😭İdrar yaparken yanıyor ve dayanılacak gibi değil hangi ilacı kullandıysam geçmedi en azından şuanda hafifletecek şeyler biliyor musunuz nolur yardım edin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Antibiyotik kullanman lazım, antibiyotik işe yaramadıysa kültür vermen lazım. Şu anda yapabileceğin tek şey, içebildiğin kadar su iç. İdrar yollarındaki enfeksiyonu biraz olsun azaltırsın ama bir doktora gitmen lazım, kendi kendi geçecek bir şey değil o.
02 Yorumla
Soran+1 yılGidiyorum neredeyse hergün hastanedeyim şuanda su içiyorum dediğin gibi ❤️çok teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak bunu birisi daha sordu onada aynı öneride bulundum fayda gördü bir leğene dayanabilecek kadar sıcak su koy içine iki fincan sirke ve bi avuç tuz at karıştırıp içine otur bi 10 dakika kadar sonra durulanip çık güzelce kurula ve zeytin yağı sür inan bana çok rahatliyacaksin yanliz tuzu avuç içi kadar at fazla değil bide yakarsa diye korkma yakmıyor kendim de yapıyorum arada bu sayede hiç enfeksiyon olmuyorum geçince de temiz ve kuru tutmaya özen göster geçmiş olsun 😊
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadaşım ya kum döküyorsun ya idrar yolu enfeskiyonun var.
burada bizim gibi cahillere sağlık sorusu sormayın. hemen üroloji bölümüne görün. ilerlerse daha kötü olur00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılvucudundakı su oranı düşmüş. Son günlerde ya da bugün yeteri kadar su tüketmemişsin. Bu yanma artıcak diyede çişin gelicek diyede su içmiyorsun. Bol bol su tüket 1-2 çilten sonra renginsaydamlaşıp yanma geçicek. Basit bi enfeksiyonsa tabi. Ama bu halkarası basit yöntemler doktora görünmen cok daha iyi olur. Geömiş olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim su içiyorum şuanda dediğin gibi hiç aklıma gelmedi su içmenin iyi geldiği hergün doktordayım
- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılbol bol su iç. idrarın beyalaşana kadar, yine olmazsa antibiotik kullanmak zorunda kalacaksın büyük ihtimal
00 Yorumla
+1 yılmaşallah tüm erkekler cevaplamıs sanırım vajinaları var.
11 Yorumla- +1 yıl
@sivasewerim :D :D :D
+1 yılGaliba bi tür manta duymuştum ama adını hatırlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılo zaman demek ki idrar yolu enfeksiyonu oldun bence doktora görün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılmaydanoz suyu kaynat iç biraz da ılıyınca madonozlar çamaşırın içine koy iyi gelir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMantar var sanırım..
Doktora gitmeni öneririm00 Yorumla Idrar yolu enfeksiyonu olabilir ateş titreme yapıyor mu üşüme falan
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet titreme üşüme var
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sisit olmuşsun. Antibiyotik kullandın mı
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet çeşitli antibiyotikler kullandım biraz bitiyor sonra geri başlıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılKuzum enfeksiyon bar var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa idrar yolu enfeksiyonu ya da diyabet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılEnfeksiyon kapmışsın
00 Yorumla
+1 yılMonurol şase?
00 Yorumla
+1 yılDoktora git
00 YorumlaEnfeksiyon vardir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılewet etek altından seks
00 YorumlaMikrop kapmış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEnfeksiyon.
00 Yorumla
+1 yılSürekli mi oluyo
00 YorumlaEnfeksiyon kapmıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire misin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi