sözde herkes yapıyor ben bakire değilim diyince tek ben yapıyor gibi oluyorum :D millet gizliyo demekki. bir de hani kizlar dürüst olsun yeter diyorlardı? dürüst olunca yemediğim hakaret kalmadı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHerkesin kendi tercihi bana biri diyor ki kötü şeyler yaşadım ya çok dikkatli ol o seni hamile bırakır seni düşündüğüm için diyorum diyor gerçekten şeytana uymak isteyen uyar bunda hem fikiriz o kafayla yaşasaydım bilmiyorum aileden geliyor herhalde yoksa annem demedi kızım uyan kızım kendini elletme falan bilmiyorum kendini bilmekden herhalde ya da son olaylar da tabiki namusu korumanın önemi ve o kafayla yaşamıyorum ben kuzenimin öyle biri olduğunu bu sene gerçekten ciddi ciddi benle yatmak isteyeceğini bilemezdim ben hep şunu derdim ya annesi duysa ne dicek bu çocukla arkadaşıyla nasıl tanıştı desem 23 yaşında inanmaz ki sormadı da oda şok oldu çünkü benim hayatım yok arkadaşı beni düğün harici bir kere görmüş av arıyor kendine deniyor kuzen de 6. kere deniyor annem şahit oldu da yoksa ben ne bileyim odaya girmeye çalıştığını millet olmasa girerdi ondan şüphe yok ben sezgilerimle kurtuluyorum yoksa beni ya ilk olayda ki kişi öldürürdü haberlerde duyuyoruz ya da kuzen o risk hala var çünkü daha yeni istedi çünkü arzuladı annem şahit oldu birşeye kızın annesi şahit oldu birşeye yoksa kimse görmedi çok şeyler yaptı bu bana sürpriz oldu çünkü ben arkadaşı olayındaydım yine yapar mı yengem inanır mı falan bunu beklemiyordum ama ondan da ona birşeyler anlattığından şüpheleniyordum ve doğru çıktı bu sene yaptıklarından Allah koruyor tabiki Allah korusun kardeşi gelmeseydi ben mecbur evlenecektim ve bunu bu sene de yaşatıyor istiyor çünkü devamını Allah'tan sezgilerim kuvvetli onu iyi tanıyorum o yüzden zaten Allah hiç birşeyi boşuna yaşatmadı Allah korusun ilk olay küçükken bir şey olsa ne olacak bence öldürür evlenme ihtimali yok çünkü çok küçüğüm sonra kuzen yine deniyor ya orada birşeyler olsaydı yine kurtuluş yoktu ama Allah yardım etti Allah istemedi zaten ben hep engelledim Allah yardımcım oldu belki de dualarım kabul oldu ondan korkarak yaptığım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu hayat senin Bu beden senin
Kimseye hesap vermek zorunda değilsin
Açık net şeffaf olduğun için seni istemeyen ne yaparsa yapsın
En azından bazıları gibi her haltı yiyip sütten çıkmış ak kaşık gibi polyannacilik yapmıyorsun
burada sorulan Bu tarz sorularda bende linç yiyorum umrumda değil
Felsefem Dunyaya bir kere geldim bir daha rüşvet versem gelemem ya adam gibi yaşarım ya da hemen geberirim Dünya da en kötü şey saklanan düşüncedir para bile saklaninca kokar Bir insan düşüncesini ensesinin arkasına değil masanın ortasına koymalı Açık net şeffaf hesap veren hesap vermeyi onurlu bir yaşam tarzı haline getiren bir insanim
Yalniz değilsin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirlikte olmak için bakire olmasın ister fakat evlilik için 70 yaşında dedeler bile bakire kız ister. Genel olarak erkekler böyle düşünür bu yüzden kızlar kendine dikkat etmeli, sen hiç horoz kovalayıp üstüne çıkmasını isteyen bir tavuk gördün mü?
Seni zar olarak gören erkek cinsel obje olarak görüyor demektir. Senin de duyguları, istekleri olan bir insan olduğunu düşünemiyor. Cinsel ilişkiye girme isteğini ve ihtiyacını hesap edemiyor. Bu tür erkekler kendi zevkine bakar seni hiç düşünmez, kendi isteğiyle takılır yatar ama sen tek bir erkek için dünyaya geldin başka bir hakkın yok der.
03 Yorumla- +1 yıl
aman ya evlilik falan s2tir ettim artık :D
Cevap sahibi+1 yılBu yaşta neden böyle düşünüyorsun?
- +1 yıl
ay baksana milletin kafaya ya bunlarla mı uğraşacağım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlilikle layık olmak arasındaki ilişki nedir onu anlayamıyorum iki kişinin ortak bir yerde buluşarak beraber yaşam sürer bundan başkasına ne, ben dört karısı olan adam biliyorum ne yani ilki ya da ikincisi layık olamadığı için mi üçü dördü alıyor? 6 yaşındaki kız ile imam nikahı kıyan layık mı oluyor o kıza, bayan voleybol takımı tarih yazıyor bazıları çıkıp aslında yenilen Türk halkıdır diye açıklama yapıyor sorulacak bir sürü soru varken bunlara takılanlara söylemek istediğim şey derdinizi s... olur sende takma aynı Ebrar gibi aç pankartını boş yapma diye sonra o kişiden uzaklaş
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
88Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın değerleri farklı olabilir. Fakat erkek yapıp kadına neden diye soruyorsa büyük karaktersizliktirl
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSizi ilgilendirmez benim hayatım benim kararlarım. siz gidin kendi hayatını yaşayın diyin.
02 Yorumla- +1 yıl
böyle diye diye evlilik yapamicam sanirim :D
- +1 yıl
bende aynıyım sevgilim bile olmadı boş ver :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemek ki neymiş? Yalanmış dürüst birini istedikleri. Hep derim ama hiç yapamam. Erkek milletine nerede yalancı, aldatan biri varsa onlar yaranır. Sen yapmışsın ve demişsin. Benden geçmişte nude isteyen bir sevgilim oldu. Biraz kendine çekidüzen verir belki diye idare ettim. En son ayrıldım. Numaramı silmesini falan istedim. Kendim de sildim. Ondan sonraki sevgilim niye ayrıldınız falan diye sorunca senin gibi dürüst oldum ve dedim. Zaten öğrenince demişti "Niye ilk istediği an ayrılmadın? Niye idare ettin?" diye. Sonradan o bunu sorun etti. Kendi de istedi. Onunla da bir süre ayrı kaldık. Görüşmek istedi, görüşmedim. Devamlı yazdı, aradı. "Bir daha yapmayacağım." dedi ve söz verdi. Yapmadı da zaten ama bir anda kendi nude attı. Onu da engelledim. 5 ay sonra yine aradı. Suratına kapandı. Uzun süre aradı. Bir yıl falan aradı. En son "Sen ne yüzle hâlâ beni arayıp yazıyorsun?" dedim. Bir daha ne aradı ne yazdı. Yahut en son sevgili olduğum kişi de benden nude video, fotoğraf istedi. Yanıma gelince ilişkiye de girmenin lafını etti. Hiçbirini kabul etmedim ve ayrıldık. Gitti, kendine üniversite zamanı cinsel ilişkiye girmiş birini bulmuş. Demesine göre "Onu kendim de yaşamışken yargılayamam." dedi ama insan bir düşünüyor. Devamında "Zamanla ben de yaşayacağım." dedi. Niye rahat durmuyor gerçekten seviyorsa da öyle bir beklentiye giriyor?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes yapmıyor, sizin gibiler yapıyor. Öncelikle bunu bilin. Buradaki övülecek tek şeyiniz ise dürüst olup bunu söylemenizdir. Zina eden bir erkekle zina eden bir kadının evlenmesi ise makul bir durum. Bir erkek, zina ettiyse bakire bir kadını hak etmez zaten. Sizi, bakire olmadığınızdan dolayı reddedenler eğer zina etmemişse haklılar ama etmişlerse iki yüzlüler. Ne yazık ki bizim toplumumuz, erkeğin zinasını hoşgörüyle karşılama hatasına düşüyor. Bu günah bizi bitirir.
823 Yorumla- +1 yıl
herkes yapıyor deidğim kimi foto atıyor sanaldan yapıyor kimi oral kimi anal kimi sürtünmeli kimi öpüşme yiyişme, yaşadığım yerden yola çıktım sorsak yapmayan yok yani
- +1 yıl
Onlar da zina ediyor. Hiçbir şey yaşamayanlar da var mesela ben öyleyim. Dediğim gibi en azından siz dürüstsünüz.
- +1 yıl
hayır ya onlar da zina ediyor ama söylemiyor işte
- +1 yıl
söylemeyince bunun kaymağını yiyorlar
- +1 yıl
Bu dedikleriniz ediyor ama etmeyenler de var. Size bu konuda hak veriyorum çünkü dürüstsünüz ama keşke zina etmeseydiniz.
- +1 yıl
Allah biliyor ya söylemeseler de onun günahı yakacak onları.
- +1 yıl
diyorum ki etmeyenleri demiyorum ben edenler ya da oral falan yapanlar zaten yapmadım diyorlar direkt
- +1 yıl
Hem zina edip hem de yalan söyleyerek daha büyük bir batağa giriyor onlar. Siz yine onlardan iyisiniz.
- +1 yıl
en azından onlar evlenebiliyor ama ve benim kadar hakaret yemiyorlar
- +1 yıl
Onların da başına çıkacak var. Merak etmeyiniz. Ayrıca size kimse hakaret edemez. Yargılayacak olan biz değiliz.
- +1 yıl
çatır çatır ediyorlar dürüst olduğuna pişman ediyorlar insanı
- +1 yıl
Siz yine de dürüst olun.
- +1 yıl
bu gidişle hep yalnız kalacağım
- +1 yıl
İyi de sizden bekaret soranların kaçı zinaya düşmemiş? Bunu da sordunuz mu onlara?
- +1 yıl
onlar biz düşsek de bakire kız isteriz kafasındalar
- +1 yıl
O kafayla bir halt olmaz. Diktirmiş birine denk gelip ömür boyu kandırılırlar. Hak bu nitekim.
- +1 yıl
yok be köydeki küçük yaş bakire kızı alıyor onlar :D
- +1 yıl
Hangi köymüş o? Köydeki erkekler kimi alıyor o zaman?
- +1 yıl
şehirde istediği kadar seks yapıp köydeki kız kuzeniyle evlenen bile var kanka
- +1 yıl
Sonuçta zina yine zina oluyor ve yanına kalmıyor. Bakireyle evlenmek her şeyin çözümü değil.
- +1 yıl
benim gördüğüm hep yanına kalıyor ya
- +1 yıl
Mutsuzluğun tek yolu yataktan geçmiyor. Para konusunda işleri yolunda gitmez, evladından bulur, ailesinden zarar görür... Her şey gelir insanın başına.
- +1 yıl
Lütfen bana ulaşır mısın? Birkaç gün önce konuşmuştuk. Ben kocan)
- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılBu soruda sana hak veren erkeklerin çoğu seninle iletişim kurmak isteyecek bundan adım gibi eminim 😂 çünkü arayıp da bulmak istediği kişilerden birisin. Sana hak verir, önemli olan dürüst olmak diye sana yanaşır. Sonra seninle samimi olup sevgili olmaya çalışır. Sen de kabul edersen yatak show time başlar 😂 Daha sonra da seninle yolları ayırırlar. O yüzden benden tavsiye herkese bakire olmadığını ulu orta söyleme çok pişman olursun ilerde. Kendi açımdan cevaplayacak olursam herkes zina yapmıyor bu konuda yanlışsın. Zina yaptığın için zina yapan birinin sana bu cümleyi söylemesi yanlış. Eğer karşındaki insan hiç zina yapmamış ise kendini eşine saklayan birini arıyor olması gayet doğal zaten ama bunu kalp kırmadan güzel bir üslup ile söylemesi gerekirdi. Kurduğu cümle çok kırıcı olmuş.
113 Yorumla- +1 yıl
ulu orta değil flört döneminde söylüyorum ki sonradan sorun olmasın diye. ama dürüst olan kaybediyor
- +1 yıl
Burası ulu orta bir platform o yüzden bakire olmadığını bilenler mesaj kutuna yığın yapabilir 😀
- +1 yıl
mesaj kutum açık değil kimseden mesaj gelmedi o yüzden
- +1 yıl
İyi bari kapatmak ile akıllıca bir hamle yapmışsın. Şimdi en fazla yorum üzerinden seninle sana hak vererek samimi olmaya çalışacaklar. Sonrada özelden konuşalım istersen diyerek seni ikna etmeye çalışacaklar 😀
- +1 yıl
bu da bi sorun değil cevap vermem yine zaten
- +1 yıl
@handsomehell01Kadınlara yalakalık yapacağım diye bu kadar küçülmeyin kendinizi baybediyorsunuz iyice
- +1 yıl
@Prinkipos_ adam yalakalık yapanlar var demiş kendisi yapmamış :D
- +1 yıl
@justlookin5 Böyle namus bekçilerine ayar oluyorum yorumlarda şirin gözükürler mesajlarda sapıtırlar sen keşke mesaj kutunu açsan şuraya yorum yazan erkekler mesaj kutunu doldurmazsa ben de neyim :))
- +1 yıl
@Prinkipos_ adam namus bekçiliği yapmıyor seni böyle kabul ederim diyenler de etmez diyor
- +1 yıl
@justlookin5 anlama seviye farkı dedikleri bu olsa gerek 👏👏
- +1 yıl
Yazdığım yorumu da kaldırmış hanfendi :))
- +1 yıl
@Prinkipos_ ben yorum kaldırmadım
- +1 yıl
@justlookin5 muhatap olunacak seviyedeki insanların yorumu önemli benim için. Saçma yorumları kaldırıyorum bu yüzden. Hayırlı akşamlar
+1 yılBenim yıllardır aradığım evlmek istediğim kadın modeline nasıl hakaret ederler. Ağzına sağlık keşke her kadın senin gibi dürüst olsa. Bakire olup evlendikten sonra onla bunla aldatan bir kadınla yaşamaktansa bakire olmayıp dürüst ve sadakatli bir kadınla olmayı tercih ederim. Hiç birine cevap verme onlar gitsin ruhu kasharlaşmış arkadan 10larca kez an*l ilişki yapmış bakire Teresalarla evlensin.
133 Yorumla- +1 yıl
umarim dediğin gibi olur
- +1 yıl
Sanmıyorum herkes gelip geçici istiyorum der olur der evlenelim der ama bir bakıyosun başkasını buluyor daha cazip geliyor. Kalbe ve ilgiye alakaya bakmıyor tek derdi para olmuş çoğu kadının. Sana kim hakaret ediyor?
- +1 yıl
Ulan 250 gram için nasıl yalakalık yapacağını şaşırmışsın "yıllardır aradığım evlenmek istediğim kadın modeli" puhahaha
- +1 yıl
@konuşangreyfurt sen kendine 250gr olarak hitap edebilirsin çünkü karakterin bu ve senin 250 gr ın için seninle birlikteler. Oysa ki yorumda bahsettiğin kişi bir kadın ve bakire olmadığı için sevilmiyor evliliğe layik görülmüyor ve sen de cıkıp 250 gr diyorsun kadına daha cok moralini bozmak için. Profilime gir bir tane yalaklık yorumu gör hemen kapatıcam hesabımı. 6 yıllık üyeyim senin gibi kasharını görmedim
- +1 yıl
@konuşangreyfurt şu an kimin altındaysan sanırım beceremiyor ve onun sinirini benden cıkartıyorsun. ancak küfür edersin zaten. Madem abazayım neden sana yakalık yapmıyorum? simdi kaybol burdan 1.30 yer elması
- +1 yıl
harbiden kendisi bakire ve aşırı karakterli gibi göstermeye çalıştı ama bildiği bütün küfürleri saydı :D
- +1 yıl
Peygamber efendimizin zamanında kadının biri zina yapıyor ve memleketin yüksek mevkilerindeki insanlar kadını köy meydanına çıkartıp taşlamak için peygamber efendimizden izin istiyorlar peygamber efendimiz de aranızda en günahsız olanınız ilk taşı atsın diyor kimse taşı atamıyor.
- +1 yıl
@FenaZi :D zaten kendi günahları açığa çıkmamış kişiler böyle başkalarına küfür edecek cesareti buluyor
- +1 yıl
Mesaj kutum kapalı ve profilim gizli olduğu için istediği gibi bana yazıp küfür edemedi tabi😂 Karakter meselesi dediğin gibi kendini iyi gösterip günahlarından arınmak istedi demek istediğim buydu bakire büyük ihtimal ama karakter sıfır böyle bir eşi bırak sevgilim olsa 2 gün dayanamam toksikliğe. Umarım seni kötü hissettirmedi amacım sana yalakalık yapmak değildi. Beni yanlış anlamadın değil mi?
- +1 yıl
@justlookin5 Küfür eden kişiler ise evden dışarı cıkmamaış kişiliği ve karakteri gelişmemiş herşeyi küfür ve kavga ile halledebileceğini sanan insan dışı varlıklar bana kalsa. Bir de işledikleri günahların kefaretini bize ödetmeye calısırlar 😂
- +1 yıl
@konuşangreyfurt gizli sekmeni görmediğimiz için bu cesaretin senin :)
- +1 yıl
@FenaZi kendisi bakire ve bunu görüp "beni seçin" şeklinde yorumlarda araya girmesinin başka hiçbir açıklaması yok :D kendine ait olmayan bir yorumda araya giriyor, pick me girl :D
- +1 yıl
@FenaZi hahahahh hadi evlenme teklif edin kıza, sayemde birileri evlenmiş olsun :D
- +1 yıl
@FenaZi yok o hatasız bir kul
- +1 yıl
Teşekkür ederim ağız tadıyla bir yorum yapayım dedim düşüncemi paylaştım yer elması sağlam bir pick attı. Soru sahibi ile derdimizi paylaşıp anlayamadık yani.
- +1 yıl
Arkasından peygamber efendimizin ayetlerine hadislerine kadar geldik. Bundan sonraki yorumlarımı yorumsuz yapamacagım teşekkürler iyi ki sinirlendim.
- +1 yıl
Ağlama 😥
- +1 yıl
@konuşangreyfurt sen hatasızsın kanka herkes kabul etti bunu neden uzatıyorsun fshsfgsh
- +1 yıl
yorumsuz olarak işaretleyeceğim*
- +1 yıl
Artık yorum yapamaz ikisi de biri cuma hutbesine cevirdi diğeri toksik obez
- +1 yıl
@justlookin5 boş ver bunlara laf mı yetiştirilir. silmicem yorumları görsün herkes ne oldugunu
- +1 yıl
@justlookin5
bu arada senin bir cevabında araya bunun gibi pickleyen birini gördüm acayip komikler ya - +1 yıl
@Yaban00 konu dışı bir yorum olduğundan öyle cevap verdim
- +1 yıl
@Yaban00 tamam sizi neden bu kadar ilgilendirdi fenazinin yorumları ve benim ona davranışım?
- +1 yıl
@Yaban00 ozman böyle bir aciklama iyi olurdu teşekkür ederim
+1 yılSakın haaa bu ülkede doğru söyleyen 9 köyden kovulur. Her önüne gelen kadına salça olup eline erkek eli değmemiş yurdum erkeği her türlü kandırılmayı sonuna kadar hak eder. bu konuda asla dürüst olmayın ve de vicdan yapmayın. 30lara kadar hayatını yaşa 30 larda evlenmeden önce diktir geç.
18 Yorumla- +1 yıl
ben doğrucu davut olacak diye tutturdum da duymadığım hakaret kalmadı harbiden de
- +1 yıl
Tek üzülen sen olursun benden söylemesi.
- +1 yıl
O kadar haklısın kiiiiii
- +1 yıl
@Melissskedim haklıyım tabi. Bu hayatta herşeyden önce adalet gelir.
- +1 yıl
Hahaha aynenn
- +1 yıl
@Melissskedim Ekeğin özgürce cinsellik yaşamaya ne kadar hakkı varsa kadının da o kadar vardır. Bu mal bu cahil bu yobaz millet bunu bir türlü anlayamadı gitti.
- +1 yıl
Yobaz ötesi toplum 😏 ahhh ahhhhhh
- +1 yıl
O zaman sen de takma onları @Melissskedim. Onlara göre mi yaşayacaksın?
Bence genel. olar hepsi yapıyor evlenirken diktiriyor nasıl bi yalan içindeler , dürüst olarak söylense belki karşıdaki kabul eder ama maalesef örf adetler den dolayı bu iş olamıyor , evlenmeden önce yapyanlarda evlenince kötü sürprizlerle karşılaşıyor cinsellik nedir bilmiyorlar kimseyde soramıyorlar
04 Yorumla- +1 yıl
sanırım benim de diktirmem gerekecek
- +1 yıl
yazdığım yorumlara bak istersen, bakire değilim dediğim an duyduklarımı bilsen bir daha bakire değilim demek istemezdin yerimde olsan. :D direkt değişiyorlar söyleyince
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendini ona buna kakalamaya calismayacaksin kendin gibileriyle evlenebilirsin o evlilik de ne kadar gider bilinmez tabi ben senin gibi kizi asla kabul etmem onun bunun altinda gezeceksin sonra bana geleceksin benimle evlen diyeceksin benim altima mi yattin da evlenecem
00 Yorumla herkesin kendi tercihi ve herkesin kendi özel hayatı. kimse kimseyi suçlayamaz, sorgulayamaz. toplam olarak öyle bastırılmışız ki. yazık. nasıl ki su içmek ve yemek yemek normal bir ihtiyaçsa seks de bir ihtiyaç. ayrıca şunu da söylemek isterim ki bir konu hakkında ne kadar çok zırt pırt negatif basan varsa o kişi daha beterini yapıyordur (;
00 YorumlaYani bu zamanda bakire kalma düşüncesi artık azaldı baya diye düşünüyorum. Dediğin gibi bunu yanlış bulan tiplerde bunu gizli yapıyor emin ol hepimiz insanız bakire olmasalar da her boku yiyorlar yani. Bakire olmak sadece zar ile alakalı bi şey değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAh benim canım bacım. Fazla dürüstlük iyi değildir. Komşuya ne senin orandan😂 . Karşına kafa yapına uygun seni öyle kabul edecek biri çıkar heralde. Kimi diktir demiş , bilmem ne. Nasıl şimdi senle ilişkiye girmek keyf almak isteyen erkek varken. Evlenince de bunu sana sorun etmiycek erkek karşına çıkıcak. Sanki erkekler bakir birde akıl veriyorlar kıza. Ben şahsen kimseyle birlikde olmadım. Yani , bu benjm yaşam tarzım. Benim seçimim. Senin seçimine saygi duyuyorum
111 Yorumla- +1 yıl
doğruları söylüyorlar erkekleri tanıyorlar çünkü diktir diyorlar dürüst olursan kaybedersin köylü kurnazı kizlar hep kazaniyor
Cevap sahibi+1 yılAşkım ben şehirde büyüdüm. O kadar dünya görüşlü erkekler varki, işte bu dert diyil yani.
- +1 yıl
ben de şehirdeyim de erkek her yerde ayni
- +1 yıl
Her yerde aynı değil erkek yani siz sığırlara yanalıyorsunuz biraz insanların düşüncelerine saygı duyanları görebilseniz her şey normal olacak ama yokkk 😊
Cevap sahibi+1 yıl@Mstfuğur0740 abla evleneceğin erkeği buldum🙈😂
- +1 yıl
Evlenecek erkek ben miymişim 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ayrıca kızlar evlenilecek değil eğlenilecek erkek arıyorlar yanlış olmasın bu zamana kadar evlenecek birisine rastlamadım 🤣
Cevap sahibi+1 yıl@Mstfuğur0740 şşşş Ben seni övüyorum burada senin yaptığına bak 🤣
- +1 yıl
Ama öyle yani gerçekleri söylemek suç mu bende hiç ilişki yaşamadım bu yaşıma kadar bunu da sorun etmem ama kızlar değişik napalım 🤣
Cevap sahibi+1 yılAbi diycem kusura bakma. Bence abi asıl eğlenilecek erkekle evlenilmeli. İlerde de eğlenebilmek için yani... Yalnız ben evliyim kocam da ilk sevgiliyim eğlene bildiğim kadar eğleniyorum , öyle daha güzel çünki.😂
- +1 yıl
Eğlenmek derken kızların eğlenmekten anladığı mutlu olduğu kişinin yanında durmak değil saddce zman geçirecek istediklerini rahat yapacak ama sevgili olmayacak sadece gününü gün edecek insanların düşüncelerini umursamayacak ve hiçbir konuda zora gelemeyecek yani bu düşüncede çoğu kız şu an da herkes de öyledir demiyorum ama çoğu öyle ya da bana öyleleri denk geliyor
Asla bakire olmayan biriyle evlenmem diyip bakire olmayan biriyle evlenen bir kaç tanıdığım var.
Erkeklerin çoğu bakir mi kalıyor sanıyorsunuz hepsi bir şekilde ilişki yaşıyorlar. yaşamayan nadir var.04 Yorumla- +1 yıl
erkekler bakir demiyorum ki bakir olmayanlar da bakire istiyor
- +1 yıl
Evlendikleri kişilerin bakire olmadığını sen nerden biliyorsun mk
- Cinsel Yaşam konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılBakirenin tanımı ne tam olarak zarı durup oral anal yapan çok var. Bakire olarak evleniyor insanlar cinsellik yaşamış mı yaşamış ama bakire :D dürüstlük her zaman için iyidir insanlar bunun kıymetini bilse de bilmese de
04 Yorumla- +1 yıl
oral anal ve sanal yapanlar emin ol çok daha değer görüyor çünkü onlar bunları anlatmıyor "bakireyim" diyip geçiyor
- +1 yıl
diktiren bile var ben sadece şuna takılıyorum bakire olmayıp ben nasıl evleneceğim diye ağlayan var. Yaptığının arkasında duracaksın. Her şeyi yapıp bakireyim diyenler zaten direkt yalan üzerine evlilik kuruyorlar ne kadar sağlıklı bir durum tartışılır
- +1 yıl
ya geçmişin varsa isterse seks olsun isterse sevişme bahsettiğin an adam soğur. ya hiç geçmişin olmicak öpüşmüş bile olmicaksın, ya da saklayacaksın. evlenmek istiyorsan tabi. dürüst olursan böyle benim gibi yalnız kalırsın
- +1 yıl
Çok gördüm kapalı kız açık gibi davranıp millete nudelar atıyordu. Sorsan kimsenin eline erkek eli değmemiş sexting yapmamış ama o iş öyle değil maalesef
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılHasss**tir g. tüm deyip şutlayabilirsin. Sen kimsin yrraaam diyebilirsin. Sana ne lan sana hesap mı vericem diyebilirsin. Çatır çatır da s**iştim sana mı saklayacaktım diyebilirsin.
15 Yorumla- +1 yıl
Sen dürüst ol. İşe yaramaz erkekleri ayıklıyorsun işte.
- +1 yıl
ohoo böyle dersem zaten hiç evlenemem
- +1 yıl
Bakire olmadığın için seni evlenmeye değer bulmayacak kadar kalitesiz erkeklerle evlenebilmek için gurursuzluk edip diktireceksin yani... Aferin.
İlk cevabımdaki cümleleri sarfetmen için erkeğin seni evlenmeye değer bulmamış olması ve bunu yüzüne söylemiş olması gerekir. Sana bunu diyebilen bir erkekle evlenmeyi kendine yedirebilir misin? O kadar mı kendine saygın yok? - +1 yıl
iyi de hepsi önem veriyor nerdeyse.
- +1 yıl
Yoo, öyle değil o iş. Çevreni değiştir.
Kusura bakma da, bçyle laflar eden tiplerle nasıl aynı ortama giriyorsun? Şahsen, böyle kadon düşmanı ezik erkek ve kadınlarla aynı ortamda bulunuyorsam direkt alay edip aşağılarım.
08 Yorumla- +1 yıl
öyle olmuyor işte bakire değilim diyene kadar hepsi çok modern zaten
- +1 yıl
kudurtacak bir şey yok dürüst ol yeter diyorlar ben dürüstlüğe bakarım falan söyledikten sonra kaba saba davranmaya başlıyorlar yani
- +1 yıl
baştaki konu ciddi ilişki olunca
- +1 yıl
ya ben 26 yaşındayım artık ciddi ilişki mantığıyla yaklaşıyorum tanışınca söylüyorum evlilik düşünüyorum öylesine ilişki istemiyorum falan. sonra onlar da ona göre sorular soruyor bakire değilim diyince de köpek çekmeye başlıyorlar
Keşke yapmasaydın ama yinede senin tercihin
22 Yorumla- +1 yıl
yapan da diktiriyor mesele dürüst olmak. dürüst olan kimse evlenemez ki, bakire olan oralcılar bile
+1 yılOnu "seks yapmassak sevgili olamayız illa seks yapmamız lazım" diyen yurdum medeniyet abidelerine soracaksın. Bu ne beyin bu ne lahana turşusu diyeceksin.
02 Yorumla- +1 yıl
Bunu böyle düşünerek söyleyen ve buna inanarak konuşan bir kız topluluğu var mı yaaa insan sevdiği insana kıyamaz nasıl olurda Seksi düşünerek yanaşabilir demek ki sevmeyen insanlarda bu normal bişey seks olmazsa ılmaz yani
- +1 yıl
boşunu ötede yap mesela kendi görüşünde benim değil!
Bunu söyleyen magandaya cevap vermeye bile değmez.
Ama kendini sorgulamalısın "benim böyle bir mağara magandasıyla ne işim var" diye.
01 Yorumla- +1 yıl
Hatta şunu da söyleyeyim, böyle bir şeyi sormam bile. Cinsellik yaşamak kadar doğal bir şey olamaz, aksine seks yapmamış ve benimle de yapmayan kız tuhaf gelir ve ilişiki yürümez zaten, hatta muhtemelen hiç başlamaz.
2023 yılında bekaret takıntısı olan insan benden bir zahmet uzak dursun, o tip kadınlar sevgilim olamaz, o tip erkeklerle de arkadaş olmam, zaten aynı ortamlarda olmayız, dünyalar farklı.
Herkes yapıyor zaten gibi genelleme yapmak yersiz. O kişi sana layık değildir, kimin haddine eleştirmek.
01 Yorumla- +1 yıl
herkes seks yapıyor değil, cinsellik yaşıyor, kimi nude atarak kimi sevişerek kimi oral analla. bunların hiçbirini yapmayıp nikahsız bi erkekle hiç cinsellik konuşmamış bi kadın olan nerdeyse yok, var da baya az yani
+1 yılDürüst olman harika en azından dürüstsün buna rağmen terk eden kendi kaybeder dürüstlük pahalı bi mülktür ucuz insanlarda olmaz inşallah dürüst olduğun için kazanırsın
00 Yorumla
+1 yılBende bakire istemiyom dunyayi kendisi yaratmis gibi davranan ergenleri sevmem olgun ne istedini bilen akli basinda biri olmasi iyi şu bakir bakire olayina takilan da tam bir canım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl25 yaşında bir kadından bakirelik beklemek absürt sacmaa geliyor bana hic bir hayatı olmıcak mı 15 16 yaşında hormonlardan tavan yapan bir kadın hıc mi hata yapmasın kı bu hata da degıl
00 Yorumla Herkesin kendi hayatı kendisini ilgilendirir. Açık sözlü olmak güzeldir karşı taraftaki kişi anlayışsızsa özelinizi açmayın bence; sizin o güzel kalbinizi size emanet ediyorum. Sevgiyle kalın;
00 YorumlaBakireyim desen zaten yine şüpheyle bakıcaklar 😂 Yalan üzerine kurulu geleceğin mantıklı olcagını düşünmüyorum. Milletin bir şeyi gizlediği yok senin çevren sıkıntı bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sorulmaz da gerekli gereksiz söylenmez de. Yaşanınca öğrenilir sadece ve kime ne? Senin hatan bunu söylemen veya sorulmasına müsade etmen.
015 Yorumla- +1 yıl
eşin olacak kişinin her şeyi bilmeye hakkı var dediler. ben de dürüst oldum
- +1 yıl
zaten bunu söyledikten sonra hiçkimse evlilik istemicek orası kesin
- +1 yıl
hayatimda biri yok şu an
- +1 yıl
öyle bi şey diyebileceğimi nedense sanmıyorum.
- +1 yıl
Bunu dert etmeyecek dürüst kişiler çıkar karşına merak etme. Namus dediğin şey iki bacak arasında değildir. Keza sen bir kişi ile ilişkiye girdiğinde bunu o**spuluk için yapmıyorusun, sevdiğin ve ona açılabilecek kadar sıçak hisler beslediğin kişi ile yapıyorsun.
Burada dikkat edilmesi gereken tek şey ait olduğu kişiye sadakatsizlik olmamasıdır. Bir kadın bakire mi diye değil, daha önce biri ile birlikte iken ona bir yanlışı olmuş mu, aldatmış mı ona bakarım... - +1 yıl
biri bana dedi ki erkeklerin düşünce yapısını bilmiyorsun erkek her türlü bekarete bakar dedim ki bakire olup da sevgilsiini aldatmış erkeği depresyona sokmuş biliyorum dedim. olsun o senden değerli dedi
- +1 yıl
Maalesef doğru bu, bakireysen daha değerlisin toplum nezdinde ama karşına çıkan kişinin neye değer verdiğine göre de değişir.
Ben önce ne yaptığına bakmam, ama aldatmışsa geçmişte birilerini ona da yanaşmam. Sadık olmuşsa hayatıma alırım.
Bakire olup ta bir de evde zerre huzur vermeyen huysuz kadınlar var. Onlardan olacağına inan sadık ve sevişmiş ol önemi yok... - +1 yıl
aldatmış ol yeter ki bakire ol değerlisin mantığı yani anladim
- +1 yıl
evet ama yine de siz bunu mantıksız bulsanız bile belki sizi de içgüdüleriniz oraya götürecek
- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılnice bakireler gördüm girilmedik yeri olmayan :)
12 Yorumla- +1 yıl
onlar değerli oluyo erkeklerin gözünde
- +1 yıl
Ben takılmıyorum böyle şeylere
+1 yılSiz yalancılar ile takılın de...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılanal çok canını acıttı mı diye sor
bakire olmayanların çoğu anal oral takılıyor çünkü11 Yorumla- +1 yıl
ama onlar yine değer görüyor
+1 yılDoğru söz. Bakire olmayan evlenmeye layık değil. Bekleyenleri resmen enayi yerine koymak bu.
18 Yorumla- +1 yıl
daha önce ağzına almış kadınlar hak ediyor mu peki. vajinasına almamış da ağzına almış mesela
- +1 yıl
Onlar daha büyük nam*ssuz
- +1 yıl
ama onlar çatır çatır evleniyorrrrr sonuçta bakire diye
- +1 yıl
Evlenenlerin s*lakligi
- +1 yıl
nerden bilsin ki ağzına bakınca anlıyor musun
- +1 yıl
Karakterinden belli olur
- +1 yıl
yok be
- +1 yıl
Tabi belli olur insan sarrafıysan anlarsın
+1 yılBence düşünme takma bile herkes aynaya baksın.
Erkek istediğini haltı yesin sonra bakire kız desin hadi oradan be10 Yorumla
+1 yılşöyle anlatayım eğer ki karşındaki modern anlayışlı değilse zaten söyleme direkt diktir
18 Yorumla- +1 yıl
sanırım diktirmem gerekecek ya
- +1 yıl
peki kaç kişile oldun şana kadar
- +1 yıl
1 sevgilim oldu 6 yıl boyunca ayrıl barıştı ama çok sık ayrılmasak da ayrılıp barıştığımız olmuştu. ben ondan başkasıyla sevgili olmadım zaten zaten hep barışıyoruz diye yeni insanlarla tanışmıyordum. ama o en son net şekilde ayrıldı ben de artık umudu kestim yeni insanlarla tanışayım dedim de pişman ediyorlar, bu gidişle yeni bi sevgilim olamicak dürüst olursam
- +1 yıl
o evlenince mi sende kendi hayatına bakacaksın
- +1 yıl
onunla ilgisi yok ben zaten kendi hayatıma bakıyorum ama dürüst olduğum zaman geçmişimle ilgili hakaret ediyor insanlar
- +1 yıl
demekki neymiş bu zamanda dürüst olmayacakmışız
- +1 yıl
kesinlikle. hala dürüst ol illa ki kazanırsın yazıp kafamı karıştıranlar var da bilmiyorum
- +1 yıl
aman sakın :D kanma bunlara safdsa
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKimseye bir şey demek zorunda değilsin Kendini ispatlamak zorunda da değilsin O yüzden gereksiz buluyorum bu tür mevzuları
00 Yorumla Niye bakire olmadığını söylüyorsun ki yani. Belke bir tanı kim nasıl biri ona göre davran
08 Yorumla- +1 yıl
başta söylenmesi lazım böyle şeylerin diyordu herkes lafta?
- +1 yıl
26 yaşındayım bu yaşıma kadar zevk için takılmadım ve evet eskiden de evlilik kafasındaydım da artık yaş da gelince daha bi evlilik kafasındayım
- +1 yıl
çocukluktan beri birlikteydik biz ve baya bekledik yapmak için 2-3 yıllık ilişkilerle kıyaslama benim yaşadığımı
- +1 yıl
inanır emin ol 50 kişiyle yatanın yaşam tarzıyla benim yaşam tarzım aynı mıdır ben hiç Instagram hesabı açmadım faceyi bile kapattım üniversitede :D sevgilim vardı zaten hep çevremi araştıran biri başka bi erkekle olmadığımı rahat öğrenir
Ben dürüst kadın severim geçen evli bir kadının otel odasında çıplak saten sabahlikli fotoğrafını gördüm yüzüne söyledim çıldırdı hemde kendi telefonunda gordum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHakaret ettikleri yok durust olman iyi sonra ortaya cikarsa sorun daha buyuk olur. Evet maalesef bakire istemekde haklılar neden onemli olduğunu anladılar cunku
05 Yorumla- +1 yıl
hakaretleri duyan benim?
Cevap sahibi+1 yılOrrr,,,,,, pu ka,,, sar felan mı diyorlarsan sana açık açık
- +1 yıl
k*ltak da duydum, duyduğum çok hakaret oldu. oral yapıp bakireyim diyenlerle daha dikkatli konuşuyorlar mesela.
Cevap sahibi+1 yılO zaman bu yanlıştır tabiki
- +1 yıl
Kimse sana hakaret edemezzz
Kim onu diyenler bana yönlendir sen 😂 böyle konuların bahsini bile ettirme çevrendekilere net ol işinize bakın de..
00 YorumlaAskım kimseye söylemebe gerek yok ki bu bilgiyi ayrıca bakirelik sadece seksle bozulmuyo niye bu kadar cahil bu millet mq
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu sizin özeliniz , bunu kimsenin bilmesine gerek yok ki. Hem onları ne ilgilendirir böyle bir konu?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılÇok da önemli aq Sabıkası temiz hastalıksız ( AIDS HIV vb) gibi gibi şeyler daha önemli
010 Yorumla- +1 yıl
emin ol dürüst olduğum an karşı taraf aşırı hadsiz ve kibirli konuşmaya başlıyor en ufak şeyde hakaret ediyor falan
- +1 yıl
Niye ediyor ki? Geçmişinde ilişkisi var diye birine hakaret neden edeyim anca bana hakaret ederse ederim
- +1 yıl
ediyorlar ya bi anda cool olma çabaları düzgün gidiyorken bunu söyledikten sonra her yaptığım söylediğim şeye rahatça hakaretli cevap vermeleri falan.
- +1 yıl
Ben de hep nezaketden kaybettim hiç kaba olmadığım için sen de dürüst olduğun için
- +1 yıl
bakireyim desem hakaret etme cesaretini bulamicaklardı
- +1 yıl
Acaba onlar temiz mi o da var kendileri her boku yapıyor ama karşıdaki kişinin temiz olmasını istiyor
- +1 yıl
ama oluyor da. kadınlar temizlik aramadığı için oların talibi hep oluyor
- +1 yıl
Ben karşımdaki bakire ya da değil bakmam olması gereken de bu bakire olup olmayandan daha kötü olanlar da var aaaaa neyse gideyim de oyun oynayayım
- +1 yıl
"ben karşımdaki bakire ya da değil bakmam" bunu diyenlerin bile bakire değilim diye bi kadınla evleneceğini düşünmüyorum
- +1 yıl
Senin kendi düşüncen saygı duyuyorum yanlış kelime seçimimden ötürü de özür dilerim ama ciddi anlamda beni seven birini istiyorum herhangi bir yanlış anlaşılmaya sebep olduysam veya kızdırdıysam özür dilerimç
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılSiz benim kesip attığım tırnağım bile olamazsınız, demelisin
05 Yorumla- +1 yıl
benimle böyle konuşamazsın dediğimde "başkasının altına yatmadan önce düşünecektin k*ltak" dediklerini bilirim. sözde dürüstlük istiyorla?
- +1 yıl
İki yüzlü sahtekâr hepsi.
- +1 yıl
"Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa bilin ki en namussuzu o'dur. " Friedrich Nietzsche
- +1 yıl
tamam da onlar namussuz olsa da erkek oldukları için evlenebilirler her türlüi yalnız kalan ben olacam
- +1 yıl
İşin ironi tarafı da bu zihniyete destek veren milyonlarca kadın var
+1 yılsna bunu soran densize cevap vermemlisin mesela
onlara ne mesela
bu kamuyu ilgilendiren bi konu mu soranlra bilgi veriyorsun00 YorumlaMillet yapıyor gizliyor o yüzden. Sen açık sözlüsün tebrik ediyorum
011 Yorumla- +1 yıl
açık sözlü olan kaybediyor o zaman?
- +1 yıl
sağol bro 😞
- +1 yıl
İş hayatım, aşk hayatım, ailemle olan bağlarım hiç iyiye gitmiyor. Sigaraya başlamak şart oldu.
- +1 yıl
@MaviSever1108 sana noldu sanki kadınsın, yapsan da değerlisin sen yapmasan da :D baksana bi kişiyle yaptım diye herkes hakaret etme haddini buluyor
- +1 yıl
ama ediyorlar işte :D söylemesem de şey derlerdi "ben dürüst olsan kabul ederdim" dürüst olduğumdan beri demedikelri kalamadi be
- +1 yıl
baya kazanıyorum bilsen :D
Gizli Üye(18-24)+1 yılYapmasaydın sende. Bukadar rahatsız olacağını bilmiyormuydun? Bakire olmayanla ancak bakir olmayan erkek evlenir
30 YorumlaKendileri de bakire değilse onlar. da hak etmiyor.. bu sadece kadına özgü değildir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılZina yapmak işte tabi herkes kendisi için günah işliyor ama ben bakirim ve kendim gibisinide arıyorum
16 Yorumla- +1 yıl
bütün erkekler de bakirim demeye başladı bakire kadın alabilmek için :D
Cevap sahibi+1 yılTamam sen sevişmeye devam et
- +1 yıl
:D:D:D:D sen de bulamıyorsun sanırım
Cevap sahibi+1 yılAslında buldumda sonra ayrıldık
Cevap sahibi+1 yılSende mi bakiresin?
- +1 yıl
ne alaka. sen kadın bulamadığından bakir kalmışsındır diyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılevliliğe layik değilsin dedikleri doğru değil ama bakir bir erkekle de evlenemezsin islam da herkes hak ettiği gibi evlendirilir
11 Yorumla- +1 yıl
benim hak ettiğim benim oturup sohbet edebileceğim arzu duyduğum ve benim eğitim seviyemdeki biri. benim bakir olsun dediğimi duydun mu?
+1 yılBakire olmadan evlenen kadınlarda var. karsi tarafa bağlı bu durum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTartışmalı bi konu. temiz erkekle evlenmemelisin
224 Yorumla- +1 yıl
temiz erkek olduğuna mı inanıyorsun :D
- +1 yıl
Ben varım
- +1 yıl
@Furkan_Geri_Döndü tercihen mi temizsin yoksa daha önce bi kadın önünde soyundu yalvardı ona rağmen yapmam mı dedin :D
- +1 yıl
Bizi parfüm kokusu bozar. Gerek yok
- +1 yıl
@Furkan_Geri_Döndü seninki tercih değil bence erkekler genelde bakirse kadına ulaşamadığından bakir oluyor
- +1 yıl
Ne alakası var. Cenabı hak ne diyor?
Kumardan alkol kullanmayın zinadan kaçının diyor - +1 yıl
@Furkan_Geri_Döndü kadına ulaştın da zina yapması kaldı. kaç kadın elde ettin de yatağa girmedin önemli olan o
- +1 yıl
Sevgilim çok oldu sayısını bilmem
- +1 yıl
@Furkan_Geri_Döndü kaçı seksi kabul etti de sen reddettin? :D ilgi sağladığın için seninle herkes sevgili olabilir kizlar ilgi sever
- +1 yıl
Ben seks konusu açmam. Bana uzak şeyler. Evlenince olması gerekir
- +1 yıl
Benim bir cinsel ilişkim yok şu anlık. Evleneceğim kadına saklıyorum. Bu yüzden bakire bir kadın ile evlenmeye hakkım var bence. O da saklasın benim için, davul bile dengi dengine.
- +1 yıl
@justlookin5 Ben bakirim. Evleneceğim kadına saklıyorum. Bu yüzden bakire bir kadın ile evlenmeye hakkım var bence. O da saklasın benim için, davul bile dengi dengine.
- +1 yıl
@theNitroZeuss erkek saklamıyor mk ya saklamıyoe her kadını ekliyor yazıyor baktı kadınlara ulaşamıyor ben evlenceğim kişiye saklıyorum diyor çoğu böyle
- +1 yıl
Çoğu öyle olabilir ben %1'lik kesimim. Bu yüzden benim gibi biriyle evlenmek istiyorum.
- +1 yıl
@theNitroZeuss sen ististasın herkes aynı sen farklısın
- +1 yıl
@justlookin5 Çoğu öyle olabilir ben %1'lik kesimim. Bu yüzden benim gibi biriyle evlenmek istiyorum.
- +1 yıl
@Furkan_Geri_Döndü İslam'da sevgili olmakta haram
- +1 yıl
@Kecka_Kurda zinadan kaçındığın sürece sıkıntı yok
- +1 yıl
@Kecka_Kurda kizlar vermeyince bunlar da otomatik evliliği beklemiş oljuyor :D
- +1 yıl
Tanımadan hemen yargı yapma
- +1 yıl
@Furkan_Geri_Döndü ayet der ki zinaya yaklaşmayın yaklaşan yapar bir kızın elini tutman bile bakır olmadığın anlamına gelir bakır bakire demek el degmemis demektir
- +1 yıl
Sanırım öyle bacım bak hazreti Ömer'e bir adam gelir der ki benim kızım cahiliye döneminde falanca filanca şeyler yaptı (zinayı kastediyor) sonra o yaşlı adam Hz Ömer'e der ki bunu evleneceği adama anlatayım mı Hz Ömer kızar der ki sakın anlatma tövbe ettiyse onun günahına sende kefil olursun. Sen bir güzel tövbe et nasibini Allah'tan iste. Sen bakire olmadığın için hakarete ugruyorsun bende senin tam tersine. Herneyse Allah kerimdir
- +1 yıl
Justlookin5 adam yapmamış ya ne alıp veremedin var herkes sen gibi mi saniyon
- +1 yıl
@SADECEYASINN offfffffff erkekler seks vermeyen kadın olduğunda yapamaz tabi çoğu bu yüzden dedim o adam istisna, değilse de söylemez zaten
+1 yılBakire olmak önemli değil tabikide benim için ama yani bakire olmaması önemli değil dediysem de her önüne gelenle birşeyler yaşamayı seven kızlardan bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın ama gerçekten bakirelik önemli değil diğer unsurlarda 😊
04 Yorumla- +1 yıl
kızlar her önüne gelenle yapsaydı her erkek rahatça kadına ulaşırdı demekki kadınlar da seçiyor
- +1 yıl
Sana öyle yapıyorsun demiyorum hemen yanlış anlama yaaa
- +1 yıl
kendim için demiyorum genel olarak rahat olan kızlar bile herkesle yatmaz namusla alakası yok bunun kızlar çok seçicidir
- +1 yıl
Tamam seçici ama demek istediğim o değildi benim yanlış anlamazsan yazabilr miyim sana ya da yazar mısın açık değilse mesaj kutun
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl@justlookin5 , Cevap verecek kadar değer verme Onlara :/ Herkes kendine baksın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılsen bakir veya bakiremisinde beni yargiliyorsun diyeceksin
00 Yorumla Biz düşük zekalı mıyız evlenelim desene yavrum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Toplumun geneli dürğstlüğü haketmiyor. Diktir ve bakire gibi göster kendini
00 YorumlaKarşındaki insana göre değişir. Hakaret etmek ne saçma ya :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire olmadığını söyleyen kişiyi gizleyenden daha çok saygı duyarım. Gizliyenlerde namus kavramı çelişkisi var. Madem namusçuydun neden bozdurdun.
03 Yorumla- +1 yıl
saygı duyuyorlar ama evlenmiyorlar işte. gizleyenler daha değerli
- +1 yıl
saygı da lafta. bakire olmayan kız sonuçta diyip davar gibi davranmaya başlıyorlar
Cevap sahibi+1 yılValla ben öyle değilim, diğerleri böyledir. Bu toplumda her şey beklerim.
+1 yılŞimdiye kadar senin gibi biri çıksaydı karşıma başıma taç yapardım yeminle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbakir bakireyle evlensin olay kapansın diğerleri kendi aralarında anlaşsın 😁
01 Yorumla- +1 yıl
keşke öyle olsa da bakire kadınlar bakir olmayanları tercih ediyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende evlenirsin önüne çıkacak kişiler vardır daha
02 Yorumla- +1 yıl
dürüst olursam zor gibi
Cevap sahibi+1 yılBazen erkekler dürüst sever benim gibi geçmişe takilmaktansa geleceğe bakmak önemli
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana yapan erkek belki çok kadınla yapmış kendini korusun iyiydi sonradan aids olup salya sümük gezme etrafta
00 Yorumla- Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bakire değilim dediğim için "evliliğe layık değilsin" diyenlere ne cevap vermeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler