Bakire olduğum için utanıyorum kimseye söyleyemiyorum. sorduklarında geçiştiriyorum. Konuştuğum eski erkek kankam bir sen kaldın yapmayan dedi. Bu yüzden evlenmek istemiyorum 😑 Sanki hiçbir erkek bana yakınlaşmak istemedi gibi duruyor 😑 Bakire olan bir kızla evlenir miydin? 😒
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de yapmadım. Yaş 29 oldu. Sebebi de erkeklere güvenmemem. Evlilik olmadıkça seks yapmak istemiyorum. İçimden seks yapmak geliyor ama bunu bastırıyorum. Ailemle yaşıyorum. Ailem muhafazakar. Yani ben sevgilimle gizli gizli otel tutup ev tutup seks yapamam sevişemem. Benim bunu yapacak bir evim arabam yok. İşim de yok. Bir işe girdim ama bunların hiçbirini yapmaya yetmez. Ola ki hamile kaldım falan bir sürü sorun. Yine bende gerçekten sevildiğime, karşımdaki herifin beni gerçekten her huysuzluğuma, her şeyime rağmen beni sevdiğine emin olmadığım için güvenip de seks yapmak istemiyorum. Ben ona alışamam yani samimi olamam. Samimi olamadığım, kendimi asla hiçbir konuda da gizlemediğim, duygusal yakınlık falan kurmadığım bir herifle de aynı yatağa giremem. Fiziksel açıdan da beğenilmeme endişem var. O yüzden yapmadım. Erkekler de artık her şeyi hemen yaşamak istiyor. Senin onu sevmeni beklemeye, ondan sevgi beklemeye tahammülü yok. Çoğu belli bir süre seks yapıp kendi yoluna gitme derdinde. Erkekler artık bakire kadınlardan gerçekten hiç öpüşmemiş, sevişmemiş kadınlardan kaçıyor. Bunu kendim görüyorum.
711 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın... Aynı durumdayız
- +1 yıl
Sizin yaptığınız doğru olan bosverin milleti siz sizi gerçekten seven zaten bu sekil sever evlenir sizinle. dalga gecenler sadece takılıp ayrılmak niyetleri aldırış etmeyin yani onlara tebrik ederim sizi de.29 yazınıza kadar durmussunuz
Cevap sahibi+1 yıl@Mustafa551453 tebrik edilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ailemden çekindim. Ayıp günah ahlaksız diye diye böyle oldum. Şimdi de hiçbir erkekle flörtleşip yakınlık kuramıyorum.
- +1 yıl
Daha iyi degil mi. eşine sakliyorsun kendini esin ilkin olacak mesela iyi bisey degil mi bu duygular bisey daha yazacaktim. buradan yazmim neyse
Cevap sahibi+1 yıl@Mustafa551453 eşim kendini bana saklamış olacak mı? Hayır. En çok da bu yüzden birisiyle içime sinerek yapmak yatmak istiyorum.
- +1 yıl
herkes ayni degil ki ben sakladım. mesela tüm. bunları düşünerek istek at oradan konuşalım. istersen
- +1 yıl
Soran+1 yıl@esmerbiciiim müslüman değilim
- +1 yıl
Her erkek seks yapmiyor.. her kiz seks yapmiyor ha yapan var evet ama daha bir cok genç erkek olsun kiz olsun yapmiyorlar evliliğ bekliyorlr
- +1 yıl
@esmerimbiciiim aynen oyle. ortam iyice bozulduğu için bu sanki bir. suç gibi görünüyor. neden de doğru olan bu aslinda
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılevlenirdim birde düşüncen çok saçma bekaret vs bunlar önemsiz şeyler ister kaybet istersen hep bakire hayatında bir şey kaybettirmeyecek ya da kazandırmayacak
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAhirette faydasını görürsün gadası
Herkes bakireliğini bozdu diye sende mı bozacan
İyi o zaman herkes esrar eroin içiyor sende iç
Bu kafadan çıkmadığın sürece hayatta mutlu olamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınları geçmişiyle değerlendiriyoruz. Bakire olmayan bi kızla evlenmem bakir olmadığım halde. Kimse kusura bakmasın kendini korumayan kız sakınmayan kız olmaz.
021 Yorumla
Soran+1 yılSen neden sakınmadin kendini?
Cevap sahibi+1 yılKadın erkek tamamen eşit değil çünkü o zaman bizden ilk adımı beklemeyeceksiniz, özgüveni bizden beklemeyeceksiniz, maddiyatı , gücü bizden beklemeyeceksiniz. Her şey karşılıklı siz "sağlayıcı" adam arıyorsanız biz de el değmemiş kız arıyoruz evlenmek için. Anlaman zor ama bunu şimdilik.
Soran+1 yılHaklısın. Ben evlenirken ve evlendikten sonra istediğim hayatı sunmayan biriyle evlenmem. El değmemiş istiyorsa o zaman imkan yaratacak. Seni anlıyorum.
Cevap sahibi+1 yılAynen o yüzden bi erkeği sana nasıl bir gelecek sağlayacağı ile değerlendirmen lazım geçmişiyle değil. Adam ne yaşasar yaşar geride bırakır kadın bırakamaz, her türlü riske açıktır hamile kalabilir mesela başkasından çocuk aldırmak durumunda kalabilir. Erkekte böyle riskler de yok.
Soran+1 yılEvet maalesef haklısın.
Cevap sahibi+1 yılVay be nadiren bunu kabullenen olurdu. Mantıklı birisin sen :)
Soran+1 yılEvet çünkü istediğim hayatı sunacaksa ve iyi bir koca baba olacaksa neden onu geçmişiyle yargilim? Yeter ki g
Soran+1 yılBenimle birlikteyken düzgün olsun.
Cevap sahibi+1 yılEvet ama kızların geçmişi aklınd akalıyor hep bi travma hep bi erkeğin çektirdiği acılar ben bunla uğraşamam temiz kızla evlenmek bu yüzden ister bi erkek. Kanmasınlar kimseyle evlenmeden yatmasınlar. Yatıyorlar ona göre hayat yaşasınlar. Sonra yok efendim erkekler evlenmek istemiyor zarımı diktireyim kandırayım çok pis fikirler bunlar.
Soran+1 yılBence de. Ama ben bakire olduğum halde beni üzen erkler için aklıma geliyor bazen ben bunun için bunu yapmıştım diyip üzülüyorum 😔
Cevap sahibi+1 yılBakire olmamanı yüzüne vuran seninle yatmak için yalan söylüyor :)
Soran+1 yılÖyle mi? Nerden biliyorsun?
Cevap sahibi+1 yılGenelde öyledir çünkü çok zeki olmaya gerek yok.
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılAllah onları bildiği gibi yapsın
- +1 yıl
Yaa yürü git teneke yaa yemin ederim :))))
Cevap sahibi+1 yılErkekte maddiyat iyi bir iş yakışıklılık gibi şeyler talep ediyorsan erkek de bakire olmana bakar bu kadar basit.
- +1 yıl
Haklısın katılıyorum bende bakireyim ben neden yapmadım 26 yaşındayım ben neden yapmadım biriyle edebim namusum olduğu için kimse kusura bakmasın
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
46Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılutanılacak bir şey yok. illa ilişkiye girmek zorunda değilsin. bu ayıp bir şey değil hele ki bu zamanda. herkesin onun bunun kucağından inmediği bir dönemde bakire olmak inan daha değerli. senin değil onlarn utanması gerekir ;)
316 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin
- +1 yıl
öyle tabiki. bakire olman daha değerli ve daha özel. seni o eleştirenler kucaktan kucağa atlamayı marifet sanıyorlar ama hiçbir erkek öyleleri ile evlenmek istemez. sadece yatmayı düşünür. ama asıl senin gibilerle evlenilir.
Soran+1 yılYa peki haftada bir kızla yatan erkeklerin benim gibi bir kızla evlenmek istemesi doğru mu?
- +1 yıl
o da doğru değil tabiki. maalesef her haltı yiyip iş evlenmeye gelince temiz kız isteyen erkeklere de ayar oluyorum öylelerinin böyle bir şey istemeye hakkı yok. ben bakirim misal ve bakire biriyle evlenmeyi isterim. benim gibi olanların bakire biriyle evlenmek istemeye hakkı var bence ama ben her haltı yiyen biri olsaydım böyle bir şey istemeye hakkım olamazdı
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılSen neden yapmadın h
- +1 yıl
asosyal çekingen biriyim ortam filan kovalamıyorum kendi halidme takılan biriyim zaten sevgilim de olmadı bu zamana kadar
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
peki ya sen?
Soran+1 yılEşimle yaşamak istiyorum o özel kişiyle. Hep bu kafada oldum. Çağımızdaki kucaktan kucağa koşan insanlardan iğreniyorum öyle şeyler bana göre değil. Cinsellikten öncede sonrada güvenli hissetmek istiyorum. Yaşadık acaba beni terk eder mi hamile kalsam bize sahip çıkar mi korkusu olmadan yaşamak istiyorum
- +1 yıl
kesinlikle böyle olmalı zaten. çok doğru düşünüyorsun. asla utanma bu konuda. sen doğru olanı yapıyorsun.
Soran+1 yılEvet birde o kadar evlenene kadar kendimi bu devirde tuttum. Beni hak etmeli kuru kuruya sırf aşığım diye dr evlenmem. Evliliğimizde istediğim hayatı bana sunmalı. Gezdirmeli istediklerimi almalı ( aşırı lüks şeyler istemiyorum) iyi bir eş baba olmalı.
- +1 yıl
kesinlikle öyle. umarım gönlüne göre çıkar karşına biri.
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım seninde karşına çıkar
- +1 yıl
rica ederim. umarım :)
- +1 yıl
Bende 26 yaşındayım bakireyim şehir dışı uzakta okumama rağmen bugüne kadar aile arkadas sosyal konularda çok üzülmeme rağmen küçük yaşta babamı kaybetmeme rağmen arkasına sığınıp kötü bisey yapmadım peki o tip kızlarla evlenenler nasıl evleniyor o zaman
+1 yılSenin yaptığın doğru olan bırak millet. ne yapıyorsa yapsın zamanı gelince evlenince yaparsın zaten
25 Yorumla
Soran+1 yılBazen üzülüyorum ya kocam beni tatmin etmez diye 😂
- +1 yıl
O olabilir. bak ona da yapacak bisey yok😃
Soran+1 yılBoşarim nolacak
- +1 yıl
Hee kolay oyle istek atarmisin
Soran+1 yılNeden
+1 yılBakire olanla evlenilir mi hiç
Günümüz erkekleri en az 10 kez vurdurmamış kızı istemeye bile göndermez ailesini12 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin
+1 yılErkek kankan herkesi kendi gibi srtük sanıyor herhalde
40 Yorumla
+1 yılNe var bakireysen merak etme daha cok kiz var bakire olan
Kimsenin söylediklerine bakma simdikiler çart çurt kendini koru yapma evlen sonra yaparsin00 Yorumla
+1 yılİnsanların seni negatife çekmesine izin verme ben böyle mutluyum rahat huzurlu hissediyorum kirlenmedim hiç de geç.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen tam benim aradığım kişisin ya bende bakirim ve baskasiyla olmus biriyle birlikte olmak istemem tek bir kisiye ait olunması gerektiğini düşünüyorum bu arada ayni sehirdeyiz seni tanimak isterim
010 Yorumla
Soran+1 yılAdana'da misin
Cevap sahibi+1 yılEvet adanadayim
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılÖyle yani
Soran+1 yıl🙃🙃😊
Cevap sahibi+1 yılTanismak ister misin
Soran+1 yılAylardır erkeklerle tanışmak istemiyorum, konuşmak istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılPeki rahatsız etmeyeyim seni
- +1 yıl
Cevap sahibi bana istek atabilir misin? Ben de adanaliyim da tanışmak istedim
Cevap sahibi+1 yıl@Adsızyorumcu Ekleyen bendim ama engellemişsin sanırım
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe alakası var başın dik dursun sen niye utaniyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes yapıyor
- +1 yıl
Herkes yapsın.. Bende yapıyorum ona bakarsan ama bakire olduğun için niye utaniyorsun ki
+1 yılBu kömür gibi siyahlaşmış devirde parlayan bir altınlar. 😌☘️ Bu iğrenç zamana devire inat farklı kal. ☺️❤️
00 YorumlaYaparsan evlenemezsin ve bence sen erkeksin ve insanların kafasını bulandırıyor sun ayıp
00 Yorumla
+1 yılNeden evlenmeyeyim tabi evlenirim ben de bakirim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. ne güzel işte, bütüüün keşiflerini sevdiğin kişiyle yaapcaksın, keşke bende bakir olsaydım.
00 Yorumla
+1 yılEvlenilir ya seksi baştan sona öğretirim iste ne güzel 😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılevlenmeden önce defalarca sevişeceğimiz için bakire olma şansi sıfır
11 Yorumla- +1 yıl
birde anlamıyorum gerçekten cinsellik seks vs bunlar günümüzde son derece normal şeylerken hala kendini yok kocama saklayacağım diyenleri.. nedne? kocan kacan kaç kişiyle sevişti acaba bu güne kadar belli bile değilken
+1 yıltecrübesiz biriyle zor, tek senle yapacak sana muhtaç
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeşke senin gibi birini bulsam zaten en çok istediğim şey bakire birini istiyorum
110 Yorumla
Soran+1 yılNerde yaşıyorsun ki
Cevap sahibi+1 yılİstanbul . sen nerden
Soran+1 yılAdana
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılKonuştuklarımızı başkaları görmesin diye
Cevap sahibi+1 yılBir de seni merak ediyorum
Soran+1 yılSen benden çok büyüksün ama
Cevap sahibi+1 yıloradaki yaşım beş yaş fazla olsun sohbet ederiz. Daha sonra sıkılırsan engellersin. sohbet etmek istedim
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak istiyorum sadece
Soran+1 yılTamam
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYavrumcum bu çok saçma bi düşünce. Bende bakirim, bunda abartılacak ya da kendini kötü hissetmene sebep olacak bir durum yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire olmayanla gönül eğlendirip bakire kız arar nikah kıyarız biz erkekler.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaçmalamayın lütfen, nifak tohumları atmak için topluma yalan konuşmayı bırakın artık!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmayanlar utansın sen nedwn utanıyon, iyi misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAksine bakire biriyle evlenirim evleneceksem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılBu saçma düşünce yapısına nasıl geldin merak ettim.
04 Yorumla
Soran+1 yılHerkes yapıyor bu yüzden acaba yanlış mı yapıyorum diyorum bazen 🥺
- +1 yıl
Herkesin kendi tercihi. Kendi tercihlerin yüzünden böyle hissedersen sıkıntı yaşarsın.
Soran+1 yılDislanirim diye korkuyorum...
- +1 yıl
Böyle saçmalıklara takılma.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsıl bakire olmayanla evlenmiyoruz. O erkek arkadaşın senin kötülüğünü isteyen bir puşt. Bu oyunlara gelme kendini evleneceğin adama sakla
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılNefes aldirmazlar ponçik
13 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Bakire olmayanla evlenmiyorlar bu sitede
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılNerede yaşıyorsun sen cidden merak ettim
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
Çünkü söylediğin şey türkiyede bir kadının söylemeyeceği bir şey
Soran+1 yılNe var ki Türkiye'de? Arabistan'da yaşıyor gibi mi gözüktüm sana? Biraz daha açar mısın? Ayyy başıma ağrılar girdi 🥺
- +1 yıl
Şehir neresi sen onu söyle nasıl olsa gizlisin merak ettim
Soran+1 yılAdana
- +1 yıl
Adana o kadar modenleşti mi yaaa. Hayret
Soran+1 yılYapmayan yok. Seksle modernleşme ne alaka?
