Cinsel Yaşam Neden evlenmeden cinsellik yaşıyorsunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Merak ettim neden? Neden evlenmeden cinsellik yaşıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Siz cinsellik yasamadan nasil evleniyosunuz sonra garip hallere giriyosunuz bi suru :dCinsel cekim hissetmedigin biriyle evlenmek dogru mu? 2 2 Yorumla Soran +1 yıl benim kastettigim o degil asljnda surekli sevgili degistirmek ve hatta bundann zevk almak v. s. oyle bi hayati kastettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir nolmus ki.. nornal bence. Evlenip gizli gizli yapmaya ugrascagina istedigini yap guvenlik ve saglik tamamsa. Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Çünkü sana ne? Başkalarının bacak arasıyla ilgilenmeyi bırakın. Evlenene kadar bekleyene niye bekliyorsun diye soran var mı? 0 0 Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Evlenene kadar yapmadım boşandım artık seks için imzaya gerek duymuyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl peki srvistigin kisi size sadik mi siz ona sadik misiniz Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Hayır FB yiz Yorumla Soran +1 yıl saygi olmayan iliski yani ok Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Cinsel ihtiyaçlarını gidermek diyelim Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. evlilik cinsel tabanlı bir kurum. bir çok insan evleneceği aday kişiyi cinsel yönden de tanımak istiyor. sebep bu 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Asıl soru, seks için imza şartı aramak ne tür bir düşük zeka ürünü? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl sen kova burcu musun Yorumla Oluştur +1 yıl Değilim Yorumla Soran +1 yıl var bi zıtlik Yorumla Oluştur +1 yıl Zıtlığın burçla ilgisi yok, sorgulama yeteneğiyle ilgisi var Yorumla Soran +1 yıl bende sorguluyorum da cvplarda bi gerilik var Yorumla Oluştur +1 yıl Çoğunluk daima gerîzekalıdır Yorumla
işinsanı Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Zevkler ve renkler tartışılmaz diye diye raylardan çıktık :) 0 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl sana sormak lazim kişi kendinden bilir işi 1 3 Yorumla Soran +1 yıl soru sormak icin o durumu yasiyor olmak gerekmiyor ki yapmis olsam yapiyorum yazardim. kendinizi fazla onemsemeyin Yorumla EmilKurjak +1 yıl karsimizda ingiltere prensesi var ya mk biz hep böyle önemseriz kendimizi :D Yorumla Soran +1 yıl he ingiltere prensesi evet Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Biraz merak tı o zamanlar. Şimdi ihtiyaç gibi oldu. iki taraf için 0 0 Yorumla
ensonun_da Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Cinsellik için illa evlenilmesi mi gerekiyormuş. Bi yaşıma daha girdim 0 0 Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Zinayı normallestirdiler kendi akillarinca 1 0 Yorumla
Mehmetali648262729 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aptallık, iradekontrolünde zayıflık 1 0 Yorumla
Kocayapraklı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Ölüler de zannediyor ki diriler her gün helva yiyor 😀 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. İsteyen istediğini yaşar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl yasamayin diye mi yazmisim! Yorumla FakBadi48 +1 yıl Neden diye sormuşsun yani Yorumla Soran +1 yıl iste maddi sebeplerden mi, ceşit sevgisinden mi, fuygu yoksunlugundan mi, iradesizlikten mi? Yorumla FakBadi48 +1 yıl Herkesin farklı bir sebebi vardır Kimi sevdiğini arzulayıp yapar kimi çok kuduruktur her önüne gelenle yapar Yani bin türlü sebebi olabilir Yorumla
hepaynıhikayee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Valla yaşamayan kalmadı ortalık 56 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 56 nedir Yorumla hepaynıhikayee +1 yıl Karıştı yani Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Canım öyle istiyor? Başka bir sebebi yok? 2 1 Yorumla aliaras0309 +1 yıl Helallll Yorumla
Sıcakkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Yaşınız kaçSizin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 39.. Yorumla Sıcakkkk +1 yıl Bekarmısınız evlimi Yorumla Soran +1 yıl ne alakasi var soru ile? Yorumla Sıcakkkk +1 yıl Yani hiç cinsellik yaşadınızmı onu merak ettim Yorumla Soran +1 yıl nikahli esimle yasadim simdi bosandim kimse yok hayatimda Yorumla Sıcakkkk +1 yıl Kaç yıldır bekarsınız Yorumla
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı. Sen yaşamadın mı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Siz cinsellik yasamadan nasil evleniyosunuz sonra garip hallere giriyosunuz bi suru :d
Cinsel cekim hissetmedigin biriyle evlenmek dogru mu?
benim kastettigim o degil asljnda surekli sevgili degistirmek ve hatta bundann zevk almak v. s. oyle bi hayati kastettim
Olabilir nolmus ki.. nornal bence. Evlenip gizli gizli yapmaya ugrascagina istedigini yap guvenlik ve saglik tamamsa.
Çünkü sana ne? Başkalarının bacak arasıyla ilgilenmeyi bırakın. Evlenene kadar bekleyene niye bekliyorsun diye soran var mı?
Evlenene kadar yapmadım boşandım artık seks için imzaya gerek duymuyorum
peki srvistigin kisi size sadik mi siz ona sadik misiniz
Hayır FB yiz
saygi olmayan iliski yani ok
Cinsel ihtiyaçlarını gidermek diyelim
evlilik cinsel tabanlı bir kurum.
bir çok insan evleneceği aday kişiyi cinsel yönden de tanımak istiyor. sebep bu
Asıl soru, seks için imza şartı aramak ne tür bir düşük zeka ürünü?
sen kova burcu musun
Değilim
var bi zıtlik
Zıtlığın burçla ilgisi yok, sorgulama yeteneğiyle ilgisi var
bende sorguluyorum da cvplarda bi gerilik var
Çoğunluk daima gerîzekalıdır
Zevkler ve renkler tartışılmaz diye diye raylardan çıktık :)
sana sormak lazim kişi kendinden bilir işi
soru sormak icin o durumu yasiyor olmak gerekmiyor ki yapmis olsam yapiyorum yazardim. kendinizi fazla onemsemeyin
karsimizda ingiltere prensesi var ya mk biz hep böyle önemseriz kendimizi :D
he ingiltere prensesi evet
Biraz merak tı o zamanlar. Şimdi ihtiyaç gibi oldu. iki taraf için
Cinsellik için illa evlenilmesi mi gerekiyormuş. Bi yaşıma daha girdim
Zinayı normallestirdiler kendi akillarinca
Aptallık, iradekontrolünde zayıflık
Ölüler de zannediyor ki diriler her gün helva yiyor 😀
İsteyen istediğini yaşar
yasamayin diye mi yazmisim!
Neden diye sormuşsun yani
iste maddi sebeplerden mi, ceşit sevgisinden mi, fuygu yoksunlugundan mi, iradesizlikten mi?
Herkesin farklı bir sebebi vardır
Kimi sevdiğini arzulayıp yapar kimi çok kuduruktur her önüne gelenle yapar
Yani bin türlü sebebi olabilir
Valla yaşamayan kalmadı ortalık 56
56 nedir
Karıştı yani
Sonra pişman olanlar oluyor
Ben yaşamıyorum
Canım öyle istiyor? Başka bir sebebi yok?
Helallll
Zamane kızları azmış ondan
Azgınlık , abazalik
Normal olan bu.
Arzu
Yaşınız kaç
Sizin
39..
Bekarmısınız evlimi
ne alakasi var soru ile?
Yani hiç cinsellik yaşadınızmı onu merak ettim
nikahli esimle yasadim simdi bosandim kimse yok hayatimda