Cinsel Yaşam Seviştiğiniz en değişik, farklı yer neresiydi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Bugün fakültenin tuvaletinde sevişenleri gördüm😱 Güncellemeler+1 yıl Güncell Seviştiğiniz en değişik, farklı yer neresiydi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Biz üni de arabanın içinde seviştik güvenlik arabalarla gelip yanımıza gelmeden bizi uyardılar 5 5 Yorumla Akrep1112 +1 yıl Onlarda nasiplenmek istemedi mi Yorumla Soran +1 yıl Sizi uyarmşlar yine ben baya baya gördüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Akrep1112 yuh sevgilim onları yapardı heralde ddhdhffgjrdf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir genclik kanlar hızlı akıyo Yorumla Soran +1 yıl Baya hzlıymş demekki😊 Yorumla
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Mağaza soyunma kabini. Üstelik bu çılgınlığı yapan kızdı ne kızarmıştım ya. Hala unutmam. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilinmiydi Yorumla MoRTeamRFB +1 yıl Evet ilk görüşmemizdi. Yorumla Soran +1 yıl Baya çlgn kızmş Yorumla MoRTeamRFB +1 yıl Evet 15 yıl oldu. Birde benim var otelde balkonda jakuzi vardı tatil bölgesinde oda değişik bir tecrübeydi. Heyecanlı olur böyle şeyler Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Gündüz vakti, müşterilerin sadece yabancı turistler olduğu bir otelin havuzu. AVM tuvaleti, ormanlık alan (ODTÜ kampüsü) 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. İş merkezi bodrumuArabaOdunlukVs. vs 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Baya değişikmiş Yorumla mihribann1 +1 yıl Aynen öyle değişik oluyor zaten ortamı heyecani Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl üniversite, spor salonu, soyunma kabini, apartman, bar club bayan wc 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. orman, araba, plaj. başka da public olmadı zaten 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. şehirlerarası ekspres trenin tuvaletiydi. yıllar önce gençken yaşadım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tabiiki kızın yaşadığı apartmandı. Altta babannesi üstte amcaları yaşıyordu. İyi cesaret varmış bende zamanında :D 0 0 Yorumla
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Balkonda tarlaya 50m mesafede arabanın yanında plajda bunlar bir kısmı 0 1 Yorumla gılmour76 +1 yıl Eşlik etseydin daha detaylı konuşmak güzel olur aslında Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Arananın içinde yol kenarında her yerini güneşlikle kapadım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Otelin havuzunda kucakta bikaç defa sokup çıkardım bide denizde 0 0 Yorumla
Akrep1112 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 83% +1 yıl Daha neler neler duyup goreceksin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Öyle görünüyo Yorumla Akrep1112 +1 yıl Bana ulaşabilir misin sana bir kaç tane ben anlatayım Yorumla Soran +1 yıl Burfa anlat Yorumla Akrep1112 +1 yıl Lütfen 5 dk gel yine engelle istersen sonra Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. plajda can kurtaran kulesinde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yuhh Yorumla snnbeslq +1 yıl Neden Yuhh? :) Yorumla
Psikopat1yılmazerkek Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Snde durdun onları izledın :)) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sevismedim ama en garip yer annemin yatağı idi mastürbasyon yaptığım 0 0 Yorumla
25dadaşkızı25 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 46% +1 yıl Avm wc si 2 5 Yorumla denizkaradeniz +1 yıl erzurumda mı Yorumla Soran +1 yıl Yakalanmadınz dimi Yorumla 25dadaşkızı25 +1 yıl Yakalanmadik bike Yorumla Soran +1 yıl İyiymiş Yorumla 25dadaşkızı25 +1 yıl Evet Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. teleferik :D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yıhh Yorumla denizkaradeniz +1 yıl çok zewkli ama Yorumla
sanalreal34 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl toplu tasımada 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok artk Yorumla sanalreal34 +1 yıl aynen uydurmuyorum vaktın varsa anlatırım dm Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Okulda çatı arasında 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok artıkk Yorumla Serkan_87 +1 yıl Çok zevkli Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Orman 0 0 Yorumla
34TUZLALI Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Otopark 0 0 Yorumla
MySensizlik Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Bir çok yer vardı ya 0 0 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Engelli tuvaletinde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Şirketin deposunda 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kimle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İş arkadaşımla Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Asansörde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Biz üni de arabanın içinde seviştik güvenlik arabalarla gelip yanımıza gelmeden bizi uyardılar
Onlarda nasiplenmek istemedi mi
Sizi uyarmşlar yine ben baya baya gördüm
@Akrep1112 yuh sevgilim onları yapardı heralde ddhdhffgjrdf
Olabilir genclik kanlar hızlı akıyo
Baya hzlıymş demekki😊
Mağaza soyunma kabini. Üstelik bu çılgınlığı yapan kızdı ne kızarmıştım ya. Hala unutmam.
Sevgilinmiydi
Evet ilk görüşmemizdi.
Baya çlgn kızmş
Evet 15 yıl oldu. Birde benim var otelde balkonda jakuzi vardı tatil bölgesinde oda değişik bir tecrübeydi. Heyecanlı olur böyle şeyler
Gündüz vakti, müşterilerin sadece yabancı turistler olduğu bir otelin havuzu. AVM tuvaleti, ormanlık alan (ODTÜ kampüsü)
İş merkezi bodrumu
Araba
Odunluk
Vs. vs
Baya değişikmiş
Aynen öyle değişik oluyor zaten ortamı heyecani
üniversite, spor salonu, soyunma kabini, apartman, bar club bayan wc
orman, araba, plaj. başka da public olmadı zaten
şehirlerarası ekspres trenin tuvaletiydi. yıllar önce gençken yaşadım
Tabiiki kızın yaşadığı apartmandı. Altta babannesi üstte amcaları yaşıyordu. İyi cesaret varmış bende zamanında :D
kız kıza bir olay mı, gizli kapaklı yaşanılan bir durum mu
Balkonda tarlaya 50m mesafede arabanın yanında plajda bunlar bir kısmı
Eşlik etseydin daha detaylı konuşmak güzel olur aslında
Arananın içinde yol kenarında her yerini güneşlikle kapadım
Otelin havuzunda kucakta bikaç defa sokup çıkardım bide denizde
Daha neler neler duyup goreceksin
Öyle görünüyo
Bana ulaşabilir misin sana bir kaç tane ben anlatayım
Burfa anlat
Lütfen 5 dk gel yine engelle istersen sonra
plajda can kurtaran kulesinde
Yuhh