Nişanlımı polise şikayet edersem işe yarar mı?

18 yaşımdayken ilk defa sevgilim oldu, sürekli ilişkiye girmeliyiz diye baskı yaptı o zamanlar küçüktüm, ilişkiye girdik ve bahane bulup ayrıldı. Çok üzülmüştüm, kalbim kırılmıştı, insanlardanda çok soğudum o yüzdende bi daha kimseyi hayatıma almadım. şu an 22 yaşındayım. Ailem durumumu bilmedi asla. Aile arkadaşımız bize görücü usuluyle beni istemeye geldiler, annemler de çocukla görüşmem için ısrar etti. Görüştük durumu anlattım tabi ki kız olmadığımı yani, sorun değil dedi. şu an 5 aydır nişanlıyız ama hiç yüz vermedim asla yakınlaşmadık yani.
🤦🏻‍♀️ Geçen hafta kavga ettik, şu an benimlede ilişkiye girmezsen ailene eski sevgilini onunla yattığını anlatırım diye tehdit ediyor. Ayrılmak istediğimi dedim, ayrılırsan da söylerim diyor. Gerçekten çok sıkıldım, polise anlatırsam yardım eder mi? 😭

Güncellemeler
+1 yıl
Ailem duyarsa beni öldürür, evden kovarlar, ben daha kendi evime çıkacak kadar para kazanamıyorum uniyi yeni bitirdim😭, onunla birliktede olamam ya hastalık felan taşıyorsa, banada bulaşırsa veya hamile kalırsam daha çocuk büyütmeye hazır değilim. Üstelik Ben herhangi hastalıkta taşımıyorum o ilişkiden sonra defaıarca test yaptırdım, o zaman küçüktüm ve cinsel yolla bulaşan hastalıklardan haberim bile yoktu.
Nişanlımı polise şikayet edersem işe yarar mı?