Ben bakire bir kızım ve libidom aşırı yüksek. İleride eşim bu konuda kötü düşünür mü ya da bir şeyler yaşadığımı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHayır gayet normal benim de öyle 365 gün hazırım. Neden kötü düşünsün ki Cinsellik doğal bir şey ve bunu şehvetle aşkla yaşamak en büyük hakkımız. Hem ayrıca cinsellik evliliğin iyi geçmesinde %70 paya sahip. O yüzden rahat ol senin hakkında kötü düşünen bir adamla asla birlikte olma evliliğin ziyan olur boşanırsın. Seni anlayan seni seven seni olduğun gibi kabul eden biriyle birlikte ol.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Fantezilerinizin olması, tutkulu libidonuzun yüksekliği,
arzulamak vs... Bunlar normal durumlar aksine gerek hormonel gerekse fiziksel sağlıklı olduğunuzu gösterir sırf bu yüzden özellikle siz kadınları belirli kalıplara koyacak erkeklerden uzak durun çünkü bu tip insanlar kendini geliştirmemiş , empatiden bihaber zeka seviyeleri dusuk, kadın ruhundan anlamayan, sizi sosyal hayatta da kısıtlayablecek, fikri zihni dar erkeklerdir.00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Herkese göre değişir bu belli olmaz ki
Ama neysen o olacaksın yapacak bişe yok
Yaratılışın böyle
Belkide senin gibi birisi çıkar karşına çok sevinir bir şey düşünmez sadece sana odaklanir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbunu yaptıklarınızla, mimiklerinizle zaten belli edersiniz bence. onun dışında bu iyi bir ilerleyiş için iyi de olabilir, kötü de olabilir, eşinizin size ritim uyumuna bağlı.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
66Cevap
+1 yılBen libidosu yüksek bir kıza bakireyse özellikle asla ve asla erkeğin yeteceğini düşünmüyorum o libidoyu atmak için 1 haftadan fazla deli dolu sevişmek seks yapmak lazım belki de aylarca. Dediğim gibi enerjin tavansa ve yenileniyorsa sürekli hep istersin erkekle sevişmeyi.
712 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylediklerin
- +1 yıl
@Thayatit neden istekli değil yaşlarınız kaç ki?
- +1 yıl
@Thayatit sebebi nedir?
Evlenince böyle mi oluyor hep? - +1 yıl
@Thayatit ayda 1 ne yaa bebek felan olduğu için belki bu kadar düştü.
- +1 yıl
@Thayatit yaa merak ettim evlilikler de neden böyle oluyor diye ondan sordum
- +1 yıl
Alakası yok bence bir yemede pert oluyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKotu benim de oyle. Yani o bunu dusunur mu su sunu dusunur mu? Diye dusunmekten o istekle kaliyorsun. Halbuki birileriyle birlikte olup rahatlayabiliriz. Erkek olsan umrunda olmaz ona yazarsin buna yazarsin. Kadinsan ve ihtiyacini karsilayamiyorsan sinir oluyorsun
1212 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@FenaZi seks mesele seks
- +1 yıl
haklı yorum
Cevap sahibi+1 yıl@FenaZi sen yap elinle 😂
Cevap sahibi+1 yıl@FenaZi who are you
Cevap sahibi+1 yıl@FenaZi hanı nerede
- +1 yıl
Sinir olmaya devam...
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılKarşına kadından anlamayan biri denk gelirse libido falan kalmaz
87 Yorumla- +1 yıl
Benim seçim yapacak bir durumum yok, kapattık o mevzuları maalesef
- +1 yıl
Yoo pişmqn olacağım şeyi yapmam
- +1 yıl
sebep nedir
- +1 yıl
Hayatımda biri var çünkü
- +1 yıl
anladim. simdilik yetiyorsa mesele yok..
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeni evli (25gunluk) ve ateşli ve istekli ve libidosu yüksek ne dersen artık maalesef erkek kişisi tempoya yetişemiyor, doyuramiyor sen istedikçe türlü bahaneler üretiyor. Emin ileride sorun olacak
148 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
- +1 yıl
25 günde nasıl yorduysa acaba adamı hahah
- +1 yıl
Karşına istekli bir erkek görsün de göz bakalım nasıl pamuğa dönüyosun
- +1 yıl
ben doyurabilirim hic sorun defil.. o erkekte is yokmus
Cevap sahibi+1 yılAdamı yordugum yok herkes gibi normal 3 güne bir defa oluyor. Ben istiyorum ki her gün olsun günde iki üç defa olsun ama yok olmuyor ona bir şey diyince kendini eksik hissediyor bence. O yüzden bı şey demiyorum saldım. Yapacak bir şey yok.
- +1 yıl
evlenmeden önce denemek lazım demekki.. istekli bir insanın isteksiz bir partneri olması zor..
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende bakireyim ve çok istekliyim. Her gün mastürbasyon yapıyorum ama yetmiyor
129 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOkulum yeni bitti
Cevap sahibi+1 yılYetmiyor
- +1 yıl
Ne yetmiyor
- +1 yıl
Yeterde sen işi bilmiyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende senin gibiyim aşırı libidom yüksek. Ne alakası var ya dayanmış beklemiş olabilirsin. Bazıları için ne kadar istekli olursa olsun özeldir böyle şeyler zor da olsa dayanır. Onu düşünecek insan da zaten beyin yoktur öyleleriyle de işin olmasın.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. siz kendinizi yüksek libidolu sanıyorsunuz
evlenince klasik türk kadın olursunuz. başım ağrıyor kçım ağrıyor der bahane uydurmaya başlarsınız
şu an düzenli cinsel yaşamn olmadığından yüksek libidom var sanıyorsun215 Yorumla- +1 yıl
@snemaumun
arkadaşım siz neden yorumunuzda direniyorsunuz bilimden akıldan kopuyorsunuz anlamadım
bakirelik gider diyorum düşükten bahsediyorsun.
akıllı ol ya da uzatma allah aşkına
ben 3 ün eğitimi aldım. yuer dışında bir fakültede eğitimcilik yaptım. her bilim dalından hem yerli hem yabancı bir sürü akademisyen profeör arkadaşım var
bana mal muamelesi yapma.
azıcık bilgin var diye de direnme. saçmalıyorsun - +1 yıl
yeter yahu
saçma sapan konuşup duruyorsun
bu kızda nemfomani olsa şu ana kadar defalarca ilişki yaşamıştı bekaret gitmişti
düşük ne alaka yahu hangi akla hizmet. manyakmısın be
bekaret gider diyorum sen düşük yapabili diyorsun. düşük bekaret gittikten sonra hamilelikle alakal manyak mısınü
su artık be
Gizli Üye(36-45)+1 yılAhh be hep hayalim citir istekli bi el degmemisin ilki olmak. Icine bile girmeden hayatinin zevklerini yasatirdim. duygusal ve cinsel tatmini tum bedenine yasatirdim. Umarim hakeden biri olur karsina cikan. Eminim cekingen bi kizsindir bu zaten baambaska bi ayricalik
00 YorumlaKötü değil, erkeklerin işine gelir bu. Ama onu nasıl kullandığın önemli.
31 YorumlaEvlenip imzayı attığın kişi ile birbirinize ait olacağınız güne kadar sabrettiğin sürece sorun değildir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEşine karşı istekli olmalı bir kadın. Öyle düşünecek adam da sizi tanımıyordur ve tanımadığı kişiyle evlenerek hata etmiştir.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. İnsanın elinde olan bir şey değil bu, düşük olsa daha mi iyi olacaktı? Biz gayet normaliz.
20 Yorumla
+1 yılİlerde Evlenirsen çok ğğzel olur ama doyurmasa kotu işte ,😂
Bende senin gibiyim Yuksek ve tavanlardayım ,🥰🤭00 Yorumla
+1 yılistekli olmanla biriyle bir şey yaşamış olman alakasız, hatta bu tersini, yani yaşamadığını gösterir bence :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yıldüşünecek birisiyle olma derim zaten ;) kendin ol içindeki özgür yaramaz ol böyle olduğunda seni isteyenler ilişkiye başla
00 Yorumla Düşük olsa da yüksek olsa da illaki laf buluyorlar çok takmamak gerek
10 Yorumla
+1 yılKötü değil bence, sence kötü mü balım @cilgin-haritaci ❤️
13 Yorumla- +1 yıl
Delirmeeeee ❤️❤️❤️ niye kötü olsun böyle bi durum yavrumm cok memnunum ben 🥰🥰🥰
- +1 yıl
Seninle düşük olması mümkün mü zaten balım ❤️
- +1 yıl
Birbirimizi ekrandan görünce aklımız gidiyo yaa ❤️❤️❤️ yanyana gelince vücut bütünlüğümüzü koruyamayiz biz 😍😍😍
+1 yılEvlilik sekse en uzak şeydir. Büyük hayaller kurma bu konuda.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi bir kız bulmak kolay mı dediğin doğruysa
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayır aksine güzel bir şey çünkü benim de aşırı yüksektir
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılen çok ne yapmayı seviyorsun
+1 yılYooo gayet güzel bişey. Libidosu yüksek bi eşin olsun😀
01 Yorumla- +1 yıl
Bende bazen düşünüyırum ilerde eşim ben bu adama yetemessem ve beni aldatırsa falan diye düşünürmü diye
+1 yılKötü olur mu çok iyi bence süper ya var mı öyle bir kadın burada yok göremedik daha
00 Yorumla
+1 yılYoo ne alaka her libidosu yüksek olan biriyle yapmış mı oluyo
00 YorumlaDüşünürse s@laktır, böyle bir kızı bulmuş bir de bahane mi arıyacak
10 YorumlaSakin ol ve arkana yaslan yağmurun sesini dinle
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. genelde böyle kızlara libidosu düşük adamlar denk gelir sonrada kocişi boynuzlarlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanmam erkek milletinin kafa bel altında olduğu için benimde aksine çok düşük.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevleneceğim kadın yüksek libidolu olsun lütfeeeenn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşırı değilse sorun yok bu sefer erkek bitip tükenmeye basliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen niye kötü olabileceğini düşündün
İyi yanı da var kötü olabilecek yanı da00 YorumlaBakire olduğun için yüksektir 😄
30 Yorumla
+1 yılSenin isteğin kadar istekli olan erkekler de var öyle düşün :) onlardan bi tane denk getirdin mi senden iyisi yok :)
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence Bi erkek için çok güzel bir şey bu 😄
516 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKaç kere yaparsın sende
Cevap sahibi+1 yılHiç cnswl ilişki yaşamadım bilmiyorum o yüzden ama mastürbasyon baya yapabiliyorum
Cevap sahibi+1 yıl6 7 falan ama gusül de almamız gerektiği için hep yapamıyorum. Yoksa oo
Cevap sahibi+1 yılHer zaman 7 kez yapamam ama. Geçmiyor art arda yapmıyorum sonuçta. Bide orgazm çabuk olduğum içim o zevki almakta kısa sürüyo
Cevap sahibi+1 yılSürtünüyorumda
Cevap sahibi+1 yılHer gün yapıyorum ama her gün 7 kere yapmıyorum
Cevap sahibi+1 yıl19👍👍
+1 yılDeğil de abartmadsi kotu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılBence fazlasıyla güzel bir şey
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılNe düşünmesi çok mutlu olur
10 Yorumla
+1 yılYo baya memnun da olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılYüksek olması çok iyi
10 Yorumla
+1 yılSevdiğin kişiye sadık olduğun ve bunu ona hissettirdiğin sürece sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi libidosu yüksekse sorun olmaz adamı fındık fistikla besle bence sana ayak uydursun.
00 YorumlaSadakati varsa mükemmel bir şey
30 YorumlaArtı avantaj. :))
20 YorumlaAdam sevincinden ağlar bence.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılNeden kötü olsun elinde mi insanın
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı. Libidon eşinden başkasına yükselmiyorsa okey
10 Yorumla
+1 yılHersey dozunda iyi gerisi zarar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel bir eşe düş bak sen.
10 YorumlaÇok libidosu yüksek ve bunu belli ediyorsa kötü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Banada libidosu yüksek. olan lar lazim
00 YorumlaBence iyi hoş olur :D
00 Yorumla
+1 yılNormal bence tam istekli cagindasin
00 Yorumla
+1 yılKendini sansli hissetmesi lazim
00 Yorumla
+1 yılİyi olduğu kdr kötü yanları da olur illâki.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılKotü birsey degil ama kontrol etmek senin elinde.
00 Yorumla Hiç bir sakıncası yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence gayet güzel bir durum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Erkekler sever öyle libidosu yüksek kadını.
00 Yorumlayoo niye olsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Değil aslında ama
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır aksine çok iyi
10 Yorumla - Devamını Gör (28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım