pek umursamamalisin kafaya takmadan kendin ol ince ve seni ayiran davranislar dikkatleri ceker. kendine ozen goster sosyal ortamlardan kacinma sporuna bakimina kendini gelistirmeye odaklan kizlar pesinde kosturana yonelirler of bana baksin benimle olsun dunyalari onune sereyim tip erkekleri sevmezler bu bir gercek.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Niye bakmaları mı gerekiyor 🙄😃 kafelerde falan takıl sürekli ihtimal artar
Seksi degiller cunku sizin begendiginiz kadinlae pamuk sekeri gibi kizlar var nerde varos suratsiz asabi sohbet muhabbet nedir bilmeden kadin var Seksi gorup pesinden gidiyorsunuz
Kızlar genel olarak erkeksi davranışlar sergiliyor günümüzde.
@ben_benimmm siz erkekler kadına kadınlığını hissettirmediğiniz için olmasın
Olabilir ama ben artık kadınlara duygusal bir şey hissetmiyorum. Tamamen cinsel yönden ilgim var.
Ne zaman ilgi sevgi göstersem uzaklaşır ya da simarir
@ben_benimmm demek ki doğru kişiyi bulamıyorsun
Yalan dolan bunlar
Binbir türlü erkekle takılıp sonra benim gibileri reddediyorsunuz
@ben_benimmm ben takılmıyorum ama neyse ön yargılı olma cok
pek umursamamalisin kafaya takmadan kendin ol ince ve seni ayiran davranislar dikkatleri ceker. kendine ozen goster sosyal ortamlardan kacinma sporuna bakimina kendini gelistirmeye odaklan kizlar pesinde kosturana yonelirler of bana baksin benimle olsun dunyalari onune sereyim tip erkekleri sevmezler bu bir gercek.
Fizik
Giyim tarzı
Konuşman bu dev üçlü lazım ilk önce
Diyelim ki baktılar... Ne yapabilirsin? burada bana yardımcı ol :D
Gal Gadot'u koyarsan soruna nasıl cevap verebilirim ama
Bu düşünce yapısıyla olmaz. Sana bakmalarını neden istiyorsun ki bırak bakmasınlar neden umrunda yani bu? Kendine saygın olsun.
Cinselikle gitme matikla git
Neden baksınlar mesela?
Demek ki tipsiz birisin
güzel araba iyi giyim ve para lazım
Sen Seksi değilsindir belki de
Sadece sen bakmıyorsun çünkü bu kadar basit
Özgüven sadece
Dalga gec saygi duyma
Ee bakmasınlar?
Umursamamalısın
çirkinsindir
Çirkinlik görecelidir