Daha önce 3 ay flört edip buluştuğum kız ilk buluşma da konuyu sevişmeye çekmeye çalıştı, doğru bir insan olmadığını anladığım için elini bile tutmadım, buluşmanın ertesi günü benden ayrıldı ve hakkımda söylediği şeyler çok komikti, cümle kurmasını bilmeyen, muhabbeti sarmayan (en çokta buna gülmüştüm şu dünya üzerinde benimle muhabbet edip de benden sıkılacak tek bir insan evladı yok) ezik asosyal cart curt muhabbetleri yaptı, bir çok eski sevgilim yine yapmadığım için beni abazalıktan kuruyor olarak gördü halbuki ben kendim seçtim yapmamayı, Türkiye de yaşayan beyaz tenli bir zargana isen seni yatağa atmak isteyen çok kişi var.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır yapmaz
Yo hiç cinsellik yaşamayan kişiler ezik olmuyor ki. Tam tersi yaşadığı cinsellik ilişkileriyle övünen kişiler ezik oluyor
Statü simgesi olarak görüyorlar
Sen ezik falan değilsin onlar mal. Benim de çevremde düzgün bir kadın yok maalesef. Kadın-erkek herkes s*k*ş derdinde.
Evet cidden ben bu olayı çözemedim, herkesin aklı fikri buna dönmüş
Doğru mu okudum? böyle erkekler kaldı mı gerçekten
14 15 yaşında kendime bir söz vermiştim, ilk öpücüğümü kime verirsem ona hayatımı adayacağım diye, bir kaç kişiye buluştum birisi telefonda erkekler ile alkol içme muhabbeti yapıyor, birisi kucaktan kucağa geziyor falan dedim ben böyle devam edeyim sonra kaldı öyle, istesem tam şu an bile yapabilirim yan binadaki komşu çocukken beni taciz ediyordu gitsem desem yapalım diye ama ne bileyim saçma şekilde gerek duymuyorum.
İradene sahip çıkabilmen güzel , herkes yapamıyor
Evet bu sebepten değil ama ezik bir tip gibi görünüyorsun
Jsjfkdjflsmcşskgşwkgşwkgşamgialvğslvşwkvwşvk klasik kadın profili, eleştiri kaldırmayıp karşıya hakaret ediyor, mmeh git az ötede havla
Hakaret degildi ki sadece eleştiri 😘
LANDSŞMVŞAMVŞQKGŞQMVŞQKF tamam armut kafa ağlamaya devam
Oğlum deli misin kanitlarsam özür dileyecek misin
Olm resimde her şey açık zaten neyi kanıtlayabilirsin armuta benziyorsun işte
Sıktı bu muhabbet. Tamam kardeşim aynen öyle.
Hayır ama kahramanda yapmaz. İnsanlar seçimlerine odaklanır, sebeplerine değil.
Biriyle yatmamamın sebebi benim tercihim olması.
tersine , doğpru olan sensin , ama ahir zaman , maalesef ezik diyolar
Yo ezik yapmaz.
Eyvallah reisim.
Saç modellerimiz aynı, bende gym giidyom 😃
Hastalıktan önceki halim o reisim, artık saçım fırça tarak tipinde sporuda bıraktım
Geçmiş olsun , bende uzatıp bağlamayı düşünüyorum sporu niye bıraktın ki
Kankam kurdeşen ve uyuz geçirdim 2 tane kaşıntı hastalığı, ısındığım zaman inanılmaz kaşınıyordum e biliyorsun spor da terletiyor o yüzden, ki ayakkabı giyince deli gibi kaşıntı oluyordu salonda bayağı uzaktaydı
Kurdeşeni bilmiyorum ama arkadaşım uyuz olmuştu çok kötü bir şey bilirim geçmiş olsun tekrardan var mı hala bir şey
Hastaneye gittim 3k para bıraktım da 1 hafta normal kaldım eskisine göre daha iyi ama hala devam ediyor
Geçmiş olsun bizim arkadaşın 2 ay gibi bir sürede geçti hastalığı
Bende 2 yıldır var, * kodumun özel hastane doktoru anlattığım şeyleri takmadığı için alerjim olduğunu bile bile testini istemedi
2 yıl çok uzun bir süre bence başka bir doktora gitmeyi dene knk ömür boyu bununla yaşayamazsın
Hayır
Aksine hoşuma gider
Ortası hiç yok zaten, ya birisi beni ezik olarak görüyor, ya da daha en sevdiğim rengi bilmeden yatağa atmaya çalışıyor sırf ilki ben olayım diye.
Sen bir eziksin
"Gizli üye" anladım xd