Cinsel tercihim karşı cins şartına dayalı. Bence cinsellik karşı cins ile yaşayacağın, yaşadığın anlarda dünya dışı başka bir boyuta geçeceğin, cinsel fantezi ve cinsel hayal sınırlarını sonuna kadar zorlayacağın bir başka alem. Sonuna kadar zorlamak iki tarafında istediği sınıra kadar zorlamak anlamında olmalı!! Kokular, oyuncaklar, yardımcı materyaller ( ışıklandırma-müzik ), işin içinde olmalı. Cinsellikte uzun ön sevişme ve masaj mutlaka olmalı. BDSM, tantrik birleşmeler, uzak doğu akımları zaman zaman kullanılmalı, dolu dolu tutkulu ve şehvetli olmalı.
Sevdiklerim yalamak, masaj yapmak, domine etmek, koklamak ve değişik fantezi sınırlarını zorlamak, kadınımın fazlaca zevk aldığını görmek ve yaşamak
İsteklerim, partnerimin hissettiklerini dile getirmesi, karşılıklı ve birlikte boşalma, ve eğer gerçekten ve layıkıyla yapacaksa #rimjob
Sınırsız olmaz sınır erkek kadin arası ve gurup olmaz karşılıklı sevgi saygı aşk ve istek olursa olur ilişkilerde çok sert zarar verici hareketlerden kaçınmak gerekir. Amaç keyif ve karşılıklı zevki esas almakidir
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ayak fetişzmi ve public seviyorum, sapıkça olmayan teshiri de
Cinsel tercihim ihtiyacı olan kadını doyurmak. Belki de fetiş bu. Yani eskorta para vermek beni tatmin etmez. İhtiyacı olan kadını doyurmak ise haz verir müthiş
Partnerimle cinsellik yaşamadan önce bunları zaten konuşmuş olurum. Seksten beklentim bana yapılmasını istediklerim yapmayı sevdiğim şeyler diye anlatırım. Sonrası partnerin durumuna bağlı