Erkek cinsel uzvunu daha önce gercek hayatta hiç görmedim , video ve fotograflarda gördüm ama gerçekte görmek vs cok korkutuyor beni , travma yaratıcak ya da sevgilimden soguyacam diye korkuyorum , kızlar napmam lazım , ya hiç sevmez ve sevgilimden sogursam bişiler yapmak istemezsem napıcam. Gerçekten cok büyük bir korku asla şaka değil , midem bulanırsa onun da morali bozulur.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıllise sonda sevgilime ilk gösterdiğimdeki şaşkın bakışları hala gözlerimin önünde. kız ilk göz kalkmış olarak gördüğünü söylemişti, o an aşırı heyecandan öyle bir kalkmıştı ki zaten sertlikten çatlıycakmış gibi hissediyordum hele ki kız ilk kez dokunduğunda pamuk gibi yumuşak elini hissetmek aşırı haz vermişti. kız inanamamıştı bu nasıl bu kadar semmsert olabiliyor kütük gibi resmen, bunun bana girdiğini hayal bile edemiyorum şu an demişti :D :D
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılYerinden fırlayıp sana saldıracak sanki, ne korkusu bu? Nasıl ailelerde yetişiyorsunuz siz? Kimse insan vücudunu öğretiyor mu size? Cahil misiniz?
07 Yorumla- +1 yıl
*öğretmiyor mu size?
Soran+1 yılMuhafazakar aileler yüzünden , cinsel hayatı mahvolan bir cok kadın var maalesef
- +1 yıl
Aile mazeret değil. Bilgiye ulaşmak da kolay. 40 yıl önceki bilgisizliği anlarım da, bugün genç kuşağın, mağarada yaşamıyorlarsa bu kadar bilgisiz olmasını anlamak mümkün değil.
Soran+1 yılNe alaka bilgisizlikle , ulan ayılar hakkında bilgi sahibi olunca gercek hayatta ayılarla dost mu oluyorsun , ben penis hakkında herşeyi bilsemde korkmayacagm anlamına mı gelicek , hic alakası yok , ben yüzümde olusacak igrenme ifadesi ve partnerimle aramda olusabilecek durumdan korkuyorum , iğrenirim diye korkuyorum. Penisin anatomisini bilmek bunun önüne gecmiyor
- +1 yıl
İnsana ait herhangi bir organdan korku duymak, bilinçaltına işlemiş "cinselliğin ayıp, günah olduğu", "evlenmeden olursa cehennemde cayırrrr cayır yanma nedeni olduğu" gibi saçmalıklar. Kocasıyla yapmanın bile günah olacağını zanneden var. Bu korkuyu aşmanın yolu terapi. Ayılarla arkadaş olmuyoruz, onlardan korkmaya devam ediyoruz çünkü ucunda ölüm tehlikesi var. Penis öldürmüyor, sevebilirsin, hatta sevmelisin. Penis korkusuyla veya penisten iğrenerek yaşayamazsın. O zaman doğru düzgün cinsellik için tek seçeneğin hemcinslerin olur.
Soran+1 yılİşte o bahsettiginiz durum muhafazakar ailede yetişmekten kaynaklı olduğunu söyledim ya , dediklerinizi ailede duyup korkuyoruz küçüklükten beri. Yetiştirilme böyle maalesef
- +1 yıl
Aşabilirsin. Böyle yetiştim demek durumu iyileştirmiyor. Cinsellikle ilgili düşüncelerini geliştir, din penceresinden değil, başka yerden bak. Oku.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
32Cevap
Ya sen bu durumu kafanda ne kdar büyütmüşsun umarım kafanda büyüttüğün kadar büyüktür😁 yahu ne korkması sen bir kere ilişkiye gir o zaman alıp yanına beraber yatarsın onunla vallahi bak
54 Yorumla
Soran+1 yılMide bulandırıcı bir organ değilmi ya , benim midemi bulandırıyor , adamın yanında yüzüm düşerse o hemen anlar oda üzüllür , travma yaratacak diye korkuyorum , ya bir daha hiç cinselikkte mutlu olamazsak
Soran+1 yılAşko umarım dediğin gibi olur ya 😞
+1 yılEvladım neyin korkusu bu. Düşünsene erkeklerde de vajina görüp miğde bulantı korkusu varmış sjsjsj komik değil mi biraccık?
30 Yorumlailk ortaya çıktığında konuşmaya başlıyor o zaman biraz korkarsın
32 Yorumla- +1 yıl
Dile gelmek değil mi 🤔🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılMillet onun için ölüyor bee ne korkması 😂 hem korkunun ecele faydası yok derler 😂
23 Yorumla- +1 yıl
@murattiii işte onu söyleyemiyoruzzzz maalesef 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılMide bulandirici olmadigina el kol gibi bi organ olduguna ikna et once kendini 😄
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu kadar düşünmen zaten yanlış, altı üstü üreme organı, gireceği yerler belli, bişey olmaz, ha her erkeğin penisi benimki gibi estetik değil tabi bazıları fil hortumu gibi buruş buruş :D umarım öylesi denk gelmez jdjsf
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ɾҽժ_աօʍɑղ Korksun banane alışır :D
Korkmaz'sın arada başını okşa... dikkat et ısırmasın.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilininkini niye görüyorsun? Evlenip öyle gör.
00 Yorumla
+1 yılKorkma yılan değil bu eline al öp sev meme arana sok alışıraın zamanla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Korkmazsın daha önce video fotoğraf gördüğündeki tepkin nasıl peki hemen kapattınmı bakmaya devam ettinmi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir çok kadın hayalkirikligi yaşıyor zaten. Senin videoda gördüklerin seçmece
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç öyle değil tecrübeli biriyle yapsan tadından yenmez müptelası olursun
00 Yorumla
+1 yılKorkma saldırmaz 😁😃yemez
00 YorumlaBen de gerçekte görmedim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılKorkacak bir şey yok. Kulak burun gibi bir şey
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılkorkmazsın gülüm gel göstereyim
00 Yorumla
+1 yılOvvv sende vajinusmus da vardir simdi.
04 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka ya bilmedigin konularda fikir belirtme
- +1 yıl
Cahil herif. Vajinusmus olayi piskolojik zaten. Kendi anotomisi hakkinda bilgisi olmayan cahil
- +1 yıl
Psikolojik oldugunu biliyorum ama penisten mide bulanmasiyla alakali degil. Cogu kadinda olur zaten basta igrenme. Bende begenmezsem diye korkuyodum zamaninda ama vajinusmus degilim. Icine girme korkusu farkli bjsey
- +1 yıl
Tamamda penisten asiri korkuyorum diyo. Bu korku deneyimsiz ve aceleci davranan bir kisi ile yasanan iliskide vajinusmus meydana geliyor. Vajinusmus icine girememe korkusu ve bu genellikle iliski yasamayanlarda meydana geliyor.
+1 yılBu konuyla alakalı anılarım var.
00 YorumlaKorkunun ecele faydasi yok. Nasıl evlencen o zaman
00 Yorumla
+1 yılbu korkunu yenmelini
00 Yorumla
+1 yılSakin zamanla alışırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük değilse bence korkmazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılisirir dikkat et uzak dur. 🤪
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılAlıştırmak lazım seni yavaş yavaş
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 395 cevap paylaştı.
11 ayBende görmedim
00 Yorumla
+1 yılKorkarsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılKorkmazsın
00 Yorumla Kaç yaşındasın niye böyle düşündün ilginç
00 Yorumla
+1 yılVideolarda bile mi
01 Yorumla- +1 yıl
Zamanı gelince artık
Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Gereksiz kasıntı
00 Yorumla
+1 yılKorkma yemez seni sadece pipi alt üstü
00 Yorumla
+1 yılKorkarsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKorkmazsın
00 Yorumla
+1 yılKorkarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorkma yavrum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKorkutanlar olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 932 cevap paylaştı.
+1 yılBunu yenmen lazim
00 Yorumla
+1 yılGel bi bak 😉
00 Yorumla
+1 yılIzle gor
00 Yorumlakorkmazsın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi