Şöyle düşünün sevdiğiniz İnsan ile tatile çıkacaksınız ve bu tatil aslında sadece seks üstüne kurulu.
Bu tatili nerede nasıl neler yaparak geçirmek isterdiniz? ✨🎉😇🌻❤️🔥🦋
Şöyle düşünün sevdiğiniz İnsan ile tatile çıkacaksınız ve bu tatil aslında sadece seks üstüne kurulu.
Bu tatili nerede nasıl neler yaparak geçirmek isterdiniz? ✨🎉😇🌻❤️🔥🦋
Kesinlikle aklımda var bi yer zaten ispanya ibiza… Tertemiz deniz harika ortam ve partilerin olduğu yer. Orada herkesten ve herşeyden uzak. Tlfları kapatıp 3 gün boyunca çılgınlar gibi eğlenip üstüne kumların üstünde, odada, muhteşem bir sks harika olurdu…
Nemli olmayan bir iklime gitmek isterdim, sabah akşam öğle ikinci gece gündüz demeden sınırsızca libidom bitip beni tüketene öldürene kadar sevişmek için bu ilk kriterim olurdu çünkü biliyorsun nemli havalarda insan bırak seks yapmayı nefes bile alırken kendinden tiksiniyor yapış yapış oluyoruz bir de öyleyken başka bir insanın sıcaklığı falan ayyyyy yazarken bile bana bir fenalık geldi :D
Tam manasıyla özgür hissedebileceğim, bir tarafı denize, bir tarafı dağlara bakan ılıman bir kasabada tek bir villada dışarıdan izlenmenin imkanının olmadığı tamamen özgür hissedebileceğim bir yere olmayı isterdim, neler yapacağım konusunu buraya yazarsam resmen sexting yapmış olurum bu da görüşün kaldırılacağı anlamına gelir ama sınırları kaldırırdım bunu biliyorum :D
E bir de malum, bedava peynir fare kapanında kızlar önce sohbet sonra sexting, lütfen hahaha :D
Butik oteller var Antalya tarafında, kişiye özel, sadece sana ait. Havuzu, jakuzisi var, yeşilin, doğanın içinde bungalov tarzında, karşısı direkt deniz. Bir çok içecek, meyve işliğinde tamamen keyif ve zevk üzerine bir balayı olurdu.
Denize sıfır Antalya olur Fethiye bodrum didim havuzlu bir villada sabahtan akşama akşamdan geceye kadar doyasıya sevişmeler pozda dikiş dinirsiz seks doyar doyurur eze eze tüm kaleleri fetih etsek olur mu
Cevap
13Cevap
oldukça eğlenceli olurdu
sen çok fenasın kjskjsj aşırı iyi bi tatilin alt yapısını attırcan bize burada
😀 niye öyle dedin kız
Detaya girsem sjkjkjs azıcam o yüzden yazmayım :D
Sorularım amacına ulaşıyor o zaman desene😉
Kudurtma beni jksjksk
bu soruya cevap verilirken kullanılacak kelimeler icat edilmedi
:)) küfür etmeden sövmek gibi düşün.
Sadece seks üstüne kurulmuş diyosun adı üstünde balayı evlenmişiz zaten her saat yapmanında bi anlamı yok yoksa mındar olur yavaş yavaş azdıra azdıra pompaya devamkee
Bunu ben cevaplamıyım :D Turizmci olduğum için adil olmaz :D Ama tek bir yerde olmazdı bu tatil bir kaç yeri kapsayan bir tatil olurdu. Cevaplayanlara kopya olsun :D
Sıcak yerler olsun
Kafa yormadan düşünülebilecek bir konu.
Fethiye Ölüdeniz
Başbaşa olmak zaten tail balayı 😂
dağ evinde olur mu
tamamen çıplak. orali bol
Havuzlu bı villada tatil olabilir
Çok isterdim ama bilin bkalım ne eksik 👻
Bali ya da puket adaları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?