Herkes kötü niyetli ya da yalancı değil ama bir o kadar da çok kötü niyetli dolandırıcı kadın erkek var piyasada. İnsanlar güvenilmez yani canım cicim aşkım diye para statü veya cinsellik için yaklaşıp sizi kullanmaya çalışıyor genelde. Sonra da işleri bitince ya da istediklerini alamayacaklarını anladıklarında pisleşiyorlar. Yıllarca çok sosyaldim okul hayat arkadaş iş birçok insan tanıdım birçok insan da bana sarktı etti ilişki kurmak istedi ama maalesef hiç gerçek aşkı sevgiyi yaşamadım. Hep yalancı pislik sorumsuz tek derdi cinsellik olan erkekler oldu ya da ciddi evlilik dese bile yine tek derdi cinsellik ve paraydı. Emek vermeden vakit geçirmeden etmeden beni tanımadan yalandan aşık olduklarını söyleyip benden yüz bulamayınca ya kayboluyor ya da sadece seks için arada şans deneyip mesaj atıyorlar. Sizce bunlara dava mı açmak lazım. Engelleyip geçiyorum da genelde zaten.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSorun biraz da sizde. Siz gerçekten kendinizi sevecek düzgün, beyefendi, oturmasını kalkmasını bilen tiplere şans verseniz erkekler de belki böyle olmayacak. Bugüne kadar çok sevgilim flörtüm oldu fakat hangisine evlilik konusunu açtıysam hepsi benden uzaklaştı. Kadınlar da değer veren erkekleri cepte görüyor böylelerine değer vermiyor. Yani demek ki sevgi aşk bir işe yaramıyor artık bu sefer de erkekler böyle olmayı deniyor. Cinselliğe karşı çok kapalı olman da seni karşı cinsten soğutur böyle olan kadınlar evlendiklerinde cinsel yönden genelde mutlu olamıyor çünkü geçmişte hiçbir deneyimi olmadığı için ten uyumunu yakalayamıyor bu sefer çareyi eğer karakterliyse boşanmakta değilse aldatmakta arıyor. Çok klişe sorular herkes ne istediğini bilse sorun kalmayacak.
06 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım ben cinsellik severim ve arzuladığım sevdiğim erkekle çatır çatır hergün seks yaparım. Bana aptal aptal vajinusmus yorumu yapma. Olay sizin çükünüz dışında ilişki bilmemeniz ve yaşayamamanız. Sadece seks ilişkisi ve aşkı bayıyor beni. Ayrıca o düzgün efendi dediklerin tipsiz parasız ezikler. Ben daha beğenilen ge düzgün efendi erkek görmedim.
- +1 yıl
Şu cevabın da nasıl bir karaktere sahip zaten belli ediyor milletin cebindeki parasına ve sadece tipine bakacağına kalbine bakmayı bilseydin şu an belki de aradığın kişiyi bulmuştun ama bu kafayla bulman zaten imkansız. Unutma ki sen de dünyalar güzeli değilsin elbet. Ömür boyu yalnız kalmaya mahkumsun ve aradığın aşkı da asla bulamayacaksın. Neyse tartışılacak bir şey yok işin epey zor bol şans sana.
- +1 yıl
Daha ne aradığını bile bilmiyorsun.
- +1 yıl
Ve bu kafada da yaşıtlarınız çatır çatır evlenip yuva kurarken senin gibiler de ben niye evlenemedim diye ağlayıp durur. Sorunun cevabı ortada. Beter olun.
Soran+1 yılNe evlenmesi mal. Hit sen evlen eşek gibi de çocuk bak nafaka öde puşt. Ben çorap gibi erkek değiştirir geçerim kullanır atar mendil gibi sizin paranızı yerim mal. Ne evlencem de hizmet etcem.
- +1 yıl
Bana bak birader terbiyesizlik şrfsizlik etme düzgün konuş soluğu mahkemede alırsın akıllı ol bunları yazan biri kadın olamaz zaten adi şrfsiz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. sonuna kadar haklısın bu saydıkların %70 bi oranda böyle, nadir insanda bizi bulmaz zaten.
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen pof. Bulan buluyor ama.
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılGayet haklısınız. Allah hepimizi iyiye denk getirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılİnş.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEn az 30 milyon ırz düşmanı sapık var memlekette hangi birine dava açalım hanımefendi
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben de öyle diyorum zaten bir erkekle başbaşa kalsam konuşsam buluşsam yüzde doksan taciz ediyor.
- +1 yıl
Uzak dur başbaşa falan da kalma hanımefendi
Soran+1 yılÖyle oluyor zaten ama öyle olunca da hep yıllarca yalnız kalıyorum.
Soran+1 yılİlişki yaşamak isteyince fe hep abazaları çekmek zorundayım.
Engelle geç hangisiyle uğraşacaksın yokmuş gibi davran
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle yapıyorum ama böyle de bitmiyor ki.
Soran+1 yılİşte öyle yaşıyoruz da sıkıldım bundan da güzel ilişki istiyorum.
Haklısın, bu dünyada kimseye güvenilmez.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. güvenmemekte haklısın
10 YorumlaUff kliselerden sıkıldım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. haklisin tabi
10 Yorumla
+1 yılseks için derken
07 Yorumla
Soran+1 yılİşte sadece güzelim vücudum güzel çekici diye yanaşıyorlar. Gerçek sevgi arkadaşlık şu bu değil amaçları sadece seks ve vücudum.
- +1 yıl
boylu we pürüzsüzsen bu konuda haklısın derim
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
boy nsll sende
- +1 yıl
nerden denk geliyorlar
Soran+1 yılBas git la ezik
- +1 yıl
SENDE SORUNA
#### ..
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın