10 yaş büyük ve daha önce bir evlilik yaşamış biri.
Mesleği öğretmen ama denemek gerek mi sizce?
10 yaş büyük ve daha önce bir evlilik yaşamış biri.
Mesleği öğretmen ama denemek gerek mi sizce?
Herkes diyor da kadınlar daha çabuk çöker asıl erkekler daha çabuk çöküyor cinsel organı kaldırmak yaş ilerledikçe zorlaşıyor ben 32 yaşımdayım 25 yaşında ki halimden eser yok sporcuyum sigara alkol de kullanmıyorum kendinden 10 yaş büyük biriyle evlendiğin zaman yaşlandıkça cinsellikte ve karşındakinin görünüşünde sorunlar görüceksin
Ben açıkçası bu yönden iyi olur diye düşünüyodum. Erkekler her yaşta istekli sonuçta.
Öyle mi diyorsun
Futbolcular bile 37 yaşında emekliye ayrılıyorlar neden ayrılıyorlar sanıyorsun keyiflerinden mi koskoca ronaldo bile Arap ligin de oynamak zorunda kaldı çünkü vücudu kaldırmıyor artık Avrupa da ki hızlı futbolu gücümüz kuvvetimiz 35 den sonra gidiyor biz erkeklerin geriye doğru
ilişkisine bağlı bir durum. cinsel ilişkiyse olur tabi :D duygusal ilişkiyse olabilirde olmayabilirde. evlilik ilişkisiyse adam için sorun olur seninle uğraşmaktan yorulabilir...
O istiyor evlenmek yaşı geldiği icin
Cevap
15Cevap
Kızım ben kendimden 8 yaş küçük biri ile olmuştum. Ve kız 16 yaşındaydi. Bana 23-24 gibi gelmişti. Yıkıldım 3 gün gözünün içine baktım gitsin diye.
Ama ben 25 yaşındayım
sen 25 o 35 ise olur ama sen 18-19 hatta 25 altı isen olmaz hele ilk ilişkinse hiç olmaz..
25-35 knka direk bildin 😂
ahaha aferin bana.. bak apla evlilik bir kurum oyle sevgililik gibi bişi değil. direk kurumsal ortaklık.. insan evlenir de boşanır da.. avrupada evlilik tango; bizim ülkede evlilik halay gibidir tüm akrabasıyla evlenirsin diye özetliyor üstün dökmen hoca.. hele de hoşgörülü kendini motive edebilen biri değilsen uzak dur.. evlenmek için evlenme.. arkadaşlarına bak giyimine kuşamına bak gezdiği aldığı şeylere bak bunlar geliriyle doğru orantılı ise sıkıntı yok.. çocukalra yaklaşımına bak bi sonraki hedefine bak sonra kendi hedefine kendi arkadaşlarına kendi gelirine sonra bir de bi evlilik sorumluluk ister modern anlayş erkek ev işi de yapsın kadın nasıl çalışıyorsa der ama ben kesinlikle karşıyım.. hem evrimsel psikoloji hem dini ritüel ve yaklaşımlar hem cinsel dürtüler açısından böyle bişey yok o yüzden günümüz evlilikleir hüsranla bitiyor.. o yüzden ev kadını olma noktasında kendini bi incele.. çocuk oldğnda hayatın çocuk ev ve eşin olacka kaldırabilecek misin vs vs.. sonra otur adamla bi yemeğe çık sonra biraz yakınlaş tenini tadına bak.. bi op boynunu bi opsun bi koklasın sen de onu..
Neden olmasın ki belkide doğru kişi odur denemeden bilemezsin
Olur olur... kırk yaş büyüğüyle deneyen bile var.
9 yaş var aramızda 10 yıldır beraberiz 5 yıldır evli gayet güzel gidiyor
Benim ablamın şimdiki evleneceği kişi de 10 yaş büyük ama ablamda önceden evlenip boşandı.
Mutlu mu
Evet mutlu. Mutlu olmasa kendisi seçmezdi zaten.
Bizde görücü usulü, zorla vs... şeyler yoktur.
Olabilir kendi seçimlerimiz de bizi mutsuz edebilir
Evlilik dışında her şey olur
Aaa nedennn
Seni bu konuda dusunmeye iten şey ne?
Evlilik yaşaması ve 10 yaş olması ilerde sorunlar yaşatır mi
Ben onu istiyorum demedim sadece bana ilgi duyuyor denesem mi bilmiyorum
daha önce evl, l, k yasamıssa r, ske girme
Evlilik yaşaması beni korkutuyor snucta biriyle bir şeyler paylaşmış. Hayatını paylaşmış ama bitmiş. Değişik geliyor bu durum
Gayet normal olur tabi
Tecrübe
Ben yaptım oluyor
Olur canım benim hemde çok güzel olur
Ben yaşadım
Olmaz net
Neden olmasın oluyor
olmamalı
Neden
yaşlandığında ona bakmak zorunda kalıp daha hızlı yaşlanacaksın bir örnek