10 üzerinden puan verir misiniz? Mesela daha önce kilolu olup kilo vermiş, cok fazla olmasa da hafif sarkıkları olan yeni evlenmiş eşinizden cinsel ilişkide soğur musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadaşım bir insanı beğenmek bütün olur. sevmek her şeyi ile kabul etmektir.
külo vermiş ise elbet çatlakları da olur sarkmaları da olur ama zamanla toparlar.
bu kadar görselci olunmaz yahu
kadın sadce etten kemikten mi ibaret. bu mudur eş seçimi
yazık yahu00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılee yani knk ben onu ilk sevdigimde fizigine bakarak hoslasmiyom ki o kisiden yani belli ki ben onu insan olarak karakter olarak uyum olsun anlasma olsun bunlari begenmisim ve uyusuyor fizigi daha sonra gelir hani evlendikten sonra mesela esine fikirler verebilirsin ne bilim birbirinizin gozune daha da cekici gelmek icin ufak tefek surpriz tarzi guzellikler yaparsiniz birbiriniz icin spora baslayip fiziginizi guzel yaparsiniz vs boyle yani bende. Bunlar kizlarin gogus popo sorular icin de aynisi gecerli ben sanki orasina bakarak mi alicam evlenecegim kizi, ben zaten bi kere sevmisim belli ki bunlari kabul ederek sorun olarak gormedigim icin almisim..
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim sorunum fizik degil ama 60 kiloya yakin verdim. Cok spor yaptigim icin hic biyerim sarkmiyor sadece alt gobegim gitmiyor o da ölü deri. Goguslerim oldum olasi yapisal geregi cirkin zaten. Sorun bu aslinda kompleksliyim. Yaptir diyeceksin ama bircok kez ameliyat oldum daha narkoz yemek istemiyorum ve gogus kanseri gecirmis cok kadin var ailemde annem teyzem dahil, o yuzden goguslerime dokunmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılKnk sorunda fizigi ne kadar onemli diye yaziyor "benim sorunum fizik degil" diyorsun yani karar ver fizik mi degil mi sorun ne yani ona gore cevap verek bizde. Ben ameliyat estetik taraftari degilim zaten bu konularda dogal durmuyor da balon gibi hos durmuyor o yuzden oldugun gibi iyidir...
Soran+1 yılSorunum fizikten degil kastim dolgun gogus ince bel buyuk kalca degil yani zayif sarkigi olmayan tamamen normal fizik yani. Benimkisi kilo vermekten deforme olmus manasinda :/ neyse
Cevap sahibi+1 yılyok knk ben zaten sevmissem oralarina bakarak almiyorum dert etme seni seven oldugun gibi sevsin...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
24Cevap
onemlı degıl dense de onemlı, yuzde 50 onem arz eder bır erkek ıcın
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki aşırı kilolu olan kızlarla evlenenler bu durumdan memnun değiller mi?
+1 yılNormal bir fizik ideal yüzü de güzelse tamamdır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. evlendiysem çok çok sevmişimdir, haliyle fizik bi etken olmaz soğumam için.
00 YorumlaYa bunlar önemsiz detaylar emin olun önemli olan birbirinize saygı ve sevginizin olması.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKilosu şarkıcı çatlağı önemli değil. Yatakta atesli olabilir mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılDiyelim ki ateşli bir erkeğin istediğini verebilir. Fiziğin bu durumda önemi yüzde kaç?
Cevap sahibi+1 yılAteşi yaksın beni yeter :) gerisinin çok önemi yok. Ama jartiyer yakismali bedenine :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmazsa olmaz değil. Eşim kusursuz değil mesela.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüzü kalbi önemli fizik ise sağlıklı olsun … hamilelik falan zaten seven her halini sever
00 Yorumlaönemlidir benim için baya 8 veririm rahatlıkla
00 Yorumla
+1 yılÇok aşırı kilo olmasın zayıflar candır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok önemli zayıf çıtı pıtı olması çok önemli 20 üzerinden 8
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli değil. bence olay kalpte
00 Yorumla
+1 yılFiziği önemli tâbiki ama o kadar detaya girmem ben
00 Yorumla
+1 yılNormalin dışında olmasın yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgenetik özellikleri daha önemli benim için
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGoguslerinde sanirim sıkıntı var asıl konu o. Sarkık dimi ölü deri gibi mi yoksa nasıl?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıl7 olsun :D
00 Yorumla Yooo
00 Yorumla
+1 yılKimya kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYarı yarıya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoğumam
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılFizik değil ama yüz önemli
00 Yorumlatam yaşın kaç
02 Yorumla