İlk deneyimim olcak birkaç endişem var her normal soru gibi sordum mantıklı olan cevapları ve yardım etmek fikir vermek isteyen birini arıyordum
Hayatımda neyi yapıp neyi yapmayacağım evde oturup dizi izleyen birileri karar vermemeli zaten
Hoşuma gitse de böyle, benim güvenmem biraz zor oluyor
Genelde apart veya otellleri sen bul. Buluşacak yerleri sen ayarla o değil.
Benim de daha önceden cucklud ve FB iliskilerim oldu. Cuclud da başkasının sevgilisi ile yatmıştım
Mesela 3 yıl sürdü hep kız tek bı apartta istedi , bazen arabada başka hiç bir yere gitmedik seks için. Belli mekan olacak güvenilir temiz olacak yani.
FB takildigim bı kız vardı onunla arabada ya da evimde yapardık.
Biri vardı burdan o mesela bana para verirdi git şu otelde oda tut derdi ❗
Benden büyük olanlar hep bu şekilde yaptı. ya da kendi evlerine çağırdı.
Yani sen yapmaya karar vermişsen ha internetten olur ha dışarıdan olur fark etmez. Oturup da senin yapmak isteyip istememeni de senle tartışmam banane en kısa ve açıklayıcı şekilde konuşmak gerekirse. Sonuçta yapmamanın da sonuçları var yapmanın da. Güvene gelirsek böyle bir konuda güven diye bir şey olmaz zaten. Düşünsene biri var, ee, seni tikmek istiyor, ee, sen de kendi kendine diyorsun ki ben nasıl güveneyim jdjdjd kim kendini tikmek isteyen birine güvenebilir ki? Tek ilişkilik bir şey arıyorsan da kesinlikle gece kulüpleri denerim. Bir gece biraz açık giyin git bir gece kulübüne hafif alkol al gözüne de birini kestir. Biraz flörtez bak elemana tamamdır. O gelir zaten. Sonrası da sal kendini gitsin. Ama korunmayı unutma yoksa başına bela olur
öncesinde uzun süre konuşup görüntülü olarakta vakit geçirdiysen yeterince tanıdıysan ve kültürel olarakta belli bir düzeydeyseniz sorun olmaz. Çok detay tanıyamadıysan ilk sefer dışarda herkese açık bilindik bir yerde buluş orada vakit geçirip biraz daha güven konusunu hislerinle test ettikten sonra nereye gidecekseniz oraya geçin veya hiç bunlara girmeyecekseniz bilinen bir otele gidin direk o en güvenli yol olur.
önce tanımaya çalışıyorum. ben tiiz biriyim. hem kişisel temizlik ve sağlık konusunda hem de ruh sağlığı konusunda güvenmem gerek.
diyelim ki burada biri ile taıştım. önce buradan sohbet ile tnımaya çalışıyorum. biraz güven oluşunca
dışarıda bir yerde buluşuyorum. belli süre böyle buluşarak gözlemleyerek tanımaya emin olmaya çalışıyorum. en sonunda emin olursam özel ortamda buluşuyorum
Cevap
67Cevap
Güven olayı bir kere olmaz gadası
O anı yaşarsın iki tarafında işi biter
Güven olayı olmaz mı neden
Herkes işine bakar
Başıma bir şey gelir mi diye korku var
Başka neye güvencem, ki zaten🙂
O zaman bildiğin biriyle yap 😅
Yaa ama onu beğendim konuştuk o kadar
Bildiğim biri yok şu an ve durum karışık biraz napicagimi bilemiyorm
Güven duymuyorsun ki nasıl olacak 😅
Şu an beklemede kal.
Bilmiyorum işte kafam karışıyor biriyle olsun artık istiyorum ama ortam sanki müsait değil benim icin
Acele etme derim gadası
Sonra üzülürsün
Hiç deneyimim olmadığı için bilmiyorum ve burdan sormak istedim
Bekleye bekleye ne kadar bekliycem bilmiyorum artik
Bu konuyu konuşalım istersen acele etmeni istemem ilk olacağı için riski çok
Olurr
Sadece cinsellik amaçlı İnternet'en tanıştığın birine elbette güvenme, görüşme ilerler belli bir seviyeye gelir olgunlaşır kafalar uyar enerji uyar, artık duygusal ve fiziksel çekim oluyorsa ve güven olusmussa, olabilir. Onun dışında değmez 🥰
Çok doğru bir tespit... reel haytına bakıp karar vermek iyi olur
Ben onunla reelde gorussem o hissi alsam çok böyle kararsız kalmam ama burdan olunca böyle bilmiyorum işte adam da hoşuma gidiyor bu şey de var
karşına farklı bir tip çıkarsa çekici olmazsa mesal göbekli kıllı bir adam tepkin ne olur
@Adanus0101 adami biliyorum hahah öyle biriyle olmam zaten
@fesfs hayat bu her sey olur
@Adanus0101 haklısın
Seks yapmak için internetten birini bulmak başına iş açabilir. Adam istediğin gibi davranmaz, ilk defa birlikte olduğunu ve seni değil tek düşündüğü kendi zevki olur. Diker geçer bu sende travma oluşturur. Hastalık kapma riski var yani o kadar çok olumsuz yönü var ki say say bitmez. Hele birde duygusal biriysen cinsellik sonrası pişmanlığını hiç anlamaz ve işini bitirip kıçını döner yatar. Bazı ülkelerde bu işi meslek olarak yapan erkekler var. Bakire kız ile evlenmek istemeyen kişiler veya iyi bir seks deneyimi ile başlamak istiyorum diyen kızlar para karşılığında ilk cinsel deneyimini bu erkeklerle yaşıyor. O ülkede vajinismus diye bir şey yok olsa bile doktor müdahalesi gerekmiyor. İlgili erkek ücret karşılığı 3 veya 4. Görüşmede çözüyor.
Ahahha öyle bir erkek mj bulalım simdi
Paran varsa neden olmasın 👍 sonuçta 1 görüşme eğer vajinismus sorunun yoksa.
Hiç bilmiyorum bir yakinlasma yaşamadım daha önce zaten
Nasıl ki eskort kızlar saatlik ücret karşılığında müşteriye hizmet veriyorsa o şekilde isteğin gibi yaptırıyorsun 👍 yarım saat yala diyorsun yalıyor. Buna benzer ayrıntıya gerek yok...
Anladım onu şaka ya yapmam o ne öyle yalandan kendini kandırıyorsun gibi sonra iyice bağımlı olunur bence kendini kanıtlamaya çalışırsın falan
Seks zaten bağımlılık yapıyor. Çocukken mastürbasyon yapmak nedir bilmiyordun tadını aldın şimdi mastürbasyon yapmak kesmiyor içine girmesini istiyorsun 👍 o yüzden para ver konun uzmanı yapsın aksi takdirde cinsellik konusunda travma oluşursa tüm ömrün boyunca mutsuz olacaksın.
Karşı tarafın istediği sadece seks niye güven vermiyor ki anlamıyorum bence gitmelisin çok heyecanlı oluyor ben birkaç kişiyle birlikte oldum müthiş bir his
Asko güven derken burada evlilik duygu falan yok zaten ben duygu istemiyorum ilk deneyimimi yaşamak kendimi tanımak bir erkekle temas etmek vs vs istiyorum
Tecrübelenmek. yani.. boyle. takilan bir kız tanımıştım nette.. çok şaşırmıştım
öncesinde bir süre görüntülü konuş, sonra biraz date ve sonra halen istiyorsan go girll
Seks yapmak için internet ortamında tanıştığın birine güvenemezsin. Yatağa girmeden önce bir kaç kez buluşup tanımalısın. Bir rezidans binasının 18. katından "düşüp" arkandan intihar etti denilmesini istemiyorsan temkinli olmalısın. Örnekleri var, isim isim saydırma bana şimdi. İnternet, böyle bir tanışma için güvenli bir ortam değil, hele ki ilk deneyim için hiç güvenli değil.
Güvenmiyorsun kendini rahat hissedemiyorsan tat almazsın ki adapte olamazsin hem guven yoksa sorunlar olusabilir ciddi bir iliski degil seks uzerine kurulu anladığım kadariyla biraz tat almak isterken hayatını perişan etme ki tat verip veremeyeceği dahi mechul
Iste ben de bunu düşündüm ama ksden tkplesiyoruz begenmistim
Beğenmek takiplesmek yetmez ki oyle olsa insan her begendigi ile beraber olabilir ve bu büyuk sorunlar yaratabilir hiç ummadığın icinden cikamayacagin hayatını etkileyecek seyler oyle yaparim boyle yaparim diyenlere bakma dilin kemiği yok klavyede atış serbest emin olmalisin buna degecegindan seni doyurabileceginden onun için görüşülecekse yani
Bilmiyorum valla ne deyimki
Kimle konuşsam ben internetten güvenemiyorum biturlu
Istersen musaitsen en bastan daha detaylı anlatabilirsen onun hakkında bilgi verebilirsen daha sağlıklı yorum yapabiliriz mutlaka guvenilir insanlar var sanal alemde de fakat seçimlerini dikkatli yapmalısın anlik karar vermeden iyice kafanda enine boyuna mahkemesini yapmalısın
Olur
Tamam bekliyorum
Her şeyi acik acik konusursun. anlasirsin. güven olusur. kimse kimseye zarar veremez. sonucta herkes insan. bir cok birlikteliğim oldu. gayette arkadasliklarim devam ediyor. sorunsuz bir sekilde devam. detaylari konusalim istersen
Bence onunla dışarıda biraz zaman geçirip, yani bir kaç kes buluştuktan sonra böyle bir şeye yeltenebilirsen senin için daha iyi olabilir. Diğer türlü bodoslama yaparsan sıkıntı yaşama riskin fazla olur
tamamen aradaki çekimle alakalı kimisine öyle sorgulamadan çıkıp gidiyorum kimisiyle asla olmuyorum
Yine sen 😅😅dün de karşıma çıktın bugün de soruma gelmissin
Zamanla guven kazanilir ki. Bir anda buldugunla olmaz. Dikkat etmelisin iyi gozlemlemel8sin. Bende uzun suredir arayip bulamadim denk gelmeyince gelmiyor.
Yalnız yaşayan biriyim zaten. İlişkim de yok. Karşımdaki kişinin bana güvenmesini tabii ki de isterim. Ondan sonra güzel bir birliktelik yaşamak için çabalarım yani.
Guvenilmeyecek bisey yok bence çünkü sen de internette sin sonuçta internetteki herkes kotumu yani ama 1 2 hafta tanismayla olacak bisey degil iyice tanı sev oyle yapın bence
Guvenmeden kolay kolay tadida zevkide çıkmaz güven konusunda da biraz kendindeki tabuları yıkman lazim
Evet haklisiniz
Daha detaylı konuşmak ister misin fikirler verebilirim
neyine güveneceksin? kendi tedbirini al öyle yap. seks yapmak için birine güvenmek zorunda değilsin
Başıma bir iş gelmesinden korkuyorum diyeyim o zaman
adamın amacı zaten seks. seni öldürüp ne yapsın.
O değil niye oldursun söylesem gulersin yani öyle bir olay var
Bide hastalık riski var iste
adamın tipinden bellidir hastalıklı olup olmadığı. eskortlarla takılan erkeklerle yapma zaten. güleceğim olay ne merak ettim
yaparken kondom kullanın
yaz
Bazı şeyleri burada yazmasam iyi olur cunku
Eğlencene bak kim ne derse desin sadece korumana dikkat et şu an clubde çıkmış biri olarak söylüyorum sana
Cluba da hiç gitmedim jshsj
Eglenceme bakalım dimi
Bakayim*
Yok olay farklı ya biraz
Bir de güvenmem zor oluyor diyorsun internetten kimseye güvenilmez
Yaşın daha küçük, böyle şeylere açık olma derim. git adam gibi sevgili yap kendine, birlikte olacaksan onunla ol...
Millete ne bakıyorsun önce tanış tart ölç hiç bakarsın önüne
Yani işte uzaktayız biz
Nasıl uzaktasiniz balim
Şehir olarak
Ksden konuştuk biz sade
Sadece
Olabilir ben beş sene uzak şehire gittim isteyen görür
Ben ne istedigime karar veremedim
Hangi sehirlerdesiniz cancazim kültür farkları var mi
Var evet
Beji takip ediyorsun biz konuşmuştuk bana da bulsumamsi birsey teklif etmisdin diye hatırlıyorum hatta
Okey
Gördüm gördüm o ben değilimdir başka. oruc o😃
Takıntılı biriysen birine güvenmen uzun zaman ister. İlk denk gelen insanla yatacak kişi değilsin sen
Güven her şeyde olduğu gibi sekste de önemli tabiki
Yargılayanlara da takılma hayatım kararların fantezilerin özel zevklerin sana ait ve seni ilgilendirir
Evet sinir ettiler sadece reglim sinirlendim bide jsjsj
😀😀 eyvah şimdi yazarken bende bir çekindim bu dönemde denk gelince. Yargılama mevzusunu takma kafana ama ilk deneyim özel olmalı kötü bir deneyim seni aseksüel de yapabilir bir çok şey var aslında kendine göre dikkat etmen ya da tadını çıkartman gereken bir çok an
Ben onu beğendim yani cekim hisetmiyorum yani yarışmadan falan da cekim hisedemem adamın görüntüsü sesi kokusu vs vs hisettirir şu an sadece hayat tarzını seviyorum diye öyle oldu yani
Anladım yani keyfini çıkart ama her zaman da dikkatli olmayı elden bırakma. Tutkunun orgazmın dişiliğinin zevkine varmalısın bu sana daha da özgüven kazandırır 😉
Cesaret eksin biraz bende ya da şu an o enerji yok o da olabilir
tutkulu bir hatunsan enerj, n her zaman vardır sadece harekete geçmiyor olmalı.. ama cesaret konusunda evet yeterince cesur değilsin. soracakların konuşmak ıstedıklerın olursa yazabilirsin. görüşürüz
Cesaret nasil geliyor ki insana
Tutkulu muyum bunu da bilmiyorum ki biriyle ilişkim olmadi
ilişki yaşamış olmanla alakası yok bu durumun cesaretin de öyle sonuçta tecrübe aramıyoruz cesaret ve tutku arıyorsun bir çok yolu var bunları keşfetmenin
Nedir mesela
Cesaretimi artirmaliyim ben bide
Nasıl yapalim
Seks yapacan zaten neyin güvencesi olacak sen sanki internette olmuyorsun güvenilirsin karşıdaki güvenilir olacak
Erkek halimle bile burdan 2 kişi ile tanışmıştım, bişiler yaşamak için görüşüp güvenmek 3-4 buluşmamı aldı fkdkflrmfm
Önce tanışır kahve içersin anlarsin nasıl biri diye? Belki ikinci kez sonra konuşarak hassasiyetini söyleyerek duruma göre hareket edersiniz
Ee, yapma öyle saçma canım bişey mesel, daha garanti
Neden. Duzgun biri denk gelemez mi
@Izmir_35_turan bozuk yolda düzgün biri nası olcak, nedir mesela düzgünden kastın
Konuşma tarzıyla bir insan fiziksel cinsel çekim yakalaya bilirsin ama ağız çok önemlidir bu konularda. Güven basit durumdur
Ben güvenmekte güçlük çekiyorum. Cinsellik şurada kalsın.
gidilecek yerleri yemeyi içmeyi sen belirle
banada güvenebilirsin
Öncesinde biraz zaman geçirip analiz et karşındaki kişiyi
İlk defa cinsellik yaşayacaksın bunuda internetten bulduğum la mi yasayacaksin
Seksten önce uzunca bir tanıma evresi oluyor.
Kanka Allah'tan zor güveniyormuşsun, yoksa ilk gelene verirdin herhalde mk
Ya napalim
Yapma, özel bir şey bu.
Sevdiğin insanla ol
Bu benim kararim
Ne halt yiyorsan ye, afiyet olsun
Valla ben pek takmıyorum o konuları. Nerde nasıl yapacağımızı buluştuktan sonra ortak karar veriyorum kimle olursa. Zaten en önemlisi o..
gü-ve-nil-mez... adam katil çıkar s*kerken öldürür seni boğazını sıka sıka.. sonra uğraş dur..
Oha niye oldursun
bilemezsin, adamın zevkidir belki Allah karşılaştırmasın öylesiyle ama her türlü tip var memlekette
Hayır ya öyle olamaz manyak mı bu öyle olsa yakalarlar hapiste olur
bu sıralar o tür filmler çok izliyorum ondan heralde :D
Aynen psikolojin iyi değil kankjdjdjdh
Çok izleme
ilk buluştuğunda yapma. ikincidede yapma..3 ncüde hakediyosa yap 🤷♂️
Bu adamla reelde tanissam OK birseyler yasanir da böyle internetten niye böyle tuhaf hisediyorum ben
hem sakat.. belkş zührevi hastalığı vardır.. mantar vardır.. Allah ko hpv vardır.. bilmeden yapılırmı
Bilmiyorum o kadarını ama şu var hshsj daha önce de biri vardı atiyormus baya sonradan öğrendim
neden internetten? nerden, bizde girelim bakalım🤷♂️
Ksden iste
hee burdanmı 😅
Burdan tabiki
bi beceriksiz benim demekki😀
İlk şikayet eden demek dansöz o kişi hım nankör pekii iyi oldu herkezi uyandım
Anlamadim
Bende hiç yapmadım. Şartlar konusunda kızın istediklerine göre hazırlık yapmayı düşünürüm.
Ben bu korkuyla yapamam artık herhalde
Güven esastır, güveni sağlamak gerekir. Benim için önemli husus güvenir ise zaten daha rahat cinselliği yaşarız. Güven olmadan ancak ilişkiye girmeye çalışırız. Bu da sadece bizi yorar.
Yani işte herseyim ortada is sosyal medya falan da ben böyle güvenmem ki )
Galiba sizin konuştuğunuz birisi var sizi bilen doğru mu?
Evet ksden konuştuk işte biz sonra o şekil gelisti
Anladım. Galiba bir ben bulamadım birisini. Bende ilk olacak birisini arıyordum.
Buldum OK de hala güvenmiyorum
Güven vermiyor ise olmaz. Bakire misiniz
Evet bakireyim yani ilişki yasamadim
Bende sizin gibi birini arıyorum
tanışıp görüştükten sonra yani sanalda olsa en azından bi çekim lazım sonra da bi cafede buluşma şart
evli olanlara yürü. tehtit edip uzaklaştırabilirsin sorun çıkarsa.
Bazıları sevmeyi bulamaz bazıları s.. ikmeye doyamaz. Hayat çok tuhaf!
Kişiliğine bak başkalarına nasıl davrandığına. Ben o şekilde 2 kişiyle olmuştum güvenip
Ksden nasıl anliycam ben
İnsanlara iyi davraniyordur herhalde
Güvenme sende evliliğe sakla kendini
Evlilik istemiyorum bu benim kararım buna karsilmasinj da sevmiyorum teşekkürler
Guvenemezsin kumar oynamis olursun sadece
Ben yaptım. Öncesi karşılıklı telefonda tanışma muhabbet vs
Sonra kahve içmek.. gerisi geldi
Yarın ben de ilk kez buluşucam heycanlıyım evde olucaz instadan tanışmıştık 6 ay konuştuk
6 ay vay ben öyle o kadar konuşmadım hic
Kondom aldım bu arada soruna da cevp vereyim mutlaka sizde kullanın
Tamam da daha ne nasıl olcak konuşmadık günlük şeyler konusuyoruz
Benim tecrübem olmadı ama haberin olsun
Sorun yok gel
İlk seks olacak derken ilk buluşmada mı..😒🙄
Yani öyle gelisti konusma
E aferin ne diyeyim tanımadığın bir insanla birlikte oluyorsun farkındaysan
Sen oldun mu hic
Kafayı yemişsiniz yazık ne hale geldik
Sen biryere gelmedin burada senle alakası yok
Senin gibi olmadığım açık
Olamazsın da zaten
Yaran mı var tatlım çok uzattın
Hayır den gelip yazmışsın da canisi
Neden gizli soruyorsun o zaman
Bir nedeni var
Beni yanlış anladınız sanırım amacım niyetim sizi yargılamak değildi genel olarak bu duruma bakış açım bu
Tamam öyle yazmissinki ven de kızdım sinirlendim
🤗ama affettim simdide
Nasıl ikna oldun buna şaşırdım
Uzun zamandır tkp ediyorum
Evet ben kafam karisok demiştim öyle gelisti
Hayır kafam karıştı ilk kstoyordum sonra böyle
Bende hep kafa karisikligi var zaten
Olur
Güven ama öncesinde biraz tanımak gerk
Hm erkekler bile bunu yapıyor yani ben yapmadım
Neyi
seks mi konu ilişki yaşamadım ben daha once
Ksden
Biraz konuşup tanysjn.
Online konusma oldu sadece
Evet
Para için yapmıyorum ben bunu canım
Ya sen para için yapiyin demedim Hani dedin ya sosyal medyadan tanışılan birisiyle bu şekilde yapmak güvenilir yani güvenilir insanlar Tabii ki var yani Ama benim görüştüklerime ben o şekilde görüşmüştüm hani onlar da istememiştim ama ben kendim de Gönlümden koptuğu için destek amaçlı sağlamıştır yani Sen bununla Ne kadar süredir tanışıyorsun Hani nasıl bir Güven verdi sana
Güven vermiyor tam iste
Hpv, hiv, hepatit testi isterim önce 🤓
Çok güzel muhabbet ediyordunuz bolmek istemedim🤣
kurul raporu gerekli
Ben pek bir şey aramıyorum şahsen birlikte olurum.
Güven ve tanımak çok onemli
Şansa kadere artık yapcak bişi yok
kaç aydır konuşuyon. KS den birimi
Güzelse her şey olabilir
Bilmiyorum ben güveniyorum genelde
Bazı tavsiyelerde bulunabilirim..
herşeye dikkat et. fck bdy mi buluşcağın kişi
Bıŕak bu kötü yolu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?