Çoğu kadın romantik ilişki istiyor. Ancak sert ilişkiden zevk almayan kadın yok denecek kadar azdır.
Erkek sert ilişkide sevdiğine kıyabilir mi?
Çoğu kadın romantik ilişki istiyor. Ancak sert ilişkiden zevk almayan kadın yok denecek kadar azdır.
Erkek sert ilişkide sevdiğine kıyabilir mi?
Sevdiğine yıkmaktan kastın tam olarak nedir? Sert seks çoğu çiftin tercihi, soft her zaman aynı hissiyatı yaşatmıyor çünkü. Ama dayak gibi aşırı can yakıcı şeyler bence olmamalı. Dozunda olmalı yani. Bundan keyif alan çok insan var orası ayrı tabi ama bence fiziksel şiddet abartılmadığı sürece gayet zevkli.
Öyle aklınıza geldiği gibi aşırı şiddet değil anlatmak istediğim.
Boğaz sıkma, kalça meme tokatlama, kadın oral yaparken hakimiyet kurma, ilişkide alta alıp ezerek sevişme vs
Sonuçta herşeyin bir sınırı var karşındakine sırf seks esnasında sert davraniyorsan bile onun zevk alabileceği şekilde dokunursun bunun kıymakla alakası yok kadını dayak manyağı mı yapacan
Hayır o kadar değil tabi ki ama ne bileyim sert olunca çok can yakıyorum
Boğaz sıkma, kalça meme tokatlama, oralda kafasına bastırıp boğaza kadar sokmaya çalışma vs
İri cüsseliyim gerçekten ezerek sevişiyorum
Onun hoşuna gidiyor ki hala sevgilisiniz sus ve yaşamaya devam et
Yok devam etmiyoruz ne yazık ki. Fb idik ayrıldık.
Sen bu tür şeyleri sever misin?
Bunun aynısını kadın size yapıncada hoşunuza gidiyor ki
Her zaman değil aslında
Ben hükmetmeyi severim. Kadın itaat edecek yalvaracak 🥵😍
Zevkler renkler tartışılmaz ama bir erkeğin itaat etmesinde yalvarmasında severim
Sen yalvartabilir misin peki?
Bana kalsa ederim ama karşimdakinin isteğine bağlı bu
İri yapılı doyumsuz büyük şeyi olsa hoşuna gider mi
Fb bana göre değil babe
Sevgilin olduğunu farz et hayatım
Cevap
4Cevap
Hayır ya erkekliğini gostersin ama romantiktir olsun hep öyle olmaz
Mesela sertçe altımda ezerken dudağına yapışıp ateşli şekilde öpüşüp memeleri okşayınca kendinden geçiyorlar 🥵
Abi evet ya. Normalde minnoş sevgi dolu kırılgan falan. Yatağa bir giriyorsun sertleştikçe yüzü gülüyor. Ruh hastası bunlar skljfsd
157 boy 47 kilo kız bdsm hastası çıktı. Ezip pestilini çıkardım popon kıpkırmızı ettim ellerini bağlayıp sertçe acımadan yaptım zevkten ağladı
İçinde kelebekler uçmuştur. Ellerin dert görmesin dostum bir insanı mutlu etmek çok kıymetli bir şey slkjfskf
Eyvallah ama görsen savaştan mı çıkmış bu kız dersin
Ben canı acıyacak diye tereddüt ederken o daha sert diyor ben heyecandan o zevkten ölecek gibiydik 😍🤣
Var öyle komodo ejderleri kanka. Gençtek ben de yapardım. Şimdi üşeniyorum. Kim kucaklayacak kim tokatlayacak amaaan. Aşk insanı oldum minnoş minnoş latte içmeli ilişki insanı oldum 🤣🤣
Aşıkken daha güzel oluyor var ya. Bebeğin gibi sevip düşmanın gibi şey ediyorsun 😈😈😈
O kadın aynı anda hem sevilip değer gördüğünü hissedip ruhu tatmin oluyor hem de arzuladığını hissedip kadınlığı tatmin oluyor.
İlk aşkın gibi sev
Düşmanın gibi s*k derler bizim burada. Gündelik hayatta kıyamayan kişiler yatakta sevdiğime kıyar sert olur genelde
Aşkta yumuşak olunmalı ama yatakta sert
buyur burdan yak :D
Yatakta düşman gibi