- +1 yıl
Tabi eskiyi görmeyince size normal geliyor
- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılevlenmeden yap sonra evlen
031 Yorumla- +1 yıl
Yanlış
- +1 yıl
@esmerimbiciiim bakire evlenmesin
- +1 yıl
Allah aşkına sen sus
Soran+1 yıl🥺😭
- +1 yıl
@esmerimbiciiim yaw sana ne kız zaten s1k1şmek istiyo. sana ne oluyo
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@esmerimbiciiim asıl sana laf düşmez geliyosun yorumuma salça oluyosun. kız istediğini yapar istediğini giyer istediğiyle yatar. karışma sen. sen yapamıyosun diye kıskanma
- +1 yıl
@SSvermiştim aç olduğunu bu kadar belli etmeseydin
- +1 yıl
Kiskanmak degil kizi kötü yolla sürüklüyorsun ben yurt disindayim avrupada istedimi yaparim elimde para var okumuşum cok iyi yerlerdeyim inan türkiyedeki bi kizi niye kiskanayim düşün bi? Sadece sen sunepenin tekisin ateistin tekisin bu o kiz belkit müslüman kötü yolla sürükleme , bacina bunlari dermisin elin kizina dedin gibi?
Soran+1 yıl@esmerimbiciiim abla kimsenin dinine göre yargılama. Çünkü bende müslüman değilim
- +1 yıl
Yinede yapma evlen öyle yap
- +1 yıl
@esmerimbiciiim hala kıza engel olmaya çalışıyo ya. o kızın aklı yok mu bunları düşünemiyo mu?
hem öyle bi konuşuyosun ki kızı sanki ben s1k3cem. sonra götürüp genel eve köle yapcam, eroin esrar bağımlısı yapcam. abartmışsın
türkiyede yaptıktan sonra diktiren bir sürü kız var. arkadan yapıp bakire olan da bir sürü.
bakire evlense sanki evleneceği kişi bu kızı çok mu hak edecek
- +1 yıl
Soran+1 yılSakin olun benim için kavga etmeyin😂😂
- +1 yıl
Soran+1 yılBen hepinize yeterim😂
- +1 yıl
Soran+1 yıl@esmerimbiciiim hangi ulkedesin?
- +1 yıl
Fransa
Soran+1 yılNasıl gittin bana yardımcı olur musun
- +1 yıl
amerika green card başvuruları başladı. başvur çıkarsa gidersin.
- +1 yıl
Soran+1 yıl@SSvermiştim param yok
Soran+1 yıl@esmerimbiciiim tamam işte. Oraya gidebilmek için ne yapmalıyım? Oturma izni için napmalıyım falan ?
- +1 yıl
başvuru ücretsiz
Soran+1 yılOnu biliyoruz herhalde. Diyelim kazandım tüm masraflarımi nasıl karşılayacam? Zaten dolar uçmuş işim dahi yok birikmişi hele hiç sorma
- +1 yıl
çıksın da her türlü ödenir
Soran+1 yılYa ödeyemezsem? Bari cidden yapacak insanların hakkına girmim. Mesleğimi elime alınca denerim
- +1 yıl
okumak da boş gibi
- +1 yıl
+1 yılHem de nasıl çok isterdim
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Çünkü ilk benle yapacak offf hariqk bişey
Soran+1 yılSen yaptın mi
- +1 yıl
Evet çok
Soran+1 yılO zaman evleneceğin zaman bakire diye tutturma
- +1 yıl
Tutturmuyorum?
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Utanılacak bir şey yok bunda
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılutanacak ne var ki
00 Yorumla
+1 yılDünya tersine döndü de biz mi bilmiyoruz acaba
00 YorumlaBekar olursa sevinirim
00 Yorumla
+1 yılEvet evlenirdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ciddimisin bu konuda bakireyim diye uzuluyorsun
00 Yorumla
+1 yılBen alırım bekaretini yardımcı olmak için sana
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbakir olmayan utanmiyor sen mi utancan
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakireliği bozmak mı istiyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi dışarda binlerce bakire var. Çevreni değiştir. Yönlendirmelere gelme.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYarın saat 15:30 müsaitsen nikah kıyalım
09 Yorumla
Soran+1 yılBakirsen olur 😃
Cevap sahibi+1 yılBakirim, ne ekersen onu biçersin hesabı olarak bakıyorum hayata.
Soran+1 yılHaklısın 🥺
Cevap sahibi+1 yılAnlaştık yarın o zaman 😂
Soran+1 yılTamam yarın Adana'ya bekliyorum 😂😂
Cevap sahibi+1 yılNapcan Adana'yı sen İzmir'e gel
Soran+1 yılİzmir bana göre değil maalesef 😂
Cevap sahibi+1 yılO zaman şansına küs ben başka kısmetlerime gidiyorum
Soran+1 yılOkey
Gizli Üye(30-35)+1 yılne alaka. asil sen istenirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılne kadar s@lak s@alak sorular bunlar
00 Yorumlagereçkmi fizkimi
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım h
tam tersi değil mi ya 😀
06 Yorumla
Soran+1 yılDeğişti devir
Soran+1 yılBuyur
Soran+1 yılSence?
+1 yılben bakire biriyle evlenmezdim.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden 🥺
- +1 yıl
deneyimsiz kadınlar çok zor oluyor
+1 yılBakire derken
021 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir yakınlaşma olmamış yani
- +1 yıl
Neden ol. adi
Soran+1 yılEşimle yaşamak istiyorum o özel kişiyle. Hep bu kafada oldum. Çağımızdaki kucaktan kucağa koşan insanlardan iğreniyorum öyle şeyler bana göre değil
Soran+1 yılCinsellikten öncede sonrada güvenli hissetmek istiyorum. Yaşadık acaba beni terk eder mi hamile kalsam bize sahip çıkar mi korkusu olmad
Soran+1 yılYaşamak istiyorum
- +1 yıl
Ozman budurumdan üzülme gurur duy
Soran+1 yılDuyamıyorum ya eşim de bakir değilse? Bakir olsa olmasa bile beni hak etmesi gerekiyor. İstediğim hayatı sunmalı.
- +1 yıl
Hakkisim ne okuyorusn
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Haklısın dedim okuyormusun calisiyormusun
Soran+1 yılOkuyorum
- +1 yıl
Neerde ne okuyorsun
Soran+1 yılAtatürk üniversitesi sosyal hizmetler okuyorum
- +1 yıl
Güzel bölüm kaçıncı sinif
Soran+1 yıl1. Sınıf. Sen çalışıyor musun okuyor musun
- +1 yıl
Okuyorum
- +1 yıl
Nerelisin normalde
Soran+1 yılDoğma büyüme adana aslen urfaliyim
- +1 yıl
Iyimis isteyerek bilerek mi seçtin bölümü
Soran+1 yılİsteyerek seçmedim.
- +1 yıl
Nerden aklına geldi
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılgel alalim bizde
02 Yorumla
Soran+1 yılNe..
- +1 yıl
gel bakireligini alalim bizde diyorum
+1 yılBu kötü bir şey değil
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Özel birine saklıyorsun kendini
- +1 yıl
Herkesin elde edebileceği biri değilsin
Soran+1 yılAma herkes yapiyor
- +1 yıl
Herkes olmamak kötü bir şey değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire olanla evlenilir zaten
23 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden herkes yapıyor? Sanki durum tersine döndü
Cevap sahibi+1 yılZevkine yapıyorlar sonra bakirelerle evleniyorlar 😂
Soran+1 yılBen yapmış biriyle evlenmem
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet normalde böyle olmalı
00 YorumlaBundan doğal ne var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Saçma soru
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaptalmısn sen soru trol mü
02 Yorumla
Soran+1 yılTrol değilim
Cevap sahibi+1 yılaptalca bi soru
+1 yılBakire olmak kotumu
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılHerkes yapıyor sanki dışlanmış gibi hissediyorum. Sanki bu dünyadan değilmişim gibi...
- +1 yıl
Sende yapabilirsin
- +1 yıl
Seksting yapmiyormuyormusun
Soran+1 yılEşimle yaşamak istiyorum o özel kişiyle. Hep bu kafada oldum. Çağımızdaki kucaktan kucağa koşan insanlardan iğreniyorum öyle şeyler bana göre değil
- +1 yıl
En mantiklisi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKim istemez ki bakire biriyle evlenmeyi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evettt
00 Yorumlane alaka be
00 Yorumla
+1 yılTabiki
00 YorumlaEvlenirim tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire alınır
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani