- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirincisi güven çok önemli yani karsindaki adamı tanimiyorsan düşün yani seninle arandakileri başkalarına anlatır mi seni tehdit edebilecek bir potansiyele sahip mi bunlar önemli ikincisi sağlık bu adam sağlıklı mı herhangi bir cinsel hastalığı var mı yok mu vs vs yani bu ikisinde de sorun yoksa yaşamak istersen yaşarsın zaten tabi öyle bir gecelik yerine düzenli olmalı çünkü sürekli birçok kişi değiştiren biri ya da başka başka kişilerle birşeyler yaşamak olmaz. Tek ve duzenli güzeldir
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani evet karşılıklı güven ve saygı çok önemli, iyi birisi de çıkabilir belki içinden "saftirik lan bu" dersin belki de kötü birisi çıkabilir. Ben iki farklı kişi ile buluştum buradan tanışıp gayet iyiydi her şey hiçbir sıkıntı da çıkmadı karşılıklı olarak. Tinder gibi düşün her gün milyonlarca kişi buluşuyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılGuven cok onemli guvenmelisin güvenmeden adim atma sakın sana saygisi olan sinirlarini bilen birisi olmali ve seni mutlu edebilmeli ve temiz olmali yoksa hic degmez pişman olursun üzülürsün kendine bunu yapma iyice düşün olc bic tart değerlendir
024 Yorumla
Soran+1 yılYapmıycam ya bu zamana kadar durdum yıne dururum. Kımseye guven olmaz zaten telefonda sınırlı kalmak daha iyi
Cevap sahibi+1 yılBir anlık dusunceyle hevesle yanlis bir sey yapma her sey daha karmakarisik olabilir guven yoksa hic aklının ucundan geçirme telefonda rahatlayabiliyorsan simdilik idare et
Soran+1 yılEvet haklısınız buna karar verdım zaten teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim gercekciyimdir ben mantıkla onemlidir benim icin telde de olsa guvenilir birisi olmali ruhundan anlayan bedenini doyuran kendini güvende hissettiren seni orgazm edebilen basina bela olmayan
Soran+1 yılOlmaz büyük ihtimalle ama pek kadın ruhundan anladıgı söylenemez sadece bedene bakıyor sanırım
Cevap sahibi+1 yılRuhuna da hitap etmeli ruhunu da doyurmali bence ruhuna dokunsa cok daha fazla zevk alirsin kendini daha iyi verirsin daha çok tutku hissedersin sadece bedene bakmak afedersin biraz obje gibi görmek oluyor bence
Soran+1 yılÖyle zaten herşeyin farkındayım da işte can sıkımtısı biraz
Cevap sahibi+1 yılBenimde canım sıkılıyor birazdan fazla senin birazda yine iyi:) en azindan farkindasin her şeyin bile bile devam ediyorsun galiba afedersin iyi tatmin ediyor
Soran+1 yılYok her gün konuşmuyoruz ki herşeyin farkındayız zaten
Cevap sahibi+1 yılHemen hemen her gün konusmak gerek halini hatırını sormak gunun nasılsın geçti demek lazım her konuşmada sadece o konuşulmaz ki ona odakli olur tamamen ben sahsen her gun sesini duymak isterdim
Soran+1 yılOyle olmalı da biraz farklı durum bızım. Bosverin
Cevap sahibi+1 yılIzin verirsen istersen dinlemek isterim aklim yettigince tarafsiz değerlendirebilirim en sade haliyle anlatabilirsen
Soran+1 yılHayır teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim sen bilirsin sanirim sizinkisi sadece ona odakli bir durum
Soran+1 yılHayır ya bazı durumlardan dolayı böyle de neyse
Cevap sahibi+1 yılHem hayir diyorsun hem bazi durumlardan dolayı oyle diyorsun sende emin değilsin bazı seylerden
Soran+1 yılDeğilim zaten ne düşüneceğimi de sasırdım da çok önemli değil
Cevap sahibi+1 yılYardimci olmami dışarıdan bir gözle bakmami da istemiyorsun
Soran+1 yılTeşekkürler kendım hallederim
Cevap sahibi+1 yılKendin halledebilseydin coktan hallederdin emin değilsin emin olmadan da halledemezsin ne düşünecegini sasirmisken seni nasil konumlandırdigini senin onu nasil konumlandirgini cozemeden her gun konusamazken halledemezsin ben. ciddi ve samimiyim güvenebilirsin sır tutmasını bilirim ağzım sıkıdir
Soran+1 yılBeni tanımıyorsunuz zaten ayrıca ben kimseye güvenemem. Belki olur ya da bitiririm çokta düşünmemek lazım
Cevap sahibi+1 yılSende beni tanımıyorsun medenice su ana kadar olduğu gibi guvenmemen için hic bir neden yok çünkü kisisel herhangi bir bilgini istemiyorum istemem de
Soran+1 yılEvet öyle
Cevap sahibi+1 yılOyleuse acabilir miyim kendimi izinin olursa
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDüzgün insanlar var , amaç cinsellik olsa dahi.. biraz tanıdıktan sonra bence bir problem olmaz
00 Yorumla
+1 yılHayat bos pompala cos. Yani guven onemli tehlikeli biri olabilir. Yani bu konuda dikkat et. Ve birlikte olacaginiz yeri sen belirle kayit vs alabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. nette iyi insan da var kötü insan da
sohbet ederek test edin
mesela bu siteden çok değerli arkadaşlarım oldu00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılBu söylediğin şeyi reelde mi, yoksa sosyal medya aracılığıyla mı yapmak istiyorsun?
033 Yorumla
Soran+1 yılTelefonda yapılıyor reelde de ıstıyor da karar veremedım
- +1 yıl
Bekaretin ve bedeninin bir önemi olmadığını düşünüyorsan, seni tutan bir şey yoktur sanırım.
Soran+1 yılVar tabi ki zaten bu zamana kadar kımseyle böyle ilişkim olmadı. Bozulmadım yani onun ıcın akıl danısıuorum
- +1 yıl
Kaç yaşında olduğunu öğrenebilir miyim?
Soran+1 yıl25
- +1 yıl
Bekaretin öneminin olduğunu vurguluyorsan, neden sana yeterli gelmiyor?
Soran+1 yılBekaretim önemli ki ne kadar saçma gelse de topluma göre konuşuyorum bozulmadı. Ama benim de her insan gibi ısteklerım oluyor sonuçta
- +1 yıl
Bu kişiyle nereden tanıştınız ve ne kadar süredir konuşuyorsunuz?
Soran+1 yılNetten tanıştık ısım veremem şu an 1 ya da 1.5 ay oluyor
- +1 yıl
Hadi iki ay olsun. Bu sürede hiç güvenmediğin bir erkekle aynı yatağa girmek gözünü hiç korkutmuyor mu?
Soran+1 yılKorkutuyor tabi de ben zaten hâlâ karar vermedım ki o da zorlamıyor sadece telefonda ıhtıyac gıdermece
- +1 yıl
Bu kadar şey yaptığına göre, kendi kendini tatmin edebiliyor olman lazım. Neden mastürbasyon yapmak değil de, bir erkekle kendine zarar vermek peki?
Soran+1 yılBulusmayacagım zaten sordum buraya geneli buluşma güvenme tarzı ben de öyle düşünüyordum ama anlık kararlarım olabildiği ıcın. Bu arada kendi kendimi tatmin edemiyorum biri olmalı yani
- +1 yıl
Bana bağırmana gerek yok 😅 Sadece yardımcı olmaya ve elimden geldiğince yanlış yapmamana çabalıyorum
Soran+1 yılBağırdığımı nerden çıkardınız pardon yazıdan mı acaba. Teşekkür ederim öyle bıseyim olmaz bağırma vs
- +1 yıl
Sadece şunu söyleyeyim, muhtemelen cinsel ilişkiye girdikten sonra devamı gelecektir. Senden alacağı başka bir şey kalmadıktan sonra, yeni avlarına yeltenip yolda bırakılacaksın. Benim gibi bu zamana kadar hiç bir şey yaşamadan gelmiş, sadece evleneceği kadınla yaşamayı isteyen bir erkek de seni isteyecek ve duydukları karşısında üzülüp mahvolacak. Sen de tabiri caizse “erkeksizlik” yüzünden yaşadığın bu yanlışın bedelini, belki de uzun yıllar boyunca ödeyeceksin.
Soran+1 yılHayır düşünebiliyorum zaten ama yanlışa düşmeden en azından baktım ben zaten bu zamana kadar durdum yıne dururum erkeksizlik gibi saçma bır tabiri de hakketıgımj düşünmüyorum. Kendımj de kullandırtmam
- +1 yıl
Bir erkek olmadan, orgazm olamadığını söylemiştin az önce? Gayet aklı fikri yerinde, olgun bir kadınla konuşuyorum ve eminim ki beni yanlış anlamıyorsun. Böyle gitmeye devam edersen, hak etmediğin bir çok şey daha yaşayabilirsin ki, hak etmediğin de tartışılır. En ufak bir ifşa demek, senin hayatının cehenneme dönmesi demektir.
