Cinsel Yaşam Bunla nasıl başa çıkıcam? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Sürekli mastürbasyon yapıyorum bişeyler yaşamak istiyorum biriyle ama zamanı var biliyorum ne yapmam lazım Bunla nasıl başa çıkıcam? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yani mastürbasyon yapıyorsan devam et yani birlikte olmak istiyorsan ol ama dogru kişi olduguna emin ol derim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hep düşünüyorum dayanamıyorum artık Yorumla CaptainVenture +1 yıl Düşün tabiki libidon yüksek o belli ama seks yapicam diyede yanlış kişi ile yapma pisman olursun bence dogru olduğuna inan o kişinin mastürbasyon yap en kötü tahriş olur gecer ama yanlış kisi ile birlikte olursan ruhun yara alır o cok zor geçer Yorumla Soran +1 yıl Anlam yüklemesem yapsam ne olur ki Yorumla CaptainVenture +1 yıl Diom ya ruhun yara alırsa o zor gecer ama beni s1ksin sonra banane dersen önüne gelene patlat kendini Yorumla
Kaan5588 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ya yaşican biriyle ya da unutucan ve mastürbasyyona devamke 0 0 Yorumla
Mrsoydan Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 76% +1 yıl Senin benmi kafayı yiycem bu konuda uzak durmak istiyorum ama olmuyor. Yapmayınca uyuyamıyorum; 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. 3 s kuralı susabunsabır 0 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tanışmayı çok isterdim en azından sohbet etmek için 0 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Lan yaşın kaç olmuş hala ne zamanından bahsediyorsun 0 0 Yorumla
mimaradamm87 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Bu şekilde devam et renklendirme değişiklikler ekle farklı kişilerle paylaş kendini tanı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence kendini kontrol etmelisin. Eğer istersen birlikte hayâl edip iyi gelebiliriz birbirimize ve bu rutine girer, belirli günler yaparız 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl hiç yapmadıysan evlenene kadar yapma tabi evlenme düşüncen varsa emin ol düzgün biri olursa değerin artar. 0 0 Yorumla
ironiq Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Güvenebildiğin biriyle yüzeysel oral birşeyler yaşayabilirsin 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Seni bu kadar tahrik eden şey ne 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kokusu en ufak şeyler Yorumla gacar4886 +1 yıl Sevgilinin kokusu mu Yorumla Soran +1 yıl Evett Yorumla gacar4886 +1 yıl Hergün mü yapıyorsun onunla olmak varken neden mastt Yorumla
burakk000 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. O şekilde kendini frenlemeye devam edersin. 0 0 Yorumla
Sinister_D Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı. Ben de sık yapıyorum şu sıralar 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. çılgın bakire diye ben buna derim işte 0 0 Yorumla
kayrali Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Biriyle mastürbasyon yap ben öyle yapıyorum 0 0 Yorumla
HakannnnAlpppp Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Mastlari uzun tut fanteziler kur aklından 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Biri seni zorla yapmali bence 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keşke gözünün yaşına bile bakmadan o işi zorla yapan Ben olsam rahatlardın Ama biliyorum Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yapma 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Çok tahrik oluyorum Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Ol tut kendini Yorumla Soran +1 yıl Erkeğin kokusu bile tahrik ediyor beni Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Abart öl dkdj Yorumla Soran +1 yıl Evet ölüyorum yaaa Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl istekli şey Yorumla Soran +1 yıl Çookkk mmm Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı. devam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Yani mastürbasyon yapıyorsan devam et yani birlikte olmak istiyorsan ol ama dogru kişi olduguna emin ol derim
Hep düşünüyorum dayanamıyorum artık
Düşün tabiki libidon yüksek o belli ama seks yapicam diyede yanlış kişi ile yapma pisman olursun bence dogru olduğuna inan o kişinin mastürbasyon yap en kötü tahriş olur gecer ama yanlış kisi ile birlikte olursan ruhun yara alır o cok zor geçer
Anlam yüklemesem yapsam ne olur ki
Diom ya ruhun yara alırsa o zor gecer ama beni s1ksin sonra banane dersen önüne gelene patlat kendini
Ya yaşican biriyle ya da unutucan ve mastürbasyyona devamke
Senin benmi kafayı yiycem bu konuda uzak durmak istiyorum ama olmuyor. Yapmayınca uyuyamıyorum;
3 s kuralı
su
sabun
sabır
Tanışmayı çok isterdim en azından sohbet etmek için
Lan yaşın kaç olmuş hala ne zamanından bahsediyorsun
Bu şekilde devam et renklendirme değişiklikler ekle farklı kişilerle paylaş kendini tanı
Bence kendini kontrol etmelisin. Eğer istersen birlikte hayâl edip iyi gelebiliriz birbirimize ve bu rutine girer, belirli günler yaparız
hiç yapmadıysan evlenene kadar yapma tabi evlenme düşüncen varsa emin ol düzgün biri olursa değerin artar.
Güvenebildiğin biriyle yüzeysel oral birşeyler yaşayabilirsin
Seni bu kadar tahrik eden şey ne
Kokusu en ufak şeyler
Sevgilinin kokusu mu
Evett
Hergün mü yapıyorsun onunla olmak varken neden mastt
Partnerin çok şanslı olacak
O şekilde kendini frenlemeye devam edersin.
Ben de sık yapıyorum şu sıralar
çılgın bakire diye ben buna derim işte
Biriyle mastürbasyon yap ben öyle yapıyorum
Mastlari uzun tut fanteziler kur aklından
Biri seni zorla yapmali bence
Keşke gözünün yaşına bile bakmadan o işi zorla yapan Ben olsam rahatlardın Ama biliyorum
Çok zor
Sende mi
Yapma
Çok tahrik oluyorum
Ol tut kendini
Erkeğin kokusu bile tahrik ediyor beni
Abart öl dkdj
Evet ölüyorum yaaa
istekli şey
Çookkk mmm
O biri var mı. ?
Sen gibi çok burada dişini sık biraz