Cinsel Yaşam Sevişmede "erkeğim" demem erkeği etkiler mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 etkiler mi?Ne hissettirir? Sevişmede "erkeğim" demem erkeği etkiler mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
NoShow Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Bana çok boş geliyor. Hiç etkilemiyor :D Ama buna g*otü düşen çok arkadaşım var. Ben bir türlü anlam veremiyorum. Hatta bir keresinde bana söylendi ben gülmeye başladım. ERKEĞİM dedi oha nasıl yani demişim :D hahahaa sesi biraz kalındı da 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Etkiler,Ateşleyici olur,Sonraki seferleri daha çok tekrar yapmada etkendir.Çünkü karşımızdaki kadın bizi ne kadar istiyorsa bizde de ona göre libido artar. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl semsert penisimi içine sokup erkeği olduktan sonra demesi hoş olur öyle kuru kuruya erkeği olmadan demesi inandırıcı gelmez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Erkeğim aslanım kökle diye inle bak içindeki hayvan nasıl ortaya çıkıyor. 0 0 Yorumla
Pilates22Cm Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl bunu normal konusarak degıl zevk aldıgın anda demelısın 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. dhaa cok azdırırı 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. erkeğin çok şanslı ;) 0 0 Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Ğğzel hisler hisseetirir tabikide 0 0 Yorumla
muhendisbey010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı. Yani konuşma etkiliyor evet 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir bence iyi ama. 0 0 Yorumla
semincek Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Evet cok 3 1 Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Erkeğin derdi başka ne dersen de o bir şeye odaklanmıştır Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Seni istiyorum diye kulağına fısılda 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Evet olur 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 843 cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aynen etkiler 0 0 Yorumla
_posedioNN Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Yok beni en çok inlemeler falan hoşuma gidiyor.. 0 0 Yorumla
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Etkiler 0 0 Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 710 cevap paylaştı. Etkiler tabi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Bana çok boş geliyor. Hiç etkilemiyor :D Ama buna g*otü düşen çok arkadaşım var. Ben bir türlü anlam veremiyorum. Hatta bir keresinde bana söylendi ben gülmeye başladım. ERKEĞİM dedi oha nasıl yani demişim :D hahahaa sesi biraz kalındı da
Etkiler,
Ateşleyici olur,
Sonraki seferleri daha çok tekrar yapmada etkendir.
Çünkü karşımızdaki kadın bizi ne kadar istiyorsa bizde de ona göre libido artar.
semsert penisimi içine sokup erkeği olduktan sonra demesi hoş olur öyle kuru kuruya erkeği olmadan demesi inandırıcı gelmez
Evet hoşlarına gider, erkeğim kocam s*kicim gibi şeyler demen
Erkeğim aslanım kökle diye inle bak içindeki hayvan nasıl ortaya çıkıyor.
bunu normal konusarak degıl zevk aldıgın anda demelısın
dhaa cok azdırırı
erkeğin çok şanslı ;)
Delirtir adamı cidden
Ğğzel hisler hisseetirir tabikide
Yani konuşma etkiliyor evet
Sadece erkeğim deme, devamını getir
Horozum dese daha iyi 😂
Acayip iyi hissettirir
Kişiye göre değişir bence iyi ama.
Etkiler tabi daha çok sever 😋
İyi hissettirecegi bir gerçek.
Evet cok
Erkeğin derdi başka ne dersen de o bir şeye odaklanmıştır
Evet bizleri tahrik eder
Seni istiyorum diye kulağına fısılda
Evetttt
Evet olur
Olabilir
aslanim
Tabi ki
Aynen etkiler
Yok beni en çok inlemeler falan hoşuma gidiyor..
Bayaaa
etkiler
Cok etkilersin qaza getirir
Yok etlilemez sade biraz gaza getirir
Çok fena azdırır
Etkiler
Etkiler
Etkiler tabi
Evet
Boşaldım
Yoo etkilemez
Etkilemez mi daha sert yapiyorlar asko ya :)
Etkiler gibi
çokk..
Çoookk
Hemde nasıl