Gizli Üye(30-35)+1 yılanal seks her ne kadar bizim milletin övüne övüne anlattığı bir şey olsa da, sağlıklı değil. üstelik çok ciddi hastalık ve enfeksiyon riski de var. yakalandığınız rahatsızlıkların hayatınızı nasıl kaydırabileceğini netten biraz araştırın derim. he meraktan çok hafif bir deneme yapılamaz mı herkese göre değişir belki ama zorlama veya büyük bir heyecanla yapılacak cinsten bir aksiyon değil
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Anal seksi kabul eden kadının kendine sevgisi ve saygısı yoktur. Anal (Ters) İlişkinin Zararları Nelerdir?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar acımaması lazım. Muhtemelen zarar verdi sokucam diye. Bu da tecrübesiz demektir. Önceden alıştırıp biraz gevşetmesi gerekiyordu.
30 Yorumla
30 YorumlaAnal biraz sabir isi girerken durexin kayganlaştiricisini kullaniyorum ben tavsiye ederim. Cilekli harika
01 Yorumla
Soran+1 yılHım
saçmalığın daniskası. Normalini yaptık da o kaldı. Kabız olsan bile nasıl acıyor popon gidip şey sokturmuşsun ya. Balla yazık.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO kadar canımız yanmıyor, uzun bir alıştırma yapıyoruz. Anal esnasında vibratör de kullanıyoruz.
Senin partnerin tecrübe nanay
28 Yorumla
Soran+1 yılKaç defa yaptın
Cevap sahibi+1 yıl@kadans Heh bı de o da var, hatta yapacağımız gün sadece sıvı tüketiyorum. Doğaçlama olacak bir şey değil.
Cevap sahibi+1 yıl@kadans aslında gerekli ama hayır
- +1 yıl
Nasıl sadece sıvı?
+1 yılşu an açıklamayı görünce sorunun fake olduğunu anladım.
04 Yorumla
Soran+1 yılİster inan ister inanma neden fake soru sorayım
- +1 yıl
Niye canın tekrar çekiyorsa sevgilini çağırmak yerine başka bir erkek beni becerde diye yazdın
Soran+1 yılSevgilim olduğunu mu yazdım oraya
- +1 yıl
Partner eş ya da sevgilidir genel anlamıyla. Ama neyse sana iyi anal seksler
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapmaısnı bıleceksın cok kıza anal yaptım özellıkle bakıreler zevkten uctular önce masaj rımmıng sonra anal jel yavas masaj sonra yavas yavas girceksının ama abazan bırne denk gleırsne cnaın cacır
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılcokmu azdın
Cevap sahibi+1 yılkıcına girsin keman yayı dayı degılım yas temsılı 100 yazanda var senın moklu poponamı kaldık amıp
Cevap sahibi+1 yılkasınma ozmana sordugun soruda ne yazıyor bende ona göre yazdımm
Soran+1 yılHakkında davacı olacağım
Soran+1 yılAvukatla görüştüm
+1 yılBazı zevkler biraz acıyı içinde barındırıyor :)) Pasifim ve severek yapıyorum :D:D:D:D:D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılpartnerin demekki pek tecrübeli değildi. ya da korkudan sen çok kastın kendini. bir kaç kezden sonra sade zevk kalacaktır geriye
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Anal sevmiyorum kadına zevk ve acı eşit olmuyor hele benimki ile ve sağlıksal riskleri var hele on açıksa neden zevk yerine acı olsun
00 Yorumla
+1 yılSorma bnmkisi buyuk giremiyor. Iceri yoksa sicacik icine birakicam.
00 Yorumlahem tecrübeli olacak hemde sen ağlayacaksın :D o tecrübe galiba sadece laftaymış...
00 Yorumlaİlkse öylem sonra alışır zaten yap olmalı bi de analplug yapmadan önce takılmalı
00 Yorumlaİlkte evet olur sonrasinda daha fazla zevk alirsin bu kadsr canin yanmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamanla alışıyorsun partnerine bağlı, bide acıyla karışık zevk alıyorsun, ben memnunum
06 Yorumla
Soran+1 yılPasif misin
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılOha nerelisin
Cevap sahibi+1 yılNe alaka
Soran+1 yılMerak ettim
Cevap sahibi+1 yılKonya
Yapanda kabahat bizde yaptık hiç şikayet eden olmadı bunun usulü var bide bacakları omuzlayıp yapınca kadın daha yokmu deyip cekiyo beni kayganlastırıcı jel olcak bide yavaş yavaş alıştıra alıştıra ondan sonra genişliyor zaten
00 Yorumla
+1 yılAnal yapmak bir kadına yapılmış en büyük hakarettir
00 Yorumla
+1 yılPartnerinin tecrübeli olduğuna eminmisin?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yapan sensin madalya mı takalım
00 Yorumla
+1 yılErkek olmama ragmen igrendim
00 Yorumla
+1 yılSende diyosun ilk olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılodayı bok kokusu sardı mı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok tecrübeliymiş 🙃
00 Yorumla
+1 yılAnal isteyen erkek bencildir
00 Yorumla
+1 yılDayanamıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen nasil dayandin
02 Yorumla
Soran+1 yılZevk için dayandım
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlısıyor genişliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCatara patara Kütere