Cinsel Yaşam Özel bölgenize dövme yaptırır mıydınız? kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Özel bölgenize dövme yaptırır mıydınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Fil kafası yaptıranı gördüm bir videoda.. Hortum olarak penis yapmış doğal olarak. Kadına da göl çizmişler sjajhaHortum göle dalıp sularını içiyordu. 0 0 Yorumla
H_İ_Ç Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Yaptırmazdım ama böyle bir şey çıksa karşıma sevişmeyi yarıda bırakırdım sanırım. 0 0 Yorumla
Emremre0616 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Penisime pinokyo dövmesi olabilirdi onun yalandan uzar benimkisi zevkten😆 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl burada popo dövmesi yaptırmayı düşünen bi bayana yardımcı olmaya çalıştım 0 2 Yorumla kleopatra17 +1 yıl Dövme mi yapıyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır, sadece bayan yapan var mı bildiğiniz diye sormuş. Bizim komşu vilayette oturuyor. Ben de bizim burada ki bayan dövmecilik önerdim. Fiyatta anlaşamadılar sanırım Bayan olması bi artı idi Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Yaptırmış bir kadınla sevgili olurum. 0 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl Hayir, siz yaptirirmisiniz sayin yoda? 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Cobra ya da yılan yaptırmayı düşünüyorum 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ora bana kalsa olmazmi 0 0 Yorumla
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır dövme hiç düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Hayır o kadar cesaret edemezdim.. sen 🤔 0 1 Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Senin var mı Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bu dövme bildiğin pedofili 0 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 384 cevap paylaştı. dövmelere karşıyım 0 0 Yorumla
Sert38 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. cook fenaa aglatılır orası 0 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Bunu neden yaptıralım ki? 0 0 Yorumla
ıssızadam65 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Var zaten. Ok gösteriyor 0 0 Yorumla
LiseliBaldız Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl evet var 4 1 Yorumla SertKaan +1 yıl @LiseliBaldız ne yaptırdın Yorumla
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kimse görmedikten sonra niye o acıyı çekeyim 0 0 Yorumla
25dadaşkızı25 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 46% +1 yıl Var bnde de 3 3 Yorumla olgun1kisi +1 yıl O acıya nasıl dayandın yaa Yorumla Streetgreen_20 +1 yıl Nerende var dövme Yorumla Universe99 +1 yıl @25dadaskizi25 nerende ne var mesela Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. dolar resmi olabilirdi oynadıkca büyür :D 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. hayır yaptırmam 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. hayır 0 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Saçma bence 0 0 Yorumla
Mehmet314 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Hayır tabiki 😅 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kobra yaptiracam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Fil kafası yaptıranı gördüm bir videoda.. Hortum olarak penis yapmış doğal olarak. Kadına da göl çizmişler sjajha
Hortum göle dalıp sularını içiyordu.
Yaptırmazdım ama böyle bir şey çıksa karşıma sevişmeyi yarıda bırakırdım sanırım.
Penisime pinokyo dövmesi olabilirdi onun yalandan uzar benimkisi zevkten😆
Bu nasıl dövme ya insan seks yapmaya konsantre olamaz
hassas yerlerime dövme yaptırmam
burada popo dövmesi yaptırmayı düşünen bi bayana yardımcı olmaya çalıştım
Dövme mi yapıyorsunuz
Hayır, sadece bayan yapan var mı bildiğiniz diye sormuş. Bizim komşu vilayette oturuyor. Ben de bizim burada ki bayan dövmecilik önerdim. Fiyatta anlaşamadılar sanırım
Bayan olması bi artı idi
Yaptırmış bir kadınla sevgili olurum.
Hayir, siz yaptirirmisiniz sayin yoda?
Cobra ya da yılan yaptırmayı düşünüyorum
Bunu yapan bayandır umarım
sen erkeğinde olsun istermiydin
Ne yapayım abla
Ora bana kalsa olmazmi
O değil de profil resmin çok çekici yq
Hayır dövme hiç düşünmüyorum
Ne şanslı dövmeci o öyle
Var :)