Çok istekliyim kocam 3-4 güne bir yapıyor ve sadece 5 dakika anca sürüyor ve bu bana yetmiyor o çok zevk alıyor tamam ama ben dpymuyorum tam zevke gelip yukseliyorum bitiyor bu canımı çok sıkıyor napcam ben ya her gün gizlice kendimi tatmin etmekten bıktım mastürbasyon yapmak istemiyorum ben bekarlikta yapmaktan bıktım zaten
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ona söyle spor yapsın guclensin kendini tutmayı denesin karşına al konuş senin için bu konunun ne kadar önemli olduğunu çok iyi şekilde anlat.
Bence anlayacaktır hak verecektir.
Yaşı müsait ise mutlaka birşeyler yapmak için çabalar. Bolca ceviz fındık bal karıştır yedir günde iki kaşık en az
Beş dk da ne anlayacakki. İlkini elinle filan yaptır ikinciyi yapmak zorunda kalsın içine girince daha uzun kalır hiç olmazsa
Belki başka pozisyonlar filanda denemek ister öyle yapınca senide düşünür
04 Yorumla
Soran+1 yılAfedersin birinciye zor kalkiyo ikinci hiç bı zaman olmadı bizde bı kere falan olmuştur belki
Soran+1 yılYa onun istediği oluyor ama diyorum ya yorgun olmicak keyfi olcak anca o zaman ama ben günde şöyle 5-6 kere falan istiyorum napim aşırı isteklisem yani kendi kendimi tatmin etmeye evlenmedim ki ben mecbur değil mi yapmaya
- +1 yıl
Valla aklı basinda bir adamsa senin gönlünü yapmaya çalışmalı elinden geldiğince cabalamali bir şeyler eklemeli hep kendine
Günde 5-6 sana da zarar verir şimdi öyle düşünüyorsun ama bir ayda 150 ilişki olur. Belli bir ayarı olur onun ayarlarsin sen. Ama sen kocana bastiracaksin konunun önemini anlaması gerek. Günde bir defa yapsa düzelir aslında
En İyi Cevaplar
+1 yılYarım kalmışlık hissi en kötüsü, 5 dakikada boşalmam nedir anasını satiyim, hadi o kadar erken boşalıyor o halde devam etmeli 1 kere kime yetiyor, eşinde ciddi iktidarsızlık problemi var bilgin olsun. Hadi bunların hepsi var elinde değil diyelim!!! Bencillik nedir ya? Boşaldıktan sonra 1 taraf tatmin olup diğer taraf yarım kalmamali, eşya mi sanki tatminkarlık görevi görüp sonra işi bitince sırtını dönüp yatıyor, böyle acemi bir kişiliği varsa yandın ki ne yandın, yatakta bir kadını yarım bırakıp işi bittikten sonra sırtını dönüp uyumak o kişiyi inanılmaz rencide etmek demektir..! Eşinle bu konuyu konuş az adam olsun da cinselliğin püf noktalarını öğrensin, madem erken boşalıyor böyle bir sıkıntısı var en azından yatakta ki karakterinden bir şey kazansın.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeler neler diyorum yüzüne etkide etmiyor anlamıyorum
- +1 yıl
Az adam olsa yüzüne etki ederdi..! Adam değil ki etmiyor, k bakmasın yatakta seks yaptıktan sonra arkasını dönüp yatak kişiden hiçbir halt olmaz, özellikle kendisi tatmin olduktan sonra partnerini rencide edici şekilde en hazz dolu anda yarım bırakmak hiç ama hiç adamlık değil, hem erken boşalma sorunu var, hem bencillik var hemde karşı tarafı rencide edici davranışları var..! Nerden buldun bu erkek kılığına girmiş iradesiz kazmayı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
41Cevap
On sevismeyi uzun tutup onun gec bosalmasini saglamalisin. Bir kere bosalmayla birakmayin devam edin.
04 Yorumla
Soran+1 yılİkinci hiç bir zaman olmuyor
Soran+1 yılBöyle görünce benimde ugrasasim gelmiyor
Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. seni doyuma ulaştırmadan bırakmasın ve ön sevişmeyi uzun tutun ki. sende zevke gelip onunla orgazm olasın
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ben hemen girsin istiyorum içime
Cinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. Seni de mutlu etmesi gerekiyor bence farkli fanteziler deneyin hemen boşalıyorsa ince seni tatmin etmeli bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kırıldım şu an :/ evliliğimizi gözden geçirmeliyiz ama sen geçir ben en fazla 5 dakika gözden geçirebiliyorum
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
+1 yılÜzücü. onu tedavi ettirsen. dr a götür. erken olması kötü. hangi şehirdesin
02 Yorumla
Soran+1 yılGitmiyor
- +1 yıl
geciktiricili prezervatif denediniz mi?
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılbence onu uzatabilirsin fanteziler kaçmalar ile felan onu da alıştırabilirsin ama cinsel olarak biraz konuabiliyor olmanız laızm
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunun bir çözümü yok maalesef. Sen yine de bir konuşmayı dene kocanla. Belki seni anlar.
