Kız arkadaşımla uzak mesafedeyken nude ve cinsel konuşmalar olurdu aramızda. Bu yazı beraber geçirdik ve çok defa birlikte olduk. Şimdi tekrardan uzak mesafedeyiz ve ilişkimizde bir sorun yok. Ayrılmadan önceki günler bana sanaldan istemediğini, attığı zaman kötü hissettiğini söyledi. 1 aydır da ne cinsellik konuşuyor ne de nude tarzı bir şey atıyor. Ben yaşamaktan yanayım diyor. Bu normal bir durum mu yoksa başka bir şeyler olabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Değil tabii ki de. Ama bence ona bunu zorlama. Benim de böyle bi tecrübem olmuştu ısrar ile sadece ilişkinize zarar verirsiniz. Bu senin istemenle olacak bi şey değil onun da attığı zaman rahat hissetmesi gerekir akışına bırak. Realde yaşarsınız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞöyle düşünmeyi dene belki empati kurmanda faydası olur.
Diyelim ki roys roys alma. hayalin var ve bunu herkesle paylaşıyorsun. Gün gelip paran olunca hayalindeki roys roysu alıyorsun. Sahibi olduktan hayal kurup bunu anlatmaya devam eder misin yoksa binip arabaya gezmeyi mi tercih edersin?
Bilmem anlatabildim mi?00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılAcaba senden soğumasına neden olan birşeyler yaşadınız da sen mi farkında değilsin?
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Bana göre de acayip saçma bu sexting denilen olay, komik geliyor yani bana. Önceden yapıp şimdi yapmıyorsa biraz sıkılmış da olabilir ama. Saçma sapan mesajlaşmaktansa yaşamak daha iyi tabiki, karşılıklı malum şeyi izlemeyi teklif et en azından farklılık olsun biraz.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir gayet normal kadinlar sizin gibi nudeden ya da sekstingten hoslanmiyor artik ogrenin. Kiz da rol yapmaktan bikmis belli ki. Yapcaksak reel olsun diyor. Hakli
93 Yorumla
Soran+1 yılSaygı duyarım başka bir şeyden olmadığını bilsem yeter😀
Cevap sahibi+1 yılHayir aklina baska bir sey gelmesin emin ol böyle
Soran+1 yıl🙏
Demek ki vicdanı artık rahatsız etmeye başladı onu. Kadınlar erkekler gibi değildir. Sizin gibi düşünmemesi gayet normaldir
50 Yorumla
+1 yılOğlum sen açtın kızın kapisinu daha o kızın tarlasini süren çok olur.
Sence neden hiç seks muhabbeti yok? İstemiyor çünkü doyuyir sekse biri doyuruyor. Tatmin oluyor yani. Sen ondan başka sürekli başka kızi Şi*sen sende bu muhabbetleri acmazsin.11 Yorumla
Soran+1 yılHayatınızda kimseye güvenmeyi bilmiyorsunuz aq
+1 yılNormal. kadınlar sizin gibi değiller
Ayrıca bunu neden Buraya sordun? Soruyu Gören herkese “Bu soran Sapık mı acaba” duygusu veriyor31 Yorumla
Soran+1 yılYok yok saygı duyulacak bir konu sadece merak ettim kötü bir şeyden midir diye
Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Sapıksınız olay bu kız artık vicdan yapıyor ama sen sapıklıktan bir şey kaybetmemişsin
31 Yorumla
Soran+1 yılBoş
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılFotoğraf attığı için kendini kötü ve pişman hissedebilir ams cinsellik yaşamış zaten, cinsellikle ilgili bir şey yazmak istememesi garip.
11 Yorumla
Soran+1 yılYani çok o konular üzerinde durmuyoruz
+1 yılİstemiyor artık seni yanında istiyor yıpranmış anla
25 Yorumla
Soran+1 yılBunları bilmek mutlu bile ediyor, başka bir şey olmasından korkuyordum
- +1 yıl
Hayır bak gerçekten seviyor seni ona dürüst ol nedenini ona sor sana açıklayacak kız seni seviyorum senin mutlu olmanı istiyor ama uzaktan olunca yıpranıyor
Soran+1 yılHer şeyimiz çok güzel kıskançlıklar meraklar aramalar hepsi var. Sadece nude konusunda böyle bir de cinsel muhabbetlerde pasif artık. Sorduğumda da kötü hissediyorum bu şekilde diyor yanyanayken yaşamak mutlu ediyormuş
- +1 yıl
O hissi biliyorum, bir sorun yok kız seni yanında istiyor mutluluklar diliyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim😌
+1 yılonlara hersey serbest yaparlar nedeni sorulamaz kural 1.
11 Yorumla
Soran+1 yılKızların doğası çok karmaşık😅
Yeni bir sevgili buldu. Nudeleri ona atıyor.
10 Yorumla
+1 yılBak sen kucuk hanima. Büyümüşte gercegini yaşamaktan yanayım diyor artık 😂😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba sana guvenmedigi icin olabilir, ayrıca normal uzaktasin sıkılmistir ve tatminde olmuyorsa
10 Yorumla
+1 yılsıkıcı ve uğraştırıcı
40 YorumlaHakli reis
11 Yorumla
Soran+1 yılTamamdırrr
- Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılGardaşım ayrılığa hazır ol
13 Yorumla
Soran+1 yılKanka size kalsa osursak ayrılık
- +1 yıl
Şimdi 1 ay belirleyici bir süre değil fakat şöyle diyeyim 3-4 ay sonra hala konuşuyorsunuz ve kızda gram istek yok senle bu konuları hiç konuşmuyor o zaman diyeyim başka birisiyle tatmin olma ihtimali çok yüksek hatta kesin gibi. Kadının illa ki ara ara libosu yükselecek bunu kiminle giderebilir tabi ki sevgilisi ama sevgilisi yanında yoksa ve sevgilisiyle de bu konuları hiç açmıyorsa acaba kim olabilir? Üzmek istemem ama gerçekler acıdır. Neyse bekleyip görürsün sen de umarım üzüleceğin bir şey olmaz.
Soran+1 yılTeşekkür ederim, kanka istek var sadece nude yok yani hemen hemen dediklerin doğru ama belirli bir istek görüyorum
Sonradan pişman olmuş demek ki
03 Yorumla
Soran+1 yılYani pişmanım demedi de artık istemiyorum diyor bu şekilde olmasını
Soran+1 yılDoğrudur anladım
Gizli Üye(18-24)+1 yılEn iyisini yapmış, senin kölen diğil sonuç olarak.
34 Yorumla
Soran+1 yılKölem demedim, medenice merak edip soru soruyorum burada. Bodoslaama cevaplara gerek yok :) zaten saygı da duyarım ona
Cevap sahibi+1 yılBende fikrimi belirttim ztn
Soran+1 yılAnladım saol
Cevap sahibi+1 yılRicas
+1 yılBaşkasıyla atışıyordur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılhevesi kacmıs kanka
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Başka birini bulmuş olabilir
00 YorumlaNude atmayan sevgili mi olurmuş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun başkasını bulmuş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızın beklentisini karşılayamadın mı
00 YorumlaBir kızımız daha akıllandı h olsun
10 Yorumla
+1 yılbunun için konuştuğundan şüphelenmiştir
10 Yorumla
+1 yılSıkılmış demekki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılSıkılmıştır
10 Yorumla
+1 yılBence normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Son derece normal
00 Yorumlasıkılmıştır
00 YorumlaÇekiciliğin gitmiş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Normal bir durum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana atıyor çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAklı başına gelmiş
20 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği