Çocuk ben ona masaj yaptıktan sonra beni yurda bırakırken teşekkür ederim dedi. Beğenmiş mi yani?

Dün okuldan bir kızla tanıştım bana dedi ki para kazanmak hayatını sürdürmek ister misin ben de isterim dedim kız bana bi arkadaşım seni beğenmiş masaj yapar mısın ben de yapıyorum hayatımı idame ettiriyorum dedim ben de düşündüm çünkü benim annem bana seni köpek olarak besliyorum dedi kaç defa, oysa onun parası değil babamın parası olduğu halde. Babam da beni 2 defa dövdü masum olduğum halde ve bana babam gibi gelmiyor artık.23 yaşındayım son sınıfım kyk yurduna geldim çok kötü çok. Ağladım. Daracık tek kişilik odaya 3 tane ranza koyup 6 kişilik yapmışlar. Babama 15 kere mesaj attım lütfen apartta kalıyım son sınıfım yeter artık diye çünkü babamın okuyan tek çocuğu ve en büyük çocuğu benim hem de babam aylık 85 bin tl kazanıyor ama benim rezillik çekmemem için 10 bin tl bile vermiyor bana. Ben de düşündüm namussuz olmak bile annemle yaşamaktan iyiydi o yüzden masaj teklifini kabul ettim çocuğa güvenmem çok zor oldu ama çocuk bunu başardı ve gerçekten güvenilir çıktı şeyine felan masaj yapmadım şeyini görmedim de sırtına ve bacağına yaptım üstünde havlu vardı sonra döndü ve eveet diye gülümsedi kalçama dokunmak için ama evet diye gülümserken bile çok tatlıydı çünkü genç benim yaşlarımda yakışıklı çocuk. Kalçama dokunur dokunmaz boş@ldı ben görmedim hiçbir şeyini

Güncellemeler
+1 yıl
Ben daha önce el ele bile tutuşmadım ama çok hoşuma gitti ya bu kadar yakışıklı güzel fizikli bi çocuğun denk geleceğini beklemiyordum masajda
Güncellemeler
+1 yıl
Bi erkek nedne boşaltırken ah ah der peki
Çocuk ben ona masaj yaptıktan sonra beni yurda bırakırken teşekkür ederim dedi. Beğenmiş mi yani?