Sevgilim handjob? Zorla yaptirdi?

Dışarda buluşmuştuk. Sahilde yürüdükten sonra kuytu bir yere geçtik ben yine sevisicez diye düşünmüştüm aç bakalim filan deyince şok oldum hiç yapmadim çünkü daha. Ben de burada olmasa birisi gelirse filan askim dedim baslatma birilerinden dedi elimi tuttu oraya getirdi sinirlenince korktum açtim elime alarak yapmaya basladim. Çabuk bitsin diye hizli yapiyordum bir yandan birisi gelir diye korkudan. Sonra telefon çaliyordu babam ariyordu bakişlarimla bakiyimi dedim sevgilim kafa çevirdi trlefonu alicakken hamle yapti mesgule atti önce işini bitireceksin dedi kafamı tutarak yalatmaaya lütfen disariya gel lutfen desemde agzimin içine geldi sildim apar topar miğdem kalkti öğürdüm resmen sen ne yaptin dedim pisliksin laf dinlememenin sonucları dedi seninle görüşmek istemiyorum diyerek gidicekken kolumdan tuttu sen benimsin benim bunus kafana sok dedi. Evine kadar karımı ben bırakıcam dedi ve birakti yol boyunca konusmadim. Üniversiteye bu kafa ile basliycam bir yandan da korkuyorum böyle birisi oldugunu bilmiyordum ne yapidam nasıl kurtulabilirim?

Sevgilim handjob? Zorla yaptirdi?