Cinsellik nerdeyse hiç yok keyif almıyorum çünkü daha 3 aylık evliyiz sürekli kavga ediyoruz bir eşimin yurt dışına iş seyahati yüzünden doğru düzgün görüşemiyoruz zaten saçma sapan şeylerden kavga çıkıyor ve ben mutlu değilim artık ne bir arkadaşımla ne bir ailemden kimseyle bu durumu paylaşamıyorum çünkü insanlar bire beş katar ama çok doldum ve patalayack bomba gibiyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Onunla bur durumu konustunmu
O ne diyor nasıl bakıyor olaya?
Çözmeye calisacakmisiziniz?
Eğer mantıklı biriyse ilişki terapistine gidin yoksa işin zor çok kötüye gidiyor bu iş
3 aylık evliyken birbirinize hasta oluyor olmanız ve çok güzel bir cinsel hayatınız olmalıydı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇözümü çok basit. Hiç kimseyi kral yapmaya , havalara sokmaya hiç gerek yok. Bu kız içinde geçerli , erkek içinde geçerli. Alacaksınız karşınıza ve ciddi ciddi konuşacaksınız. Yani ilk ihtarı vereceksiniz ki yarın öbür gün şoka girmesin. Düzeltmesini istediğiniz herşeyi ardı ardına tek tek sıralayacaksınız. Hepsi bu işte. Hâlâ devam ediyorsa da bu durumu annenize açılacaksınız. Mutlu olmak herkesin hakkıdır. Yanlış giden bişeyler varsa müdahale edecek aileniz sizin yanınızda durarak. 👍🏻
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu duruma bu şekilde devam edemezsin. Senin de herkes gibi mutlu ve keyifli yaşamaya hakkın var. Mutlu değilsen ve sürekli tartışıyorsanız, bu birlikteliği sürdürmenin bir anlamı yok. Ben senin yerinde olsam hiç beklemem. Neden başkalarının ne düşüneceğini kafana takıyorsun. Bu hayat senin hayatın. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Eşini al karşına otur açık açık konuş. Böyle devam edecekse hiç etmesin.
00 Yorumla
+1 yılCinsellik kaliteli olmayan bir evlilikte kavga da huzursuzluk da kaçınılmazdır, maalesef eşinin bakış açısını değiştirmem gerek bu noktada , yani aynı paydada buluşamadığınızı düşünüyorum , tam olarak aranızda geçenleri de analiz etmek gerek sorunun ne olduğu ile ilişkili bir analiz yapabilmek için
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
103Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende sen gibiyim ve 2 aylık evliyim şimdiden çok yoruldum evlilik çok zormus bizde hergun tartışmaya bir şey buluyoruz biktim
1014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCinsellik bendede yok var ama yok vajinam yanıyor kuru giriyor çok erken boşalıyor hergun tartışıyoruz hep birşeyler çıkıyor çok sıkıldım senden bi farkım yok bilsem hiç başlamazdım bu ise evlilik gibi muesseseye
- +1 yıl
Herkeste evlilik için güllük gülistanlık yaşıyor sanıyor..
Cevap sahibi+1 yılÇok yanlış biliyorlar cook
- +1 yıl
Aynen öyle
Cevap sahibi+1 yıl2 aylık olmasam boşardım bu adam i çok yeniyiz elaleme düşmeyelim diye korunup idare ediyorum az zaman geçsin yolu vercem
- +1 yıl
Burdan bir şey yazsam olmayacak gibi
- +1 yıl
Eklemek istersen
- +1 yıl
Çok basit sen işi bilmiyorsun
- +1 yıl
Yuuhh ıslanman gerektiğinin de mi farkında değil.
- +1 yıl
Kararın kesin mi?
+1 yılSiz kadınları anlamıyorum gerçekten evlenmeden önce birbirinizi tanımıyormusunuz ne iş yaptığını filan bilmiyormuydun ha tabi ki şöyle bir şey var insan ne kadar konuşursa konuşsun beraber yaşamadan birbirini tam olarak tanıyamaz ama üzücü bir şey tabi ki henüz 3. Ayda bu hale gelmeniz ki bunlar el üstünde tutulmanız gereken cicim ayları daha tabi benim için ayrı öyle 3 5 günlük sevmem ama 3 ayda bir kenara itilmek gerçekten çok üzücü bir durum.
10 Yorumla
+1 yılYeni evlisin daha bir kendine gel cinsellik de tecrübeli olmayan bir erkek için Bir kadına net alışması 6 ay sürer eşin bakirse tabi tabi bencil olması da yahu evli erkekler eşinize değer vererek yapın özel hayatınızı bencil olmayın eşinizi kadınınızı da düşünün
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok üzücü ve çok yeni bir evlilik. Erkeğin alttan alan taraf olması en çok seven taraf olduğunu gösterir. Sizde bu yok anladığım kadarıyla. Siz bunu sorun ettiğinize göre sorun onda sizde değil. Ben olsam çocuğum bile olsa yol veririm daha en başında yaptığına bak çekilmez bu tipler.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDurumu sizin gibi olanlar gördükçe, evde kalmış ev kızı halime şükür ediyorum :) Umarım zamanla düzelir durumunuz
81 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik olmadan olmaz o iş
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılBende evliyim esim isteksiz sekste xevksiz ve olsada olur olmasada olur diyen birj mutsuzluk zamanla beni zindanhayat kosusturmalarida yablizliğa dusurdu simdi guvenikir partber belki denk gelir diye dolanmak vakit oldurmek ile geciyor boş zamanım
11 Yorumla- +1 yıl
Onun gibi benim kız arkadaşım vardı onunla ömür geçmez
Mutlu olmadığın yerde neden duruyorsun ayrıca seks te yokmuş böyle evlilik mi olur evlisin ama eşini kırk yılda bir görüyorsun gördüğünde seks yok kavga var ayril çoluk çocuk olmadan ki böyle giderse olmasida imkansız ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik zor her haliyle hele cinsellik bittiyse tamamen zor 8 senelik evliyim bizdede bitti nerdeyse boşanmak istiyorum ama kabul etmiyor..
513 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇocuklar bahane ve sevdiğini söylüyor ki gerçekten seviyor, değer veriyor ama sorunuda çözemiyoruz
Cevap sahibi+1 yılHayır tek sorun cinsellik
- +1 yıl
Ondaki sorunun fizyolojik mi yoksa psikolojik mi olduğunu teşhis etmelisiniz önce..
Cevap sahibi+1 yılBana göre fizyolojik kilo ve düzensiz beslenmede var Çünkü
- +1 yıl
Bazı özel tavsiyelerde bulunabilirim..
Cevap sahibi+1 yılBulunsanızda kendisi kabul etmediği için bir işe yaramaz maalesef
- +1 yıl
Ulaşabilir misin bana
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yazık seni çok iyi anlıyorum. En çok mutlu olman gereken bir dönemdeyken evlilik hayatının böyle olması çok manidar eğer onu karşına alıp konuşup toparlamazsan bu evliliğin sonu hüsran
00 Yorumla
+1 yılMerhaba zor bir durum öncelikle işe gir sosyal hayatına dön arkadas ailenle görüsmelere basla sen bir mutlu ol sonra eşini karşına al durumu anlat yardım ve destek alın uzmanından cinsel konu icin sonra birşeyler duzelmez yapıcı olmazsa erken falan deme ayrıl yeni hayat kur
00 YorumlaO zaman bir uzmandan yardım alabilirsin. Psikolog güzel olur.
30 Yorumla
+1 yılİlk iki sene çocuk yapma kesinlikle devam et böyle evlilik biraz alışma sureci lazım ama çocuk yapma Şu an
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, insanlar konuşarak anlaşabilirsiniz, bu durumu eşinle paylaşmalisin ona anlatmalisin, neden mutlu degilsin ki severek evlenmedin mi ayrica bunun icin cozum yolu bulabilirsiniz. madem evlilik yurutemeyecektiniz neden evlendiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Soruyu soran kişi 123 cevap gelmiş neden bir like bile atmadın. Madem ilgilenmeyecektin niye sordun 🤦♀️
00 Yorumla
+1 yıldaha 3 ayda bıktıysan bence direk boşan Sizden Karı Koca olmaz. Yok yakınken dön adamında hayatının içine etme.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Anlayışsızlık kavga soğumak yeri gelir hakaret küfür ilişkinizin dahada ilerleyemeyeceğinin kanıtıdır daha yolun başındasın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. her şey bir şekilde düzeliyor da cinsellik cidden bozuksa çok zor düzeliyor... bence anlatıp rahatlaman gerek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İyice bunalmissin esinde biraz değişik tipe benziyor içini dökersen dinler çözüm yolunda soyleriz
00 Yorumla
+1 yılBende 8 yıllık evliyim senin durumunu gayet iyi anlıyorum, güvenilir kimse yok ki buluşup dertleşelim her şey cinsellik değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Zar bir durum ne desek yanlis olur
Sapik diye adımızı cikartiyorlar 😉
Den birileriyle dertleş01 Yorumla
+1 yılYakınlarınla paylaşma çünkü henüz daha 3 ay çok kısa bir süre erken başlamışsınız. Umarım düzelir.