Soran+1 yılNasıl gitmeye devam edersem ne demek istiyorsunuz? Ben erkek olmasan dedıysem ironi yaptım dıger konustuklarımda dusuncelerımı az çok tahmın etmıssınızdşr bu yaşa kadar zaten öyle oldu kendı kendıme yettim
Soran+1 yılHakketıgımi de düşünmüyorum insanlar neler yapıyor ki bu benı ilgilendirmez ama örnek yani ben sadece bu soruyla hakketıysem eyvallah
- +1 yıl
Anladığım kadarıyla kendine saygı duyan, bedenini ve kızlığını düşünen, hesap vermekten çekinen ve belli başlı duygulardan uzak duran birisin. Fakat görüntülü veya seksting gibi olaylar da, insanın başına bir çok bela açabilir.
Soran+1 yılBenım ıcın önemli tabi ki her hayatıma gıren birileriyle bısey yaşasaydım Oho kendımden nefret ederdım. Bu iki yıl ıcerısındr bıseylerı farkettim sadece istek nelerden hoslanırım vs.
Ve evet haklısınız kendime saygı duyuyorum bu sorum da insanlarda yanlış anlasılmıs olabılır ama mühim değil kesınlıkle dusunduklerı gibi bır kız degilim
Soran+1 yılBiliyorum görüntülü konuşmuyorum zaten mesaj arama o da zaten numarala yok baska yoldan konuşuyoruz
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Böylesine ince düşünen biriyle sohbet edebilmek güzeldi. İzninle ben uyuyorum, takip edersen seni de takip etmeyi isterim. İyi geceler diliyorum :)
Soran+1 yılSize de teşekkürler
Soran+1 yılİyi uykular
Soran+1 yılNıye
- +1 yıl
Bu düşünceye sahip olan biri kolay kolay karşıma çıkmadı da bu yüzden
Soran+1 yılBunu dedıgıniz için takip edeyim yoksa da sorun yok zaten
- +1 yıl
Teşekkürler o halde
Soran+1 yılRica
- +1 yıl
Sorunu yanıtlayan kişilerle de sohbetiniz bol olsun maşallah. Sadece benimle konuşuyorsun sanıyordum da, aşağısı felaketmiş. Neyse.
Soran+1 yılMantıklı cevap verenlerle konuşuyorum herkesle değil. Neyse
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYaşadım çok da özel ve güzeldi bnce güven ve şans meselesi
00 Yorumla
+1 yılBu siteden çok kızla takıldım buluştum evli dul bekar ger cinsten vardı sorun olmadi açıkçası
00 YorumlaSonuçta elinin altında teknoloji var gidip sokakta arayacak değilsinya.
00 Yorumla
+1 yılBelli olmaz bipoları olan bir ruh hastası kadın tanımıştım buradan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılBizde o yüzden burdayız bişey çıkmaz merak etme :))
02 Yorumla
Soran+1 yılCıkar bence erkek mılletıne güven olmaz
- +1 yıl
Haklısın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyapılır. ama az tanımak lazım.. immi, cinmi, hırsızmı, uğusuzmu, seri katilmi🤷♂️
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte o da var ya b*k yoluna gitmekte var
Cevap sahibi+1 yılaynen.. bi s uğruna.. keserler valla😀
Soran+1 yılHiç o toplara gıremem ya vaktını beklemek en iyisi sanırım
+1 yılBelli olmaz katilde cikabilir o kişi ruh hastası da. Cokta güvenmemek lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ne gibi biie çıkacakki
016 Yorumla
Soran+1 yılİfşa mı desem tehdit mı desem ülke de o kadar değişik olaylar oluyor ki iyi yönünden bakamıyorum
Soran+1 yılCanlı diyordum ya sanalda konuşuyoruz zaten
Soran+1 yılBulusmayacagım ya sanaldan devam onunla yani
Soran+1 yılGöstermiyorum
Soran+1 yılBuluşmada olabılır her şey işte onun ıcınn bulunmuyorum bu kadar
Soran+1 yılYaşamadım bısey. Neyse aldım zaten cevabımı teşekkürler size de iyi geceler
Soran+1 yılUykum geldi üşeniyorum yazmaya genel olarak cevaplar aynı zaten pek konusmanın lüzumu yok bence
Soran+1 yılTeşekkürler.
+1 yılBu tamamen sana bağlı istiyor musun
05 Yorumla
Soran+1 yılİstıyordum anlık şeyle. Ama sonrasını da düşününce olmaz.
- +1 yıl
Gizli dersin... daha açık yazabilirsin
Soran+1 yılAnlık istekle konuşmadan sonra yani artık manipüle mi kendı isteğim mi bilmiyorum da sonrasınds düşününce olmaz sanırım gtüm yemez
- +1 yıl
Çok ilginç bir durum gerçekten konusalimmi biraz ne dersin
Soran+1 yılNesi ilginç ya
+1 yılAnonim kalırken her şey yapılır
014 Yorumla
Soran+1 yılorada anonım degılız
- +1 yıl
Hm mesela ben burada anonimim
Soran+1 yılYanii?
- +1 yıl
Yanisi öyle
Soran+1 yılOkey
- +1 yıl
Zevki çıkar yani
Soran+1 yılBulusmauacagım galıba telden devam
- +1 yıl
Telden devamm güzel
Soran+1 yılBencede tehlikesiz en azından
- +1 yıl
Tehlike yok sınır yok
Soran+1 yılAynn
- +1 yıl
Benle de sınırsız konuşabilirsin
Soran+1 yılAlmıyım sağol başka kapıda ara
- +1 yıl
Peki
Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. Zevk çıkar başka ne olsun
06 Yorumla
Soran+1 yılYanlıs bısey yani her şey olabılıyor ya sonuçta
Soran+1 yılHaklısın ifşa adı altında bısey cıkar rezillik
Soran+1 yılYok evlenınce anca öyle bısey çıkmaz heralde 🙃
Bence yaşanmaz.
00 YorumlaÇocuk çıkabilir sjsjsk
00 Yorumla
+1 yılBen burdan cok yasadim bu durumlari
00 Yorumla
+1 yılHastalık kapma ihtimali
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılHemen güvenmemek lazım
00 Yorumla
+1 yılÇıkmaz bir şey takıl geç işte
00 Yorumla
+1 yılBurdan bile yapmisligim var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni begendiyse daha ileriye gitmek ister sadece
13 Yorumla
Soran+1 yılSadece yatmak yani
Cevap sahibi+1 yılSorduğun soruyu tam anlayamadım ama ikinizin de amacı cinsellik sanırım? Ben de seni beğenirse aranızdaki ilişkiyi sevgililik gibi daha ciddi bi boyuta taşımak ister dedim
Soran+1 yılİlişki istemeyen biri
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇıkar. Yarın şurada tanıştım s ktim diye anlatılır
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşk peşinde koşma derim.
018 Yorumla
Soran+1 yılAşk değil ki
Cevap sahibi+1 yılGörüşecekmisin? Endişen ne
Soran+1 yılKımseye güven olmaz ya b*k yoluna gıtmemek en önemlisi
Cevap sahibi+1 yılKademeli yap bunu. Mesela önce sinemada buluşun. Sonra eve geçin vb
Cevap sahibi+1 yılKalabalık yerlerde bişey yapamaz
Soran+1 yılKarar vermedım daha buluşsam mı diye
Cevap sahibi+1 yılBuluşursun sen
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılGüvensen görüşecekmiydin
Soran+1 yılHayır da bir an o musunuz dedim acaba o da buralarda çünkü bılemedım sımdı
Cevap sahibi+1 yılYok değilim merak etme.
Soran+1 yılNasıl bilcem ki
Cevap sahibi+1 yılBilmem belkide oyum
Soran+1 yılO isen de uğraşamam zaten uykum geldi
Cevap sahibi+1 yılTamam aşkım
Soran+1 yılUyku vaktın gelmiş abicim uyu sen
Cevap sahibi+1 yılBiriki uyu:))
Cevap sahibi+1 yılUyudunmu😀
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşanır da bana uygun değil
00 Yorumla
+1 yılAmac ne senin peki?
01 Yorumla
Soran+1 yılAmaçsızım
+1 yılBen burdan bile bulup reelde seks yaptım 😝
04 Yorumla
Soran+1 yılKadına bısey olmasında tehtid ifşa vs. Size bısey olmaz zaten
- +1 yıl
O zaman güvendiğin biriyle yap sende
Soran+1 yılZaten
- +1 yıl
Yaniii
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çıkar
03 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle geldı
Soran+1 yılHayır zararlı cıkarım onu dedım dndbddbd
+1 yılyaşayan çok
00 Yorumla
+1 yılSana kalmış
00 Yorumla
+1 yılÇıkar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe diyorsun :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen alırdım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüvenin varsa evet ben yaptim güvendi bana
00 YorumlaSexting dene
04 Yorumla
Soran+1 yılTelefonda uapıyorux zaten
Soran+1 yılYürü ya uza
+1 yılMutlu olmak önemli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yaşayan bilir
00 Yorumla