Cinsel Yaşam Asker üniforması aşırı tahrik sebebi, neden sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sert ve erkeksi durduğu için mi acaba bu arada herkese yakışmıyor. Boy bos fizik olacak. Asker üniforması aşırı tahrik sebebi, neden sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. o sizin özel algınızdır tahrik eden bir şey yokya değilse sizin gibi düşünse herkes askeriye birbirien girer 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Neden bu unuforma takintisi varki bayanlarda. Onlarda sonucta insan ve her insan gibi birer hayatta yer aln kisisler 0 0 Yorumla
okandemirayx Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İzlediğin filmlerden dolayıdır. ya da sert seks seviyorsun 0 0 Yorumla
HardAktif99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bazi partnerlerim uniforma fantazisi seviyordu sendr oylesin galiba 0 0 Yorumla
theofi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Gel sana apoletlerimi göstereyim. Yıldızları say 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bazı kadınlarda var bu fantezi 0 0 Yorumla
HakannnnAlpppp Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bizde de bunun hemşire versiyonu var 😇 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 184 boy 92 kiloluk bir yüzbaşı gibimi 0 22 Yorumla Soran +1 yıl Yüzbaşı cok buyuk :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rütbemi küçültemem 🤷 Yorumla Soran +1 yıl Hayir yaştan bahsediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaş 37 Yorumla Soran +1 yıl burada ne yapıyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boş zaman takılmaca Yorumla Soran +1 yıl Dün yemin torenindeydimBitince yukarı çıkmak istedim, kardeşimin kaldığı yeri görmek için. Komutan koridorda avazı çıktığı kadar bağırıyordu. Korkup aşağı kaçtım 😀Kadınların neden askere alinmadiklarini o an anladım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅😅 Bağırmıyordur o normal sesidir😃 Yorumla Soran +1 yıl Hayvan eğiticileri gibiler :(İnsanlara o kdr bağıra bağıra psikolojiler pert olur yani.Baksana sana bagirma gibi gelmiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne insanlar geliyor insanlıktan nasibini almamış bir bilseniz. Onları adam edeceğiz diye uğraşıyoruz Yorumla Soran +1 yıl Ailesinin adam edemediğini siz nasıl edeceksiniz ki , zor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mecbur edeceğiz Yorumla Soran +1 yıl Bağırdıktan sonra üzüldüğünüz oluyor mu , merak ettim 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yooo 😃 Yorumla Soran +1 yıl Vicdansızlar :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤦😃😃 Yorumla Soran +1 yıl Bi gizliden cikar misiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok. Beni burada tanıyan kimse yok. Meslek gereği tanınmamamda gerekiyor Yorumla Soran +1 yıl Bi vesikalık atar misin demedim ki :/ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Meslek gizlilik gerektirir🤷 Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla Soran +1 yıl Secret konuşalım asker Bu bir emirdir afsga Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Profildeki ben nasil 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hangi sen? Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Bu ben Yorumla Soran +1 yıl Yasin benden çok küçük Tipin iyi Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Sen kacsin Yorumla
Mr_Right_idea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. üniforma fantazisi. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
o sizin özel algınızdır tahrik eden bir şey yok
ya değilse sizin gibi düşünse herkes askeriye birbirien girer
Neden bu unuforma takintisi varki bayanlarda. Onlarda sonucta insan ve her insan gibi birer hayatta yer aln kisisler
İzlediğin filmlerden dolayıdır. ya da sert seks seviyorsun
Bazi partnerlerim uniforma fantazisi seviyordu sendr oylesin galiba
Gel sana apoletlerimi göstereyim. Yıldızları say
Bazı kadınlarda var bu fantezi
Bizde de bunun hemşire versiyonu var 😇
184 boy 92 kiloluk bir yüzbaşı gibimi
Yüzbaşı cok buyuk :(
Rütbemi küçültemem 🤷
Hayir yaştan bahsediyorum
Yaş 37
burada ne yapıyorsunuz
Boş zaman takılmaca
Dün yemin torenindeydim
Bitince yukarı çıkmak istedim, kardeşimin kaldığı yeri görmek için.
Komutan koridorda avazı çıktığı kadar bağırıyordu. Korkup aşağı kaçtım 😀
Kadınların neden askere alinmadiklarini o an anladım.
😅😅 Bağırmıyordur o normal sesidir😃
Hayvan eğiticileri gibiler :(
İnsanlara o kdr bağıra bağıra psikolojiler pert olur yani.
Baksana sana bagirma gibi gelmiyor
Ne insanlar geliyor insanlıktan nasibini almamış bir bilseniz. Onları adam edeceğiz diye uğraşıyoruz
Ailesinin adam edemediğini siz nasıl edeceksiniz ki , zor
Mecbur edeceğiz
Bağırdıktan sonra üzüldüğünüz oluyor mu , merak ettim 😀
Yooo 😃
Vicdansızlar :(
🤦😃😃
Bi gizliden cikar misiniz
Yok. Beni burada tanıyan kimse yok. Meslek gereği tanınmamamda gerekiyor
Bi vesikalık atar misin demedim ki :/
Meslek gizlilik gerektirir🤷
Peki
Secret konuşalım asker