10 Yorumla 20-30 dk altı yetmez kadına başka şekilde bir şey bulman gerek yoksa zor
00 Yorumla
+1 yılKocanız ile bunu konuşsanız? Kaç yıllık evlisiniz?
00 Yorumlaokadra istekli olman doğal eşin biraz pasif kalmış senin yanında
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılEşinle bu durumu konuşmaya çalıştın mı çünkü birazcık dikkatli olursanız süreyi uzatabilirsiniz
00 Yorumla Çok şansızmışsın bizde haftada en az 5 gün olur 2 3 posta başlandığında da
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kadar istekliysen, kocan da yetmiyorsa belki bir gün cuckold teklifi ile gelir sana sadece cinsellik için okay olur, ister miydin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. İyi bir arkadaş bu o zaman kendine seni memnun edecek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmk senin yatıp kalkıp cinsellik mi düşünüyorsun işin gücün bumu git kafanı dağıt gez yürüyüş yap birseylerle uğraş sosyal aktivitelerde bulun mk bende yanıyorum ama zararlı sağlık açısından
00 YorumlaÜzücü ama gexiktirici felan kullansın açıkça konuş eşinle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıl:) tüh be adama üzüldüm
010 Yorumla
Soran+1 yılAdama niye üzülüyorsun o zevkini alıyor
- +1 yıl
5 dakikadamı :))))))))))))))))
Soran+1 yılAlıyor valla bende şaşırıyorum
- +1 yıl
:)) gerçekten üzüldüm ozaman:)
Soran+1 yılBana üzül banaaa
- +1 yıl
inan sana üzülmedim sen bi şekilde tatmin edersin kendini:)))))
Soran+1 yılO zaten istemiyor zevkini alıyor onun neyine üzüldün ya
- +1 yıl
:)) ya ne zevkini alıyo 5 dak da delimisin:) senin neyine üzülüyüm :)
Soran+1 yılAlmiyosa noluyo peki
- +1 yıl
:) dm yaz sen bi
Trol olduğunu düşünüyorum nedense şu an
00 Yorumlaseks uzun sürmüyorsa ön sevişme süresi uzun olmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHaydaa o kocanı varyaaaaaaaa
00 Yorumla
+1 yılgit seviş başkası ile
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılSakin ol eşinle konuş yeter de
01 Yorumla- +1 yıl
Sen yanıyorsun o adam 5 dk da zevkini alıp gidiyor mi
Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Kocanı düşünerek mi yapıyorsun sanmiom
03 Yorumla
Soran+1 yılNeler düşündüğümden sonra kendim bile utaniyorum
+1 yılbul birini 30-45dk pompalasın seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim esimde ayni sen gibi
08 Yorumla
Soran+1 yılPeki sen nasılsın benim eşim gibi mi 🤦
Soran+1 yılİğrenç
Cevap sahibi+1 yılNeden
Soran+1 yılEvli olmasan başka kadınları izlesen tamam dicem de senin karın mahremin onda düşünmen kötü
Soran+1 yılBunu kendin yapsan senin altinda kivransa daha zevkli değil mi
Başka erkeklerin altında kıvranıp o erkeklerin gücünü görünce kendini yetersiz hissetmez misin
Cevap sahibi+1 yılYetersizim zaten benden daha cok zevk veren daha cok inleten bi erkegin altinda hayal ediyorum bu haz veriyor bana
Gizli Üye(25-29)+1 yıleşinize anlattınız mı bu durumu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYatakta ve batakta esin kotuyse eline mahkumsun
08 Yorumla
Soran+1 yılOf of
Cevap sahibi+1 yılSohbet muhabbet et mastürbasyonu zevkli hale getir
Soran+1 yılKiminle
Cevap sahibi+1 yılBiz bosuna mi buradayiz babayiğit 😊
Cevap sahibi+1 yılYardımcı olmak lazim insanlara 😊
Soran+1 yılNoo öyle bişey yapmak istemem aldatmaya girer
Cevap sahibi+1 yılAnladimm o halde kuru kuru mastürbasyona devam
Cevap sahibi+1 yılEline kuvvet
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle bir hayatı nasıl çekiyor katlanıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloralle falan boşaltmayı denedimi
00 Yorumlaİkinciye uyandır..
00 Yorumla
+1 yılKoçanı değiştir
00 YorumlaKocada iş yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bir yolu var ama özeldir 😋
00 Yorumla
+1 yılAldatalim
00 Yorumla
+1 yılİlaç kullansın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. sevişmeyi uzun tutsun hemen saplamasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar süredir evlisin
00 Yorumla
+1 yılZor bir durum
00 Yorumlaçekilmez
00 Yorumla
+1 yılVer o zaman
00 Yorumla
+1 yılSanal fantezi yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılF. b yap sağlam
02 Yorumla