00 YorumlaUmarım tahmin ettiğimiz şeyi yapmıyorsundur veya yapmazsın?
04 Yorumla
Soran+1 yılNedir
Soran+1 yılYok aldatmak aklımın ucundan bile geçmedi benim tek derdim birileriyle paylaşabilmek çünkü arkadaşlarıma bile güven yok
Daha yeni evlisiniz hemen kafada bitirme herseyi bi evi kadın ayakta tutar evliliği de aynı şekilde bi konuşmayı deneyin gerekirse bi evlilik terapisine gidin iyi bir şey değil boşanmak sevmediğim insanın bile boşanmasını istemem
00 YorumlaÜzüldüm.3 ay çok kısa bunlar için
10 Yorumla
+1 yılseni çok iyi anlıyorum insan her gece eşiyle beraber mutlu olmayı uzun uzun sevişmeyi ister
00 YorumlaNeden peki esin sertlik sorunu mu var. Erken mj boşanıyor
00 Yorumla
+1 yılYajinlar dışında bir terapist gibi arkadaş edin tek olsun paylaş anlat
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yaşım geldi evleneyim. Doktormuş evleneyim vs vs... Nihayi sonucu hep bu oluyor maalesef
00 Yorumlayaşın kaç tanımadın mı evlenmeden önce niye evlendin?
00 Yorumla
+1 yılÇok üzücü bir durum gerçekten konusalimmi biraz ne dersin
00 Yorumla
+1 yıl3 ayda neredeyse bitme aşamasına gelmiş, sizin evlilik pek uzun sürmez gibi
00 YorumlaTavsiye para verip psikolog veya aile danışmanlarından alabilirsiniz. Kolaylıklar dilerim.
00 Yorumla
+1 yılYa ayrılacaksın ya da kendine sanal bir arkadaş edineceksin. Ben adayım haberin olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence boşan veya kendine seni mutlu edecek birisini bul. Sana birisi aşk sunsa sevildiğini hissetsen sevişirken bile seni doruklara ulaştırsa bir anda düzelir mutluluğun doruklara ulaşırdı.
00 YorumlaSeni her anlamda doyuracak birine ihtiyacın var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Kader sanırım ne denir ki evli olup mutlu olan var midir derim hep hayal ederim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSanaldan konuş. İçini boşalt. Evliliğini yaşatmaya çalış
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadaşım ömrünü harcama. olmuyorsa boşan. bu hem dinen hem hukuken hakkın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılyol yakınken dön geri. sonra benim gibi yıllarını ve enerjini kaybedersin.
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun 3 ay sürede bu aşamaya gelmek çok üzücü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik onemli acikcasi. Zorla mi evlendiniz bu yasta nedir? Ilginc bi durum.
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen iliklerine kadar sevilmek oksanmak beraber vakit gecirip rahatlamak kadinlgiini hissetmek istiyosun sanirim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlatmak. istersen dinlerim anlatamamak. icine atmak. kotu bir şey çünkü bende yaşadım bu durumları burdan paylastiklarim oldu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsinle konuş bu durumu her dakika birbirinize sımsıkı sarılın sizin sizden başka kimseniz yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı. Severek mi evlendiniz? Kendini daha fazla üzmemek için boşanmayı düşünmüyor musun?
00 YorumlaDilersen dertlesebiliriz belki eşinle. bu durumları cozebilirsin psikiyatrik hastalıklar okudum
00 Yorumla
+1 yılCanın ne istiyorsa onu yap boşanmak mi istiyorsun bizim onaylamamizi mi bekliyorsun bekleme gerekeni yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliliğiniz de yanlış giden bir şeyler var demekki senden de eşinden de kaynaklı olabilir i. Önce sorunu bul sonra çözüm ara eşinle konuş birlikte çözün
00 Yorumla
+1 yılBurdan kafa dengi birilerini bul dertleş. Meslek ne?
01 Yorumla- +1 yıl
?
+1 yılyardımcı olmak ısterım bombayı beraber patlatalım
00 Yorumla
+1 yılAyrıl bu nasıl ilişki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsanal takıl sen de benim gibi :(
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşlar kaç ve neden evlendin
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılsabretceksin düzelmesi icin elınden gelenı yapcan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Öncelikle konuş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sürede bunlar oluyorsa gerçekten durum hiç iyi değil. Anlatmak istersen dinlerim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılpaylaşma, çünkü daha da mutsuz olursun
00 Yorumla Aile terapistine gidin.
00 YorumlaSorunları tesbit edip ona söylemelisin
00 Yorumla- Devamını Gör (63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem