Soru ciddi arkadaşlar gerçekten 50 yaşında biriyle seks yapmayı düşünüyorum nasıl bir deneyim olur aşağı yukarı benim için
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek sağlıklı, dengeli ve düzenli bealeniyorsa, bol kuruyemiş tüketip alkol ve sigaraya mesafeli duruyorsa bir de uyku süresine düzenine ve kalitesine önem veriyorsa 50 değil 60 yaşında da harika performanslar çıkarır. Bunlara dikkat etmeyen erkek de 30-35 yaşında ilaç desteği olmadan ereksiyon sağlama zorluğu bile yaşayabilir.
Sen 50 yaşındakilere fosil muamelesi yapan genç arkadaşlara bakma.
Cinsel performans yaşa değil sağlık ve yaşam kalitesine göre değişr.02 Yorumla
Soran+1 yılAşırı derece alkol ve sigara içiyor ama bu adam kötü müdür yani hala karar veremedim ben
- +1 yıl
Aşırı alkol ve sigara tüketiyorsa o iş çok zor. Kendi performansıyla ilgili konuşur mu, konuştuğunu yapabilir mi bilemem.
Ben 50 yaşındayım. 20’li 30’lu yaşlardaki birçok kadın benim performansıma inanamıyor ve yetişemiyor. Ama ben yukarıda saydığım şeylere çok dikkat eden biriyim.
En İyi Cevaplar
+1 yılHadi 40 olsa anlarım o da garip olur da 50 yaş üstü nedir ya ne içtiniz kafanız mı güzel bir tarafının kılı ağarmış insan göz var nizam var ya isyan ediyorum hocammmm
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
58Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYaşayıp göreceksin gadası
00 Yorumla Cidden çocuğu yaşındasın ve babanla seks yapmak gibi düşün 😂 ya bu kadar da düşürmeyin kendinizi bul yaşıtını geç adamın bir ayağı çukurda zaten bişey olsa seks esnasında sağlığıyla ilgili sorumlusu sensin babanla dayınla o yaşlardaki akrabalarınla seks yapamıosan buda bunun gibi bir şey ne işin var ihtiyar moruklarla anlamıyorum nesi çekici geliyor ki? 🤦♂️
04 Yorumla- +1 yıl
Sen ben istesek vermez gider babası yaşında adama domalır 😂 ulan bunun öteki tarafı var be git evlen helalinle ne yapıyorsan yap yazık günah valla acıyom böyle insanlara herkes böyle oldu artık yaşı küçükler kendisinden büyük adamlarla konuşuo sevgili olup abisi baabası yaşlarında diyecek bişey yok Allah ıslah etsin. 😔 Sorsan müslümanlar bunlar gavur gavur bile yapmaz bunların yaptıklarını ne diyelim 🤷🏻♂️
+1 yılDün fotoğrafını kullandığım için sorum kaldırıldı ama ben de 52 yaşında biriyle düşünüyorum yalan değil, nasıl olur ben de merak ediyorum
67 Yorumla
Soran+1 yılİyi olacağına dair pek ümidim yok ya benim
- +1 yıl
Benim de ama işte merak… o merak hissi çoğu olumsuz şeyin sebebi şu hayatta.
- +1 yıl
Bir yanda şeriat diye haykırıp üstüne met gibi bir maddenin cinsel isteği arttırmasına muhtaç kalan üye (bize yoklukta diyor) diğer yanda onun zevzek laflarına gülen “büyük” arkadaş. İkinizi de sonsuzluğa uğurluyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni yarım bırakabilir erekte olmayabilir olsa bile istedigin sure erekte kalmayabilir maalesef erken bosalma sorunu muhtemelen yaşayabilir ve enerjisi düşük olabilir ayak uyduramaz sana bir abimiz var oyle anlatiyordu eskisi gibi olmadığını soyluyordu
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılyapılmaz tabi ki de yani 50 yaşına gelmiş artık bitmiştir zaten onda o enerji sadece enerji değil kuşu da bitmiş olabilir kuşu bitmemiş olsa onu yapmaya enerjisi yoktur sonuçta yaşlanmış nefes nefese kalır zorlanır yani güzel bir deneyim olmaz
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Çok sefer olacağını bekleme sayı olarak sana yetmeyebilir ama Tofaş arabadan inip Mercedes arabaya binmiş gibi büyük bir kalite yaşarsın 50 yaşında biri bir genç kızı Parkinson gibi titretebilir.
30 Yorumla
+1 yılBen 45. yasindayim ve 9 yaş büyük biriyle olmuştum
Insan kendine bakıyorsa sıkıntı yok35 Yorumla
Soran+1 yılSaçma bir soru olabilir ama erken bosalma sorununuz var mı djdjdj
- +1 yıl
Yok. bugune kadar 6 insanla oldum deli divane oldular eski es sevgileri. ile yapmak isteyip yapamadıkları herseyi yaptılar emin olun
- +1 yıl
Asla ilac almam almadım da
Soran+1 yılYa erekte olma sorunu falan olur diyorlar bu doğru mu peki zorlanıyor musunuz bu yaşlarda erekte olmakta falan
- +1 yıl
Hayir hiç yaşamadım hatta bugün böyle bir soruda bir insan bana yazdı isimleri verdım bakın dedim
Asla yalan yoktur tabiatimda
Uy amca diyorum ben onlara, kalp krizi geçirir üstünde kalırsa görürsün. 🤣🤣
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Kadın ve erkek farklıdır seks de 50 yaş da olsa aşağıdaki hala çalışır duygusal değil sonuçta en kötü performans ini beğenmezsin bu riske gir degecekse
10 Yorumla
+1 yılÇıtır gencler dururken napcan 50 yasindaki amcayi djdndjdnddn
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGencecik gergedan gibi yani benim gibi erkekler varken gidip kel ve göbekli 50 yaşındaki dayının altına yatıyorsan kusura bakma kankam midesizsin ya da zengin avcısısın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Seksi bilen kişi ise inanılmaz bir duygu , mutluluk. Bağımlısı olursunuz. Tecrübe çok farklı
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncesinde cinsel deneyimin oldu mu?
yaşının önemi çok yok, bakımlı biriyse hele.
tecrübesi zaten işin cabası.
20lik ergenlerin abazanlığıyla uğraşacağına neyi nerde ne zaman yapacağını bilen ustaya bırak kendini
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet oldu daha önce cinsel deneyimlerim bu yaşta biriyle hiç olmadı ama
Cevap sahibi+1 yılBu kişi ile normal hayatta görüşüyor musun? Yoksa tek gecelik mi olacak?
+1 yıl%0 yaş olgun orta yaş ne var bunda yapılır bebişim)))
00 YorumlaAdam kalp krizinden ölebilir... taze kaşara alışık olmayabilir
00 Yorumla
+1 yıltecrüben olur ama performans olarak fazla bisey bekleme
00 Yorumla
+1 yılKızım biraz kaliten olsun 50 yaş ne o sana ne verebilir seni satın almaktan başka?
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok fazla bir performans olmasada işi biliyorsa seni tam doyuma ulaştırır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. güzel olur. kıymetini bilir. değer verir. tabi aklını kullanan bilgili biri ise.
00 Yorumla
+1 yılKendine iyi bakiyorsa hic sorun yasamazsin, aksine deneyiminden dolayi yeni baziseyler ogrenebilirsin.
Sadece şu olabilir, duzenli bir seks hayati yoksa sayet ilk postayi biraz erken gelebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsaçma olur, aradaki yaş farkı büyük, uyum durumu muhtemelen niteliksiz. yapmasanız daha iyi gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken boşalma
Sertleşme sorunu yoksa
Problem yoktur
Performans meselesi tamamen02 Yorumla
Soran+1 yılOlup olmadığına emin değilim ama vardır gibi geliyor 50 yaşında bir erkeğin cinsel olarak kusursuz olması imkansız gibi
Cevap sahibi+1 yılBunu bilemem.
Neden 50 yaşında biri?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakımlı ise cokmemis ise farkı olmaz diğer erkeklerden. Ama dediklerim tersi ise kötü bir deneyim olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka bi annenle görüş ne diyelim babanla araları nasıl 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlgun en iyisidir. Sağlık sorunu yoksa aklını alır. Benim kuzende geçen konu oldu sana 30 en fazla dedim 50 dedi. Yanıyosunuz😅
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılkişiye bağlı bakımına ben bu yaşta sorun yaşamıyorum
09 Yorumla
Soran+1 yılYaşınız 48 mi gerçekten
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılErken bosalma ve iktidar sorununuz var mı ya
- +1 yıl
hayır hiç yaşamadım iki sorunuda
- +1 yıl
daha önce böyle bir ilişkin oldu mu
Soran+1 yılHayır daha önce bu kadar yaşlı biriyle olmadım
- +1 yıl
anladım iyi eğlenceler dilerim umarım şanslı olursunuz
Soran+1 yılTeşekkürler umarım
- +1 yıl
rica ederim iyi günler
Gizli Üye(18-24)+1 yılBabanla sevişsen çok da bir fark olmaz arada. Senin bir pedofiliden farkın yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapılır evet farklı tecrübe olur senin için yaşlılara ilgin var
06 Yorumla
Soran+1 yılİlgim yok
Cevap sahibi+1 yılYoksa neden 50 yaşında Erkekle seks yapma gereği var ki
Cevap sahibi+1 yılGizli olduğun halde konuşamıyorsun linç tepkiden dolayı hahahaa yaşın kaçtı onu da şimdi yazamazsın da neyse
Soran+1 yılÖnemi yokki ya nasıl bir deneyim olur onu merak ediyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılNasıl yok bi konu açtın açmışken kendini ifade etmekten kaçınma burada yazamıyorsun halkın linçinden dolayı nasıl olacak pipisi küçük olur diye onu taktın
Cevap sahibi+1 yılTamam yargılamayacağım seni söz yemin ediyorum sarkıntılık etmeden sana bilgi vereceğimm sorunu beğeniyorum el güvenn bana bir şey kaybetmezsin içini herkese dökemezsin
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yapilir, neden ki? İktidar sorunu mu olur diyosun?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet olmaz mı sence
- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılYarı yolda kalma ihtimalin var
12 Yorumla- +1 yıl
Yapma gencecik insansın değer mi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılM a l mısınız a q sorulara bak çıldırıyorm. Milletin geldiği nokta. Şaka gibi yaa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılolmaz 30-40 yaslarında kı erkekler ıyıdırı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTecrübe konuşur
00 Yorumla
+1 yılDikkat et bastonu kirmasin
00 Yorumla
+1 yılOlur tabi bes atar sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPara için böyle şeylere girmeseniz daha iyi olur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılamcanınki kalkmazsa sıkıntı :D
00 Yorumla
+1 yılFarklı bir deneyim istiyorsan olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılOlur sevişme tecrübesi vardır
00 Yorumla
+1 yılİğrenç bir deneyim olur.
00 YorumlaÜstünde uyur artık😅😃
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeklediğinden daha iyi olur bence
02 Yorumla
Soran+1 yılPek sanmıyorum 50 yaşında sonuçta
Cevap sahibi+1 yılYaş konusunda haklısın ama tecrübe var. Kadının ne istediğini nelerden hoşlandığını iyi bilir😉
Gizli Üye(25-29)+1 yılO yaştakiler daha istekli oluyor emin ol
231 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnnemle babamdan biliyorum😂
Cevap sahibi+1 yılOoo her yaptıklarında sahitim o kadar sesli yapıyorlar ki😂😂
Cevap sahibi+1 yılNapıyım ev inliyor resmen duyuyorum mecbur😂😂
Cevap sahibi+1 yılHemde nasıl 3 ten 4 ten aşağı yapmıyorlar😂😂
Cevap sahibi+1 yılYemin ederim en son yaptıklarında annem aşkım 4 oldu boşal artık yeter diye inliyordu😂
Cevap sahibi+1 yılEvet😂😂
- +1 yıl
@Gizliüye , , sus kız çaktırma, uyuyor numarası yap. nazar ediceksin ana-babana masallah de :))
Cevap sahibi+1 yılYapmasınlar😅
Cevap sahibi+1 yılAl iste yine yapıyorlar😂
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılYani her gün her gün de olmaz ki yeni uyandım yine yapıyorlar sabah sabah😂
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılOlmaz ki ama aaaa😂
- +1 yıl
Oluyor iste bak hergun 3-4 posta yapiuolar diyorsun
Cevap sahibi+1 yılKeşke değse de yapmasalar😂😂
- +1 yıl
Kaç yaşindalar? Senin yaşın kaç?
Cevap sahibi+1 yılBen 24 yaşımdayım 45 47 yaşları😂
- +1 yıl
Evlenip kac kurtar kendini o seks mabedinden :)
Cevap sahibi+1 yılEvlenecek doğru düzgün biri yok ki
- +1 yıl
Istersen buradan yazmayalim artik, soru sahibine ayip olucak dk. basi bildirim gider. dilersen ms j at bana
Gizli Üye(30-35)+1 yılPara karşılığı mı
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTek fark çok daha uzun bir ilişki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçma bir istek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha istekli ve istekli oluyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir karşılığı var mı zevk için mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaaaaaani çok da iyi olmaz
Senin yaşın kaç ki00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Tecrübeli ise uçarsın
00 Yorumlamanyakmısın
00 Yorumla
+1 yılBasar geçer işte
00 YorumlaNe kadar verecek ki
00 YorumlaKalkmaz
00 Yorumla
+1 yılBence yaşlı değil.
00 YorumlaÜstünde kalp krizi geçirirse katil olursun :)
00 Yorumla
+1 yılİyi olur
00 YorumlaYapilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılYapılır mı?
00 Yorumla - Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı