Gizli Üye(36-45)+1 yılNemfomani, kişinin cinsel davranışlarını kontrol altına alamadığı bir durumdur. Cinsel bağımlılık, hiperseksüalite ve kompulsif cinsel davranış gibi farklı isimlerle anılır. Nemfomani kadınlarda hiperseksüaliteye verilen spesifik isimdir. Erkeklerdeki karşılığı ise satiriasis olarak adlandırılır. Rahatsızlıkta görülen ve devamlı olan cinsel düşünceler kişinin çalışma, ilişki kurma ve günlük aktivitelerini gerçekleştirme gibi yeteneklerini etkiler. Nemfomani, madde bağımlılığı ile bazı benzer özellikler taşısa da kişi bir maddeye değil bir aktiviteye bağımlıdır. Tipik davranışlar arasında kontrol edilemeyen mastürbasyon, sürekli p*rno kullanımı, teşhircilik, röntgencilik, aşırı seks yapma eylemi ve cinsel dürtülere direnememe sayılabilir. Tedavi, belirtileri kontrol altına almaya yardımcı olabilir. Rahatsızlık, tedavi edilmezse zaman geçtikçe daha da kötüleşme eğilimi gösterebilir. Geçmiş olsun inşallah sağlığın yerine gelir;
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOlup olmayacak yerde verme isteği her an her yerde isteğini giderme çabası. iyi yanları var diyordum ki bizzat tecrübe edene kadar. tedavi edilmesi şart kimse kalmaz etrafında.
117 Yorumla
Soran+1 yılNeden kimse kalmaz etrafında
- +1 yıl
Kısaca şöyle diyim bir insanın kadın erkek fark etmiyor gözüne güzel gelmesi yeterli :D
Soran+1 yılNeden tedavi edilsin ki ben memnunum halimden
Ama evet gördüğüm neredeyse her erkeği istiyorum- +1 yıl
Çevrende kimse kalmaz. cidden bak :D şu an siteden bile gördüklerine yürürsün o derece farkındayım ama. tedavi olmalısın. evet şu an için zevkli güzel bir şey bende ilk başlarda 1 hafta evinde kalmıştım kızın ama öyle olmuyor işte ilerde.
Soran+1 yılErkekler istemez mi sürekli istekli bir sevgili?
Soran+1 yılŞu anda bile birsuru erkeği ekledim biri ile özelden konuşuyoruz 🤣🤣🤣
Soran+1 yılVe ben boşalınca canım tekrar istiyor tekrar tekrar yapıyorum sürekli böyleyim sonsuza dek istiyorum
- +1 yıl
Bu arada soru sordun ama kendi teşhisini kendin koydun ona da çok güldüm :D
- +1 yıl
Erkekler bunu yaşamadığı için böyle yapması normal ve sanaldan bir yere kadar o iş :D
- +1 yıl
aynen ekle ekle aferin sana :D
Soran+1 yılNasıl teşhis koydum 🤣 ben farkındaydım zaten nemfoman kelimesini ilk öğrendiğimde aha bu ben dedim
- +1 yıl
Manyaklıkta var sende sadece nemfo değil bu :D nerde görsem tanırım :D bide işine geliyor gibi. ayrıca ilerde çok cereme çekersin bak orgazm konusunda.
- +1 yıl
az önce özelden yazan sen misin? şu an baya tedirgin oldumda? :D
Soran+1 yılÖzelden yazmadım şimdiye dek sana
Orgazm konusunda neden sıkıntı çekerim?- +1 yıl
Len 😂 neyse çaktırmıyorum başkasıymış...
Bazı şeyleri çok kullanınca süresi kısalıyor ve zamanla zorlaştırıyor o noktaya ulaşmak
Soran+1 yılSüresi kısalıyor demek yani kısa sürede çabuk orgazm oluyor ama yoğun orgazm olmuyor mu demek?
- +1 yıl
Kısa ve az hisli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. KS de durmadan cinsel yaşam sorusu sorarlar aşjlksd
10 Yorumla
+1 yılSekse aşırı düşkünlük sürekli seks isteği olur tanıdığım bi kaç kadın olmuştu
11 Yorumla- +1 yıl
Bu konu hakkında vaktin varsa mesaj atar mısın bana
Temas bağimlisi olur genelde
31 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak ben
Yakin cevrendekilerle yatma tanimadigin kisilerle takil devam
00 Yorumla
+1 yılLars Von Trier filmi var aç izle kafanda bir şeyler oluşacaktır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. çok problemli bir durum
çok nadir yerlerde tedavisi var.00 YorumlaLibidona hakim olamama gibi bir davraniş, çok istekli görunür
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Seks düşkünü bir nevi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Geçmiş olsun :d
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılistekli davranır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAynen dendiği gibi davranır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel bağımlılık kontrol altına alamamak.
00 Yorumla
+1 yılKötü bişi değil bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı cinsel istek.
00 Yorumla
+1 yılBenim sevgilim öyleydi malaseff
02 Yorumla
Soran+1 yılKötü mü yani
- +1 yıl
Hayır kötü değil baya zmaan geçirdim onla sizin adınızın baş harfi i değil deyil mi
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Burdan mı anlatim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. yok öyle bir şey
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat