Sevişme, seks veya cinsellik nasıl tanımlıyorsanız bilgi seviyeniz nedir?
Uzman
Çok
İdare eder
Az
Hiç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sevişme, seks veya cinsellik nasıl tanımlıyorsanız bilgi seviyeniz nedir?
Cinsellik teorikle öğrenilemeyecek kadar ince bir mevzu. Çünkü pratiğe döktüğünde teoride bildiğin herşeye bağlı kalamazsin.. Senin dışında partnerin, ortam, duygular ve daha birçok etmeni barındıran etkilere göre şekillenir ve tepki verebilirsin ancak.. Bildiğini sandığın şeyler belli bir sınırın ötesini geçemeyebilir de.. Kuramdan uygulamaya diye bir kavram var.. Boş yere çıkmamış olmalı..
Cinsellik arzuladığım adamla deliler gibi , tutkuyla sevişmek istediğim bir deneyim benim için..
Chatbot benden öğrensin ne yazacağını.. senin soruna ilk yazdığım yorum da sonraki yorumum da çok da ilgili cevaplardi !! Bugün frekansımiz farklı yerlerde seninle sanırım..
😊.
Cinselliği olması gerektiği kadar biliyorum diyelim :D hiç yaşamadığım için doğal olarak his ve nasıl hissettirdiği konusunda bilgim yok ve uzman kadar da tabi ki de bilgili değilim.. ama bazı hastalıklar konusunda bilgim var çok az da olsa.. bunun dışında kadınlar neleri sever ya da cinsellik de nelerden hoşlanırlar veya evlilik de ne gibi sorunlar olur bunları da araştırmıştım biraz. ama benim için cinsellik önemli değil. tabi isteyen inanabilir istemeyen inanmaz. ama bana kalırsa insan evleniyorsa cinsellik için değil aşk için ve aşk temeli üzerine bir evlilik oluşturmalı. yoksa benim için anlık bir zevk sadece hayatınm anlamını yüklemem cinselliğe.
Eh temel gereklilikleri biliyormuşsun 😀
Peki cinsellik Aşk'a dahil değil mi?
Mesela aşık olduğun kadından çocuğun olsun istemeyecek misin? 🙃
Cinsellik hormonlarla ilgili bir şey, daha çok su içmek yemek yemek gibi bir şey :D yani insan aşık olmasa hatta o an yalnız bile olsa yine zaten aklına gelir ve cinsellik düşünür. ama aşk daha başka bir duygu insan nasıl sevdiği ile yemek yemeği seviyorsa tabi ki de kalbinde olan tek kişi ile de cinsellik de yapmak ister. ama önceliğim aşk benim 😇
Doğru.
Fakat o yalnız olan cinsellik ile birlikte yapılan arasında fark var 😀
Mesela platonik olarak hissetmek ile bunu yaşamak gibi 🙃
Sen duygu tarafındasın anladım ben onu 😇
Yengeç olan benim sana ne oluyor jdkdk
Benimde yükselenim yengeç sdjsdj koç burcunu burçluktan reddettim :D 😇
Hahaha 😂
😂 :D
Türkiye’de cinsellilşği aklında bilen Ike uygulayabilen oranı bence çok farklı ben cinsellik abidesi uzmanıyım diyen bir çoğunun uygulamada yetersiz olduğu görülmektedir kendini fikir olarak geliştirmiş insan çok iken reel ortama indiğinde uygulamada boş olduğu görülmek te veya çok aktif cinsellik yaşayabilen insanlarında duygu düşünce katamadıkları görülmekte Türkiye’de ne yazıkkı cinsellik konuşulduğu gibi yaşanmıyor yaşandığı gibi konuşulmuyor
Cinsellik konusunda kelime dağarcığım yok denecek kadar az 😅…
KS, sayesinde hiç görmediğim ve bilmediğim kelimelere aşinalığım oluyor ama anlamını tarayıcıdan aratıp vaktimi harcamakta istemiyorum.
Bu konu bence en özel ve ulu orta dökülmemesi gereken bir konu aslında.
Ne kadar bilmekten ziyade, ne kadar hissetmekle alakalı. Karşılıklı duygu , his , çekim , haz, uyum vs bunların varlığına göre şekilleneceği için.
Ne kadar çok duygu durumu , ne kadar derin çekim varsa ona göre de değişir her şey.
Cevap
38Cevap
Uzman değilsem de uzmana yakın derecede iyi biliyorum diyebilirim.
Bir kaç kere yayağa girmiş ve kadına değer veren her erkek bunu profesyonel olmasada bilir. Profesyonellik ise zamanla olur ama ben seks pozisyonlarına takılan isimleri farklı yeni yeni çıkarılan isimleri bilmem. Zaten p*rno izlemeyen birisi de ne nediri bilmez.
Olabilir. Zaten seks içgüdüsel bir şeydir. Kimse pozisyonun adını bilmiyorsun çık yataktan demez.
Kimse ayranim ekşı demez heralde.. sorsan KS de herkes prof...😄😄😄
Her seferinde yeni yeni şeyler keşfedip öğreniyorum diyelim
ülkemiz her ne kadar cinsellik konusunda açlık çekse de (cinselliğin Afrika'sıyız malum), bir o kadar da herkes uzmandır bu konularda.
Partnerimi mutlu edecek ve birliktelik sırasında onun hislerine göre an'a yön verecek kadar bilmiyorum 😉
Hiç bir konuda mükemmelligi kabul etmem çünkü herzamn öğrenecek çok şey vardır ama bu konuda mütavazi olamam cidden iyiyim diyorlar tecrübe edenler
Derdimi anlatacak kadar diyeyim de ifşa etmeyeyim kendimi.. 😄
Site sayesinde her şeyi öğrenmiş oldum, teşekkürler 😉
Bence bilgi sahibiyim ama yine de idare eder diyorum
Mütevaziliği elden bırakmayalım diyorsun 😂
Yeni Bence'ler gelecek mi? 😀
Evett aklımda birkaç şey var ama kafamı toplamaya çalışıyorum 😂
Toparlamışsın güzel 😀
Biraz biraz😂
Cok yapmadim ama iyiyim bence bu konuda. Zihin seviyeniz yuksekse yapmadan da bilebilirsiniz.
Bilmeyi kastediyorum.
Yatakta partnerimi kendimi doyurabilecek kadar bilgiliyim insani beklentiler içinde olanlar doyar
Mesela yatakta ben uzanayım erkek her şeyi yapsın beklentisi seks oyuncağından fazlası değil gözümde
Benim için bişeyler yapmalı
Bide şu ayh 20 den aşağısı olmaz diyenler varya hayatında belki daha 16 yı içine almamış olanlar göz doygunluğu beklentisini ilahlaştıranlar
Veya bize manken gibi kızlara bakıyorlar diyip bizi kötüleyenler varya hani bizden farksız olanlar onlarda kaslı 45 cm biceps beklentisi olanlar
Penisin 10 cm den fazlası zevk değil acı veriyor bu teorik gerçek bir bilgi 12-13 de bile çılgına dönenler varken 20-30 la zevk arayışına girmelerinin cahilliği bitiriyo beni
Hiç sorma olayı direkt aman sizin kısa kendinizi yüceltmek için söylüyosunuz diyolar bu yüzden hepsine umarım 30 u denk gelir diyorum bende
p*rno starlar Binlerce kez ilişkiye girmiş kadın vajinasıyla bir tutuyolar kendilerininkini 😂
Bide şey yapanlar var kontrollü büyük muz kullananlar eliyle yavaş yavaş kullanarak tatmin oluyolar o boyutta penisinde sanki o ritim de tatmin edeceğini sanıyolar daha çok şey var eleştirip gömülcekte
Bende zaten senin muzu elinle kullandığın ritimde penisimi sana sokucam aynen inan buna
Doluluk değil ya maksat bişeyler konuşmaktı herkes başını p*rno kaldırmalı diyorum son olarak 😂
Ama sor bakalım görürsem bi bakarım yorumlara
Kitabını yazar, konferans duzenlerim. Konferanstan eve boş geçmem. 😂
Yaşamadığın bir şeyi nasıl bilebilirsin ki , kama yamuk mu? Düz mü? kanallar açık mı? Saçmalık.
Knk değişik olmamasi için elimden geleni yapıyorum olmuyor farkediliyor , bak mesela dünya klasiklerini hiç sevmem , genelde eski kitap ve sayfaları severim , eğitimin baştan aşagiya yanliş olduğunu, sadece cinsellik değil mesele mesela bir insana nasıl yaklaşirsin bu konudada eğitim şartı olması gerekiyor ,
Pek çok şeyde boşluklar kaldı bunları tamamlamak çok zahmetli bunun için acil ve uzun vadede diye ayırdım bu bazı bilgileri hızlı ve bazı bilgileri yavaş yavaş öğrenme gereksimi oluşturuyor ve bunu evden uzakta ve stres altındayken yapmak zorunda olmanın verdiği hiissiyat kadar kötü bir şey yok
Nasıl soru la bu? Hint şebekleri bilerek mi yapıyor bu işi?
