Cinsel Yaşam Evliliğinde bir seks modeli olmayacak o hangisi olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 -Vajinal -Oral -AnalBenim için üçüde vazgeçilmezim biri olmayacaksa niye evleneyim 😂 Evliliğinde bir seks modeli olmayacak o hangisi olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. oral zaten olmak zorunda vajinal öyle. ama anal sağlıksız kadına zarar verir benim de onuruma dokunur. ben boooka layık değilim. ci, nsellik temiz sağlıklı olmalı 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl anal dediğin için senin kendine saygın olmadığını düşünüyorum, kendinden bu kadar nefret etme bence 3 0 Yorumla
_RebelWolf_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Benim için ayna önü arkadan girerken gösterini okşamak ya da kadının üstte bana dönük olması 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yanarım da neden böyleleri bana denk gelmez ona yanarım :) 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sekste sınırlar ortadan kalkmalı tutkuyla şehvetle yapılmalı 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Anal seks isteyenle asla evlenmezdim mide bulandırıcı 🤢🤮🤢 0 0 Yorumla
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Hepsi olmalı kesinlikle bi anlamı yok zaten bunlardan birine hayır diyen varsa 0 0 Yorumla
ErDeMtheLazy Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Benim evliliğim zaten maksimum 2 modelli 😊maksimum o da 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eğer müslümansan haram bölge olan yani anal bölge olmamalı, harama girmekte ne meraklısınız. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl yazdıklarına bir erkek hayır demek ama oral konusu her erkeğin bedeni doyurabilmesine yetemeyebilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Süpersin, bide ağza yüze fışkırtmaya izin verirsen dünyanın en mutlu insanı olur 0 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiç kusura bakma ben üçünden de vazgeçmem 😁 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hepsi olmalı bence 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. oralsız olmaz.. ama anala gerek yok 😂 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Anal hariç diğerleri olur anal sana zarar verir 0 0 Yorumla
Joker-On Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl 3 unu ayni anda yaşamak ister miydin peki? 0 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yemişim öyle evliliği. 0 0 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kişisel tercih 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Hepsi olsun😍 0 0 Yorumla
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Anal modeli olmasın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
oral zaten olmak zorunda vajinal öyle.
ama anal sağlıksız kadına zarar verir benim de onuruma dokunur. ben boooka layık değilim.
ci, nsellik temiz sağlıklı olmalı
anal dediğin için senin kendine saygın olmadığını düşünüyorum, kendinden bu kadar nefret etme bence
Benim için ayna önü arkadan girerken gösterini okşamak ya da kadının üstte bana dönük olması
Yanarım da neden böyleleri bana denk gelmez ona yanarım :)
Sekste sınırlar ortadan kalkmalı tutkuyla şehvetle yapılmalı
Anal seks isteyenle asla evlenmezdim mide bulandırıcı 🤢🤮🤢
Hepsi olmalı kesinlikle bi anlamı yok zaten bunlardan birine hayır diyen varsa
Benim evliliğim zaten maksimum 2 modelli 😊maksimum o da
Eğer müslümansan haram bölge olan yani anal bölge olmamalı, harama girmekte ne meraklısınız.
yazdıklarına bir erkek hayır demek ama oral konusu her erkeğin bedeni doyurabilmesine yetemeyebilir
Süpersin, bide ağza yüze fışkırtmaya izin verirsen dünyanın en mutlu insanı olur
Hiç kusura bakma ben üçünden de vazgeçmem 😁
Hepsi olmalı bence
oralsız olmaz.. ama anala gerek yok 😂
Anal hariç diğerleri olur anal sana zarar verir
3 unu ayni anda yaşamak ister miydin peki?
Yemişim öyle evliliği.
Anal derken senmi ona o mu sana?)
Anal yorumun nedir?
Şuanda vatana ve oral var, diğerini denemedim
çok haklısın
Kişisel tercih
Hepsi olsun😍
Anal modeli olmasın
Neden evlenesin?
Anall
ucuylede zevk alınır
Ruyanda evlenirsin