişirim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik olmadığı zaman nolacak
Mesela kadın hamile kalıyor ilişki olmuyor adet oluyor ilişki olmuyor kadının belirli dönemleri kadına yaklaşamıyoz demekki cinsellik olmadan da oluyormuş dimi
016 Yorumla- +1 yıl
Kadın hamileyken niye yanaşamıyorsunuz? Adet dönemlerinde de alt tarafı bir iki gün sonrasının çaresi var. Hatta adetken bile var da neyse konu o değil.
Cevap sahibi+1 yılSen çocuk doğurdun mu
Cevap sahibi+1 yılAyrıca adet sancılarının azalması ya da artmaması için kadının libidosunu yükseltecek şeyler bile yapılmaması söyleniyor uzmanlar tarafından.
- +1 yıl
Doğurmadım, eee? Ne alaka? Son dört haftasına kadar ilişkiye girilebilir eğer başka sorunlar yoksa hamilelikle ilgili.
- +1 yıl
Neyse.. iyi günler dilerim bu konuyu uzatmicam.
Cevap sahibi+1 yılYani kadının ya da erkeğin elinde olmadan cinsel isteksizlik olabilir
Cinsellik olmadan da ilişki yürütülebilir bunu o kafanıza sokun hastalıkta sağlıkta evet demeden önce bunu anlayın- +1 yıl
Yahu olabilir, olamaz mı dedik? Soru zaten cinsel uyumu yakalayıp başka hiç bir konuda uyumlu olmayan çiftleri kapsıyor
Cevap sahibi+1 yılNe biliyim yazdığım her şeye bi atar bi gider neyse iyi günler yapıyon da yanlış anlamışım 🙄
- +1 yıl
Atar gider yapsam nolacak acaba merak ediyorum çünkü şu an öyle bir durum söz konusu değil. Saygılar iyi günler tekrar :)
Cevap sahibi+1 yılSenin yaptığın atar benim hayatıma renk katar bebeğim 😂
- +1 yıl
Bööğğ boboğooom az triplere şu gizlilerdeki şaşkınlıklar içerisindeyim
Cevap sahibi+1 yılPek anlamadım ama sen haklısın 😅
- +1 yıl
tamam
Cevap sahibi+1 yılAferin hep böyle ol sosyete güzeli seni😅
- +1 yıl
La havle.. oforonnn diğer sorudaki aynı laftan anlamaz kişi misiniz acaba
Cevap sahibi+1 yılBen anlamıyo değilim sen anlatamıyosun belki🙄😅
Cinselik evlilikte insanları birazdaha birine yakın olur rahatlamayan insan gergin olur
10 Yorumla
+1 yılBende diyorum neden ilişkim yok bundan sonra hep 18 efotik sohbetler ahejhshe
10 Yorumla
+1 yılCinsellik onemli ama anlasmakta lazim
20 Yorumla
+1 yılYürümez bütün olmadan
10 Yorumla
+1 yılPek sürmez heveslik olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılYurmez sevgi saygi olmazssa hic bisey yurumez
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 921 cevap paylaştı.
+1 yılHayır asla yürümez. Cinsellik tek başına yetmez
10 Yorumla
+1 yılİlişki çelişki olur yürümez.
10 Yorumla
+1 yılBir yerde sallantı verir ama
10 Yorumla
+1 yılHayır en son planda kalır cinsellik
10 Yorumla
+1 yılYürümez aşk tutkusu da olmalı askom
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılHayır yürümez.
20 Yorumla
+1 yılZooorr
10 YorumlaHayır, yürümez
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yürümez.
10 Yorumla
+1 yılHayir
10 Yorumla
+1 yılYürümüyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıltek başına yetmez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik şart şartt
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYürümez tabiikide
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hayır
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat