Arkadaşlar selam erkek arkadaşım çok yakışıklı. Yanına gittiğimde birlikte olduk tabiki ve her gün olmasa da arada arıyor. Gerçekten yemek istiyorum yani onu. Geçen gün bana güzel bi iç çamaşırı yok mu göreyim dedi ama benim hep babaanne çamaşırı. Napsam bilmiyorum gerçekten erkek arkadaşımı nasıl etkilerim. Cuma günü yanına gideceğim ne önerirsiniz.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgilinizi baştan çıkarmak için giyeceğiniz kıyafet, onun zevkine ve sizin tarzınıza bağlı olarak değişebilir. Ancak, genel olarak, baştan çıkarıcı kıyafetler, vücudunuzun belirli bölgelerini vurgulayan ve size güven veren kıyafetlerdir.
İşte sevgilinizi baştan çıkarmak için giyebileceğiniz bazı kıyafetler:
Dar veya vücudu saran kıyafetler: Dar veya vücudu saran kıyafetler, vücudunuzun hatlarını vurgular ve size daha çekici bir görünüm kazandırır.
Kısa veya dekolte kıyafetler: Kısa veya dekolte kıyafetler, vücudunuzun belirli bölgelerini vurgular ve daha baştan çıkarıcı bir görünüm kazandırır.
Açık renkli kıyafetler: Açık renkli kıyafetler, cildinizi daha parlak ve çekici gösterir.
Parlak renkli kıyafetler: Parlak renkli kıyafetler, dikkat çekmenizi ve daha enerjik bir görünüm kazandırır.
İpek veya saten gibi parlak kumaşlar: İpek veya saten gibi parlak kumaşlar, vücudunuza yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır.
Dantel veya tüllü gibi ince kumaşlar: Dantel veya tüllü gibi ince kumaşlar, vücudunuza romantik ve seksi bir görünüm kazandırır.
Sevgilinizi baştan çıkarmak için giyeceğiniz kıyafetin yanı sıra, saçınızı ve makyajınızı da özenli bir şekilde yapmalısınız. Ayrıca, kendinize güvenmeniz ve baştan çıkarmanın tadını çıkarmanız önemlidir.İşte sevgilinizi baştan çıkarmanıza yardımcı olabilecek bazı ipuçları:
Vücudunuzun en sevdiğiniz kısımlarını vurgulayan kıyafetler seçin.
Kıyafetinizin rahat ve size güven verdiğinden emin olun.
Saçınızı ve makyajınızı özenli bir şekilde yapın.
Kendinizle konuşurken ve hareket ederken baştan çıkarıcı olun.
Sevgilinizle göz teması kurun ve ona gülümseyin.
Sevgilinizi baştan çıkarmak için, onun zevkine ve sizin tarzınıza uygun kıyafetler seçin ve kendinize güvenin.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Zeki erkek, ambalaja değil, içeriğe bakar. Sizin içerik hiç te çekici görünmüyor.
Paranızı boşa harcayıp, pahalı şeyler almayın derim.
00 Yorumla
+1 yılBişi yapmana gerek yok bu konuşmadan sonra :D zaten onu beklediği için havada yakalayabilir :D
00 Yorumla
+1 yılNe giyceğini bilmwm de bu fotoğrafdaki kadın efsane bir şeymiş çok sek yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu durumu en son sevgilim olduğunda yaşamıştım çok güzel zamanlardı.. sonra ben o günden sonra spora başladım daha iyi olmak için acıdan.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım
Cevap sahibi+1 yılYa sevgilimle yaşamıştım bu durumu diyorum birbirimize dayanamıyorduk. Sonrasında ayrılınca kendimle ilgilendim dedim saçma bi konudan konuya atlamaya çalışmışım.
Gizli Üye(25-29)+1 yılseksi bı mini etek artı crop giy git güzelce de makyajını yap parfümünü sık saçını yap aklını başından al
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılO giyim için önce fizik lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılFizik yok göbek var
+1 yılCezibeni kullan fantezi giyim
00 YorumlaTanga giy mor tanga sütyen. Amerikan saksosu cek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılböyle absürt bir diyalogunuz mu oldu
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bizim için normal bunlar. Cinselliğe ikimiz de önem veriyoruz
Cevap sahibi+1 yılyani bu kadar önem veriyor ve bunun üzerinde konuşuyorsanız, karşılıklı o kişiye dokunabilecek maddeleri bilir, ya da çıkarım yaparak anlayabilirsiniz, böylesi özel dokunuş daha iyi olacaktır.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılGiymemelisin
00 Yorumla İç çamaşırı önemli
00 YorumlaGiyme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO nerde sen nerde duruyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılderi korse giy
00 Yorumla
+1 yılHic bir sey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesleğin ne
00 Yorumla