Direkt eleme sebebi benim için daldan dala konan evlenince niye tek dalda dursun?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet evlenirdim çünkü benim için önemli değil ama insana göre değişir
Cinsel geçmişi kabarık biriyle evlenip evlenmeme kararı, tamamen kişisel bir karardır. Bu kararda, kişinin değerleri, inançları ve öncelikleri rol oynar.
Bazı insanlar için, cinsel geçmiş önemli bir faktör olabilir. Bu kişiler, cinsel geçmişi kabarık biriyle evlenmeyi uygun bulmayabilir. Bazı kişiler için ise, cinsel geçmiş önemli bir faktör olmayabilir. Bu kişiler, kişinin geçmişinden bağımsız olarak, onunla evlenmeyi düşünebilir.
Cinsel geçmişi kabarık biriyle evlenme kararı verirken, aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmak faydalı olabilir:
Kişinin değerleri ve inançları: Kişi, cinsellik konusunda ne düşünüyor? Cinsellik için ne kadar önem veriyor?
Kişinin öncelikleri: Kişi, evlilikte ne arıyor? Cinsellik, evliliğin kendisi için önemli bir faktör mü?
Kişinin ilişki beklentileri: Kişi, evlilikten ne bekliyor? Cinsel uyum, evlilik için önemli bir beklenti mi?
Bu faktörleri göz önünde bulundurarak, kişisel olarak neyin önemli olduğunu belirlemek gerekir. Cinsel geçmiş, kişisel olarak önemli bir faktör değilse, bu durumda cinsel geçmişi kabarık biriyle evlenmek mümkün olabilir. Ancak, cinsel geçmiş önemli bir faktörse, bu durumda cinsel geçmişi kabarık biriyle evlenmek uygun olmayabilir.Sonuç olarak, cinsel geçmişi kabarık biriyle evlenme kararı, kişinin kendisi için vermesi gereken bir karardır. Bu kararda, kişinin değerleri, inançları ve öncelikleri rol oynar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için birinin seçici olması önemlidir. Şimdi sorsam herkes seçicidir ama yatak anlamında sorsak kaç kişinin sicili temizdir acaba.. Elbette beraberlikler yaşanabilir ama yol geçen hanı gibi geçmişi olan biriyle de olmak istemem hayır..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
20Cevap
biriyle yatmak içinne gerek var birton masrafa ve abuk sabuk törenlere. çok ilkel işler bunlar...
09 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlığın çok çok büyük bir kısmı evlendigine göre sen azınlık olmaya ve fislanmaya mahkumsun
Soran+1 yılYav he he 😂😂
Soran+1 yılYa dayı yolun yarısını geçeli 10 yıl olmus sen kimi neyi tavliyon jfjejfjjf
Soran+1 yılGörmedigin insana hincla sallamak kolay tabi rgon zedelendi jznxjdj ana yaşlı bi dayı olduğun gerçeğini degistirmiyor incinmişsiiin dayıiii
Soran+1 yılDayi be niye cevap yazıp duruyon o zaman hani sen boş vakitlerinde dakika başı kiz düşürüyordun hadi yallah nxjjsjdj
+1 yılÖpüşmüş bile olsa istemem bırak sevişmiş seks yapmış olmasını
110 Yorumla
Soran+1 yılSen hiç opustun mu
- +1 yıl
Hayır
Soran+1 yıl27 yaşına kadar bir tc erkeği opusmemisolacak ve ben buna inanacagim vay be
- +1 yıl
Haramdan korkan insanlarda var
- +1 yıl
Abazan değilim evlenince artık
Soran+1 yılTipin duzgun ama ve spor salonunda takiliyosun mümkün mü cidden bu jsjxjsjd
- +1 yıl
Mümkün işte daha bir kızın elini tutmadım
Soran+1 yılProfili kaldırmışsin faresinden galiba
- +1 yıl
Değilim
- +1 yıl
Bilerek kaldırdım
+1 yılP*rnstar gibi takıldıysa zamanında gerek yok hiç evlenmeye devam etsin :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılArtık kimse kimsenin geçmişine bakmıyor çünkü herkesin geçmişi kabarık 🤣🤣🤣💋💋💋
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. kim ne yapsın öyle birini? Anca bilmeden evlenirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöyle bir kız bulsam bir dk düşinmem evlenirim de yok ki :( hepsi namus abidesi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle adamlara yetemezsin elinde sonunda boynuzu takarlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok düşkün olan geçmişi kabarık olan belli süre sonra aldatıyor uzak durulur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAl benden de o kadar kendim bakirim ve aynı kendim gibi bakire bir kızla evlenmek istiyorum
00 Yorumla
+1 yılailem olmasa evlenirdim bir sürü para kazanırdık
00 Yorumla
+1 yılsen bakire misin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Yuva kuracak dal aradığından olabilir mi?
00 Yorumla
+1 yılhayır işim olmaz
00 YorumlaSenin cinsel hayatın kabarikmi
00 Yorumla
+1 yılagacin butun dallarini degerlendirmek onemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılsormazdımki geçmişi beni ilgilendirmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlendim mutluyum
00 Yorumla
+1 yılNau nauu
10 Yorumla
+1 yılAynen öyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla kabarık derken? :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hayır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Endişende haklısın
00 Yorumla
+1 yılDaha iyi yapar ama?
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı