Acır diye beklerken o kadar da acımadığını ve çok zevkli olduğunu fark ettim erkek arkadaşıma tekrar anal ilişki teklif etmeyi düşünüyorum ama ne diyeceğim? Bir de ben de ona rimming yapmak istiyorum ama pek kabul edecek birisi değil. Nasıl ikna edebilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bir şey söylemene gerek yok. Normal seks sırasında çıkarıp anala yerleştir ve "Geçenkinin tadını unutmadım" diyerek gülümse. Rimming konusunda ise önce reverse blowjob yap ordan rimminge geçersin yavaştan
Sen baya coşmuşsun bu işte. acaba gerçek bir kızmısın yoksa kırmızı giymiş bir ibinemisin ondan emin olamadım...
Kadınım
o rimming işi çok dikkat ister hastalık bile kapabilirsin iyi öğren hijyen tedbirlerini al. ne hikmetse bazı kadınlarda böyle istekler oluyor sebebi ne bilemiyorum ama son yıllarda arttı baya böyle istekleri olanların sayısı. anlatmak istermisin neden böyle bir şey istediğini? çünk biz erkekler genelde güzel bir alt yapı görünce kadını böyle yalama hissine kapılırız...
Bunu at sevgiline kesin anlar asddjddk
Erkek arkadaşınında bazı tabu veya ön yargıları düşünceleri olabilir bunları konuşarak işleyebilirsiniz rimming konusunda katı olabilir
Rimming konusunda deneyimim yok ama anal istiyorsan direk belirt kimse karşı koymaz yani
Evet her zaman o kadar acımaz
Bir de rimming güzel oral yaparken hafif parmakla ondan sonra yap daha fazla keyif alıyorlar
Ya ben dilletir mi onu bilmiyorum parmaklatmaz bence anüs dışından prostat masajı yapabilirim of ya erkeklerin homofobikliklerinden nefret ediyorum qiaisşdşdç
Sen oral yaparken usuldan dokun karşı koymuyor hiç biri rahat ol
Evet sevgilim yaptı hayır demedim keyif aldım 😃
Denicem tşkler cevap için
bana rimming yapmayı isteyen bi kız çıkarsa yüzüne otururum sdjfjsdf
Yüzüme oturtmuyorum 😏
hahah şakaydı zaten ama ben okey derdim seninki ne der bilemeyiz sen bilirsin
Kabul etmemesi normal zaten
Değil?
Ne değili erkekse eğer
Peki losyon vs kullandınız miydi
Arkamdan becer diceksin
Son durumun nedir?