Ben yanaşmasam direkt uyur, umrunda değil
Her gece yatağa girerken güzel kokar, ben de arzularım
Cevapta yazıyorum bendeki modeli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

iki tarafta kendisine saygılı ve bakımına dikkat ediyorsa aynı yatağa girdiğinde iş kadında biter. Her sekste kadını orgazm etmeyi bilen bir adamın kadını o yatakta sevişmeden uyumak istemez. yıllar geçtikçe eskisi kadar sık olmasada heleki çoluk çocuk birtakım problemler varsa zaman zaman boşta geçildiği günler olur. Ama en başta dediğim gibi iki tarafta kişisel bakımına dikkat ediyorsa ve diğer yazdıklarım geçerliyse o yatak her gece çalışır boş durmaz.
O kadar haklı bir yorumki
her evli çift arasında, dönem dönem durgunluk, uzaklaşma, soğuma, direkt uyuma gibi durumlar olur bu kaçınılmaz. evlilikte cinsellik çok arka sıralarda kalır onun yerini huzur anlayış güzel geçim ve aile hissiyatı alır. cinsellik sadece çiftlerin eğlencesi haline gelir
Cevap
10Cevap
Hayır değil,
Hani derler ya, iki gönül bir olunca diye. Eşlerin birbirine sevgisi ve saygısının aynası, gün sonundaki finali yatak odası.
Öyle olsa hayat kadınları, eskortlar olmazdı herkes mutlu mesut yaşar kimse kimseyi aldatmazdı.
Hayır tabikide şu hayatta hiç bişey toz pembe değil ki cinsellik olsun
İlk aylarda öyle olurlar da sonra monotonlaşır. Bu yüzden evlenip bir adama hapsolmayı düşünmüyorum.
Her gece yatağa girerken güzel kokar, ben de arzularım
evlende gör dizilerdeki gibi mi yoksa onlyfans gibi mi :D
Yok değil bir aydır kutuyu açmadım daha da yok diyor geçen gün ki vitrin de gördüğü elbiseyi içinden istemiş ben nereden bileyim hangisi kaç tane vitrin var kaç tane elbise of bittim ben
Uyum önemli bu sarılmadan bile anlaşılır aslinda
Vla işk başta güzel sonra güzellik olmuyo
Evliliklerdeki en büyük sorun cinsellik
Hayaller paris gerçekler ankara😄
yok :)