hiç yapmamış biri olarak ne hazsa güveniyorum kendime 😅🤭
yanlış kelime mi kullandım acaba? ne hazsa derken bir anlam veremediğim şekilde anlamında demek istedim yani 😊
ahaha hiç biri 😂 neyse vazgeçtim ben yorum yapmadım farzet en iyisi 😅🙈 rezil oldum
haydaa çaktık iyi mi 😂😂 ben alamancıyım maruz gör beni arkadaşım olur mu 😂🙈 o zaman ilk yorumumun sözünü biraz değiştireyim. hiç yapmamış biri olarak kendime güveniyorum. oldu mu? baya değiştirdim 😄😄
yine diyorum var aslında 😄 ama açıklayamıyorum 😂 anlayışın için ayriyetten tsk ederim
ahahahah estağfurullah ne haltsa ne demek olduğunu biliyorum ve onu kast etmedim ben 😂 gece gece sayende iyi güldüm.
tebrik ediyorum seni 👏🏽 tam isabet benimde pilim bitti gözlerim yandan yandan kayıyor 😂🙈 hadi Allah rahatlık versin. kendine iyi bak 🙋🏽♀️
Herkesin kendine has bilgileri vardır elbet. Heleki İnternet çağında.
Detaylı bilmiyorum zaten evlilik vakti öğrenirim tabi umarım doğru insan olur
Zaten asla Evlenmeden yaşamam RABBİM Korusun Helal yoldan Nasip Olsun öğrenme konusunda dedim zaten
Teorik olarak biliyorum ama hiç uygulamayı bilmiyorum
Aynen öyle 😉
2 dakikada boşalacak adamların hepsi uzman seçeneğine tıklamış. Aynen kardeşim en p*rn*cu sizsiniz.
Çok aşırı uzmanlığım çok ama siklardaki çok seviyesinde olacak kadar cinselliğe hakimim
Herkes kendi hikayesinin kahramanıdır der ve susarım 🙋
Anal oral o kadar eski sevgilim bakireliği bozulmasın diye fazlasına izin vermemişti
Çokca bilgi ve tecrübe sahibiyim 😄
Kompedanıyım jxjdjdmd
Ahahahahaha
Şov yapmak istemem ama uzman olduğumu düşünüyorum.
İş görecek, doyup doyuracak kadar..)
o nasil soru nan :D
Hayatımda hiç kız * desemm
Daha elime kız eli değmedi hiç bilmiyorum.
Haha her şeyi yapıp erkek eli değmeyen kızlar gibi 🤣
hiç bilmiyorum aga sıfr sıfır sıfırr
Kendimden üstününü tanimam
Nasıl yani tanişmiyorsun?
Anlamadim
Şu an evlenmek istiyeyim hemen evlenirim
seks yapmak istiyeyim hemen yaparim
Sevgili istiyeyim onu da yaparim
Benim kizlarla kadinlarla bir sorunum yok ki
İstediğimi istedigim zaman alabiliyorum zaten
Eyyy uykum gelmis beni kusuruma bakma
Biraz abarttim ya o konuda benden iyilerde vardir
Anladik seninle tanişmadim 😂
Dengesizim bir günüm diğerini tutmaz.
Sıkıntı yok benden yana eyvallah
Vay canina derim
Ben iddialıyım 😄
Gayet iyi bildiğimi ve uyguladığımı söylebilirim
Dozundan fazla ama bir işe yaramaz
Çok girmiyorum o topa düşünmekte istmemem. Anlık gelen duygu önemli de bişey. Fakat bir kişi ve zamanı gelince olacağı için düşmek istemiyorum üzerine artık zamanı gelince deneyip göreceğiz. Sadece o kişide iyi olur bu konuda tek temennim bu.
Bence baya bilgi sahibiyim
Pratikte hiç yok ama teorikte çok.
Prof oldum sanirim 😊
Ben mütavaziyim 😊👍
Bilgi seviyemin ortalama olduğunu düşünüyorum.
Yeteri kadar biliyorum
Öğrenci durumundayım !!
var 3-5 numaram
öğrenilecek çok şey var her zaman ;)
Uzman ordinaryus profesör
Aklıma istemsizce bu geldi 😂
https://youtu.be/OdVJ6LcCEQ0?si=TjUc3tBH6wxJ6bD_
Öğretecek bir partner arıyorum.
Eskorta git
bılmek her zaman işe yaramıyor olabılır
Master update 😀
Yeterince bilgim var