İyi günler. ben evlenmeden cinselliğe karşı biriyim ve artık sevgilimin olmasını istiyorum. Hayatım boyunca 1 kere bile olmadı. sadece sevgi, şevkat gibi kavramlarını yaşamayı çok istiyorum. araştırmalarımın sonucunda çok fazla kişi, cinsellik olmadan ilişki olmuyor diyor. evet, evlenmeden. yani sevgili vb gibi aşamalarda. ben yaklaşık 6 yıla evlenmeyi düşünüyorum, ama sevgilimin de olmasını istiyorum. Ve 1 kere sevgili yapıp onunla evlenmek istiyorum. sizce cinsellik olmadan ilişki yürürmü? Şu anda sevgilim olsa evlenebilir miyiz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılGünümüz şartlarında olmalı dense de benim için sevgililik döneminde olmamalı. Benim de sevgilim olmadı, ilk ve tek olsun isterim bu konuda da olması gereken bu zaten benim doğrularıma göre.
Karşındaki insanın düşüncesine bağlı aslında, bu şekilde düşünen birini bulursan gayet de güzel olur.
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlmaz diyenlere bakma, nadir de olsa senin gibi düşünenler vardır
zaten aynı düşüncelere sahip olmanız gerekir anlaşabilmeniz için
Soran+1 yılUmarım 2 mizde buluruz
Cevap sahibi+1 yılumarım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHelal olsun sana vallahi. Aynı kafadayım ama tüm erkekler cinsellik olmadan olmaz kafasında olduğu için hepsinden uzak durdum şimdiye kadar. Bir kişi olsun sevdam, eşim olsun kafasındayım ama şimdiki zamanda bu insanlara garip ve komik gelebiliyor
43 Yorumla
Soran+1 yılUmarım senin gibi biri çıkar karsıma
Cevap sahibi+1 yılİnşallah
Soran+1 yılÂmin
+1 yılOlmaz diyenlere bakma. Madem evlilik öncesi cinseliiğe karşısın, senin gibi düşünen yüzlerce binlerce insan var. Elbetteki kendin gibi birini bulursun.
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım... sanmıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgi ilişkiyi devam ettirebilir. İradesiz insanlar evlilik öncesi yapmak ister ki bunlar genelde gerçekten karşısındaki kişiyi sevmeyiyordur bile.
17 Yorumla
Soran+1 yılBen ona gerçek sevgiyi sunuyorum. reddedecek kadar aptalsa zaten istemem.
Cevap sahibi+1 yılİşte.. Kız olmadığına sevin. Çünkü erkekler istemeyince bahane bulup direkt ayrılıyor.
Soran+1 yılSence onların amacı sevgi, sevkat mi? Yoksa amacı * ?
Cevap sahibi+1 yılSeven kalmadı
Soran+1 yılHeh işte. imkansızı veriyorum. aslında imkansızı istiyorum değil mi...
Cevap sahibi+1 yılTr de bulabilirsin sen ama benim bulmam zor
Soran+1 yılBen neden bulabilirim de sen bulamazsın?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet olur..
00 Yorumla
+1 yılHem günah hem de her şeyi yaşayıp iş nikaha kalınca bir anlami kalmıyor. Her şey zamanında güzel. Olmadan yürümez diye bir şey yok bunu diyenler evlenince ten uyumu olmazsa diye diyor ama merak etme Allah onun yakıştırmasını yapıyor birbirine. Olmaz diyenler bir sorun da çekip gidecek tahammülü az insanlar oluyor genelde.
10 YorumlaElbette olur. Neden evlenmeden cinselliğe karşısınız bilmiyorum. Ama dinen sevgili de doğru değil.. Sebebiniz din değilse bu düşüncede birine denk gelirsiniz herhalde. Samimiyet olursa ve birbirinizi tanırsanız zamanla sevgi de olur arada. Hakkınızda hayırlısı olsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYürür ya sen millete bakma. Ama uzun sureli sevgililik durumlarinda illaki biseyler olur. Olmasini istemiyosan kisa sureli iliski düşün sonrada evlen. 3 5 yıllık sevgililik olmaz olursa tartisma ayrilik cok olur yakinlasmada illaki olur. Buna gore hayat planini yap
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende seninle ayniyim bir kere olsun tam olsun kafasindayim. Bende 5 6 yil sonra evlenmeyi dusunuyorum cunku 21 yasindayim. Umarim gonlumuze gore birini bulabiliriz
30 Yorumla
+1 yılmaalesef kadın da senin gibi düşünmüyorsa o iş yalan. sevgili oldugunda kız da istiyorsa yapacaksın ya da başkasına verecek sevgili olmaya devam edeceksin
11 Yorumla
Soran+1 yılSkmde olmaz. öyle bi * isim olmaz
+1 yılKesinlikle asla olmaz diyen erkolar: "bakire kız kalmadı yaaa" is loading 😂
31 Yorumla
Soran+1 yıl😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı durumdayız bende ilkim eşim olsun istiyorum da şu an için pek mümkün görünmüyor o yüzden ilişki düşünmüyorum
20 YorumlaKarşıdan cinsellik olarak herhangi bi beklentiye girmek olum ağır aşağılık bir şey lan *m düşkünü gibi birşeyi bir adam nasıl kabulleniyor anlamıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılTek adam değil ki, kızlarda aynı fikirde. onlarda ya*** düşkünü nasıl oluyo? Tabiki kötü bişey. yani hayvandan farkımız ne kalıyo ki? Gelen geçenle yatacaksanız ahlak olarak hayvandan farklı olunmaz ki.
+1 yılBir süre olur ama ilerledikce insanlar birbirini isteyecektir ister istemez
03 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum. ama irademiz var. ki açık açık konuşacağım zaten.
- +1 yıl
İrade ile alakalı bir durum değil bu. Sevgi ile alakalı.
Soran+1 yılYooo. tabiki irade. anladık seviyoruz, birbirimizi çekiyoruz da, buna karşı koymak da elimizde. irade olmasaydı her seven *********. Tabiki alakalı
+1 yılBence olması gereken de o. Bence de cinsellik evlendikten sonra yaşanmalı ama sevgililik döneminde de ufak tefek yakınlaşmalar olmalı bence.
00 Yorumla
+1 yılOlduran varsa zaten Devlet nişanı takılmalı o kişiye
01 Yorumla
Soran+1 yılŞimdiden benimkini hazırlayın
Sevgililikte cinsellik olmadan da yürür ilişki ama aşırı da süreyi uzatmamak gerek
10 YorumlaYani bence olur ama iki tarafın da bu kafada olması lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişki sevgililik başlı başına saçmalık tanıdıktan sonra evlenilir ne yapılıyorsa evliyken yapılır
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Neden olmasın evi paylaşır sın derdini paylaşır sın sevincini paylaşır sın her şey sexs değil
01 Yorumla
Soran+1 yılOnları zaten her zaman yapilacak. sadece 5 6 yıl beklermi?
Bence olur hemde doğal olur
10 YorumlaOlur tabi ki de neden olmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlur bende karsiyim evlenmeden
30 Yorumla
+1 yılKesinlikle yürür olmaz diyenler boş insanlar
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Sevgililik olur ama evlilik asla olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok, evlenince tabiki yapcam. sonucta erkeğim, benim de istemem normal. ki zaten 1 çocuk da lazım
+1 yılBende senin gibiyim herseyin yeri ve zamanı var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Elbette olur ben aramam şahsen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kiz istiyorsa olur ama kisa surer
03 Yorumla
Soran+1 yılYani başta kabul der ama sonra döneklik mi yapar?
Soran+1 yılAnlamadım
+1 yılOlur tabiki
10 Yorumla
+1 yılOlur.
10 Yorumla
+1 yılOlur tabii ki
10 Yorumla
+1 yılOlur neden olmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkeklerdeki 30 olmadan evlenemem kompleksi
00 Yorumla
+1 yılTabiki olmaz
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Olur bence
10 Yorumla
+1 yılAsla
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılolmaz
00 Yorumla
+1 yılBal gibi de olur
00 Yorumla
+1 yılEvet olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Evliyaen olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
+1 yılOlur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Olmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında